Ieşirea Din MATRIX: Medalion Valeriu Popa. Omul complex, miracolul vindecãrilor (22.01.2013)

miercuri, 22 ianuarie 2014

Medalion Valeriu Popa. Omul complex, miracolul vindecãrilor (22.01.2013)

Valeriu Popa.jpg Valeriu Popa. Viata sa dedicatã umanitãtii

„Valeriu Popa se naste la 4 iunie 1924 în judetul Dolj. Copilul Valeriu Popa a fost unul de exceptie, manifestând de timpuriu o vie curiozitate asupra unor subiecte existentiale, asupra destinului societãtii umane si chiar si-a dezvoltat abilitãti cãtre domeniul stiintelor esoterice.
Astfel, a reusit sã punã în aplicare, în rândul colegilor sãi de scoalã, unele dintre metodele pe care avea sã le rafineze mai târziu, cum ar fi tehnicile de masaj, cu rezultate spectaculoase.

Încã un pas spre aprofundarea tehnicilor de vindecare

La vârsta de 23 de ani face cunostintã cu remarcabila lucrare a prof. Scarlat Demetrescu “Din tainele Vietii si ale Universului”, aspect care îl determinã sã înteleagã mai bine mecanismele producerii unor fenomene fizice, biochimice, electrostatice, atribuite domeniul perceptiei extrasenzoriale.
Ulterior, prin forta mentalã uluitoare, printr-o încredere totalã în capacitãtile personale, dublate de o vie si înãltatoare credintã în Dumnezeu a reusit sã fixeze diagnostice cu o precizie uluitoare, chiar si în situatiile în care dispozitivele medicale de diagnozã se dovedeau a fi ineficiente.
Asa cum obisnuia sa spuna Valeriu Popa: boala reprezintã un defect determinat de dezechilibrarea sub limita de tolerantã a structurii fizice. Si stia foarte bine ce spune, din proprie experientã.
Deoarece, însusi Valeriu Popa a cunoscut boala, oricât ar parea de socant. Astfel, la vârsta de 20 de ani acesta a fost diagnosticat cu cancer pulmonar avansat, medicii de atunci nedându-i sanse de supravietuire.
A fost salvat, atunci de cãtre mama sa: a introdus într-un vas o piatrã puternic încãlzitã, peste care a turnat alcool de 80 o C, iar vasul a fost pus în patul în care zãcea bolnav, Valeriu Popa, învelit cu o plapumã. A început sã transpire abundent si sa tuseascã cu sânge. Eliminarea toxinelor s-a produs în etape pe parcursul noptii.
Dimineata, spre surprinderea mamei acestuia, vârful de incidentã al afectiunii a trecut si Valeriu Popa a fãcut progrese în revenirea la tonusul obisnuit.
Ani mai târziu, Valeriu Popa este interesat de multe discipline spirituale, practicând între altele meditaþia transcendenalã. Orizonturile cunoasterii sale erau atât de largi, încât putea sã explice unele diagnostice ale afectiunilor, traumatismelor prin relatii karmice si/sau cauze ale suferintelor cu rãdãcini în vietile anterioare.

