Ieşirea Din MATRIX: OPUS-ul (25.07.2009)

sâmbătă, 25 iulie 2009

OPUS-ul (25.07.2009)

THE OPUS (2009)

Iată un nou film inspiraţionalo - motivaţional cu tentă spirituală, de tip educaţional şcolăresc, asemănător documentarului "THE SECRET - Law Of Atraction" (click aici pentru vizionarea acestuia).
Ideile din filmul de azi sunt oarecum asemănătoare cu cele din Secretul, dar prezentate în alt ambalaj, însă cel puţin la fel de atractiv ca şi primul.

"Ce este OPUS-ul?

Unul dintre dicţionare defineşte opusul ca fiind "Cea mai memorabilă şi grandioasă compoziţie a vieţii şi moştenirii unui compozitor". Aceasta este definiţia care explică cel mai bine obiectivul acestui film, cel puţin.

Fiecare persoană născută pe această planetă vine cu un potenţial de a crea un Opus incredibil. Dar numai câţiva oameni fac asta. De ce?

În aceast film, care este o frumoasă continuare a filmului "Secretul - Legea Atracţiei", veţi găsi sfaturi pline de înţelepciune oferite de oameni de succes şi învăţători de top ai lumii occidentale (Jack Canfield, Dr John Demartini, Dr Joe Vitale, Morris “Omul Miracol” Goodman, Mark Victor Hansen şi Douglas Vermeeren, ca să numim câţiva), legate de modul în care îţi poţi face visele realitate, iar intenţiile, împliniri în toate domenile: sănătate, prosperitate, relaţii şi realizare de sine. Majoritatea acestor învăţători au participat şi în filmul SECRETUL.

Filmul The Opus, este povestea unui tânăr care îşi urmează visul înfruntând provocări aproape insurmontabile şi reuşeşte să răzbată - acest tânăr este Vivaldi! "
- o traducere şi adaptare după textul de prezentare al filmului de pe site-ul oficial
http://www.goko.com.au/theopus/

VEDEŢI FILMUL, TRADUS, AICI:


11 comentarii:

  1. Free... ti-am spus ca eu vad altfel lucrurile si aici nu fac altceva decat sa impartasesc cu voi parerea mea si ATAT nimic mai mult
    Iata un film OPUS,care pt.mine face parte din genul de filme care nu-mi plac mai deloc caci in loc sa te ajute cum sa iesi din noroi mai rau te afunda asa ca eu zic mare atentie !!!
    In film se vb despre succesurile,vorba lui EBA a diferitilor oameni de top mondial cum ii numesti tu si care pt mine sfaturile lor sunt egale cu zero
    Legea atractiei,asa cum e ea prezentata in film este cam aiurea, eu as numi-o "legea mandriei" sau "legea egoului maret" sau "legea ruinarii sufletului".
    In acest gen de filme nu se spune nimic despre consecintele faptului ca incerc sa impun atat existentei cat si vietii mele dorintele pe care le am. Nu se spune esentialul si anume ca :-daca primim sau dorim sa primim mult mai mult decat am dat, atunci sufletul si trupul nostru se deterioreaza si devenim bolnavi si nu mai suntem propietari ai averii noastre , averea devine propietarul nostru. Nu poti darui decat doar ce ai si nu poti primi decat in masura in care ai daruit "LEGEA ECHILIBRULUI" Dezechilibrul acestei balante duce la boli si nenorociri invizibile in acel moment pt ca prima data sunt afectate straturile fine energetice si apoi corpul fizic
    Daca doresc ceva anume si sufletul meu nu este pregatit si nu dispune de energia necesara atunci pt indeplinirea dorintei voi fura, inconstient voi devenii un vampir energetic caci repet pt indeplinirea dorintei am nevoie de energie voi fura si o voi lua din viitor, imi voi schilodii urmasii si propiul viitor si pentru ce, sa-mi indeplinesc eu dorintele acum ca asa mi-a venit mie pe chelie cum vine vb. Sa nu uitam ca existenta nu se baga in liberul nostru arbitru cateodata din compasiune ne mai trimite cate un avertisment, dar daca nu suntem constienti de legile cosmice,atunci o sa ne miram cand ne vom confrunta cu consecintele alegerii si dorintelor noastre poate in viata asta sau alta viata
    Inca odata spun ca internetul nu va fi interzis,aceste filme doc au o viclenie extrem de subtila, conform cu mintile incredibil de inteligente a celor care ne conduc
    Parerea mea este ca in urmatorii doi ani aproape tot ce este prezentat aici pe blog se va face cunoscut prin intreaga mass-media oficiala si aceste elite vor juca asul din maneca.Chiar la inceputul filmului" END GAME" cineva spune in doar cateva cuvinte strategia finala a elitei mondiale
    Asadar pt cei ce viziteaza acum acest blog nu va fi o surpriza dar pt ceilalti da si va fi chiar f.mare
    Traim vremuri incredibile ,de aceea ar fi bine sa fim mai atenti cu noi insine si cu tot ce se intampla in jurul nostru
    "IUBESTE-TE SI FII ATENT" asta-i DHAMMAPADA
    Te rog spune-i asta si lui domn profesor S.N.GOENKA sa nu zica la urma ca nu a stiut !!!
    cu drag Nelunnn

