Ieşirea Din MATRIX: GEORGE CARLIN - Blocat în New York

joi, 1 august 2013

GEORGE CARLIN - Blocat în New York


Jammin' in New York (HBO - 1992)

Desi am mai scris despre George Carlin aici, acest mare om este unul ce merita cat mai mult promovat si reamintit, omul fiind un geniu si vizionar, de o inteligenta iesita din comun. 
Asa ca o sa va mai „stresam” cu cate un film din acesta care poate ofili unele urechi pudibondice si poate leza spiritul ipocrit in care societatea actuala traieste (in special cea americana care este direct vizata de biciul ascutit al limbii lui Carlin).
Pentru Carlin niciun subiect de pe fata acestui pamant nu este lasat deoparte: moartea, boala, razboiul, dezastrul, durerea,  iubirea, tragicul si in genere  orice subiect pe care societatea il considera tabuu, este un subiect de comedie pentru spiritul fin si ascutit de observatie al acestui mare spirit. 
Este unul dintre cei mai buni comedianti STAND UP (cel mai bun in opinia noastra si a lui Jerry Seinfield), iar astazi va prezentam unul dintre cele mai bune spectacole ale lui Jammin' in New York (HBO - 1992). 
Traducerea filmelor sale este o treaba extrem de dificila, glumele lui fiind prinse adesea doar de vorbitorii limbii engleze la modul avansat si de cei care cunosc intr-o oarecare masura realitatiile societatii americane din perioada in care s-a tinut show-l. 

VEDEȚI FILMUL CU SUB EN, AICI


Donatorii pot cere accesul la filmul tradus, fără reclame

2 comentarii:

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...