Principiile filozofice ale gândirii lui Valeriu Popa

Valeriu Popa a fost un om complex, care a inteles ca la baza consecintelor umanitãtii, stã gândurile pe care omul le propagã în Univers. Altfel spus suntem exact ceea ce gândim, iar ceea ce gândim exact acele lucruri vom atrage în viata noastrã. Din aceastã perspectivã, boala este o consecintã a întreruperii legãturii subtile, energetice dintre om si Divinitate, omul, prin Liber Arbitru alege sã se pozitioneze în situatii Egocentrice.
De câte ori nu am rostit expresii de genul: “eu am fãcut”, “eu am realizat”. Toate acestea sunt proiectii ale Eu-lui fals, a lui cine credem noi cã suntem.
Astfel, omul realizeazã prin liberã vointã ruperea de Divin. De aici pânã la boalã nu mai e decât un pas
Este lucru cunoscut cã omul este alcãtuit atât din structurã materialã (biosicã sau mentalã si fizicã) cât si energeticã (structurã noesicã sau sufleteascã, nemuritoare). Azi, dupã aparitia “Conceptiei biostructurale si teoriile moleculare ale materiei vii” a acad. Eugen Macovski, în anul 1982, existenta celei de-a treia structuri ale materiei vii- structura noesica sau nemuritoare este un fapt demonstrat stiintific, confirmat de experientele prof. Keith R. Porter de la Universitatea Boulder din Colorado, S.U.A., ce a lucrat cu un microscop electronic de înaltã tensiune.
Vindecatorul minune Valeriu Popa a fost un om integru de o conduitã moralã desavârsita. Acesta recomanda, sfãtuia, ajuta pe oricine, fãrã nici o pretentie materialã, nici mãcar sub forma de atentii ori cadouri. Marturie în acest sens dau miile de persoane care au fost ajutate de acest mare om. Unul dintre acestia este ing. col. (r) Petre Anca. Acesta a fost diagnosticat cu cancer pulmonar si operat de carcinom bronhopulmonar, în urmã cu cca. 20 de ani, ocazie cu care medicii nu îi dadeau mai mult de 4 luni de trait. Atunci l-a întalnit pe omul providential Valeriu Popa, care l-a ajutat sã lupte si sã învingã cancerul.
Crezul personal al lui Valeriu Popa era cã orice afectiune poate fi învinsã prin regim alimentar, îndepãrtarea toxinelor din organism, prin schimbarea modului de gândire si prin întoarcerea pacientului la forma initialã: simbiozã cu natura si descoperirea Divinului. Metodele sale de terapie au socat pe unii, dar pe cei mai multi i-au impresionat rezultatele acestora: astfel Valeriu Popa a valorizat postul negru de 21 de zile, ca metodã obligatorie de a elimina toxinele din organism, practicarea clismelor cu diferite combinatii din plante, un regim alimentar sever bazat pe legume neprelucrate termic si pe fructe, care conduceau la intreruperea alimentarii cu substante nutritive a formatiunilor tumorale.
Astfel, lipsite de aport energetic si nutritiv tumorile regresau, iar organismul isi putea reface matricea originalã, vitalitatea era repusã în drepturi.
Uimitoare rãmâne si abilitatea lui Valeriu Popa în diagnosticare cu precizie a tipurilor de afectiuni, prin metode bioenergetice. Practic, orice forma de boalã apare în biostructurile energetice ale sistemelor vii, cu mult înainte de a apãrea în structura fizicã, materialã. Este acelasi lucru cu a afirma cã boala reprezintã o consecintã karmicã a lipsei de iubire cristicã, agapicã si atunci Dumnezeu dã întotdeauna omului sansa de a se corecta prin Liber Arbitru. Asa se explica acest decalaj: dacã omul nu constientizeazã faptul cã prin absenta iubirii si fatã de propria persoanã si fatã de restul Creatiei Divine se depãrteazã de Dumnezeu, atunci dezordinea creatã de acesta în Univers se va întoarce asupra individului în cauzã sub forma bolilor si nenorocirilor.
Valeriu Popa avea sã moarã la 21 mai 1997, lâsând în urmã un bagaj cu totul impresionant: mii de vindecãri, sute de retete alimentare autentice de aplicat pentru un spectru divers de afectiuni, zeci si sute de aforisme nepretuite si mai mult decât atât amprenta unui om de o conditie deosebitã, situându-se cu mult înaintea timpului sãu, parcurgând în demnitate ororile unui regim totalitar, în anii comunismului, îndreptate ºi asupra propriei persoane.
În încheiere, sã îl mai lãsãm încã o datã pe Valeriu Popa sã ne încânte cu maximele sale ce l-au consacrat ca vindecãtor miraculos: “Nu eu te vindec, tu te autovindeci, tu esti propriu tau vindecator, eu doar te sfãtuiesc. Dacã te faci cã faci, nu sari groapa, dacã faci mai mult decât îti spun eu o sã câstigi”.

