Ieşirea Din MATRIX: David Icke - 2 filmulete traduse

joi, 22 octombrie 2009

David Icke - 2 filmulete traduse

"Dragostea infinita este singurul ADEVAR ... orice altceva este o iluzie."
- David Icke


" David Icke este binecunoscut cititorilor din întreaga lume datorită caracterului curajos şi nonconformist pe care îl transmite şi, de asemenea, este binecunoscut prin cărţile sale. Deşi cel mai adesea informaţiile pe care le expune sunt cu mult mai mult decât ar putea accepta vreodată mintea noastră, el nu face decât să prezinte adevărul dezbrăcat de orice figură de stil, exact aşa cum l-a descoperit după o viaţă întreagă de căutări. Departe de a se lăsa intimidat de reacţiile de dezaprobare pe care e conştient că le trezeşte peste tot în jurul său, David Icke ne avertizeaza în legătură cu planurile groteşti pe care „clica de la conducere” sau „guvernul din umbră” (aşa cum obişnuieşte să numească grupul malefic ce subordonează omenirea) le nutreşte cu o încredere şi cu o precizie bolnavă pentru noi toţi, cei care trăim în această lume. Ei duc neîncetat împotriva noastră o luptă la fel de periculoasă ca cele mai crunte războaie. Pentru că e o luptă disimulată în pace şi libertate, ce nici n-o băgăm de seamă. Iar dacă nu vom lua parte, fiecare dintre noi, la această luptă, refuzându-le să gândească pentru noi şi să hotărască în locul nostru, atunci suntem părtaşi la planurile lor şi îi ajutăm să ne preschimbe în roboţi de bună voie. Iar primul pas în această luptă este să acceptăm că ei există. " - un comentariu preluat de pe http://divin.ro/

Ne place David Icke ... Ne place cum gandeste, cum argumenteaza, ne place stilul lui. Este printre putini conspirationisti care, pe langa faptul ca semnaleaza evidenta conspiratie globala, demonstrandu-ne cu claritate, profunda sclavie si ignoranta in care ne gasim, pe langa acest lucru, vine si cu solutia de iesire din acest matrix inlantuitor si anume, SA AFLAM CINE SUNTEM CU ADEVARAT ...


Pana cand nu vom afla cine suntem noi cu adevarat nu vom reusi sa iesim din sclavie. Pana cand nu vom intelege la modul experiential, nu numai teoretic, cine suntem, nu vom iesi cu adevarat din iluzia acestui matrix.

In Categoria Vipassana si in categoria Eckhart Tolle se discuta pe larg problematica identitatii noastre.

Ne miram ca nu au fost traduse mai multe filmulete sau conferinte cu acest important vizionar.
Din fericire exista deja traduse 3 carti in Romania: Secretul Superem vol. I si II, Copii Matricei si ... Adevarul va va elibera Vol. I ...

El a mai fost prezent in unele dintre filmele si documentarele de pe acest blog ( de ex. in filmele de la Enigma Channel, seria Secret Space si seria Illuminati, produse de Chris Everard) si in altele, unde a avut aparitii meteorice.

Se afla in curs de traducere una dintre cele mai importante conferinte a lui David Icke, intitulata "Beyond the cutting edge" (este tradusa prima parte din 6), dar una dintre traducatoarele noastre de suflet, Daniela Grigore, nu a mai dat nici un semn de viata si facem apel pe aceasta cale, celor care doresc, sa continue traducerea acelei conferinte cu partea a 2-a).

Dincolo de admiratia ce i-o purtam lui David, avem si retineriile noastre in ceea ce-l priveste. Am citit cartiile sale cu Secretul suprem, dar multe dintre corelatiile sale din istoria indepartata ni s-au parut cel putin fortate , iar teoria sa reptiliana cam exagerata , mai ales ideile legate de shape shifting (schimbarea fizica la fata din om in reptila, spontana, imediata), si alte idei pe care le vom analiza, poate , mai pe larg cu alta ocazie, cand vom avea mai mult timp, deoarece subiectul este destul de stufos.
Sunt si unele informatii conform carora este posibil ca David Icke sa fii fost prost informat de sursele sale si sa fi devenit un instrument inconstient al dezinformarii (cei care stiu engleza pot citi cateva marturii ale unui fost apropiat al lui Icke aici http://www.scribd.com/doc/14160623/David-Icke-is-being-used-by-Illuminati-).

Momentan simtim sa va prezentam unele informatii, comunicate de David Icke , cu care suntem in intregime de acord. Ne bucuram ca au inceput sa fie traduse din ce in ce mai multe filmulete cu acest om extraordinar si salutam aparitia pe piata a unui site dedicat luptei antivaccin http://antivaccin.freehostia.com/.

Circula pe internet atatea informatii despre vaccinuri si gripa porcina, suntem bombardati zilnic cu emailuri pe aceasta tema si sunt nenumarate site-uri care abordeaza in detaliu aceste subiecte incat nu am simtit sa le mai abordam si noi.

