Ieşirea Din MATRIX: ALIMENTAȚIA , Ediția a II-a: Introducere în dieta vegană

vineri, 4 decembrie 2009

ALIMENTAȚIA , Ediția a II-a: Introducere în dieta vegană

Eating, 2nd Edition: 
Introducing The RAVE Diet


Încă un documentar tradus, în premieră pe țară ... ca de obicei ...

"... Orientând oamenii către o viață plină de compasiune
 
Intenția acestui documentar este să ne ajute să trăim o viață care poate aduce 
Raiul pe Pământ.

Durata: 1 hr. 40 minute

Dacă sunteți sătui de toate informațiile eronate care circulă în mass media și în conștiința publică obișnuită și vreți adevăruri și dovezi care vă pot salva sănătatea vouă și celor dragi vouă, atunci ALIMENTAȚIA este un film ce trebuie văzut.


Filmul prezintă mulți profesioniști și alți indivizi, care vorbesc despre modul în care ei au folosit această dietă integrală cu plante pentru a trata și a vindeca majoritatea bolilor cronice și au prevenit reapariția lor.
Acest documentar ne prezintă imagini explicite, care ne ajută să înțelegem că hrana cu produse animaliere nu este potrivită consumului uman și despre modul cum suferința și moartea animalelor se "răzbună" pe oamenii care le mănâncă, provocându-le majoritatea bolilor cronice actuale și cum trecerea la o dietă bazată pe plante poate începe reversarea majorității acestor boli în aproximativ 3 săptămâni.
 Ideea de bază a acestui documentar este că ar fi bine să urmărim să trăim:
  • Fără Mâncăruri Rafinate
  • Fără Alimente Animaliere
  • Fără Uleiuri Vegetale
  • Fără Excepții și cu Exerciții Fizice

“Descoperiți de ce mâncăm ca roboții și murim ca roboții. Învățați cum să scurt circuitați obiceiurile voastre alimentare și să inversați răul deja făcut sănătății voastre."
- traducerea și adaptarea de aici http://www.all-creatures.org/book/r-eating.html
Filmul ne prezintă un punct de vedere important, ce merită luat în considerare. Nu subscriem în totalitate la ce se spune în acest film (cu 50% suntem de acord), dar e o părere ce merită vizionată și de ce nu, încercată (măcar acele 3 săptămâni).

Îți mulțumim din suflet dragă Cezar D. (gemini_ rebeli) pentru efortul depus în traducerea acestui important documentar și pentru că ai ales blogul nostru pentru a-l face cunoscut.

VEDEȚI FILMUL, TRADUS, AICI:


9 comentarii:

  1. dieta vegetariana?
    mda... intr-adevar , neanderthalul era ierbivor.

    "dieta animaliera nu e potrivita pentru oameni" ?

    parca blogul asta se vrea a fi anti spalare de creieri, dar de fapt chiar spala creierul. da un argument solid impotriva alimentatiei carnivore. nu de alta dar filmul nu face asta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte bun documentarul, mi-a placut dar si intristat revazand nebunia care ne paraziteaza, cruzimea exacerbata.

    Nu rezonez cu ceea ce spun ei despre produsele lactate atata timp cat sint naturale, crude si argumentez.
    Orice, sau aproape orice fiinta, entitate care vine pe aceasta planeta va creste si se va dezvolta in primele saptamani, luni prin consumul unui lichid de la mama (etichetat lapte) care nu este baut ci sorbit pe parcursul intregii zile.

    Acuma poate ca acest lichid este destinat doar pentru utilizare in primele saptamani din viata pe aceasta planeta iar dupa aceea renuntarea la el dar nu stiu acest lucru si de aceea nu il contrazic.

    Eu consum produse lactate in special zer (in loc de apa), branza dulce si lapte (o gura pe zi) cu mentiunea ca toate sint crude, le i-au de la cunostinte de la tara.

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga Anonimule, nu stiu daca ai observat, dar noi am specificat ca suntem doar 50% de acord cu informatiile din film. Nu ne dam specialisti sau nutritionisti, dar asta e parerea noasta. Am facut o prezentare filmului, traducuand de pe un site, ceva legat de film. Prin ce am spalat noi creieri?
    In ceea ce priveste alimentatia ierbivora a neanderthalienilor iti recomand sa citesti o lista de "neanderthalieni" celebri. Nu te ridici tu la nivelul acestor neanderthalieni in toata viata ta :
    http://ro.wikipedia.org/wiki/Lista_vegetarienilor_celebri .
    Poate ca unii sunt mai destepti ca tine ... Nu crezi?

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt DOAR curios.. in ce consta acel 50% cu care nu sunteti de acord?