    RăspundețiȘtergere
  2. CONGRESUL AL- XV-LEA AL PARTIDULUI COMUNIST ROMAN : ROMANIA IN AGONIE



    Dragi romani..ALOO….ALOOO.!! stimati tovarasi,mi sa permis sa va vorbesc din lumea de dincolo… pentru ultima data, post – mortem .

    Pentru noua generatie din ultimii 20 de ani ,care nu ma cunosc ,eu sunt Secretarul General al Partidului Comunist Roman,tovarasul Nicolae Ceausescu.

    Dragi tovarasi si pretini..,iata ca dupa 20 de ani de cand am fost asasinat de catre fortele oculte ale masoneriei,si a unor grupari mondiale malefice,de la Epoca de Aur pe care am construit-o cu ajutorul clasei muncitoare,constat cu mare regret si durere in suflet, ca Romania se afla in starea de AGONIE de dinaintea MORTII.

    Aflu cu lacrimi in ochi ,ca dupa eforturile mele de a tine departe de poporul roman,pe toti imperialistii,mafiotii economici,tradatorii de tara,capitalistii lacomi si avizi dupa putere,acestia sunt ce-i care va conduc,acestia pentru care voi ma-ti impuscat, v-au adus pe voi dragi romani la limita dintre viata si moarte.Am scapat tara de datorii datorita voua ,datorii pe care le-am facut in interesul de a va construi case si apartamente,starzi ,sosele,metrou,orase, fabrici si uzine,terenuri agricole ,ferme si toate de care va mai amintiti…caci au ramas doar amintiri ,amintiri de suferinta cu munca si sudoare caci toate au fost desarte…..de toate ati fost furati.! Ati rabdat de foame ,este adevarat ,dar astea au fost eforturi nelimitate pentru care voi sa traiti mai bine si pentru care eu eram pe cale de a infaptui un socialism mai bun ca orice forma de guvernamant din lume.Capitalismul se simtea amenintat ,eram singura tara din lume fara datorii externe si iata ca atunci forte obscure,tradatori ai neamului romanesc,masoni si alte grupari oculte ,activisti ai Noii Ordini Mondiale,au recurs la asasinarea mea ,pentru a va fura voua munca voastra si toate bunurile tarii ,dezbinandu-va intre voi,inrobindu-va,si luandu-va orice putere de a va mai rascula pe viitor,impotriva lor.Nu v-au luat doar tara, v-au furat personalitatea, demnitatea,onestitatea,curajul,unitatea de neam.Uniunea Europeana este asasinul real al Romaniei si cu adanca durere urez sincere condoleante poporului roman,pentru ca deja va-ti pierdut identitatea si umanitatea in care ati trait liberi dar nu ati stiut pana ce acesti huligani v-au pacalit cu o libertate falsa si perversa.Dragi tovarasi si pretini….singura voastra sansa este sa va inarmati cu ,cinstea , demnitatea si curajul stramosilor vostri , sa va luati furcile si topoarele si sa mergeti in cautarea judecatii.
    Asta e singura cale..multi destepti din tabara adversa ,care se vor arata ca fiind educati si diplomati,va vor spune ca furca si coasa e o metoda depasita….nu este si niciodata nu va fi…ei ce-i care va fura sunt justitia…iar voi trebuie sa fiti adevarata justitie petru a avea o judecata dreapta.Sa nu-i credeti cand o sa va faca anarhisti,huligani etc pentru ca toate tarile ”civilizate” asta fac de mii de ani subjuga pe cei slabi..fortele militare nucleare subjuga pe cei slabi si isi impart lumea intre ei, si totu-si sunt catalogate ca tari civilizate si mai sunt si sustinute in genocidul mondial pe care il preactica…nu cred ca este nevoie sa va mai relatez politica mondiala a anilor `89-2009..
    Cam astea am avut de spus si sper ca singele strabunilor, sa reinvie din nou in venele voastre si inima voastra…

    RăspundețiȘtergere
  3. Asta e parerea ta ... multumim pentru comentarii!
    Noi nu comunicam cu Goenka direct!