SURSA: http://www.nationalistul.com

 VEDETI AICI O EMISIUNE TV DESPRE VALERIU POPA  INTITULATA:
Purificare sange si organism cu metodele lui Valeriu Popa

 Verificarea nivelului propriu de toxicitate prin postul cu apă

„Pentru a vă cunoaște nivelul personal de toxicitate nu este nevoie de vreo unealată medicală sofisticată sau de tabele complicate, cu parametrii măsurabili și nici de personal medical specializat. Oricine poate fi barometrul propriei toxicități, cu condiția să fie sincer cu el însuși și să privească cu atenție și obiectivitate către propria persoană.
Cum se face masurarea nivelului propriu de toxicitate?                                              
Măsurarea gradului de toxicitate se face prin omiterea a una sau două mese consecutive pe parcursul unei zile sau printr-o pauză alimentară de 24 de ore și prin observarea empirică a simptomelor ce se vor asocia acestei condiții cu care organismul nu este obișnuit.
Constatări
a)    Dacă după omiterea unei singure mese principale a unei zile, fără a se fi ciugulit nimic între  aceasta și cea anterioară (care sa fi fost moderată ca aport caloric) apare durerea de cap, acesta este primul și cel mai important semnal că persoana în cauză trăiește într-un corp extrem de toxic.
b)    Dacă după omiterea a două mese principale consecutive, fără a se fi ciugulit nimic înainte și între acestea, sau după parcurgerea a 24 de ore în care să nu se fi consumat deloc mâncare, apare vreunul dintre simptomele de mai jos, de asemenea este vorba despre un corp foarte toxic.
Semnalele de toxicitate extremă, apărute după ominterea a una sau două mese consecutive sau parcurgerea a 24 de ore fără aport alimentar, sunt următoarele:
-       Durerea de cap
-       Starea generală de rău
-       Amețeala
-       Slabiciunea extremă
Aceste patru simptome nu sunt universal prezente în cazul omiterii unor mese, deci nu se întâmplă tuturor. Mai mult, ele nu se află în lista simptomelor de normalitate în cazul în care sunt omise anumite mese din programul alimentar zilnic așa cum se înclină a se crede. Din păcate, apariția lor este copleșitor de frecventă în rândul persoanelor care au omis una sau două mese sau care nu au mâncat nimic 24 de ore. Aceasta frecvență însă, în mod eronat, a alimentat părerea că simptomele respective ar fi normale în caz că nu s-au mâncat una sau mai multe mese. Ele sunt de fapt  niste manifestari neplăcute foarte frecvente din simplul motiv că, un numar extrem de mare de persoane trăiesc în corpuri foarte toxice și nicidecum pentru ca ar fi niste simptome normale într-un corp pe deplin sănătos și curat.
Ce se întâmplă în interior?
Cauza apariției stărilor neplăcute amintite mai sus constă în faptul că, după întreruperea cursului obișnuit al alimenrării, în sânge se găsește, proaspăt revărsat, un aport copleșitor de toxine. 
DA, este absolut normal să existe foame în perioada primară a suspendării alimentării însă stările neplăcute enumerate mai sus nu reprezintă normalitatea ci doar anunță existența toxicității în organism. Prezenta foamei și a poftelor în primele zile/ore de post negru este de fapt singurul simptom firesc, normal în această situație.”

SURSA: http://cirys.wordpress.com

Pentru a intelege ca postul negru are multiple virtuti, iar cel de lunga durata poate fi un adevarat panaceu va invitam sa urmariti filmuletul despre experienta lui Ovidiu Harbada care a tinut post negru de 40 de zile prin metodele si sub supravegherea lui Valeriu Popa. Pe parcursul acestui experiment a facut periodic analize medicale la Institutul de medicina sportiva. Se pot vedea in aceasta filmare casetele inregistrate cu cazuistica suferinzilor de boli incurabile care s-au autovindecat prin metoda lui Valeriu Popa. Printre acestia erau si cativa copii bolnavi de SIDA.

SURSA: http://salvativasemenii.wordpress.com

VEDETI FILMUL AICI



  MAI MULTE INFORMATII DESPRE POSTUL NEGRU (CU APA) CITITI AICI:

1) POSTUL NEGRU SI DETOXIFIEREA COLONULUI


2) Tehnica postului negru


3) DE VORBA CU VALERIU POPA (CARTEA)  ... Cine doreste cartea in format carte normala (contra cost) ii rugam sa ne contacteze.


4) Sunt numeroase filme pe youtube cu/despre Valeriu Popa pe care se merita sa le studiati.


Explorati deasemenea categoria PURIFICARE SI POST NEGRU de pe blogul nostru (pe care o puteti explora mai usor in CUPRINS).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...