luni, 24 februarie 2014

GEORGE CARLIN - Este rău pentru tineIt's Bad For Ya (2008)

Acesta este cel de-al 14-lea si ultimul show sustinut de George Carlin in martie 2008. Probabil ca simtea ca o sa se stinga in curand (ceea ce s-a si intamplat in 22 iunie 2008) si de aceea a abordat si alte teme tabu pe langa cele abordate deja si in alte spectacole comice stand-up. De data asta a vorbit pe larg intr-un mod complet ireverentios si neapologetic despre moarte, inmormantari, religie, birocratie, patriotism, copiii prea alintati, marile afaceri și face niște observați foarte caustice la adresa limbajului modern și la adresa stării deplorabile în care se află cultura americană. Ca de obicei, nu numai că vei râde dar te va face să gândești.


Prea multe nu mai sunt de de spus. Am vorbit pe larg despre George Carlin în celelalte articole dedicate lui, articole pe care le-am grupat în categoria GEORGE CARLIN (pe care o puteți explora mai ușor în CURPINS).

VEZI FILMUL TRADUS AICI:Un comentariu:

XXXWho spunea...

Simpatic,ca-ntotdeauna...o metoda amuzanta de a spune lucruri serioase;multumim Free!

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?
Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE. Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa
1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...