Ieşirea Din MATRIX: CODUL LUI ORESTE - Mai Multe Emisiuni 2 (28.07.2009)

marți, 28 iulie 2009

CODUL LUI ORESTE - Mai Multe Emisiuni 2 (28.07.2009)

CODUL LUI ORESTE
- câteva emisiuni din 2009 ...

Continuăm astăzi prezentarea unei alte tranşe de emisiuni de la Codul Lui Oreste. Celelate emisiuni postate pe blog, le puteţi vedea în Categoria CODUL LUI ORESTE.
Nu am mai avut acces la TV şi nu am mai înregistrat noi emisiunea, dar am găsit-o pusă pe Forumul Softpedia şi vrem să-i mulţumim şi pe această cale, membrului FreeSpeech, care a înregistrat emisiunea în calitate foarte bună, a scos reclamele, a unit părţile într-o singură bucată si apoi a avut răbdarea să le urce pe www.megaupload.com (toate emisiunile de astăzi sunt puse şi pe acest server şi linkurile către download pot fi găsite pe Forumul SoftPedia, click aici) ... Excelent. Să-ţi dea Dumnezeu sănătate prietene!
Deşi am observat că Oreste este în continuare un susţinător al masoneriei prin unele din emisiunile sale (ceea ce în ochii noştrii i-a scăzut enorm din valoare si obiectivitate), considerăm că are şi emisiuni interesante care merită cunoscute. Alte zvonuri spun că Oreste ar fi şi el mason cavaler al Ordinului Suprem Militar al Templului din Ierusalim (OSMTH) ... Posibil ... Cineva spunea că a fost nevoit să prezinte şi emisiuni despre masonerie nu din convingere, ci pentru că patronii de la B1 Tv sunt masoni şi a făcut un compromis de dragul menţinerii emisiunii pe piaţă. Noi nu credem că acest argument este valabil, mai ales în cazul lui Oreste, fiind un argument prea convenabil pentru o fiinţă cu pretenţii la evoluţia spirituală.

Considerăm că un indicator al evoluţiei spirituale poate fi dat şi de măsura în care renunţi la compromisuri. Deşi sistemul cel mai adesea te forţează să te faci frate cu dracu' până treci puntea, în cazul mersului pe o cale spirituală de evoluţie conştientă (ca în cazul lui Oreste), compromisurile sale sunt ceva de genul 2 încarcă , 3 descarcă, un pas în faţă, doi în spate , 2 paşi în faţă, trei în spate , şamd. Poate ne înşelăm ...
Credem mai degrabă că Oreste este convins că masoneria este ceva bun, benefic, mai ales că, mai nou, am aflat că are un nou blog despre istoria obiectivă a francmasoneriei (nu o să-i facem trimitere aici) şi scrie la o revistă condusă de un mason declarat. Deci e foarte posibil să fie mason.
Totuşi, în ciuda tuturor aspectelor care nu ne convin la el (de ex, faptul că vorbeşte mai mult el în emisiuni, adesori nelăsându-şi interlocutorii să-şi termine ideile, dând dovadă de lipsă de bun simţ prin această monopolizare a discuţiei, epatând prin cunoaşterea sa intelectuală, ceea ce este o lipsă de modestie indirectă şi o dovadă de ego şi nesiguranţă) , continuă să ne fie drag , selectăm grâul de neghină şi vedem ceea ce este frumos şi adevărat în el. Dacă greşeşte şi mai face şi jocul oculţilor, nu credem că o face intenţionat sau rău voit. Considerăm că intenţiile sale sunt frumoase şi curate şi asta este ceea ce contează , deşi se spune că drumul spre iad este pavat cu intenţii bune. Să sperăm totuşi că el va găsi drumul către sursă, către Dumnezeu, către lumină. Inteligent este, credinţă are, intenţii bune asemenea ...

Iată Emisiunile (nu sunt în ordine):

1) 30.05.2009 - Ezoterism crestin
Invitati Zoltan Andras (de la Sarmalele Reci) si Marius Dragomir (compozitor)


2) 10.04.2009 - Invataturile maestrilor copii

Mai multe informaţii despre Alexandru Pârgaru, invitatul emisiunii, pot fi găsite pe blogul lui George Enea

3) 13.03.2009 - Boliile Sufletului

Invitată este Rodica Mitrea

4) 28.03.2009 - Daimonul Creatiei

Invitat Vasile Ursache


5) 27.02.2009 - Despre Îngeri

Dialog cu Ingerii - Invitaţi Doina Sandru, actrita si scriitoare si Constantin Dumitru.

