Ieşirea Din MATRIX: Întâlnire în punctul zero (12.04.2013)

vineri, 12 aprilie 2013

Întâlnire în punctul zero (12.04.2013)


Salutam aparitia în mass media romaneasca a unei noi emisiuni dedicate subiectelor abordate si pe blogul nostru: dezvoltare personala, evolutie spirituala, terapii holistice, samd. Emsiunea se numeste „INTALNIRE IN PUNCTUL ZERO” (si poate fi vizionata in fiecare sambata la TVR Iasi, la ora 13) si in ciuda faptului ca este foarte scurta (aprox 30 minute) prin formatul ei deosebit si eficienta prezentarii transmite esente, pastile si seminte care pot influenta fiintele deschise. Felicitari Magda Axinte (prezentatoarea si moderatoarea emisiunii) pentru curaj si pentru modul in care moderezi emisiunea: intrebarile sunt pertinente, practice si la obiect. Fie ca aceasta emisune sa creasca si sa fie din ce in ce mai cunoscuta!

O Productie Fix Media Studio pentru TVR Iasi
Producatori: Gabriela Gruia si Radu Medan
Realizator/redactor: Magda Axinte

Vedeti aici primele doua emisiuni:

Prima Emisiune

Prima editie a emisiunii difuzata in 30 martie 2013. 
Din cuprins: interviuri cu ORESTE TEODORESCU si dr. VALI ILIES, rubricile emisiunii. Cate ceva despre vanzarea spiritualitatii.A 2-a Emisiune
Interviu cu DORU BEM, invitat in platou dr. Iulian Zonenstain, rubrica de carte prezentata de IOAN GYURI PASCU.DOWNLOAD RAPID
(ambele emisiuni)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...