Spunem doar ca ni se pare evidenta conspiratia din spatele vaccinarii si a pandemiei gripei porcine si recomandam tuturor sa nu puna botul la campania mediatica de indobitocire a populatiei si sa refuze orice vaccin (inclusiv contra gripei cat si contra virusului papiloma HPV).
Cateva informatii in plus legate de acest subiect , mai pot fi gasite si pe

Iata deci, cele 2 filmulete, care sintetizeaza cateva dintre ideile esentiale pe care acest blog se straduieste sa le scoata in evidenta de ceva timp:



27 de comentarii:

  1. Am citit o parte din lucrarile lui, chiar in original.
    Ideile sunt interesante, dar cam bate campii pe alocuri.
    Nu spun ca o face intentionat, dar are o doza cam suspecta "de naivitate".
    Ce am mai remarcat negativ la dansul sunt idei originale ambalate in altele vechi de cand ii lumea.

    In concluzie interesant, dar infantil pe alocuri, cu doze de narcisism camuflate in fraze antisistem.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acum nu am prea mult timp sa va spun ceea ce stiu. Insa trebuie sa cunoasteti ceva despre autorii multor evenimente negative care au rascolit lumea. La piramide exista informatii despre masoni (in scrierile indiene acestia unt incarnarile satanice) , la origine evrei care au ca biblie talmudul babilonian. Tot in "carticica" lor ei spun ca "l-au executat pe Iisus" si "ca bine au facut". Ei sunt cei care omoara copii in chinuri grele si le colecteaza sangele pe care-l consuma: iata si explicatia din cartile stravechi cand judecata va fi foarte grea pentru cei ce au sangele amestecat dar si pentru cei ce se casatoresc cu evrei. Sangele acesta produce boli mentale grave ("in sange este sufletul"). Ei nu pot sa evolueze spiritual dar nicic pe altii nu-i lasa sa treaca de "poarta cea stramta" (iata de ce ii hingheresc pe yogini. Romanii (originali dar si cei asemeni lor, adica arienii -iranieni, indieni, vechii egipteni, etc) au practicat aceasta forma de rugaciune , meditatia, care este in realitate RUGACIUNEA INIMII. Prin aceasta practica, faci conexiunea cu DUMNEZEU si ii aduci la cunostinta de orice primejdie in care te afli. Iata un alt motiv pentru care acesti dobitoci din politica vor sa ne indobitoceasca. Daca o sa continuati cu frica nu o sa faceti NIMIC. Frica distruge imunitatea. Ei vor sa urgenteze distrugerea pentru ca , nici voi nu stiti ca ei practicand magia neagra, aceasta acum , prin noua asezare a planetelor si intrand in forta in alta dimensiune, nu mai pot face nimic. Daca nu reusesc cu aceste "implanturi" care nu sunt decat metale grele vor dori sa execute populatia. V-am mai spus cu frica nu veti DOBANDI NIMIC. EI SUNT NIMIC pe aceasta lume. Ceea ce ii caracterizeaza pe aceset creaturi (cititi si tablitele ZEULUI TOTH care se pare ca este IIsus) acolo veti mai citi ca acestia au doar fata umanoida dar exista un sunet, o mantra, o rugaciune care ii demasca si isi arata instantaneu (fara voia lor) mutrele de animale. Ei au genotipul uman intre pork si hiena (se hraneste cu hoiturile din familie). Daca constientizati ca acestia sunt incarnari satanice , va fi mult mai usoara lupta cu acestia. Biserica a cam distrus totul si a creat o imagine falsa si fara continut despre DUMNEZEU TATAL, DUMNEZEU FIUL si MAMA DIVINA (zeita suprema). In lupta cu demonii ZEITA este cea care ne ajuta sa-i ucidem. Dacii aveau zeite (care in realitate sunt fete, roluri diferite ale Mamei lui Iisus). La fel si la indieni, etc. Biserica ne-a indepartat de ADEVAR = DUMNEZEU ca UNITATE. Nu avem nevoie de intermediari pentru a ajunge la EL , SUPREMUL. Vechuil testament eset una din cele 6 carti ale talmudului babilonian , codul satanic al jidanilor. Prin carti ei au subjugat popoare si au ucis. Propaganda facuta de de pentru ei precum ca sunt "poporul ales" nu este decat o minciuna! Ei au creat holocaustul ca sa MINIMALIZEZE CRIMA executarii lui Iisus. Mai vorbim. Cu drag, pentru cei ce sunt cu NOI.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ultimului anonim:superb.Promit sa revin cu opiniile mele.
    Cu drag celor CA NOI(Suntem si nu suntem putini) si,in plus, imens respect celor fymaaa.Imi sunteti aproape.Bravo dragii mei!Sunteti.

