Ieşirea Din MATRIX: Povestea unei albine revoltate - filmul de weekend

APEL UMANITAR

Dragi prieteni și cititori ai blogului, apelăm la voi pentru a-l ajuta cu o donație pe cel mai prolific traducător din media alternativă, pe Marian Matei, proprietarul blogului DEZVĂLUIRI antiiluzii.blogspot.com, (care are la activ peste 550 de documentare și filme traduse + sute de articole de mărimea unor broșuri, la fiecare documentar de pe blogul lui, articole extrem de documentate) deoarece are cataractă la ambii ochi și aproape nu mai vede deloc, iar aceasta avansează rapid, în ciuda metodelor alternative folosite până acum. A sperat până în ultimul moment să scape de operație, însă degeaba. Treaba este destul de urgentă deoarece se poate ajunge la glaucom, iar atunci se instalează orbirea completă care nu prea se mai poate opera.

O operație cu laser, cu schimbare de cristalin și analize, tratament post-operator și tot poate duce la 2000 de Euro/ochi sau mai mult (i s-ar fi spus chiar posibil 9500 lei/ochi, funcție de dioptrii șamd - se negociază ca la tarabă se pare - vedeți o listă de prețuri AICI), deci peste 4000 de Euro/ambii ochi.

Deci orice DONAȚIE este binevenită.


Contul este la ING pe numele Marian Matei și are numărul RO87INGB0000999907410339. Contul la PayPal este pe adresa matt_m_d@yahoo.com (se poate plăti și doar cu cardul, fără să fie necesar un cont PayPal).


În clipa asta s-au strâns 1470 Euro și 11045 Lei de la 87 de donatori (actualizare 5.07.2019) Deci aproape 3800 Euro ... încă 200 de euro și s-a strâns suma!


Mai multe detalii AICI.


ULEIURI CBD - uleiuri miraculoase din canabis

Image and video hosting by TinyPic

sâmbătă, 1 iulie 2017

Povestea unei albine revoltate - filmul de weekend

BEE MOVIE (2007)

Continuăm astazi lista de FILME DE SUFLET cu un desen animat foarte simpatic și plin de mesaj.

Despre ce este vorba:

"Fiecare consumă cât are nevoie, toată lumea munceşte la fel, alegi un loc de muncă pentru toată viaţa, nimic nu se iroseşte, toţi sunt fericiţi. O societate construită după regulile socialismului funcţionează în stupul colorat în care trăieşte albina Barry, cea care se va revolta împotriva regulilor, încălcându-le în numele liberului arbitru.
Barry, albina care nu-şi acceptă soarta şi visează să facă parte din elita polenizatorilor, va porni în aventura vieţii. Barry va zbura deasupra florilor de poveste dar şi printre zgârie-norii New York-ului, într-o călătorie care-l va aduce la fereastra Vanessei, o florăreasă inimoasă care recunoaşte dreptul al viaţă al oricărei fiinţe, oricât de mici.
Prietenia lor va răsturna ordinea lumii, iar cunoaşterea realităţii - mierea este "furată" de către oameni şi vândută - îl va face pe Barry să înceapă un proces împotriva oamenilor, proces pe care-l va câştiga. Dreptatea triumfă dar are consecinţe nebănuite: stingerea planetei.
Va reuşi ori nu albina revoluţionară să salveze planeta? Zburând între cele două lumi care funcţionează la fel - cea a stupului are şi ea televiziune, un Larry King albină cu bretele intervievându-l pe Barry - va reuşi ea să readucă echilibrul? Bănuim că da, căci suntem optimişti, de aceea ne amuzăm de ridicolul avocatului oamenilor, ne amuzăm de preţiozitatea prietenului Vanessei. Umorul e arma filmului, replicile albinei Barry, rostite cu vocea lui Jerry Seinfeld, care este şi coscenarist şi coproducător se întretaie cu cele ale Vanessei - Renée Zellweger, dar dincolo de zâmbet întrevedem celebritatea personajului Seinfeld care îl urmăreşte pe actorul Seinfeld. E dificil să scapi de haina unui personaj celebru, mai ales când e propria persoană. 
Un film însă simpatic, roz şi cu morală americană care funcţionează bine: poţi fi tot ceea ce doreşti, cu condiţia să îndrăzneşti." SURSA: http://agenda.liternet.ro

Notă: Idea principală care ne-a impresionat în acest film, pe lângă mesajul ecologic și de avertizare legat de importanța albinelor (despre care am discutat în detaliu în cadrul documentarelor "Queen of the sun" și "Misterul disparitiei albinelor") este ideea că dacă vrei să fii cu adevărat fericit, viu, treaz, puternic, trebuie să ai curajul să-ți urmezi visele, aspirațile, adeseori în ciuda presiunii conformismului social, al spiritului de turmă. Acestia sunt eroii adevarati. Comunitatea, societatea din care faci parte, poate fi un mecanism relativ funcțional, în care să te regăsești parțial, însă dacă dorești cu adevărat să fii om, un suflet treaz, distinct, atunci adeseori trebuie sa actionezi in afara cutiei, in afara dogmei, in afara regulilor, caci libertatea este suprema valoare. 
Această temă este abordată în multe alte filme de suflet de pe blogul nostru din care amintim : Pescărușul Johnatan Livingstone, A bug's life, Dead Poets Society, 3 titluri care mi-au venit instant in minte.

VEDETI FILMUL TRADUS, CALITATE HD 720p AICI

Server 1

Niciun comentariu:

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta!

CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa:

1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug.

Altă formă de plată găsiţi AICI.

Mai nou puteți să ne sprijiniți într-un mod și mai simplu, pe PATREON.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi.

Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.

Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal sau PATREON.

Fără sprijinul vostru acest portal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...