vineri, 8 octombrie 2010

Dosarele "Fastwalkers" (8.10.2010)

 FASTWALKERS (2006)
UFO and ALIEN Disclosure

 Fastwalkers este un termen creat de "Centrul de comanda al departamentului de aparare aerospatial nord american" (North American Aerospace Defense Command) pentru a denumi OZN-urile (Unidentified Flying Objects) care intra si ies din atmosfera cu mare viteza si care sunt, cateodata detectate de sistemul de sateliti "Procesatori de semnale digitale" ( Digital Signal Processor ). Obiectele prea lente sunt numite  "Slowwalkers"
 Documentarul Fastwalkers este produs in asociatie cu  Safespace Project (Safespace News Agency) . The Safespace News Agency (Agentia de Stiri SafeSpace) s-a infiintat plecandu-se de la premiza ca MASS MEDIA PRINCIPALA ESTE PARTE DIN CONSPIRATIE!
Aceasta agentie de stiri abordeaza subiecte evitate de mass media in general : OZN-urile si Extraterestrii, Urmele Chimice (Chemtrails), Conspiratiile Internationale care includ Bancile, Liniile de sange si alte subiecte  de importanta vitala care pot afecta oamenii acestei planete.
Ne sunt dezvaluite informatii pe care nu ar fi trebuit sa le stii. Acum aveti ocazia sa vedeti imagini extraordinare cu OZN-uri si inregistrari video stranse de peste tot din lume, filmari care guvernele nu doresc ca dvs. sa le vedeti, demascandu-se reteaua de minciuni si dezimformare.
Fastwalkers dezvaluie adevarul despre OZN-uri si Extraterestrii, adevar ce a fost suprimat si ascuns de secole. Aveti ocazia sa vedeti si sa auziti oameni incomozi guvernelor de pe aceasta planeta.
De asemenea, ne sunt prezentate revelatii extraordinare ale celor mai vestite autoritati din lume printre care sunt inclusi:  Dr. Steven M. Greer, Steve Bassett, Jim Marrs, Robert O. Dean, Dr. Michael Salla, Stanton T. Friedman, Alfred L. Webre, John Greenwald Jr., Dr. Len Horowitz, Dr. Richard Boylan, Jaime Maussan, Paola Harris, Jerry Pippin, Dr. Bruce Maccabee, A. J. Gevaerd, Sean David Morton, Graham E. Bethune, Col. Wendelle C. Stevens, Monsignor Corrado Balducci, James W. Deardorff, PhD., Robert M. Wood PhD, Charles Hall, Richard Dolan, Steven Jones, Rob Simone, Don Ware, Richard Giordano, James Courant, Dolores Cannon, Maurice Osborn, David Coote, Stoyan Cheresharov, Daniel Munioz, Lisa Davis, Bruce Jessop, Robert Miles, Alan G.Toleman, Jutta Savill; and is hosted by Erika Jessop.
Fastwalkers, este primul film dintr-o serie dintr-o de documentare in derulare ...
- traducerea si adaptarea de aici http://www.safespaceproject.com/SS/Fastwalkers.htm

Multumim din suflet Gheorghe Mariana pentru efortul tau de a traduce acest film si altele pe care le vom posta in curand.  In ultimul email de la Mariana , aceasta ne-a rugat in felul urmator :
"Particip cu blogul meu  http://eulinterior.blogspot.com/ la prahoveanul anului , care se sfarseste la sfarsitul lui noiembrie 2010. Sunt pana acum aproape de locul doi. As dori putin ajutor din partea voastra.  Linkul spre Prahovean este http://www.ph-online.ro/. Orice ajutor este binevenit." Asadar, va invitam si noi sa-i dati un vot! Merita ...
Succes Mariana!

VEDETI FILMUL, TRADUS,  AICI:


De asemenea va invitam sa studiati si celelate articole si documentare de pe blogul nostru, din CATEGIORIA OZN si EXTRATERESTRII

ACTUALIZARE (9.10.2010)


Un comentariu:

Anonim spunea...

http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=6401

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa 1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi. Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.
Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portaal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...