Ieşirea Din MATRIX: FERDINAND - filmul de weekend

APEL UMANITAR

Dragi prieteni și cititori ai blogului, apelăm la voi pentru a-l ajuta cu o donație pe cel mai prolific traducător din media alternativă, pe Marian Matei, proprietarul blogului DEZVĂLUIRI antiiluzii.blogspot.com, (care are la activ peste 550 de documentare și filme traduse + sute de articole de mărimea unor broșuri, la fiecare documentar de pe blogul lui, articole extrem de documentate) deoarece are cataractă la ambii ochi și aproape nu mai vede deloc, iar aceasta avansează rapid, în ciuda metodelor alternative folosite până acum. A sperat până în ultimul moment să scape de operație, însă degeaba. Treaba este destul de urgentă deoarece se poate ajunge la glaucom, iar atunci se instalează orbirea completă care nu prea se mai poate opera.

O operație cu laser, cu schimbare de cristalin și analize, tratament post-operator și tot poate duce la 2000 de Euro/ochi sau mai mult (i s-ar fi spus chiar posibil 9500 lei/ochi, funcție de dioptrii șamd - se negociază ca la tarabă se pare - vedeți o listă de prețuri AICI), deci peste 4000 de Euro/ambii ochi.

Deci orice DONAȚIE este binevenită.


Contul este la ING pe numele Marian Matei și are numărul RO87INGB0000999907410339. Contul la PayPal este pe adresa matt_m_d@yahoo.com (se poate plăti și doar cu cardul, fără să fie necesar un cont PayPal).


În clipa asta s-au strâns 1198 Euro și 8478 Lei de la 71 de donatori. Mai multe detalii AICI.


ULEIURI CBD - uleiuri miraculoase

Image and video hosting by TinyPic

sâmbătă, 31 martie 2018

FERDINAND - filmul de weekend


FERDINAND (2017)

Continuăm astăzi lista de FILME DE SUFLET cu un desen animat plin de suflet, potrivit aș zice pentru Duminica Floriilor, căci taurul din filmul de astăzi, iubește florile, dar totodată ne amintește că odată ce stabilești un contact sufletesc cu un animal, nu prea mai poți să-l tai și să-l mănânci. 


Cei care taie mieii în perioada asta nu au stabilit un contact sufletesc cu adevărat, cu aceste animale sau mai bine zis, le lipsește sufletul ca să facă vre-un contact cu aceste animale. Ce inimă să ai să tai un mielușel ca să îndeplinești o tradiție sălbatică tembelă (să-ți satisfaci un gust, nu o nevoie vitală sau ceva), de pe vremea ieșirii cică a poporului iudeu din Exil, căci asta sărbătoresc de fapt creștinii care taie mieii: Pessach-ul evreiesc, care nu are nicio legătură cu învierea și înălțarea lui Iisus decât prin faptul că cele două evenimente au avut loc în perioada Pessach-ului evreiesc ... 

Bine totuși că nu am preluat în același timp vreo tradiție incașă care presupunea scoaterea din piept pe viu a inimilor oamenilor. Probabil dacă se suprapunea calendaristic cu învierea o preluam și pe aia ...Ce dacă nu are absolut nicio legătura?!? Merge și așa ...

Am mai preluat totuși niște tradiții ai puțin agresive care o slăvesc pe Ishtar (devenită Easter), zeița babiloniană a fertilității, reprezentată de ou și iepure, de asemenea fără absolut nicio legătură cu învierea și înălțarea lui Iisus. Mai multe detalii AICI.

Easter sau mai bine zis Iștar, completată de simbolul ouălor și al iepurelui, a fost de fapt, o zeiță păgână babiloniană și asiriană, semnificând fertilitatea și sexualitatea, care în mod sincretic a fost adoptată de romani și introdusă formal în creștinism de către împăratul Constantin.

În altă ordine de idei, pentru toate persoanele cu nume de floare vă urăm o primăvară minunată și o floare :)

 Bărbatul Perfect! Excitat, dar sensibil!

Despre ce este vorba în film:

Despre un taur gigant (crescut cu iubire) pe nume Ferdinand, care are o inima mare. Confundat cu o fiara periculoasa, el este capturat și trimis departe de familia sa. Hotărât sa se întoarcă acasă, el formează o echipă și are parte de o aventură epică. 

Morala filmului Ferdinand este: nu judeca o carte după coperți, nu te grăbi să judeci, să tragi concluzii pripite conform preconcepțiilor tale, fricilor, programelor, condiționărilor tale.

Notă: Există filme care ne arată că taurii nu sunt agresivi neapărat ci devin așa doar când sunt provocați.

Există și toreadori care se trezesc :

"Corida, un sport sângeros, boicotat de mii de susţinători ai animalelor ucise fără milă în ring, de dragul show-ului şi tradiţiei. Toreadorul Alvaro Munera avea să intre pentru ultima dată în arenă, iar după un show de excepţie avea să îşi ia adio de la coride.

Numai că s-a întâmplat ceva neaşteptat. Înainte de a-i aplica lovitura de graţie taurului însângerat, Alvaro l-a privit în ochi, apoi s-a aşezat pe bordura arenei, şi, cuprins de remuşcări, a început să plângă.

Taurul, obişnuit să-l atace pe toreador, s-a aşezat în faţa lui Alvaro, l-a privit în ochi şi a stat nemişcat, înţelegând parcă prin ce trece matadorul." SURSA


Ne considerăm o rasă superioară și de fapt  arătăm că suntem niște maimuțe sălbatice retardate. Ce plăcere ai să urmărești cum este omorât un taur în ring? Cât de tâmpit să fii? Serios? 

Și asta este tot o urmare cred, a faptului că cei care cresc șeptelul de vite, nu prea au ce face cu vițeii masculi care se nasc, așa că decât să-i omoare de când sunt mici ca să nu consume "prețiosul" lapte al vacilor și bivolițelor, mai bine îi fac agresivi să lupte în coridă și să facă mult mai mulți bani decât din carnea lor.

Mă mir sincer că nu a apărut o tradiție prin care să se ucidă și vițeii masculi în numele lui Isus ... poate de schimbarea la față ... de ce nu? De așa zisa naștere omorâm porcii, la înviere și înălțare omorâm mieii, hai ca de schimbarea la față să omorâm vițeii masculi ...găsim noi o noimă ... Ne pricepem să inventăm motive. Iahweh mă băiatule, chiar așa lipsit de creativitate ești?
Mă dezamăgești ... Ai lăsat atâtea creaturi nevătămate : câinii, pisicile, ciorile (că și așa sunt multe), poate niște porumbei albi ai păcii, albi frumoși, delicioși ... viermi vii, râme, lăcuste pane ... de ziua numelui lui Isus, de ziua când a fost circumcis Isus, când i s-a tăiat moțul ... când l-a înviat pe Lazăr să dăm bairam cu labă de urs, sau un curcănior prăjit ... ceva ... orice ... moare omul de foame cu tine Iehovică dragă ... Inventează ceva! Important e să curgă sângele ... doldora!

VEDEȚI FILMUL TRADUS AICI:
Calitate HD 720P

Server 1

Server 2


Server 3


Server 4

Niciun comentariu:

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta!

CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa:

1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug.

Altă formă de plată găsiţi AICI.

Mai nou puteți să ne sprijiniți într-un mod și mai simplu, pe PATREON.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi.

Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.

Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal sau PATREON.

Fără sprijinul vostru acest portal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...