    RăspundețiȘtergere
  4. Salutari tuturor Anonimilor , dar in special celui de-al doilea care a scris mai mult si multumim de comment. Avem insa unele nelamuriri ... Unde anume la piramide exista informatii despre masoni? Din cate stim noi, cel putin la marea piramida, nu exista nici o scriere deosebita, ci doar o mazgalitura pe undeva , mai de data recenta... Denumirea de mason este relativ recenta. Ceea ce implica spiritul masonic este altceva si poate imbraca mai multe denumiri sau forme, care intr-adevar sa fi fost reprezentat si intrecut. Cum ar fi putut sa se vorbeasca de masoni la piramide? Despre pentium 4 si intel core 2 duo nu s-a scris oare nimic? Daca stam sa studiem cu atentie, s-ar putea sa gasim ceva ... Poate s-a vorbit de anumite fratii spirituale, fratii secrete, ritualuri samd care sunt folosite in prezent de masoni, dar asta nu inseamna ca s-a vorbit de masoni.
    In sange este sufletul? Am observat ghilimelele, dar totusi ... Cum asa? oare nu este vorba de gene mai degraba decat de sange? Si dupa ce moare corpul si sangele ingheata in vine, sufletul ce face? Ingheata si el?
    Ce e Satan? Cine e Satan? Oare nu este o alta denumire a lui Saturn (Satan vine de fapt, de la Saturn (care în engleză de ex. se citeşte Sætərn, cu un r mai putin accentuat si hopaaa, suna extrem de similar şi care în astrologie, are din cele mai vechi timpuri, mai vechi decât creştinismul, simbolistica agentului materialităţi, principiului limitării şi al individualizării, deci al apariţiei egoului, zeul distrugerii, bătrânul timp, plumbul, densitatea) ... Nu simtim ca semanam cu indienii, nici cu iranienii ... nu suntem rromi, ci romani. La care arieni te referi?

    RăspundețiȘtergere
  5. Cateva opinii personale:
    Legat de Dacii Liberi:au practicat arta linistii(hesychia),forma inalta de meditatie...re-gasita astazi in Rugaciunea Inimii:Iisuse Hristoase ,Fiul lui Dumnezeu,miluieste-ma pe mine Credinciosul Tau.(a crede=unde iti indrepti constient atentia)
    Este o inalta forma de meditatie(coborirea mintii in inima,metaforic spus).
    Se face pe timpi respiratori(iata de ce este necesara cunoasterea functionarii corecte a corpului uman).Exista o profunda legatura spirituala cu India(vezi Mircea Eliade,Constantin Brancusi...si ceea ce au lasat ei marturie lumii).
    Parintele Cleopa face referire exacta la cele 9 niveluri de a o spune.Trebuie doar sa stii cum sa ii citesti mesajul.
    De aceea Romania(asa cum se numeste tinutul nostru astazi) nu are an de crestinare...iar romanii adevarati resping intuitiv inlocuirea Iubirii de/lui Dumnezeu cu frica de dumnezeu(influenta nefasta,slava...atat de mult propovaduita ;ca si exercitiu de observatie:vedeti limbajul "crestinilor actuali",patternul lor de gandire...repetitiv pana la saturatie;afirmatiile ignorante despre barbarii daci).
    Dacii liberi credeau in imortalitatea sufletului=transfigurare=transmutare.Este adevarat ca...inclusiv cultura lor cunoste "decaderea"=sacrificiul uman(ne-necesar!)....decadere intilnita la toate civilizatiile inalt spiritualizate(si aparent nejustificata).
    Stiu dragi freeymaa ca ceea ce cunostem(ca si dovezi scrise)despre dacii este "ultima lor perioada de existenta".Totusi adevarul se poate simti!Vibratie.
    Ceea ce afirm nu-i mandrie patriotica.Nu.Nu am venit de nicaieri si din greseala!

    Priviti Coloana Infinitului(observati si locatia) si aveti in fata dvs.octaedronul=codificare matematica a campului energetic(transcedere...inclusiv modul in care se termina Coloana Infinitului).
    Priviti Zborul si Domnisoara Pogani.
    Simplu exercitiu de perceptie:
    Arsenie Boca:priviti chipul acestuia si asezati-l langa figurile dacice .
    Acelasi lucru si cu Eminescu,Eliade,Brancusi..si mai spuneti voi altii...caci mai sunt.Priviti si chipul Parintelui Justin.
    Este necesara doar observarea atenta a fizionomiei fetei.Privirea!Pur si simplu sunt asemenea!
    Romanii adevarati simt asta.Pur si simplu simt.
    Ar mai fi de studiat si lacasurile de cult din nordul Moldovei.Simple.Onoreaza sufletul.
    Au ceva in comun aceste biserici cu cele care se construiesc astazi?

    Orto=drept=la tinta...a decazut voit in orto-dogma(pacat=ratarea tintei).De aceea omenirea sta "la portile raiului" si nu in EL.
    Cum ai putea sa FII daca esti vesnic blamat,daca nu ti se dezvolta increderea in tine,daca...NU ESTI IUBIT PENTRU CINE ESTI?

    Legat de sange si ADN:da,ADN-ul uman este camp energetic informational.
    Personal am citit de mult cartea scrisa de Annick de Souzenelle:Le symbolisme du corps humain(1991 E dition Albin Michel Paris).Aici si despre sange=cel care pulseaza energie.Daca considerati de cuviinta merita sa aruncati un ochi asupra cartii in cazul in care nu ati facut-o pana acum.
    Psihobiologia(Dr.Hamer,David Icke,Biologul Lipton si nu numai) re-pune in discutie in forma stiitifica...metafora cartii.

    Legat de David Icke:am citit cartile lui.Nu are nimic naiv.Efortul lui de a intelege si mai apoi de a informa este de necontestat.Nu-i usor ceea ce face.
    Universul este vibrational,armonios , include si nu exclude.Ideea de shape-shifting este posibila si probabila.Ras-talmacirea valoriilor spirituale este bine explicata.
    Aceleasi informatii,poate mai putin sintetizate,se pot gasi in multe alte carti.Sutem abia la inceput.