    RăspundețiȘtergere
  4. @Ceausescule

    vei fi fost asasinat de masoni - dar in timpul vietii tot ca ei te-ai comportat.

    RăspundețiȘtergere
  5. Free... comentariile mele nu sunt rautacioase si ma bucur din suflet ca ai inteles ca tot ce spun este doar parerea mea si atat si nimic mai mult si daca vreau sa v-o spun si voua nu cred ca fac ceva gresit nu-i asa? sau poate ca fac??? chiar nu stiu
    Multumesc pt atentie si intelegere
    Nelunnn

    RăspundețiȘtergere
  6. Nelunn, esti liber sa-ti exprimi parerea cat doresti si sa-ti argumentezi aceasta parere. In masura timpului disponibil raspundem si noi, daca simtitm sa o facem.
    Numai bine si tie!

    RăspundețiȘtergere
  7. Filmul acesta ne reaminteste visul lui Lucifer de a deveni Dumnezeu.Daca ne luam dupa finalul filmului vom intelege clar ca umanitatea este OPUSUL (mostenirea) lui Lucifer.

    RăspundețiȘtergere
  8. Fiecare om e dornic sa aleaga in ce sa creada si ce sa faca. Poti gandi pozitiv sau poti asemena lui Anonim sa gasesti raul in orice. Guess what? Raul si binele sunt produse al mintii tale. Nu exista decat valori, principii si sentimente. Singurul mod pe care eu unul il vad in a face ce trebuie e sa faci ceva ce iti da un sentiment de implinire..si aici putem folosi sentimentele si trairile noastre. Acestea sunt un indicator ca ce facem, spunem sau gandim sunt in linie cu credintele noastre sau nu. Deci Anonim, daca tu te simti bine zicand astea si propovaduind aceste idei felicitari, inseamna ca in astea constau valorile si principiile dupa care iti ghidezi viata...numai ca sa nu te miri daca multi nu te vor urma. Eu nu te pot convinge ca ce spui nu ar fi adevarat sau nu oricand de multe argumente ti-as aduce fiindca ratiunea niciodata nu a putut convinge un om...numai trairea afectiva legat de ceva. Nu pot decat sa-ti doresc sa ai o experienta care iti va induce o traire afectiva care sa te faca sa-ti dai seama daca ce spui e bine sau nu.
    Pentru mine The Opus e un film extraordinar care iti trezeste acel potential imens pe care il ai. Si apropo ... s-a demonstrat ca avem atatea resurse in Univers incat toti cei 6 miliarde de oameni din lume sa fie multimilionari. Deci nimeni nu fura de la nimeni ... oare e posibil ca conceptia ca energia si resursele sunt finite sa fie eronata? Fiindca daca da multi oameni isi traiesc viata degeaba crezand ca nu pot obtine ce li se cuvine.
    Cea mai veche filosofie din lume (vedica) spune clar ca nu exista Lucifer si Dumenezeu ... exista numai TotCeeaCeEste (entitatea superioara, inteligenta superioara pe care o numim Dumnezeu, Allah etc...aici se numetse Brahma). Insa spuen ca constiinta individuala (sufletul) fundamental e caracterizat de una din cele doua atitudini fata de Inteligenta Superioara (spun asa sa nu jignesc convingerile spirituale ale nimanui)) si aceste doua atitudini sunt: de devotiune afectiva (ceea ce a dat nastere teismului si ideii de Dumnezeu) si atitudinea de independenta. Da, atitudinea de devotiune e cea mai fericita, e acea atitudine ca tot ce se intampla e voia lui Dumenezeu si e ceea ce si tu ai vrut .. .e cea mai fericita atitudine fiindca esti impacat cu sinele ... e asociata ingerilor. Mai exista insa atitudinea de independenta asociata demonilor in mod eronat. E atitudinea oamenilor care vor sa-si altereze universul propriu. Stiu ca tu la asta te referi prin Lucifer dar stii ce? Sunt extrem de multi oameni care au atitudinea asta si crede-ma ca sufera foooarte mult...fiindca aceeasi filosofie spune ca aceasta atitudine iti impune sentimentul de ANXIETATE al carui singur leac pe care multi il vad e ANESTEZIA. Filmele ca The OPUS pur si simplu incearca sa te trezeasca din anestezie si sa-ti arate cum e viata in mod real si ca poti sa accepti sentimentul de anxietate ca nu stii care ti-e rolul in lume si sa-l invingi. Acei oameni sunt putini inca ... aproximativ 10% din populatia lumii dar isi merita tot succesul fiindca sentimentul de anxietate e cel mai greu de invins si singurul mod de a-l invinge e CREDINTA, valoare fundamentala care nu depinde de ideea de teism.
    Deci, ce voiam sa spun? Daca sufletele independente dau dovada de atata credinta incat sa-si depaseasca propria atitudine independenta si sentiment de anxietate atunci slava domnului aceste suflete sunt mai puternice si mai credincioase cele care au o atitudine de devotiune afectiva. Si atunci e irelevant sa vb despre Lucifer ca simbol al acestor suflete fiindca notiunea extrem de bine delimitata de bine vs rau nu cred ca se aplica aici.

