Ieşirea Din MATRIX: DINCOLO DE APARENȚE - Ce este realitatea?

INIȚIATIVĂ CETĂȚENEASCĂ

Vă invităm să vă alăturați inițiativei noastre în strângerea de semnături pentru candidatul Mișcării Meritocrate, Laurențiu Primo, la alegerile EuroParlamentare din 2019. Formularul de adeziune poate fi descărcat de AICI.

marți, 20 martie 2018

DINCOLO DE APARENȚE - Ce este realitatea?

Dorim să salutăm și pe această cale, inițiativa lui Paul Marian de a promova canalul în limba spanionlă DDLA.TV o televiziune online alternativă care ne prezintă o altă față a realității.

Pe cei de la DDLA îi cunoșteți, ia-ți întâlnit și pe blogul nostru căci ei sunt producătorii seriei de documentare DINCOLO DE APARENȚE:
Proiectul Genesis64, 0RI6INE4 și Nimic Nu Este Ceea Ce Pare A Fi

Iată ce zice autorul blogului DINCOLO DE APARENȚE și al traducerilor de pe acest blog:

"Bun găsit dragilor la introducerea unui nou blog, un nou proiect, în care voi posta doar traduceri din spaniolă în română de articole și fragmente de video ale unor teme și subiecte interesante, din punctul meu de vedere, ce pot fi utile cu condiția să fie analizate, trecute prin filtrul discernământului și apoi utilizate alături de alte informații asemănătoare pe care le dețineți deja.

Frecvența de postare va fi în funcție de ritmul de traducere posibil, care depinde de timpul disponibil pentru aceasta, din totalul de timp liber al celor 24 de ore zilnice. Personal îmi propun, inițial, două traduceri/postări lunare intercalate cu cele de pe blogul Viața Merge Înainte (cunoscut deja multora dintre dvs.), astfel având timp să fac cele propuse și să vă ofer o informație interesantă pentru cei ce vor să știe ceva mai multe despre teme diferite.

Voi aborda teme și subiecte dintre cele mai diverse, abordate dintr-un alt unghi. De exemplu subiecte sociale, existențiale, istorice etc. care au fost ascunse, manipulate sau prezentate parțial de-a lungul istoriei. Istoria civilizației umane actuale este scrisă de învingători, deci nu neapărat este cea adevărată, ci cea pe care ei vor ca noi s-o știm.

Urmărind Iepurașul Alb, simbol cunoscut din seria de filme Matrix, Alice în Țara Minunilor etc, poate și trebuie să vă genereze întrebări, îndoieli și chiar neîncredere față de tot ceea ce știm. Sugerez golirea vasului de cunoștințe actual pentru cunoașterea și acumularea de informații viabile, folosirea discernământului este obligatorie. Dacă turnăm apă într-un pahar, ce este deja plin, ce se întâmplă ? Nimic special, doar că puțină apă proaspătă se amestecă cu cea veche și majoritatea se scurge în afara paharului. Identic se întâmplă cu informația. Probați, experimentați pentru a înțelege !

Informația ne înconjoară, avem la dispoziție mai multă decât avem nevoie la un moment dat, dar ... făcând ordine în ceea ce știm și cunoaștem, în sistemul de credințe majoritar impus de școală, familie, societate, religie etc... sugerez chestionarea și analizarea lor folosind critica constructivă și discernământul. Astfel ordine și curățenie în casă, în interior, după care ieșim în curte, pe balcon, în fața curții, în societate având posibilitatea de manifestare a armoniei, a colaborării, a cooperării; posibilitatea creării unui mediu înconjurător conform legilor naturii și ale universului.


Link alternativ : https://goo.gl/LuuzWY

Supliment Video :Ce este realitatea?

Conform definiției Wikipedia: Realitatea (din latinul realitas și acesta din res) înseamnă în uz comun ; tot ceea ce există, independent de conștiința ființei umane. Într-un mod mai precis, termenul include tot ceea ce există, este sau nu perceptibil, accesibil sau inteligibil de către știință și filozofie sau oricare alt sistem de analiză.