    In incheiere as vrea sa amintesc un raspuns al Parintelui Arsenie Boca la intrebarea:pot femeile sa poarte pantaloni?"Da,dar numai pe sub fusta".
    Se face direct referire la a nu suprima femininul,sensibilitatea,intuitia!!La re-cunoastere acestor calitati...pe care ,de altfel le avem toti.
    Nu stiu daca veti fi in acord cu cele scrise.Am incercat succind sa..."pun pe hartie".
    In Lumina.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ideile sale suna plauzibil si tindem sa credem ca sunt adevarate conexiunile. Nici noi nu credem ca David Icke este naiv. Dimpotriva ...Insa in dorinta sa de a-si proba teoriile si ideile adeseori preconcepute (facand astfel aceeasi greseala pe care o fac multi oameni de stiinta adeseori)face niste conexiuni fortate, uneori ilogice, uneori isi da cu presupusul si apoi, mai incolo ceea ce presupune a fi el adevarat (dar fara dovada clara), este folosit ca fiind ceva adevarat. Asta in special cand vorbeste despre istoria indepartata. Nu-i negam cercetarile in intregime, majoritatea fiind totusi bine documentate si stufos aprofundate, insa pe alocuri argumentatiile sale lasa de dorit.
    Nu negam ce ai spus despre ADN ...Sangele poate fi considerat asa, metaforic vorbind .
    Daca esti Anonimul 2 iti multumim pentru completari, dar tot nu ne-ai clarificat restul nelamuririlor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt anonimul 3.Sunt medic anestezist.
    Englezii stiu despre noi.O spun din experienta personala si nu din carti.
    cu drag.
    ps:cred in oameni-ingeri.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu o sa stim niciodata cum sa ne eliberam pana nu vom intelege ce sau cine suntem cu adevarat! Cum sa incerci sa te eliberezi cand nu stii nici macar cine esti? Cum sa te eliberezi cand nici nu cunosti macar natura realitatii in care traiesti? Nu poti! Iata cateva intrebari esentiale ridicate de David Icke, la care in acelasi timp da si un raspuns.
    Nu il consider pe Icke un naiv, ba dimpotriva! Unii cred ca Icke ar fi un element iluminatti si spun ca ar fi fost demult eliminat daca nu era un pion de-al lor. Cica ar dezvalui doar 90% din adevar, iar restul de 10% mai important lasandu-l mai departe in mod intentionat ascuns. Nici asta nu cred.

    RăspundețiȘtergere
  9. Probabil ca ultrasii religiosi, evreii in special si crestinii ortodocsi fanatici arunca astfel de zvonuri, deoarece Icke nu recunoaste autoritatea nici unei religii. Ei sunt de acord cu Icke 90%, dar faptul ca acesta nu spune nimic bun de religia ortodoxa, nu o ridica in slavi, de fapt , acesta chiar da de pamant cu toate religiile, inseamna ca e cu Satana ;)

    RăspundețiȘtergere
  10. Draga ayahusca:esti constiinta intrupata(metafora)=vibratie inalta materializata(tehnic)=ESTI IN LUME SI IN AFARA EI(adica ai un corp pe care il utilizezi fara a te identifica cu el)=om-inger.Esti si esti responsabil.
    Anonimul ultim:
    David Icke demasca institutia religioasa=deturnarea voita a valorilor spirituale...demasca tinerea voita in ignoranta a umanitatii=lipsa de educatie a umanitatii=frica de moarte(in ultima instanta).Rezultatele se vad.

    RăspundețiȘtergere
  11. "religie"=re-interpretarea legilor naturale universale in detrimetul lor.ne-firesc.ne-natural.ne-cunoastere.frica in loc de iubire.lege(cuvint scris) in loc de Logos(vibratie).

    RăspundețiȘtergere
  12. "Dragostea infinita este singurul ADEVAR....", numai dragoste infinita nu gasesti la acest David Icke...!!!
    E un tip care speculeaza pe niste teme foarte placute auzului si...face bani frumosi. Asa ca, treziti-va si nu mai inghititi orice!
    Bye!

