RUGĂMINTE!

RUGĂMINTE!

Dacă vedeți vre-un articol, film, link care nu funcționează, vă rugăm să ne spuneți ca să putem actualiza. De multe ori serverele pică, dispar pur și simplu, filmele sunt eliminate, samd. Si nu lasati doar un mesaj in casuta de comentarii facebook deoarece daca nu suntem prieteni in facebook, sunt sanse sa nu vedem acel mesaj. Cei din anumite țări, posibil din Occident s-ar putea să aveți probleme mai ales cu filmele artistice, căci pe acolo pe la voi, serverele cu filme sunt blocate. Trimiteti un email sau un comentariu la acea postare, dar nu in casuta de facebook. Vă mulțumim!

sâmbătă, 7 decembrie 2013

IN TRANZITIE 2.0 - o poveste a rezistentei si sperantei in timpuri extraordinare (7.12.2013)

IN TRANSITION 2.0 (2013)

a story of resilience and hope in extraordinary times


In data de 21.01.2012 va prezentam  filmul In Transition 1.0 si tot in articolul de atunci va prezentam cateva idei despre Festivalul Comunitatilor Autosustenabile , prima editie, din Brasov din perioada 15 - 17 dec. 2012
Printr-o sincronicitate minunata , astazi am descoperit filmul In Transition 2.0 tradus care vine in completarea celui de data trecuta si tot astazi (de fapt ieri, insa acest articol a fost conceput ieri si filmul tot ieri a fost gasit desi astazi este publicat), Flavian a publicat prezentarile de la cea de-a doua editie a Festivalului Comunitatilor Autosustenabile din perioada 30.11 - 1.12.2013 (vezi AICI). Ideile exprimate de Flavian in acel articol exprima pe scurt ce simtim si noi si ce se intampla la un astfel de festival. Dincolo de pretextul-contextul prezentarilor era energia aceea speciala si oamenii de exceptie cu care simti ca vibrezi la unison, iar sufletul simte ca se poate exprima intr-o efervescenta euforica.
Intr-un an lucrurile au evoluat frumos si din ce in ce mai multi oameni au inceput sa actioneze in sensul schimbarii (atat interioare cat si exterioare). Poate ca lucrurile nu se intampla atat de rapid cum si-ar dori unii, insa acum nu este numai teorie, nu sunt doar vise frumoase aflate intr-un viitor gen Star Trek (desi informatiile prezentate uneori depasesc chiar si Star Trek-ul, mai ales in domeniul Free Energy unde inventiile au explodat prin creativitate si simplitate), ci aici si acum, se manifesta deja numeroase comunitati (mai mici si mai mari, nationale si internationale) care incet incet converg, se aduna, se ajuta, impartasesc cunostinte, devenind astfel mai mult decat niste insulite izolate. Se creeaza o noua retea „neuronala” in mijlocul creierului global , o convergenta a comunitatilor (de oameni) care doresc sa devina mai ecologice, mai durabile, mai spirituale, mai  independente, mai aproape de natura, tinzand catre autosustenabilitate (prin interdependenta).


De asemenea tot mai multe informatii sunt traduse, tot mai multe carti apar si dorim sa multumim si pe aceasta cale grupului traducatorilor inimosi si voluntari TEI pentru minunatele carti traduse anul acesta si in 2012 (ajunse la uimitorul numar 16), carti care vin in sprijinul acestui gen de comunitati si tuturor oamenilor care vor sa se cunoasca pe sine si natura mai bine si sa devina autosustenabili. Va invitam si pe voi sa participati la acest proiect deosebit AICI.

Comunitati IN TRANZITIE au aparut si in Romania si despre acestea vorbeste pe scurt Mihai Abagief AICI. Adresa grupului IN TRANZITIE din Romania este http://intranzitie.org.

VEZI FILMUL TRADUS, AICI:

3 comentarii:

Madalina spunea...

Un rasfat intelectual pe cinste ! felicitari !

Anonim spunea...

Subscriu la incarcarea subtitrarii pe un site de specialitate. Se poate face?

FreeYourMind spunea...

Subtitrarea poate fi gasita aici http://www.titrari.ro/index.php?page=cautareavansata&z8=-1&z5=1409589 .

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

UNIVERSUL CONECTAT - ce-ar fi dacă Nassim Haramein ar avea dreptate? (15.12.2016)

THE  CONNECTED UNIVERSE (2016) „Unui fractal infinit, aflat în rotaţie, cum îi defineşti centrul ? Orice punct este centrul său...

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?
Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE. Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa
1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...