    PE SCURT:
    The OPUS nu trebuie sa fie pt toti decat pt oamenii care decid sa iese din anestezia in care au fost indusi o viata pana acum, sa depaseasca sentimentul de anxietate (frate cu neincrederea, frustrarea si altele) si prin credinta sa aduca o contributie in aceasta lume (si te asigur ca acesti oameni aduc contributii in lume ... nu sunt egoisti ... de asta sutn asa putini :D)

    Mersi ca "m-ati citit" si imi cer scuze daca am jignit pe cineva.

    RăspundețiȘtergere
  9. Apreciez simtul tau pentru psihologie si deaceea rectific ultima propozitie:
    -Daca ne luam dupa finalul filmului am putea asemana(daca avem imaginatia necesara)umanitatea ca fiind OPUSUL lui Lucifer.
    Tu spui ca cea mai veche filosofie din lume (vedica)spune clar("spune clar" cu ale mele "vom vedea clar"-o prostie pt. ca amandoi nu vom putea verifica asta).
    Eu am revizuit , lamurestene si tu pt. ca in randurile scrise de tine asemeni pe Dumnezeu si pe lucifer cu 2 principii:cel de atasament si impacare (teism ) si cel de indidualitate fata de Brahma.
    Eu nu am nimic cu acest film .Era firesc sa apara o parte din realitate ,cea de independenta,care nu este iterpretata gresit asa cum tu afirmi . Nu cred ca ai vazut fericit pe cineva singur pt. ca ai zis ca de atasament e cea mai fericita.
    Eu sunt adeptul medierii intr-un mod intelept si cinstit a celor 2 situatii (caz care se intampla la oameni in proportii diferite), care duce la oscilatii cu faze scurte si dese (vezi graficul unui cuent cu frecvente diferite) ale karmei .Astfel ai mai mult contact cu ceea ce tu numesti"TotCeeaCeEste".
    Vise pe termen lung (vezi multimilionarii de care pomeneai) te tin mai mult timp legat in Matrice(ca tot e numele blogului si nu e pus intamplator)fata de oameni spirituali(vezi Eckhart Tolle cu a lui "Renuntarea la gand").
    Cea ce am vrut sa atrag atentia in primul text este acel orgoliu(caracteristica unui suparat)al acelei entitati (Lucifer)de a fi peste cel de alaturi,orgoliu prezent atat de mult intre oameni (mojoritatea asta viseaza,vis care nu cred ca este al lor) inca de la inceputul istoriei.Cat despre "nimeni nu fura de la nimeni" nu cred ca este posibil cat vom trai ca entitati care fac schimburi de energie (vezi furtul energetic subtil al corpului ,furt care ne epuizeaza de energie in prezenta unor anumite persoane),poate doar in rai.
    Sanatate si ganduri de bine!

    RăspundețiȘtergere
  10. Diamond esti de-a dreptul stupid.
    "Nimeni nu fura pe nimeni".Atunci prosperitatea tuturor celor care au participat la distrugerea acestei tari (si nu numai a acesteia) e efectul asa-zisei legi a atractiei?Ce tot spui acolo?Unde se incadreaza minciuna,mita,spalarea de bani si in general toate activitatile infractionale ale politicienilor si imbogatitilor de dupa 1989 - in armonia universala sau in Codul Penal?

    RăspundețiȘtergere
  11. ceva important… as spune dragi iubitori ai legii atracției
    inainte sa credeti in visul american, stie careva cum functioneaza masinaria incredibila pe care o detineti? sau care va detine? Creierul este foarte interesant de studiat… oricum mai interesant sa stii cum functionezi tu decat sa rogi universul sa-ti dea avere.
    Creerul nostru drag nu face diferenta intre ce faci, ce gandesti sau ce vezi, demonstrat stiintific! pai, in situatia asta… daca tu insisti sa te imaginezi in masina visurilor comerciantilor de suflete pe banda rulanta…cum crezi ca va face creerul tau diferenta ? ce e real si ce e nu? daca esti in masina sau iti fortezi imaginatia in ea? nu ma pricep la cuvinte… e tarziu si e soare! hade-ti afara!

    si… ascultati muzica buna!

    genialul Gadei intr-o melodie interesanta zice… legea atractiei ne ocupa timpul! Linistea naste dorinta!
    Pace!

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...