    RăspundețiȘtergere
  13. Ultimul anonim, nici macar nu ai explorat constiinta ta transcedentala ca sa iti dai seama ca David Icke vorbeste adevarul, dar ca un ego ce esti creeat de sistem iti vezi amenintate informatiile false acumulate de la el. David are o dragoste deosebita pentru noi si vrea sa evoluam in cunoastere pentru a deveni indivizi, nu persoane care se comporta dupa cum ii canta altii. Vrea sa elibereze fiinta umana la un stadiu in care e ea insasi, in toata lumea acum nu vezi decat copii la indigo, multi care cred ca sunt ego-ul lor si sunt atat de identificati cu acesta incat nu se obosesc sa gaseasca adevarul. Il apreciez pe David Icke pentru ca a avut curajul sa caute adevarul si nu sa lasat intimidat, putea foarte bine sa fie omorat dar el stie adevarul din spatele mortii si anume ca nu exista moarte, nu o sa vezi atata curaj in oamenii cu ego-uri manipulati prin frica, sunt slabi si se cred puternici, sunt fricosi si se cred mari curajosi. Daca nu intelegeti o iota din ce spune Icke va repeziti sa judecati si sa dati cu paru, asta e inca o dovada de inconstienta. Dar cati au curajul sa intre in propiul sine? Majoritatea cand incearca prima oara sunt fricosi ca niste mielusei, dragii mei prin asta va manipuleaza sistemul, asa va controleaza ca sa va comportati dupa cum vor ei. Daca am fi fost noi insine stapani cu adevarat nu ar fi existat saracie si suferinta ci peste tot ar fi fost un trai decent, dar marii conducatori care nu sunt altceva decat niste corupti se imbogatesc pe seama voastra, de ei nu spuneti nimic? Pe Icke ultimul anonim il acuza ca face bani doar din pure speculatii dar nu spune de politicienii lu peste prajit cu un creier de gaina care fac bani pe seama prostiei noastre. Cat timp o sa mai traiti in iluzie si ignoranta? Nu v-ati saturat? Omul asta isi scrie cartile ca sa va arate adevarul, mare parte din bani se duc la editura nu la David Icke asa ca stati linistiti, un scriitor castiga cat de cat decent, nu devine baron ca politicienii nostrii care se scobesc in nas.

    RăspundețiȘtergere
  14. Sunt multe lucruri foarte ciudate pe lumea asta,sunt multe lucruri care le neglijam dar ele exista,adevarul este cred eu mai departe de biblie si de ce este prezentat si cum suntem crescuti.Nu va jigniti,nu va acuzati,cautati individual,cititi,ve-ti descoperi multe,nu vb despre David Icke in mod special,ci in general,si ca sa evit polemici nu o sa spun ca si unde,dar sunt mii de lucruri in fata noastra,trebe doar sa stim sa le vedem si sa le interpretam corect.

    RăspundețiȘtergere
  15. Djasters:
    Nu-mi place la David icke, ca influeteaza lumea sa creada ca toate religiile se trag din aceasi sursa -paganism .Fals .Foarte fals. Eu cred ca apropae toate religiile contin ADEVARUL SUPREM - scris sub forme diferite ( forma fiind data de structura societatii in care s-a format o anume religie ).

    Asa cum realitatea /universul poate fi holografic, in fiecarte parte mai mica se afla intregul.La fel si informatia poate fi holografica.

    Ex: Inscriptie de pe frontispiciul templului din Delphi : Gnothi Seauton! Nosce Te Ipsum ( Cunoaste-te pe tine insuti si vei cunoaste intregul Univers, cu energiile si fortele sale ascunse

    o expresie coranică:spune asa; Cunoaşte-ţi Sinele. Iar echivalentul acestora , din creştinism:: „Cunoaşte pe Domnul Tău...”

    Dupa parerea mea, cele 3 expresii spuse in civilizatii diferite, in timpuri diferite cu religii diferite religii, se refera la Sinele Nostru Suprem

    Dumnezeu este Sinele nostru superior - Acel Eu care este lipsit de ego si care implicit se identifica cu tot ceea ce este: "Eu Sunt Cel Ce Este".


    Nu se afirmă, „Eu, Iisus, sunt uşa. Eu, Iisus, sunt calea”, nici nu se spune, „Dar voi cine ziceţi că eu, Iisus, sunt?”

    Se afirmă clar, „EU SUNT calea”. Conştienţa de a fi e uşa prin care manifestările vieţii trec în lumea formei.

    Să amintim doar câteva: „EU SUNT păstorul; EU SUNT uşa [Ioan 10:2, 10:7, 10:9]; EU SUNT învierea şi viaţa [Ioan 11:25]; EU SUNT calea [Ioan 14:6]; EU SUNT Alfa şi Omega, Cel dintâi şi Cel de pe urmă, începutul şi sfârşitul” [Apocalipsa 1:8, 22:13]; şi apoi, „Dar voi cine ziceţi că SUNT?” [Matei 16:15, Marcu 8:29, Luca 9:20]

    RăspundețiȘtergere
  16. Djasters:
    Satana, nu este nimic altceva decat o entitate de energie - un complex de forte care actioneaza in campul constiintei umane cu scopul de a o slabi si de a o mentine intr-o stare inconstienta si identificata cu constructii-mentale ireale. Si care se opune oarecum evolutiei, spun “oarecum ” deoarece acesta face parte din evolutie , dar noi il vedem ca fiind ceva rau. Cum am putea sa stim ce este lumina daca nu am cunoaste intunericul ? Nimic nu este separat de Dumnezeu – Dumnezeu este Absolut ( care cuprinte totul – infinitul ) . Sa spui ca aceasta entitate de energie -Satana este separat de TOT CEEA CE ESTE ( Dumnezeu) , este ca si cum ai spune ca Dumnezeu a omis o eroare, ca a pierdut controlul sau ca nu este absolut.

    “Eu întocmesc lumina şi dau chip întunericului, Eu fac pacea şi nasc răul: EU SUNT Domnul Care fac toate acestea [Isaia 45:5-7].

