Ieşirea Din MATRIX: ASTRONAUȚI CARE O IAU RAZNA - Investigația Autenticității Aselenizărilor

miercuri, 27 ianuarie 2016

ASTRONAUȚI CARE O IAU RAZNA - Investigația Autenticității Aselenizărilor

ASTRONAUTS GONE WILD : 

Investigation Into the Authenticity of the Moon Landings (2004)


Documentarul de astazi este produs de Bart Winfield Sibrel si este un film care continua investigatia din primul lui film pe acest subiect, "A Funny Thing Happened on the Way to the Moon" (publicat si pe blogul nostru), mergand direct pe la diversii astronauti care cica au fost pe Luna, punandu-i sa jure cu mana pe Biblie ca au fost acolo. Reactia acestoara este uneori "salbatica", de unde si numele filmului. Filmul de astazi nu este intreg ci doar un fragment de 30 de minute din filmul original de 54 de minute, insa este mai mult decat suficient sa ne facem o idee despre ce este vorba.

Subiectul acestui film a mai fost dezbatut pe blog pe larg si in documentarele: "DID WE LAND ON THE MOON?", in "Odiseea lui Kubrick: Secrete ascunse în filmele lui Stanley Kubrick; Partea I: Kubrick și Apollo", si in seria SECRET SPACE. Mai nou exista acum investigatii care pun la indoiala pana si iesirilie in spatiu pe orbita Pamantului, argumente solide ca pamantul nu este o bila ce se roteste in spatiu, deci ce sa mai vorbim de mersul pe Luna samd. 

VEDETI FILMUL TRADUS AICI
Astronauţi care au luat-o razna

Dacă doriți filmul oferiți o donație! Mulțumim!

2 comentarii:

  1. Ma doar intreb de ce narodul asta nu face acelasi efort sa se intrebe si care e valoarea de adevar a cartii aleia pe care ii pune pe astronauti sa jure. Daca il preocupa adevarul ar trebui sa inceapa cu asta. In rest, nu avem acces decat la propriile pareri, neputand, deocamdata, ajunge la dovezi cum ca aia au fost sau nu pe Luna.

    RăspundețiȘtergere
  2. Unul dintre astronauti chiar ii spune ca Biblia care o tine in mana e o inventie...lol , dar nah, cu toate astea aia nu vor sa jure.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...