    RăspundețiȘtergere
  5. Consideram uleiurile vegetale presate la rece, extravirgine, ca fiind foarte benefice pt sanatate. De aseemenea oualele si lactatele, cat mai putin procesate, de la tara, foarte bune. Sunt si anumite grasimi, cum este cea din anumiti pesti care este foarte benefica. Fructele de mare sunt iarasi considerate a fi foarte benefice pentru santate. Teoriile sunt multe si impartite. Consideram ca o hrana naturala obtinuta cat mai usor si cat mai putin procesata, benefica pentru santate. Deasemenea trebuie tinut cont de combinatiile alimentare ...Ca poti sa fii naturist 100% si sa mananci numai combiatii explozive si nu rezolvi nimic. Sunt multe de spus, iar principiile nu sunt chiar asa de batute in cuie. Viata e vie si provocarile permanente. Uneori se echilibreaza anumite excese facand alte interventii excesive, care in mod normal ar dauna ... samd ...Depinde de la om la om cu multe aspecte. Toate aceste lucruri sunt spuse la modul general, in particular , lucrurile pot fi complet diferite.

    RăspundețiȘtergere
  6. "Ca poti sa fii naturist 100% si sa mananci numai combiatii explozive si nu rezolvi nimic." FYM bine spui mai sus, combinatia conteaza si am verificat-o pe propria piele.

    Raspunsul la intrebarea care alimentatie, dieta este mai potrivita? e extrem de simplu. Incercati, verificati si observati rezultatele diferitelor diete. Starea naturala a unui organism este cea de echilibru, sanatate - urmati dieta care va ofera aceasta stare de echilibru. (intervin multi alti factori mentali, emotionali...).
    La mine dieta naturista, cruda functioneaza perfect din momentul in care am inceput sa o urmez sint plin de vitalitate si energie, sanatate. Life's beautiful.

    Daca intervine o boala organismul comunica ca ceva nu este in regula. Poate fi alimentatie, emotii, mental (poate corpul sunbtil), doar prin observatii si incercari se poate afla si remedia buba.

    RăspundețiȘtergere
  7. in primul rand vreau sa multumes si eu lui gemini_rebeli pentru traducerile facute in cadrul site-ului, a facut o treaba buna !! intr-adevar am constatat si eu ca ma simt mult mai bine [minte clara, energie psihica, mentala si fizica la un nivel ridicat] si e f simplu de preparat, si un banal morcov dat prin razatoarea mica+ ulei de masline si un pic de sare= o minune ! am dat doar un exemplu ...si am de gand sa copii aceste filme si sa i le prezint si mamei mele ... sa va fie bine !!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ei bine nu am vazut aici sau poate nu stiu eu sa caut dar pt. cunoscatorii de engleza le recomand sa caute pe google video urmatoarea serie de prezentari:

    Life at it`s best

    Your health your choice

    Sitting on a time bomb

    Udderly amazing

    Health and happiness

    Eu zic ca se merita vazute .Macar sa fim in cunostintza de cauza cand ne imbolnavim :D.

    RăspundețiȘtergere
  9. Salut!ceea ce voi scrie reprezinta un punct de vedere personal,subiectiv...nu vreau sa conving pe nimeni deci e inutil sa incepeti sa-l combateti; 1.Am descoperit un tipar interesant al Elitei mondiale:gandesc o metoda de a face bani o exploateaza la maxim,apoi cand defectele ies la iveala renunta la ea,nu inainte de a scoate un ultim profit vanzand-o ca pe una profitabila;ulterior cel ce preia se loveste de schimbarea legislatiei,suprataxare,schimbarea opiniei consumatorilor si in definitiv aflarea adevarului despre slabiciunea(sau maleficul)din spatele acelei afaceri..(vezi afacerile cu tigari,carne,bauturi ''racoritoare'',cosmetice..etc.) 2.Vazand filmul despre dieta vegetariana si mai ales imaginile cu animalele chinuite in procesul industrial de prelucrare,am ramas usor confuz si o intrebare imi bantuie mintea:-cine sunt de fapt animalele?(victimele sau calaii?). 3.Pt a nu fi ipocrit,recunosc deschis ca sunt un consumator de carne si produse lactate;laptele si branza mi le procur de la producatori pe care-i cunosc personal si sunt sigur ca animalele lor nu sunt chinuite,ouale le iau si din gospodaria proprie,carnea ..din pacate o iau de la magazin si drept sa va spun incerc sa-mi revizuiesc obiceiurile alimentare(desi ele au fost pervertite inca din copilarie de societatea de consum in care traiesc);o perioada am incercat dieta cu alimente nepreparate termic ,cu multe vegetale si pot sa va confirm ca dpdv energetic organismul nu are de suferit...dimpotriva;in rest ,nu stiu...parerile sunt impartite.Am citit si studii care sustin ca procentul de colesterol din sange nu este determinat de aportul alimentar ci este conditionat de factori ce tin doar de ereditatea individului si de functionarea justa a organelor interne.Drept urmare subscriu ideii lui FREE de a lua drept adevar 50% iar restul..mai cercetam si alte surse. 4.Mi-a placut filmul si vi-l recomand.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...