Ieşirea Din MATRIX: ALEGEREA ESTE A NOASTRĂ

vineri, 29 ianuarie 2016

ALEGEREA ESTE A NOASTRĂ

In data de 12.03.2015 va prezentam primele doua parti ale acestui documentar (60 de minute), iar acum avem bucuria sa vi-l putem prezenta in versiunea completa de 98 de minute.


THE CHOICE IS OURS (2016)

"Acesta este un documentar care ne prezintă o viziune optimistă a lumii în care aplicăm ştiinţa şi tehnologia în beneficiul oamenilor şi al mediului (şi nu invers cum se întâmplă astăzi cel mai adesea). Deşi ne numim pe noi înşine o societate "civilizată", continuăm să vedem violenţă şi barbarism în întreaga lume. Resursele şi tehnologiile noastre sunt în cea mai mare parte risipite pe pe sisteme militare în loc să se investească pentru bunăstarea spcială. Ţinând cont de tehnologia noastră foarte avansată avem la dispoziţie alternative mult mai bune decât să ne căsăpim unii pe alţii şi să distrugem mediul.

O Viziune Pentru Sustenabilitate ... Cea mai Bună Pe care Banii Nu O Pot Cumpăra

Acest film vă prezenta viziunea Proiectului Venus, fondată de Jaque Fresco care acum are 97 de ani. Fresco a conceput o viziune inovatoare în marea parte a vieţii lui: un plan global care ar depăşi nevoia pentru politică, sărăcie şi război, dar cel mai important este faptul că acel plan include metodologia de a obţine asta. Un angajament îndrăzneţ, însă Fresco subliniază faptul că oamenii au scris odată cărţi în care explicau de ce nu vor zbura oamenii niciodată. Fraţii Wright nu au citit niciodată acele cărţi din fericire şi au construit o maşină zburătoare.

Ca şi vizionar futurolog, designer industrial şi pluridisciplinar, Jaque şi-a petrecut întreaga lui viaţă în rezolvarea problemelor pentru beneficiul tuturor. El ştie că de foarte mult timp noi avem capacitatea tehnologică şi creativă să construim o lume complet nouă de la zero, o lume în care oamenii se bucură de un nivel de trai înalt şi în acelaşi timp protejează mediul.

Acest documentar vă va prezenta culmea muncii de o viaţă a lui Jaque Fresco, o viziune numită Proiectul Venus, care cuprinde un sistem socio-economic revoluţionar pe care el îl numeşte Economia Bazată pe Resurse. Această abordare foloseşte sisteme cibernetice inteligente pentru a împlini nevoile societăţii astfel încât servilismul şi datoria să fie complet depăşite, fiind doar parte dintr-o cronică istorică nefericită. 
Deşi mulţi se gândesc la ficţiunea lui Orwell, 1984, acest sistem nu va controla şi nu va monitoriza oamenii, deoarece va depăşi orice nevoie de a face acest lucru. Sistemul doar va supreviza şi controla distribuţia de bunuri, servicii şi managementul mediului. 
Problemele noastre sunt în mare măsură datorate nouă şi numai noi putem să inversăm procesul înainte de a fi prea târziu. Proiectul Venus oferă o cale de a ieşi din dilemele noastre în cel mai rapid mod cu putinţă. Viitorul este fluid şi este direcţionat de noi. Nu este prea târziu să avem o viziune optimistă asupra posibilităţilor fantastice ce stau în faţa noastră.
Această serie de filme ar putea pune la încercare credinţele şi îi poate ajuta pe privitori să regândească ce este posibil în lumea noastră. Realizarea potenţială a unei lumi unite şi înfrăţite a inspirat deja mulţi oameni pe tot globul."
Traducerea si adaptarea de aici: https://www.thevenusproject.com

Cities in the sea for research and restoration of the world's oceans.
Oraşe pe mare destinate cercetării şi regenerării oceanelor planetare.
VEDETI FILMUL TRADUS AICI
Alegerea este a noastra (2016)


În completare vedeti si:
1) PROIECTUL VENUS (Future by Design)
2) PARADIS SAU UITARE? (Paradise or Oblivion?)
3) ZEITGEIST II - Addendum
4) STĂPÂNIT ŞI MANIPULAT (Owned and Operated 2012)

5 comentarii:

 1. Daca piramida s-ar intoarce cu... baza in sus, poate am putea spera sa ajungem acolo unde spune J.F.
  Insa pana atunci, 90% este condusa de 1%. Alte pareri?

  RăspundețiȘtergere
 2. Piramida nu e rea in sine, ci faptul ca nu exista transparenta intre nivelele piramidei si o distribuire corecta de resurse la nivelele piramidei .. ca intr-un organism sanatos.

  RăspundețiȘtergere
 3. păi sunt tot mai evidente acțiunile care duc spre transparență, devoalare, reglarea energiilor... doar că aș dori o viteză mai mare și probabil îmi scapă deocamdată eficiența ”șirului Fibonaci” :) mulțam fain pentru filme și susținerea încrederii în mai binele tuturor !

  RăspundețiȘtergere
 4. Buna ziua,
  Ne puteti pune la dispozitie si subtitrarea separat? O sursa de unde sa o putem descarca. Multumesc!

  RăspundețiȘtergere
 5. http://www.titrari.ro/index.php?page=cautareavansata&z8=-1&z5=3621952

  RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...