    Dupa aceasta afirmatie din Biblie, eu unul cred ca nu mai ramane indoiala ca Diavolul este chiar creatia Absolutului /Dumnezeu - Si atunci am putea sa vedem rostul Diavolului in felul urmator:

    Satana, Diavolul = un complex de forte care actioneaza in campul constiintei umane cu scopul de a o slabi si de a o mentine intr-o stare inconstienta si identificata cu constructii-mentale ireale.

    Acest complex de forte actioneaza in noi ca un element conservator , ca o forta opusa si contrara impulsului nostru catre evolutia si expansiunea Constiintei.

    Unul dintre principalele scopuri ale Satanei, este de a ne sfida: a ne pune la incercare capacitatile, vointa de a urma calea catre expansiunea Constiintei, in mod neabatut.

    Ne sfideaza, cu scopul de a pune la incercare si apoi, de a face libera intentia noastra de a pasi catre acele realizari maiestruoase care stau in puterea noastra si care sunt specifice noua, ca fiinte umane magice si minunate

    Acest concept al unei forte opuse care provoaca impulsul nostru catre constiinta poate parea aparent bizar, daca nu chiar la limita credibilului, si totusi acest concept este bine argumentat descris si studiat in amanunt in foarte multe traditii spirituale de pe acest pamant.

    Scopul sau principal, potrivit traditiei ebraice este acela de a crea forta opusa celei care ne trage catre lumina, cu scopul de a permite eliberarea fortei schimbarii deoarece, fara o opozitie, n-ar mai exista tensiunea care sa ne directioneze catre Constiinta si catre cautarea luminii.

    RăspundețiȘtergere
  17. Djasters:

    "Illuminati"" se ocupa cu manipularea constiintei - acum intelegeti de ce acesti venereaza pe Satana. Tocmai v-am explicat mai sus rolul acestuia.

    "Illuminati" este un nume foarte frumos deoarece se refera la Iluminare - acesti indivizi-entitati sau ce naiba sunt, si-au pus acest nume tocmai pentru a deruta lumea, eui au stiut ca vor fi descoperiti, ba mai mult se lasa descoperiti. - Lumea deja incepe sa se ingrozeasca cand aude numele "Illuminati" - acesta e felul in care te manipuleaza constiinta - Ei vor ca noua sa ne fie frica de Iluminare.

    La fel este si cu denumirea NOUA ORDINE MONDIALA - Ei stiu ca omenirea se afla intr-un moment de rascruce - un nou pas in evolutia constiintei umane. Noi avem nevoie de o NOUA ORDINE MONDIALA dar una bazata pe principii morale, spirituale ( intelegere ,egalitate, iubire neconditionata )

    RăspundețiȘtergere
  18. Djasters:

    Concluzia este ca, nimic nu se intampla fara voia Lui Dumnezeu-Divinitate. Fiecare fenomen ,lucru asi joaca micul rol in aceasta existenta.

    Noi ,toata lumea ar trebui sa ne punem intrebarea: Actionam de fiecare data in iubire ?

    In filmul Interceptor 2009 creat de masoni, ne spune asa:

    Civilizatia umana a pierdut accesul la cunostiintele stocate de generatii, la intelepciune si vointa si deschizand calea puterilor intunericului. ( foarte adevarat, nu stiu care este motivul pentru care ei expun aceste adevaruri dar o fac -

    La fel si formatia Simplu sponsorizata de masoni - In melodiA Like a Puppet (Precum o Marioneta ) spune adevarul - urmariri clipul, este plin de simboluri masonice.

    Tot in filmul interceptor este vb despre un templu ce contine "Corectorul Constiintei" ascuns intr-un templu de milionae de ani

    - In film ni se arata ,niste surse exterioare dar de fapt acest templu este corpul nostru iar "corectorul constiintei" se poate atinge prin disciplina mintii. Tot in film Initiatul este intrebat daca: Daca mereu actioneza in numele iubirii.

    Sunt niste adevaruri care daca le dam atentie ne pot fi de mare folos.

    - Uitati-va va rof la acest film.

    RăspundețiȘtergere
  19. Djasters:

    Tot In filmul Interceptor ni se spune: Forta Iubirii -Nu exista NIMIC mai puternic.

    Eu unul mi-am propus ca inainte de orice actiune sa ma intreb daca actionez in numele Iubirii sau nu.

    Va doresc Nuami Bine, tuturor :)

    RăspundețiȘtergere
  20. Multumim de sugestia cu filmul. O sa ne uitam.
    In ceea ce priveste gandul care sponsorizeaza orice vorba sau fapta a noastra am observat ca el, cel mai adesea este izvorat din frica si e cam greu sa iesi din aceasta conditionare , deoarece ea vine din identificare cu structurile efemere ale egoului. Pana nu te eliberezi de ele, cat de cat, mai mereu faci alegeri din frica. Momentan pentru majoritatea omaneilor este o utopie sa actioneze din iubire. Pana una alta trebuie sa simti acea iubire ca sa actionezi cu adevarat din ea, caci altefel mimezi iubirea, te faci ca actionezi din iubire, dar de fapt esti fals. Pana una alta, cel putin pentru noi, este un tel in viata sa putem actiona din iubire tot timpul.

