luni, 23 decembrie 2013

REZERVA FEDERALĂ împlinește azi 100 ani de la naștere și de hotie! (23.12.2013)

THE AMERICAN DREAM ... its a freaking nightmare !

De-a lungul timpului am publicat numeroase articole despre Rezerva Federala, despre toxicitatea si rolul ei nefast in evolutia acestei planete (studiati in acest sens categoria CRIZA FINANCIARA - cel mai usor o puteti rasfoi in CUPRINS dand click pe CRIZA FINANCIARA). 
Anul acesta s-au implinit 100 de ani de la crearea acestei sinistre institutii (un cartel bancar national de fapt) si cu aceasta ocazie dorim sa mai mentionam si alte aspecte mai putin stiute despre RF.

 Stiati de ex. ca ca o nuvela pe nume Futility, o creatie din anul 1898 a lui Morgan Robertson, a prevazut   scufundarea Titanicului?


Iată despre ce este vorba în aceasta nuvela pe scurt: La începutul lunii aprilie, un pachebot de lux numit Titan pleacă într-o călătorie peste Atlantic. Nu este dotat cu suficiente bărci de salvare pentru cei 3.000 de pasageri dar este considerat o navă "de nescufundat". Într-o noapte însă, pachebotul se ciocneşte de un aisberg lângă coasta Newfoundland-ului, se scufundă, şi majoritatea pasagerilor îşi pierd viaţa, deoarece nu erau suficiente barci de salavare.

Ai spune că nuvela lui Morgan Robertson nu face decât să noteze scufundarea Titanicului, nu? Aşa pare la prima vedere dar este o falsă impresie - nuvela lui Robertson a fost publicată în 1898, cu 14 ani înainte de scufundarea celebrului vas!
Interesant este ca după dramatica noapte din 1912, cand s-a scufundat Titanicul, lumea şi-a adus aminte de acest text obscur. Un editor l-a scos din nou pe piaţă, schimbându-i titlul în mult mai comercialul "Wreck of the Titan" şi făcând cîteva modificări minore în text pentru a-l face mai spectaculos. (am zice mai degraba si pentru a ascunde unele treburi, poate n.n.).

Există, evident, diferenţe mari între nuvela lui Robertson şi realitate. Asemănările sunt însă mult mai multe şi sunt tulburătoare (nume aproape identic de vas, planuri interioare identice, conditii identice de scufundare si multe multe altele).  Şi, dacă tot nu a intrat în istoria literară, "Futility" a fost mereu pomenită în literatura de tip "Dosarele X" ca suprema dovadă a existenţei puterilor precognitive.

Ce a crezut Morgan Robertson despre nuvela sa nu se ştie. Dintr-o carte de eseuri numită "Morgan Robertson, the Man", în care sunt reproduse păreri ale oamenilor care l-au cunoscut, se pare că scriitorul credea cu sfinţenie în existenţa puterilor paranormale. Susţinea că el este adevăratul inventator al periscopului, pe care îl descrisese în altă povestire. De asemenea, susţinea, se pare, că el este doar un instrument al unui "spirit fără trup" care îi inspiră opera. 
 

Unul dintre prietenii lui Robertson, H.W. Francis spunea că "acesta credea că o entitate spirituală cu abilităţi literare îi stăpânea corpul şi mintea", scriitorul fiind doar o "unealtă". Robertson însuşi vorbea despre acest spirit drept "partenerul meu astral de scris".

Francis povesteşte cum Robertson era incapabil să scrie, săptămâni întregi, până când spiritul "prelua controlul" şi îi dicta povestirile folosindu-se de imagini ca din vis, într-o stare aproape hipnotică.

Într-o astfel de transă a văzut Robertson imaginea scufundării Titanicului. Imaginea, spun prietenii scriitorului, a fost foarte precisă în mintea sa, plină de amănunte. Singurul lucru care i-a scăpat a fost numele navei: acesta a devenit vizibil doar parţial atunci când viziunea începea să se destrame.
Dar, în bibliografia lui Robertson mai există un text care duce această poveste cu adevărat pe tărâmul "Dosarelor X".

În ediţia din 1914 a volumului "Wreck of the Titan", Robertson publica o altă povestire, numită "Beyond the Spectrum".

În acest text, scriitorul îşi imagina un război între SUA şi Japonia în care imperiul nipon era dotat cu un soi de armă cu ultraviolete ale cărei efecte erau similare cu cele ale armelor atomice.