6) 20.03.2009 - Stiinte Secrete - Antroposofia

Invitat este Zoltan Andras (Sarmalele Reci)


7) 20.02.2009 - Criza planetara in oglinda spiritualitatii

Invitat Doru Bem

8) 17.04,2009 - Misiunea Romania

Invitatul emisiunii este Dumitru Ioan Branc.
O alta parere despre Dumitru Ioan Branc este exprimata aici
http://www.culte.ro/RevistaPreseiDetalii.aspx?id=2402


9) 08.05.2009 - Regatul Mintii. Puterea Gândului

Invitat este Eugen Bârgăoanu.
O alta emsiune cu dânsul se poate vedea aici http://fymaaa.blogspot.com/2009/02/misterele-creierului-uman.html


10) 06.03.2009 - Destinul Uman

Invitat este Pavel Coruţ


11) 19.06.2009 - Civilizatii inteligente in Univers

Invitat este Emil Streinu.


12) Cine Suntem Noi?

Invitat este Dumitru Ioan Branc.


13) 01.05.2009 - Alternativele cunoasterii

Invitat Emil Streinu


14) 05.06.2009 - Omul Viitorului

Invitaţii emisiunii sunt Alexandru Pargaru si Maria Sabina Teodorescu (fica lui Oreste).


15) 03.04.2009 - Vindecatorul din tine

Invitat este Doru Bem


16) 12.06.2009 - Între libertate si destin

Invitat Pavel Coruţ


17) 06.02.2009 - Autovindecare si regenerare

Invitata emisiunii este Razara


18) Timpul marilor dezvaluiri 30.01.2008

Invitatul emisiunii este Tudor Vasile.

11 comentarii:

  1. Chiar nu inteleg de ce te mai indoiesti ca e mason si de ce ii mai faci propaganda. In sfarsit unii ar putea spune ca si diavolul are ceva bun insa adevarul este ca pana la urma sunt cumplit pacaliti.

    Individul a deschis un nou blog http://www.istoriafrancmasoneriei.blogspot.com/
    ca sa nu mai fie nici o indoiala.
    Iar in profilul sau blogger este Redactor sef revista Initierea • Director executiv Centrul Independent de Studii si Cercetari Ezoterice ambele ambele conduse de Vlad Sauciuc care spune despre sine:
    "Conduc loja masonică din Anticul şi Primitivul Rit de Misrain şi Memphis din România, un rit masonic cu sediul în Italia şi sunt Marele Prior al Prioratului Martinist-Martinezist din România. Aceste ordine ezoterice sunt independente de centrul CISCE la care sunt preşedinte" hahhahaa.
    In plus Oreste are la domenii de interes si ordinul masonic www.osmth.ro

    Numai bine si cat mai mult discernamant.

    RăspundețiȘtergere
  2. Uite ca pe asta nu am stiut-o ... asta e. Dar totusi, asta inseamna ca este 100% mason? Poate fi doar un observator al fenomenului masonic si sa creada ca este ceva bun.
    Si chiar de ar fi, tot ne plac unele dintre emisiunile sale si felul cum gandeste ...
    Si pe Prigoana , care este mason declarat, cand ne-a placut cum a gandit l-am publicat ... La fel vom publica si materiale facute de MISA (inclusiv de blogul vostru, dar si de pe yogaesoteric), desi nu sustinem aceasta organizatie in totalitate sau mai deloc, asa vom vorbi si despre anumite personalitati din mediul crestin (indiferent de confesiune), desi cu aspecte din Biblie, in special cu Vechiul Testament nu suntem de acord in mare masura si vom mai vorbi despre oricine ne place cum gandeste ... Nu o sa bagam toti misani in aceasi oala, nu o sa bagam toti masoni in aceasi oala, nici crestinii, indiferent de confesiune, nici pe nimeni ... Pe cat posibil urmarim sa ramnem obiectivi. Daca vom reusi bine, daca gresim asta e ... astia suntem cu astia defilam.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca am dat destule argumente. De acum e decizia fiecaruia daca vrea sa fie "caldicel" sau alege sa demaste complet fariseii si lupii in piele de oaie, atat cei mari precum guvernul mondial al illuminatilor cat si cei mici precum oreste si prigoana care au misiunea sa deturneze si insele miscarea de trezire.
    Toate cele bune.