    RăspundețiȘtergere
  21. Djasters:

    V-as ruga sa va uitati si la filmuL lvInvincible(2001) Regia
    Werner Herzog ( sunt 2 cu acelasi NUME )

    In film ni se arata adevaratul potential uman - se vb despre folosirea energiei cosmice. Binenteles filmul promoveaza ideea cum ca puterile asa numite supranaturale vin de la Diavol - Si Da este adevarat in mare parte, , cei mai multi care poseda astfel de puteri le au de la diavol si asta pentru ca si-au vandut sufletul.

    Asta nu inseamna ca este gresit sa ne revendicam adevaratul potential. Iisus Hristos ne spune asta foarte clar ( in Biblie ) Dupa ce Iisus Hristos ai vindeca pe oameni, acestia mergeau sa-i multumeasca. Iar Iisus Hristos le Spunea: "Nu eu v-am vindecat, ci CREDINTA voastra v-a vindecat" Sau " Cu totii puteti face aceste miracole ,trebuie doar sa evrti credinta"

    Undeva mai sus ,explica foarte frumos ce inseamna CREDINTA. CREDINTA = CONSTIENTA DE A FI.

    Un pastor ( biserica crestina-baptist ) spunea: "Atat comunicarea cu demonii cat si cu Ingerii, este o abilitate psihica"

    RăspundețiȘtergere
  22. Am vazut o parte din filmul Interceptor. Nu am reusit sa-l vad pana la capat. Mi s-a parut mult prea fad si diluat ca mesaj.
    lvInvincible sau Invincible?

    RăspundețiȘtergere
  23. FreeYourMind,

    De ce ai copiat aproape mot-a-mot AVERTISMENTUL de pe homepage-ul blogului tau dupa AVERTISMENTUL din Secretul Suprem" al lui David Icke?
    Sau daca tot ai facut-o, de ce nu specifici sursa ?
    Asta asa, ca tot vorbiti de Icke pe aici...

    citez

    AVERTISMENT !
    Acest blog conține o cantitate uriașă de informații care pun la grea încercare ideeile pe care le avem despre realitate, prejudecățiile legate de lumea în care trăim, concepțiile fixe, rigide, în special viziunea materialistă asupra lumii. ...................
    conștiință care face diferite alegeri pentru ca în acest fel să experimenteze tot ceea ce poate fi experimentat.
    ÎN CIUDA APARENȚELOR, PERIOADA ACTUALĂ ESTE FOARTE INCITANTĂ ȘI TOTODATĂ, IDEALĂ PENTRU A TRĂI PE ACEST PĂMÂNT!

    RăspundețiȘtergere
  24. Intr-adevar, ne-am inspirat dupa acel avertisment, dar este o adaptare facuta de noi. Unele fraze au ramas identice, este adevarat, dar textul per total este modificat si adaptat. In fine, o sa specificam sursa inspiratiei ...

    RăspundețiȘtergere
  25. :))) / si ce daca s-a inspirat din avertismentul lui Icke??? Avertismentul este avertisment, inspirat sau neinspirat nu conteaza, oricum este binevenit pt ca nu oricine poate digera anumite informatii si acestea pot sa-i faca mai mult rau decat bine. Un avertisment asemanator se afla si in cartile lui LAZAREV si in mai toate cartile care contin informatii mai radicale si nonconformiste. Aceste avertismente au in vedere faptul ca omul poate recepta in mod gresit informatia sau informatia este peste puterile lui de acceptare, si de aceea se pun aceste avertismente si ele nu pot fi propietatea cuiva....:)))) daca eu lucrez la o cladire si scriu pe o placuta "Atentie, cad resturi, ocoliti, pericol!!!" trebuie sa precizez sursa...:)))))
    djasters
    Diavolul este inventia bisericii, acesta nu exista cu adevarat insa exista partea de umbra a creatiei care nu este deloc impotriva lui d-zeu ci in slujba sa. Si eu nu i-as spune diavol ca e un nume care condamna, mai degraba i-as spune Lucifer suna mai bine si ar merita putin respect caci este parte din existenta si are si el rolul lui in aceasta minunata creatie caci cred eu ca d-zeu nu face lucruri rele si nefolositoare si demne de a fi condanmnate nu-i asa ??? sau face si nu stiu eu !!! Zic si eu nu dau cu paru !!! Lucifer este ingerul cu munca cea mai grea si costisitoare este ingerul cu cea mai curajoasa misiune si anume aceea de a aduce spre lumina sufletele care ratacesc in intuneric si tocmai de aceea mai este numit si purtatorul de lumina
    Sa nu uitam ca aceasta forta apatine totalitatii si este nevoie de ea si nu ar putea exista fara noi, este ca in procesul de inspiratie – expiratie sau in cadru legii de a da si a lua ca sa ma exprim mai exact
    Lucifer vine in viata omului pt a-i arata partile sale de umbra, partile intunecate si vrea sa te faca constient de ele si vrea sa constranga pe om sa reevalueze starea sa si modul de a vedea lucrurile. Daca un suflet este f. incapatanat si nu intelege de voie buna atunci Lucifer va sta calare pe el pana cand omul va privi spre lumina – prin suferinta si durere caci alta cale nu este. Deci iata cum serveste partea intunecata Creatiei si LUMINII
    dintr-un punct de vedere, forta luciferica efectueaza un lucru bun si indeplineste un serviciu de iubire chiar daca este cu biciul, caci te aduce catre smerenie, neutralitate si te indeparteaza de prejudecati si cine stie dupa aceea ii vei fi profund recunoscator. Te prelucreaza vreme indelungata si te pune la incercare de nenumarate ori, pana cand inveti sa accepti si alte pareri, sa recunosti si punctul de vedere a adversarului, si poate candva sa acceptii noul si sa devii mai tolerant.
    cu drag nelu_nnn / Niciodata sa Nuspui Niciodata /

