Ieşirea Din MATRIX: MUZICĂ DE DINCOLO? - Povestea lui Rosemary Brown, mediumul care a adus de dincolo operele noi ale unor compozitori celebrii

marți, 6 martie 2018

MUZICĂ DE DINCOLO? - Povestea lui Rosemary Brown, mediumul care a adus de dincolo operele noi ale unor compozitori celebrii


Music from the Beyond? (1976)
- The Mediumship of Rosemary Brown

"Rosemary Brown (1916 - 2001) a fost un medium spiritist britanic care transmitea muzică de la compozitorii aflaţi în Lumea Spiritelor: Debussy, Grieg, Liszt, Schubert, Chopin, Brahms, Beethoven, Rahmaninov, Chopin, Schumann, Stravinsky, Mozart... Acest documentar a fost realizat in anul 1976.

Mulţi pianişti distinşi au interpretat compoziţiile inspirate din lumea de dincolo, printre care Peter Katin, Philip Gammon, Howard Shelley, Cristina Ortiz si John Lill.

Există, ca întotdeauna, şi sceptici care se îndoiesc de provenienţa paranormală a compoziţiilor sau unii care nu le găsesc pe atât pe geniale pe cât au fost autorii când trăiau pe Pământ. Dar compozitorul britanic Richard Rodney Bennett s-a convins pe deplin. El a relatat că, fiind în pană de inspiraţie la o compoziţie de-a lui, doamna Brown i-a transmis sugestii de la spiritul lui Debussy. A funcţionat perfect. "Dacă ea trişează, atunci este de-a dreptul strălucită şi ar fi trebuit să aibă în spate mulţi ani de educaţie muzicală", a spus el într-un interviu pentru revista Time. "O parte din muzică este slăbuţă, dar cealaltă este minunata. Eu unul, n-aş fi putut falsifica un Beethoven."

Una din piesele cele mai spectaculoase şi neobişnuite este piesa intitulată "Grübelei" (meditaţie), dictată în 1969 de spiritul lui Liszt sub privirea atentă a reporterului BBC Peter Dorling şi a echipei de televiziune. Are armonii puternice, ritmuri întreţesute şi instrucţiuni în franceză, ceea ce îi conferă autenticitate şi o face dificil de contrafăcut.

Specialistul în muzica lui Liszt, Humphrey Searle, a spus: "Trebuie să îi fim recunoscători doamnei Brown pentru că ne-a făcut cunoscută această muzică inspirată."

Ulterior, a primit vizitele spiritelor şi altor personaităţi, precum Shakespeare, Van Gogh şi Sfantul Pavel. Toate, spunea Rosemary Brown, nu au avut altă intenţie decât de a DOVEDI EXISTENŢA VIEŢII DUPĂ MOARTE.

Compoziţii transmise de mediumul Rosemary Brown

Playlist YouTube "Rosemary Brown"

Canalul YouTube SuperFear15 (Vezi coautor "-Brown")

"A Musical Seance Featuring Rosemary Brown" (1970)

Partituri de Rosemary Brown

Free sheet music and scores

Music from Beyond - 7 pieces for piano solo"

SURSA: http://www.spiritus.ro

Transcriptul documentarului poate fi găsit AICI.

VEDEȚI FILMUL TRADUS, AICI:


sau AICI - link 2

Un comentariu:

Anonim spunea...

Excelenta muzica! Omeneasca, dar si spirituala. Ce minune este mediumnitatea...

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta!

CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa:

1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug.

Altă formă de plată găsiţi AICI.

Mai nou puteți să ne sprijiniți într-un mod și mai simplu, pe PATREON.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi.

Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.

Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal sau PATREON.

Fără sprijinul vostru acest portal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...