Ieşirea Din MATRIX: Părintele Richard Rohr - Creștinism și non-dualitate

AJUTOR

Efectuez traduceri din limba engleză (document, carte, film) sau din română în engleză, la tarife foarte avantajoase, sub preţul pieţei. Mai multe detalii aici. Sau dacă îmi poate oferi cineva o sursă de venit avantajoasă în care să-mi pot păstra libertatea, adevărul și bucuria, îl rog să mă contacteze. Alte forme de într-ajutorare AICI.

vineri, 30 iunie 2017

Părintele Richard Rohr - Creștinism și non-dualitate


Richard Rohr (născut în 1943), este un american călugăr franciscan, hirotonit preot în Biserica Romano-Catolică în 1970. El este un cunoscut orator inspirațional ce a publicat numeroase conferințe și cărți înregistrate, inclusiv The Divine Dance: The Trinity and Your Transformation (cu Mike Morell), Yes,And...: Daily Meditations, Inmortal Diamond: The Search for Our True Self, Falling Upward: A Spirituality for the Two Halves of Life, The Naked Now: Learning to See as the Mystics See, și Eager to Love: The Alternative Way of Francis of Assisi.

Interviul cu Richard Rohr, cuprinde următoarele întrebări : * Unde se întâlnesc creștinismul și non-dualitatea? Oare sesizați o schimbare a modului în care este predicat creștinismul? Ne poți descrie mesajul cărții tale? Oare există vreun mesaj non-dual în învățăturile Sf. Francisc? Oare conceptul prezentului etern este ilustrat în creștinism? Oare Sf. Francisc a fost primul activist ecologic? Cum ai descrie conceptul creștin al iluminării? Cine ești tu? *

Richard Rohr este un profesor ecumenic recunoscut la nivel global pentru trezirea universală în cadrul misticii creștine și tradiției Perenne. El este un preot franciscan din provincia New Mexico și fondator al Centrului de Acțiune și Contemplare (CAC) în Albuquerque, New Mexico. Învățătura lui Richard se bazează pe ortodoxia alternativă franciscană: practici de contemplare și de auto-golire, expresându-se printr-o compasiune radicală, în special față de marginalizații sociali.
Părintele Richard este decan academic la Școala Vie pentru Acțiune și Contemplare. Bazânduse pe locul creștinătății înlăuntrul Tradiției Perenne, misiunea Școlii Vii este să producă o compasivă și puternică învățătură inviduală care să lucreze pentru schimbări pozitive în lume bazânduse pe conștiința uniunii comune cu Dumnezeu și toate Ființele."

VEZI INTERVIUL TRADUS, AICI:

Niciun comentariu:

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...