    RăspundețiȘtergere
  26. -Piramidele au fost imbracate in placi de calcar, pe care erau incrustate informatiile vremurilor de atunci. Ele au rol de mentinerea legaturii cu anumite Constelatii venite in ajutorul Planetei, dar si de Far Energetic si informational. Din pacate acele placi de calcar au fost luate de localnici pentru constructia de case.
    -Anunnaki si Reptilienii au venit aici de pe Planeta, Draco, pe care au distrus-o, de destepti ce sunt si cred ca pot face Programari Genetice si de ADN. Si daca au venit de pe planeta Draco, nu ar trebui sa le spunem DRACI ca stramosii nostri?
    -Reptilienii sunt mai inapoiati, dar Anunnaki sunt pe o treapta mai sus. In cartea „Inuaki, reptilianul din mine”, se spune ca Anunnaki pot sa isi ia orice infatisare vor, prin programare mentala. Au un metal f.puternic, dar nu stiu ce este iubirea, fiind dusmanii Mamei si Femeii! Sunt un neam decazut ce dupa terminarea Apocalipsei va fi desfiintat. Ei se ascund printre noi, in speranta ca vor reusi sa se salveze,dar greu de crezut. Lumina Fotonica este in crestere si dupa cum vedeti, avem o avalansa informationala.
    -Si Societatea Omeneasca Materialista este in prag de desfiintare, impreuna cu acest Univers Holografic Materialist creat pentru Neamurile Omenesti, venite aici la pedeapsa de pe Planeta Eterica Terra (fara Plan Fizic; este o planeta energetica), prin care Oameni tin legatura cu Planeta lor de origine.
    -Noi vedem pe cer Carul Mare, dar acesta este doar o holograma. Aceasta constelatie este vizibila de pe Planeta Eterica Terra, fiind in apropierea ei. Planeta noastra Geea, este mult prea departe sa putem vedea acea constelatie.
    -Nu putem sa ii comparam cu noi pe acesti corsari cosmici. Mai ales pe Anunnaki.
    Dar nu mai au puteri prea mari, ei neavand energii Vitale proprii. Pe masura demascarii lor, noi le retragem increderea si ei nu vor mai avea energie de actiune. Nu avem nevoie sa iesim cu ciomagul sa ne luptam cu ei. Pentru ca nu respecta Legile Divine nici macar cele de Guvernarea Regnurilor planetare, ei nu au sustinere de la Dumnezeu. De aceea au facut tot felul de scenarii de manipulare, prin care sa ne determine sa le acordam incredere si odata cu increderea noi le-am trimis si Energii Vitale. Ei ne conduc prin manipularea mentala a Conducatorilor nostri si a Centrelor destinate Conducerii societatii, asa cum spune David Icke.
    -Pe masura ce Persoanele Umane autohtone ce au rolul de Administratori ai Planului Fizic Planetar se vor retrage din Marile orase, acestea vor decade impreuna cu cei ce stau in spatele lor, adica acesti Reptilieni si Anunnaki, care si-au facut orase sub pamant.
    - in IAN.2012 va avea loc Saltul Cuantic al planetei Geea, fara Universul Holografic Materialist al Neamurilor Omenesti, de legatura cu Planeta lor Terra.
    -Noi trebuie sa ne trezim si sa renuntam la increderea in aceste neamuri de reptilieni ce beau sange menstrual, dar si in acest Univers Holografic Materialist, ce este sustinut de marile orase si de oamenii materialisti.
    Vedeti filmele „Legenda Atlantidei- Profetiile Secrete Ale Apocalipsei” pe youtube.
    -Despre Planeta Eterica a Oamenilor puteti citi in cartea: „Cristian Ganescu-Marturiile unui Clarvazator”. Adam si Eva sunt stramosii Omului, nu ai nostri si locuiesc pe Planeta Om din Carul Mare. Dar Omul este un Neam Creat dupa o Conceptie gresita si este in continua decadere. („Cele Sapte Vieti ale Moirei”, de Luiza_Romanul. Neamurile Omenesti, evreii si grecii au acelasi Creator. Sunt multe Neamuri pe Pamant, cu trup Uman, care nu sunt Oameni.
    -in tari de Administrare Planetara cum este Finlanda, Romania, Egiptul s.a., sunt mai mult Persoane Umane care nu apartin Neamurilor Omenesti.
    -Apocalipsa se desfasoara pe Planeta Terra, dar datorita legaturii cu ea prin acest Univers Holografic Materialist, aici pe Pamant, vor veni cei ce vor decade in urma incercarilor apocaliptice. Apocalipsa este o Revelare a greselilor de Creatie ale unui Neam Spiritual. Pentru aceasta sunt date Examene prin care Creatiile lor sunt puse la incercare.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...