RUGĂMINTE!

RUGĂMINTE!

Dacă vedeți vre-un articol, film, link care nu funcționează, vă rugăm să ne spuneți ca să putem actualiza. De multe ori serverele pică, dispar pur și simplu, filmele sunt eliminate, samd. Si nu lasati doar un mesaj in casuta de comentarii facebook deoarece daca nu suntem prieteni in facebook, sunt sanse sa nu vedem acel mesaj. Cei din anumite țări, posibil din Occident s-ar putea să aveți probleme mai ales cu filmele artistice, căci pe acolo pe la voi, serverele cu filme sunt blocate. Trimiteti un email sau un comentariu la acea postare, dar nu in casuta de facebook. Vă mulțumim!

vineri, 29 martie 2013

Tariel Kapanadze - Generator de energie gratuita - 5KW (28.03.2013)

KAPAGEN

Va prezentam astazi o demonstratie, realizata de Tariel Kapanadze, un inventator din Georgia, in curtea casei sale, a generatorului de energie gratuita de 5KW.

Filmul este pentru cunoscatorii in domeniul electronicii, cel putin.
Ii multumim lui Victor Sam ca ne-a adus la cunostinta si acest film si va uram sa va fie de folos! Avem si noi rugamintea ca daca veti experimenta cu astfel de dispozitive sa ne dati si noua un semn in caz de reusita. V-am fi foarte recunoscatori!

Mai multe despre Tesla si energia gratuita puteti gasi studiind categoria FREE ENERGY in special si categoria NIKOLA TESLA in particular si in special: 

1) TESLA - Stăpânul fulgerului
2) Secretele disparute ale lui Nikola Tesla
3) Energia libera - cursa catre punctul zero 
 
Va invitam de asemenea sa cititi si urmatoarele carti:

5) Tesla si energia libera - de Commander XVEDETI FILMUL TRADUS, AICI 


Daca subtitrarea nu porneste automat dati click pe butonul cu patratica alb cu linii in ea.

DOWNLOAD RAPID 

4 comentarii:

Anonim spunea...

E plin youtube de filmulete cu "ground batery". Erau folosite pe vremea telegrafului, e o alta tehnologie uitata. Conceptul e acelasi cu srama de cupru si cea de aluminiu infipte intr-o lamaie cu diferenta ca aici lamaia e pamantul. Acest sitem si multe altele sunt descrise pe larg intr-o serie de carti scrise de Cătălin Dan Cârnaru .
Lectura placuta.

ezotech spunea...

@Anonim 30 martie 2013, 09:20
Nu e chiar acelasi lucru cu a colecta energie dintr-o sursa electro-chimica. Aparent asa este, dar in realitate e altceva. Curentii telurici au surse multiple. Mai avem de studiat...

Anonim spunea...

din pacate..tot documentarul este o farsa ingenios facuta
inca nimeni dintre cei ce au incercat sa reproduca dispozitivul acestui individ, nu a reusit sa obtina vre-un volt utilizabil, desi este plin internetul de scheme functionale
bani investiti aiurea in machete frumoase si nefunctionale.
care nu crede...il poftesc sa incerce, eu am deja construite 4 bucati

Anonim spunea...

Generatorul Kapanadze, daca este real, se afla ascuns in una din cutiile dispozitivului prezentat. Tot ce se vede , inclusiv bobina cea mare, nu are nicio functionalitate reala, doar decor si deruta.

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

UNIVERSUL CONECTAT - ce-ar fi dacă Nassim Haramein ar avea dreptate? (15.12.2016)

THE  CONNECTED UNIVERSE (2016) „Unui fractal infinit, aflat în rotaţie, cum îi defineşti centrul ? Orice punct este centrul său...

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?
Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE. Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa
1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...