Ieşirea Din MATRIX: Dosarele "Fastwalkers" (8.10.2010)

vineri, 8 octombrie 2010

Dosarele "Fastwalkers" (8.10.2010)

 FASTWALKERS (2006)
UFO and ALIEN Disclosure

 Fastwalkers este un termen creat de "Centrul de comanda al departamentului de aparare aerospatial nord american" (North American Aerospace Defense Command) pentru a denumi OZN-urile (Unidentified Flying Objects) care intra si ies din atmosfera cu mare viteza si care sunt, cateodata detectate de sistemul de sateliti "Procesatori de semnale digitale" ( Digital Signal Processor ). Obiectele prea lente sunt numite  "Slowwalkers"
 Documentarul Fastwalkers este produs in asociatie cu  Safespace Project (Safespace News Agency) . The Safespace News Agency (Agentia de Stiri SafeSpace) s-a infiintat plecandu-se de la premiza ca MASS MEDIA PRINCIPALA ESTE PARTE DIN CONSPIRATIE!
Aceasta agentie de stiri abordeaza subiecte evitate de mass media in general : OZN-urile si Extraterestrii, Urmele Chimice (Chemtrails), Conspiratiile Internationale care includ Bancile, Liniile de sange si alte subiecte  de importanta vitala care pot afecta oamenii acestei planete.
Ne sunt dezvaluite informatii pe care nu ar fi trebuit sa le stii. Acum aveti ocazia sa vedeti imagini extraordinare cu OZN-uri si inregistrari video stranse de peste tot din lume, filmari care guvernele nu doresc ca dvs. sa le vedeti, demascandu-se reteaua de minciuni si dezimformare.
Fastwalkers dezvaluie adevarul despre OZN-uri si Extraterestrii, adevar ce a fost suprimat si ascuns de secole. Aveti ocazia sa vedeti si sa auziti oameni incomozi guvernelor de pe aceasta planeta.
De asemenea, ne sunt prezentate revelatii extraordinare ale celor mai vestite autoritati din lume printre care sunt inclusi:  Dr. Steven M. Greer, Steve Bassett, Jim Marrs, Robert O. Dean, Dr. Michael Salla, Stanton T. Friedman, Alfred L. Webre, John Greenwald Jr., Dr. Len Horowitz, Dr. Richard Boylan, Jaime Maussan, Paola Harris, Jerry Pippin, Dr. Bruce Maccabee, A. J. Gevaerd, Sean David Morton, Graham E. Bethune, Col. Wendelle C. Stevens, Monsignor Corrado Balducci, James W. Deardorff, PhD., Robert M. Wood PhD, Charles Hall, Richard Dolan, Steven Jones, Rob Simone, Don Ware, Richard Giordano, James Courant, Dolores Cannon, Maurice Osborn, David Coote, Stoyan Cheresharov, Daniel Munioz, Lisa Davis, Bruce Jessop, Robert Miles, Alan G.Toleman, Jutta Savill; and is hosted by Erika Jessop.
Fastwalkers, este primul film dintr-o serie dintr-o de documentare in derulare ...
- traducerea si adaptarea de aici http://www.safespaceproject.com/SS/Fastwalkers.htm

Multumim din suflet Gheorghe Mariana pentru efortul tau de a traduce acest film si altele pe care le vom posta in curand.  In ultimul email de la Mariana , aceasta ne-a rugat in felul urmator :
"Particip cu blogul meu  http://eulinterior.blogspot.com/ la prahoveanul anului , care se sfarseste la sfarsitul lui noiembrie 2010. Sunt pana acum aproape de locul doi. As dori putin ajutor din partea voastra.  Linkul spre Prahovean este http://www.ph-online.ro/. Orice ajutor este binevenit." Asadar, va invitam si noi sa-i dati un vot! Merita ...
Succes Mariana!

VEDETI FILMUL, TRADUS,  AICI:


De asemenea va invitam sa studiati si celelate articole si documentare de pe blogul nostru, din CATEGIORIA OZN si EXTRATERESTRII

ACTUALIZARE (9.10.2010)


Un comentariu:

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...