    RăspundețiȘtergere
  4. Asta e parerea voastra si asta este unul dintre punctele de vedere cu care nu vom pica de acord cu voi si cu multi din cadru MISA ... sunteti prea radicali antimasoni si prea siguri de voi ca aveti dreptatea de partea voastra. Din punctul meu de vedere gresiti ca sunteti asa de "fierbinti" sau de "reci" (in comparatie cu "caldutii" care suntem noi). Si cred ca faceti o greseala bagandu-i pe toti in aceasi oala, pornind o vanatoare de vrajitoare. Poate ne inselam ... poate aveti voi dreptate si noi poate suntem calduti, dar momentan, din cate am mai studiat si noi, masoneria este doar un brat al caracatitei oculte, iar capul (creierul) nu este la vedere ... poti acuza un brat ca face rau? Bratul este un instrument si taind acest brat se intampla ca in povestiile cu balaurul, alte 3 rasar in loc, deoarece cauza fundamentala a raului in lumea asta nu a fost eradicata : Identificarea cu EGOUL, cu sinele fals, datator de senzatie de separare, impicit frica, lacomie, orgoliu, senzatie de superioaritate sau inferioritate , samd. Francmasoneria este un simptom , nu o cauza a raului din lume. Si francmasoneria, ca si MISA si ca si orice alta organizatie este formata din indivizi ... unii bine intentionati, altii mai putin bine. Noi nu suntem convinsi ca masoneria per general e rea, dar nici buna, chiar daca am citit asa de multe lucruri contra ei si am vizionat atat de multe materiale animasonice. Si chiar daca ai desfiinta masoneria, vor aparea ale organizatii asemanatoare deoarece sentimentul elitismului separatist, si tot ce implica spiritul "masonic" va rezista si va imbraca alte forme. Ca sunteti de acord sau nu, francmasoneria este o expresie a unei necesitatii a mentalitati mondiale de o asemenea factura care ii permite sa existe. Intr-o lume in care dominatia egoului va inceta, astfel de organizatii de tip masonic vor disparea de la sine ... Mergeti la cauza raului si nu va mai taiati frunzele copacului .. e o lupta cu morile de vant, cu aparentele.

    RăspundețiȘtergere
  5. Salve! In primul rind, ar trebui sa se analizeze gestica fiecarui individ, daca poarta anumite insemne si care sint chestiunile, ideile care le repeta frecvent. Atunci fiecare o sa inceapa sa-si puna anumite semne de intrebare si poate o sa fie [mult] mai atent pe viitor la tot felul de "calauzitori, luminatori" de acest fel, care realizeaza emisiuni.

    Bafta.
    Buburuza ofuscata.

    P.S. Incercati sa cititi acest document, este un prim pas, asa cum stau lucrurile si dati-l mai departe!

    http://www.scribd.com/doc/2554891/SEMNALE-SI-ORDINE-FRANCMASONICE-SECRETE-TRANSMISE-PRIN-PRESA

    RăspundețiȘtergere
  6. Va multumesc pentru postarea acestor emisiuni; voiam neaparat sa revad cateva ( calitatea emisunilor depinde, desigur, de calitatea si credibilitatea invitatilor).

    RăspundețiȘtergere
  7. OSMTH nu are legatura cu masoneria...cavaler al Ordinului Suprem Militar al Templului din Ierusalim nu e tot una cu a fi mason dar nici nu are legatura cu Ordinul Cavalerilor Templieri infiintat in 1118...asa le place lor sa creada dar de fapt Ordinul a murit o data cu Jaques de Moley.
    Daca ati sti putina istorie nu ati mai face asfel de confuzii.

    În prezent, poziţia Bisericii Romano-Catolice este că persecuţia medievală a templierilor a fost nedreaptă; că nu era nimic rău legat de Ordin sau de membrii săi; şi că papa Clement a fost obligat să acţioneze de magnitudinea scandalului public şi de influenţa dominatoare a regelui Filip al IV-lea.

    RăspundețiȘtergere
  8. Urmariti interviul cu Zagami si va lamuriti cu privire la masonerie, templieri, illuminati si toate ordinele premasonice sau paramasonice precum osmth, precum si rolul lor.

    http://www.semperfidelis.ro/page.php?60

    RăspundețiȘtergere
  9. De und eputem sa luam si noi acest film si subtitrarea lui?
    Multumim pentru info oricum!

    RăspundețiȘtergere
  10. puteti posta cand aveti timp emisiunea de pe 28 11 2009?

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu am mai inregistrat emisiunile lui Oreste deoarece nu am mai avut TV. Facem apel , din nou ,va rugam frumos, inregistrat-le voi, urcati-le apoi pe un site de transfer rapid gen transfer.ro si spuneti-ne si noua.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...