Mai straniu, japonezii nu declară război SUA ci preferă să îi atace prin surprindere, distrugând flota americană staţionată îm zona Hawaii.

Abia peste 27 de ani avea să se petreacă atacul de la Pearl Harbor.

Puteţi vedea aici o comparaţie între datele reale ale Titanicului şi cele fictive din povestea lui Robertson şi puteţi citi textele lui Morgan Robertson aici:

Futility / Wreck of the Titan

Beyond the Spectrum
 
Va intrebati poate, care este legatura intre aceasta nuvela „previzionara” si Rezerva Federala? 
Benjamin Guggenheim , Isador Strauss si John Jacob Astor unii dintre cei mai bogati oameni din lume la acea vreme, au murit cand s-a scufundat nava (crima perfecta o numesc unii). Acesti trei oameni erau cei mai puternici opozanti la crearea Rezervei Federale.  Apoi, aparent intamplator, bineteles, la aprox 1 an si jumatate de la eveniment , a fost creata Rezerva Federala (tot pe șestache, inainte de Craciun, cu complicitatea tradatoare a presedintelui Wilson). Iarna, cand vigilenta oamenilor este in scadere, in preajma sarbatorilor sau intre mandate, cand exista un haos si o agitatie mai mare, iar atentia oamenilor este in alta parte s-au luat multe decizii odioase. Mai multe informatii gasiti AICI.

Sa fie intamplare? Lol ... nuvela aceasta ne dovedeste inca odata, daca mai era nevoie, ca nu.

Spunem ca nuvela a fost „previzionara” deoarece stim deja ca ocultii au obiceiul sinistru, sfidator si megaloman de a marca undeva, la vedere, planurile lor de viitor, deci tindem sa credem ca Robertson ori stia de aceste planuri, ori demonul care-l inspira sa scrie era unul dintre cei care stau in spatele planurilor de dominare globala si care-i coordoneaza din umbra si pe marii bancheri internationali Rothschild si șleahta lor de pupincuristi iezuito-sionisti sinistrii (Rockeffeller, Morgan, samd).

 VEDETI AICI - link 1 SI UN FILMULET ANIMAT SIMPATIC, intitulatVisul american”, un film care explica pe scurt problema FED (RF):


Visul american este un film animat de 30 minute care ne arată modul în care suntem înșelați de către pilonii de bază ai guvernului. Toţi dintre noi depunem eforturi pentru a ne îndeplinii visele, iar acest film ne arată de ce visele noastre devin tot mai încețoșate. Ştiți cum au fost creați banii? Știți cum funcţionează sistemul bancar? De ce explodează piața imobiliară și de ce se prăbușește? Chiar știm noi oare ce e sistemul Rezervei Federale din SUA şi cum ne afectează în fiecare zi? Acest film aruncă o privire lungă asupra problemelor cu care ne confruntăm astăzi, probleme ce nu sunt noi; ne arată de ce mulți lideri de-a lungul istoriei ne-au avertizat şi au luptat împotriva tipul de sistem financiar pe care se bazează economia lumii la momentul actual. Ne îndeamnă să investigăm anumite instituţii înrădăcinate foarte puternic în societatea noastră, şi sper ca să ne încurajeze să ne ajutăm țara să înființeze un sistem mai bun.


NOTĂ: Cei numiti in film Red Schild (Scutul Rosu) sunt RothsChild-zii ...

3 comentarii:

Anonim spunea...

Mii de multumiri, prieteni... oriunde v-ati afla!
Va rog sa uploadati subtitrarea pe un site de specialitate, la fel cum ati facut cu In transition 2.0.
Eu intru pe un motor de cautare http://subtitrari.exsto.ro/ si acolo vad daca exista sau nu ceea ce caut.
Sarbatori fericite!

FreeYourMind spunea...

Sarbatori fericite si tie! Iata subtitrarea http://www.titrari.ro/index.php?page=cautareavansata&z8=-1&z5=1998389 ... Daca subtitrarea filmului exista pe youtube, ea poate fi downloadata cu ajutorul unui add on din firefox ..vezi aici https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/youtube-caption-downloader/

Bogdan BUNEA Liviu spunea...

Acelasi prost obicei au, de a marca undeva, la vedere, planurile lor de viitor ... : BIBLIA si culmea se intampla totul asa precum au scris, tot ei, sa nu cumva sa avem dubii ca vremurile nu sunt aproape... TREZIREAAAAA !!!

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa 1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi. Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.
Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portaal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...