RUGĂMINTE!

RUGĂMINTE!

Dacă vedeți vre-un articol, film, link care nu funcționează, vă rugăm să ne spuneți ca să putem actualiza. De multe ori serverele pică, dispar pur și simplu, filmele sunt eliminate, samd. Si nu lasati doar un mesaj in casuta de comentarii facebook deoarece daca nu suntem prieteni in facebook, sunt sanse sa nu vedem acel mesaj. Cei din anumite țări, posibil din Occident s-ar putea să aveți probleme mai ales cu filmele artistice, căci pe acolo pe la voi, serverele cu filme sunt blocate. Trimiteti un email sau un comentariu la acea postare, dar nu in casuta de facebook. Vă mulțumim!

vineri, 29 ianuarie 2016

ALEGEREA ESTE A NOASTRĂ (29.01.2015)

In data de 12.03.2015 va prezentam primele doua parti ale acestui documentar (60 de minute), iar acum avem bucuria sa vi-l putem prezenta in versiunea completa de 98 de minute.


THE CHOICE IS OURS (2016)

"Acesta este un documentar care ne prezintă o viziune optimistă a lumii în care aplicăm ştiinţa şi tehnologia în beneficiul oamenilor şi al mediului (şi nu invers cum se întâmplă astăzi cel mai adesea). Deşi ne numim pe noi înşine o societate "civilizată", continuăm să vedem violenţă şi barbarism în întreaga lume. Resursele şi tehnologiile noastre sunt în cea mai mare parte risipite pe pe sisteme militare în loc să se investească pentru bunăstarea spcială. Ţinând cont de tehnologia noastră foarte avansată avem la dispoziţie alternative mult mai bune decât să ne căsăpim unii pe alţii şi să distrugem mediul.

O Viziune Pentru Sustenabilitate ... Cea mai Bună Pe care Banii Nu O Pot Cumpăra

Acest film vă prezenta viziunea Proiectului Venus, fondată de Jaque Fresco care acum are 97 de ani. Fresco a conceput o viziune inovatoare în marea parte a vieţii lui: un plan global care ar depăşi nevoia pentru politică, sărăcie şi război, dar cel mai important este faptul că acel plan include metodologia de a obţine asta. Un angajament îndrăzneţ, însă Fresco subliniază faptul că oamenii au scris odată cărţi în care explicau de ce nu vor zbura oamenii niciodată. Fraţii Wright nu au citit niciodată acele cărţi din fericire şi au construit o maşină zburătoare.
Ca şi vizionar futurolog, designer industrial şi pluridisciplinar, Jaque şi-a petrecut întreaga lui viaţă în rezolvarea problemelor pentru beneficiul tuturor. El ştie că de foarte mult timp noi avem capacitatea tehnologică şi creativă să construim o lume complet nouă de la zero, o lume în care oamenii se bucură de un nivel de trai înalt şi în acelaşi timp protejează mediul.
Acest documentar vă va prezenta culmea muncii de o viaţă a lui Jaque Fresco, o viziune numită Proiectul Venus, care cuprinde un sistem socio-economic revoluţionar pe care el îl numeşte Economia Bazată pe Resurse. Această abordare foloseşte sisteme cibernetice inteligente pentru a împlini nevoile societăţii astfel încât servilismul şi datoria să fie complet depăşite, fiind doar parte dintr-o cronică istorică nefericită. 
Deşi mulţi se gândesc la ficţiunea lui Orwell, 1984, acest sistem nu va controla şi nu va monitoriza oamenii, deoarece va depăşi orice nevoie de a face acest lucru. Sistemul doar va supreviza şi controla distribuţia de bunuri, servicii şi managementul mediului. 
Problemele noastre sunt în mare măsură datorate nouă şi numai noi putem să inversăm procesul înainte de a fi prea târziu. Proiectul Venus oferă o cale de a ieşi din dilemele noastre în cel mai rapid mod cu putinţă. Viitorul este fluid şi este direcţionat de noi. Nu este prea târziu să avem o viziune optimistă asupra posibilităţilor fantastice ce stau în faţa noastră.
Această serie de filme ar putea pune la încercare credinţele şi îi poate ajuta pe privitori să regândească ce este posibil în lumea noastră. Realizarea potenţială a unei lumi unite şi înfrăţite a inspirat deja mulţi oameni pe tot globul."
Traducerea si adaptarea de aici: https://www.thevenusproject.com
Cities in the sea for research and restoration of the world's oceans.
Oraşe pe mare destinate cercetării şi regenerării oceanelor planetare.
VEDETI FILMUL TRADUS AICI - link 1 sau AICI - link 2:

În completare vedeti si:
1) PROIECTUL VENUS (Future by Design)
2) PARADIS SAU UITARE? (Paradise or Oblivion?)
3) ZEITGEIST II - Addendum
4) STĂPÂNIT ŞI MANIPULAT (Owned and Operated 2012)

5 comentarii:

Anonim spunea...

Daca piramida s-ar intoarce cu... baza in sus, poate am putea spera sa ajungem acolo unde spune J.F.
Insa pana atunci, 90% este condusa de 1%. Alte pareri?

FreeYourMind spunea...

Piramida nu e rea in sine, ci faptul ca nu exista transparenta intre nivelele piramidei si o distribuire corecta de resurse la nivelele piramidei .. ca intr-un organism sanatos.

Anonim spunea...

păi sunt tot mai evidente acțiunile care duc spre transparență, devoalare, reglarea energiilor... doar că aș dori o viteză mai mare și probabil îmi scapă deocamdată eficiența ”șirului Fibonaci” :) mulțam fain pentru filme și susținerea încrederii în mai binele tuturor !

Anonim spunea...

Buna ziua,
Ne puteti pune la dispozitie si subtitrarea separat? O sursa de unde sa o putem descarca. Multumesc!

FreeYourMind spunea...

http://www.titrari.ro/index.php?page=cautareavansata&z8=-1&z5=3621952

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

UNIVERSUL CONECTAT - ce-ar fi dacă Nassim Haramein ar avea dreptate? (15.12.2016)

THE  CONNECTED UNIVERSE (2016) „Unui fractal infinit, aflat în rotaţie, cum îi defineşti centrul ? Orice punct este centrul său...

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?
Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE. Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa
1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...