Ieşirea Din MATRIX: IN TRANZITIE 2.0 - o poveste a rezistentei si sperantei in timpuri extraordinare

sâmbătă, 7 decembrie 2013

IN TRANZITIE 2.0 - o poveste a rezistentei si sperantei in timpuri extraordinare


IN TRANSITION 2.0 (2013)

a story of resilience and hope in extraordinary times


In data de 21.01.2012 va prezentam  filmul In Transition 1.0 si tot in articolul de atunci va prezentam cateva idei despre Festivalul Comunitatilor Autosustenabile , prima editie, din Brasov din perioada 15 - 17 dec. 2012.
Printr-o sincronicitate minunata , astazi am descoperit filmul In Transition 2.0 tradus care vine in completarea celui de data trecuta si tot astazi (de fapt ieri, insa acest articol a fost conceput ieri si filmul tot ieri a fost gasit desi astazi este publicat), Flavian a publicat prezentarile de la cea de-a doua editie a Festivalului Comunitatilor Autosustenabile din perioada 30.11 - 1.12.2013 (vezi AICI). Ideile exprimate de Flavian in acel articol exprima pe scurt ce simtim si noi si ce se intampla la un astfel de festival. Dincolo de pretextul-contextul prezentarilor era energia aceea speciala si oamenii de exceptie cu care simti ca vibrezi la unison, iar sufletul simte ca se poate exprima intr-o efervescenta euforica.
Intr-un an lucrurile au evoluat frumos si din ce in ce mai multi oameni au inceput sa actioneze in sensul schimbarii (atat interioare cat si exterioare). Poate ca lucrurile nu se intampla atat de rapid cum si-ar dori unii, insa acum nu este numai teorie, nu sunt doar vise frumoase aflate intr-un viitor gen Star Trek (desi informatiile prezentate uneori depasesc chiar si Star Trek-ul, mai ales in domeniul Free Energy unde inventiile au explodat prin creativitate si simplitate), ci aici si acum, se manifesta deja numeroase comunitati (mai mici si mai mari, nationale si internationale) care incet incet converg, se aduna, se ajuta, impartasesc cunostinte, devenind astfel mai mult decat niste insulite izolate. Se creeaza o noua retea „neuronala” in mijlocul creierului global , o convergenta a comunitatilor (de oameni) care doresc sa devina mai ecologice, mai durabile, mai spirituale, mai  independente, mai aproape de natura, tinzand catre autosustenabilitate (prin interdependenta).


De asemenea tot mai multe informatii sunt traduse, tot mai multe carti apar si dorim sa multumim si pe aceasta cale grupului traducatorilor inimosi si voluntari TEI pentru minunatele carti traduse anul acesta si in 2012 (ajunse la uimitorul numar 16), carti care vin in sprijinul acestui gen de comunitati si tuturor oamenilor care vor sa se cunoasca pe sine si natura mai bine si sa devina autosustenabili. Va invitam si pe voi sa participati la acest proiect deosebit AICI.

Comunitati IN TRANZITIE au aparut si in Romania si despre acestea vorbeste pe scurt Mihai Abagief AICI. Adresa grupului IN TRANZITIE din Romania este http://intranzitie.org.

VEZI FILMUL TRADUS, AICI:

3 comentarii:

  1. Un rasfat intelectual pe cinste ! felicitari !

    RăspundețiȘtergere
  2. Subscriu la incarcarea subtitrarii pe un site de specialitate. Se poate face?

    RăspundețiȘtergere
  3. Subtitrarea poate fi gasita aici http://www.titrari.ro/index.php?page=cautareavansata&z8=-1&z5=1409589 .

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...