Bun, acum să vedem cum interacționează cu noi această realitate, există două tipuri de realități, realitatea generală care este tot ceea ce există, oricare ar fi aceasta chiar și în afara cunoașterii omului, și realitatea subiectivă care este ceea ce se generează din mintea persoanei cum ar fi credințele, presupunerile, gândirile și părerile individului. 

Ființa umană percepe lumea prin intermediul celor cinci simțuri: văzul, auzul, mirosul, gustul și tactul, toate acestea limitate la un nivel specific de percepție ce nu voi descrie în acest moment, simțurile transmit creierului o serie de date sub formă de semnale electrice și chimice, ce acesta interpretează și va da sens a ceea ce percepe, altfel spus realitatea generală devine relativă datorită percepției limitate al omului și după interpretarea ei de către creier se transformă în subiectivă pentru observator. 

Ce vreau să spun cu asta?

Realitatea fără a intra în gândiri filozofice, în forma sa mai simplă de interpretare, nu este așa cum credem, realitatea este diferită pentru fiecare persoană, fiecare culoare, miros, gust, sunet, tact, este filtrat de către realitatea proprie relativă și interpretată de către realitatea proprie subiectivă, cu toate că toți vedem culoarea verde, și știm că este verde, nu putem știi cu certitudine dacă este aceeași nuanță pe care o vede cealaltă persoană, cu toate că o numește de asemenea verde. 

Luând ca bază de plecare această clarificare și concept simplu, vom începe să parcurgem câte puțin calea înțelegerii realității, și ridicăm voalul iluziei pentru a vedea și înțelege ceea ce cu adevărat există dincolo de aparențe. Link alternativ : https://goo.gl/8ZwWDM

Artă cu Conștiință (videoclip original, în spaniolă )
( Despierta, din Spaniolă înseamnă Trezește-te, în Română) :

" Trezește-te! Totul s-a schimbat
Nimic nu este așa cum ne-am imaginat
Aștepți ca cineva să miște
Orice s-ar întâmpla, nu rămâneți afară.
Astăzi te simți diferit
Pentru că ești diferit
Ceea ce a fost întotdeauna mereu azi s-a schimbat
A rămas ascunsă în tine
Și acum este atât de clar
Este o zi însorită și ...
Nu există confuzie.
Trezeşte-te! Trezește-te odată!
Trezeşte-te! Trezește-te odată!
...
Respiră și bea aerul
Deja nu mai există nimeni care să ți-l poată lua
Uită, nu contează ce spun ei
Dacă nu este aliment să-l ia vântul.
Astăzi te simți diferit
Pentru că ești diferit
Ce a fost întotdeauna mereu azi s-a schimbat
Era mereu ascunsă în tine
Dar acum este atât de clar
Este o zi însorită și ...
Nu există nici o confuzie.
Trezeşte-te! Trezește-te odată!
Trezește-te! Trezește-te odată!? "

Comentatorul TV spune:

"Luna trecută a avut loc reuniunea anuală, în care 140 de personaje influente din lumea politică, finanțe și comunicații, urmând instrucțiunile celor ce cu adevărat guvernează lumea, au luat deciziile hotărâtoare ce vor determina viitorul apropiat. Acestea sunt foarte vizibile și deja ne îneacă. Conflicte militare pentru petrol, boli cronice menținute datorită intereselor celor mai puternici, pierderea drepturilor de bază. Ceea ce se dorește este mai clar ca niciodată. Încă există o posibilitate de salvare. Nu te scufunda, Trezește-te! Trezește-te odată!"

Trezeşte-te! Trezește-te odată!

Cu Lumină în Pace și Iubire !
Paul Marian PolMar"

SURSA ȘI MAI MULTE INFOMRAȚII: Blogul DINCOLO DE APARENȚE

Niciun comentariu:

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta!

CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa:

1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug.

Altă formă de plată găsiţi AICI.

Mai nou puteți să ne sprijiniți într-un mod și mai simplu, pe PATREON.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi.

Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.

Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal sau PATREON.

Fără sprijinul vostru acest portal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...