Ieşirea Din MATRIX: Campania ”Refuza documentele cu cip biometric” continua !

joi, 14 octombrie 2010

Campania ”Refuza documentele cu cip biometric” continua !

ARHITECTURA UNEI PLANETE ÎNCHISOARE

"Coaliția Împotriva Statului Polițienesc continuă seria acțiunilor de informare cu privire la pericolul reprezentat de documentele personale cu cip biometric (pașapoarte, cărți de identitate, cărți de sănătate, cartele de călătorie RATB, carduri de student RFID).

În perioada 26-27 octombrie 2010, cu ocazia pomenirii Marelui Mucenic Dimitrie (Dumitru), organizatorii Coaliției vor amplasa un cort de campanie stradală în zona de la poalele dealului Patriarhiei, unde voluntarii coaliției vor putea distribui zilnic intre orele 10-20 pliante de informare și autocolante cu mesajul campaniei.

Persoanele care doresc să participe la aceste activități în calitate de voluntari, sunt rugate să ia legătura cu reprezentantul biroului de organizare, dl. Ene Viorel, la tel. 0728178998, la adresa de e-mail: ene.libertate@gmail.com, sau direct la sediul de campanie (Sediul Asociației Victimelor Mineriadelor 1990-1991 din România – AVMR) din București, str. Batiștei nr. 11, scara B, etaj 1, ap. 1, sector 2.Voluntarii care doresc să participe la această acțiune se vor înscrie pe un tabel cu ziua cu ora/orele la care pot să participe la activități (minimul perioadei de voluntariat fiind de o oră), astfel încât să se poată acoperi întreaga perioadă pentru care se va autoriza această activitate.

Anunțăm totodată lansarea unui ”concurs” de pliante informative, la care sunteți invitați să participați. Pliantul trebuie să cuprindă 10 motive (succint exprimate) pentru care oamenii NU TREBUIE să primească documentele cu cip. Cele mai bune motivații vor fi reluate în fluturașul de campanie ce va fi distribuit la acțiunile de informare.

Materialele pot fi trimse pe adresa reprezentantului organizatorilor ene.libertate@gmail.com sau direct la sediul de campanie (Sediul Asociației Victimelor Mineriadelor 1990-1991 din România – AVMR) din București, str. Batiștei nr. 11, scara B, etaj 1, ap. 1, sector 2.

Ene Viorel"   

The Architecture Of A Prison Planet 
(varianta completa si tradusa) 

DOWNLOAD RAPID (TOATE CELE 9 PARTI)


Pentru o mai buna informare in ceea ce priveste Microcipurile si Criza Financiara, va recomandam sa studiati in detaliu, Categoriile MICROCIPURI si CRIZA FINANCIARA.

PENTRU A FI LA CURENT CU TOATE NOUTATIILE IN MATERIE DE MICROCIPURI VIZITATI BLOGUL "COLAITIEI IMPOTRIVA STATULUI POLITIENESC" http://refuzimplant.blogspot.com/

2 comentarii:

baldovin spunea...

Mult succes. S-ar putea sa va vizitez si eu intr-o zi.
Numai ca va fi muta jandarmerie pe acolo... nu stiu daca va lasa sa ridicati cortul...

Alexandru spunea...

Era frumos daca se facea si in Constanta un miting de genul asta, dar vad ca se fac numai in Bucuresti.
Suntem multi care avem si servici si nu putem merge la locul faptei, numai ca in Constanta e o pauza totala de mitinguri; zici ca aici toata lumea e fericita, culmea.

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta!

CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa:

1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug.

Altă formă de plată găsiţi AICI.

Mai nou puteți să ne sprijiniți într-un mod și mai simplu, pe PATREON.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi.

Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.

Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal sau PATREON.

Fără sprijinul vostru acest portal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...