Ieşirea Din MATRIX: SECRETE PENTRU SĂNĂTATE

joi, 2 noiembrie 2023

SECRETE PENTRU SĂNĂTATE

SECRETS TO HEALTH (2013)

Experții în sănătate Dr. Ed Group, DC și „Health Ranger” Mike Adams folosesc experimente practice pentru a dezvălui adevărurile ascunse din spatele industriilor alimentare și farmaceutice de astăzi. Group și Adams își propun să promoveze vindecarea holistică, gândirea pozitivă și crearea unui mediu curat, dând în același timp puterea telespectatorilor să ia decizii informate cu privire la sănătatea și bunăstarea lor. Ei folosesc un laborator pentru testarea produselor și multe instrumente de top, pentru a ne dovedi concret, cu dovezi, spusele lor.

Din păcate, emisiunea s-a încheiat după primele 12 episoade, însă cred că sunt suficiente pentru ca oricine să ia decizii mai bune, pentru viața lor. Emisiunile sunt scurte, de aproximativ 30 de minute, dar surprind esențele subiectelor dezbătute.

Am tradus aceste filme cu ajutorul lui Paul Marian, căruia îi multumesc și am scos câteva esențe din aceste materiale pentru a vă stârni interesul să le studiați și în plus am adăugat câteva idei personale, care au funcționat în cazul nostru, pentru a vă forma o imagine mai completă. poate ...

Mai întâi completările mele la cele spuse în aceste episoade, apoi episoadele și la final protocoalele de detoxifiere pentru vaccipați și nu numai:

Din ce am experimentat și văzut că funcționează cel mai bine este detoxifierea (care permite apoi o auto-vindecare și echilibrare naturală a organismului și fără de care orice tratament, dietă, supliment are un efect mult mai redus) și o dietă bazată pe plante (mai ales în momentele de boală), iar dacă nu poți (nu vrei) să te abții, măcar mănâncă mai puțin, o dată pe săptămână, produse animaliere (carne, lactate, ouă) din surse curate, de la țară, de la animale iubite și crescute cu mâncare cât mai naturală, în mod etic, fără antibiotice, fără hormoni de creștere, fără furaje modificate genetic, iar laptele să fie crud, deoarece doar așa este digerabil, căci are acele enzime vii necesare digestiei.

 

Însă pentru colon lactatele pot fi cele mai nocive, deoarece diminuează focul metabolic și determină un exces de flegmă, mucus, un exces de rece, care adeseori se manifestă printr-o constipație și care irită colonul, iritație care dacă este suficient menținută va determina posibil, apariția polipilor.

 

Recomand lactatele din lapte de capră sau oi (crescute prin munți și dealuri, în natură) și nu cel de vacă. Însă cele mai bune și delicioase sunt lactatele vegetale din migdale, cocos, caju, nuci, orz, orez, soia NMG.

 

Există multiple studii care ne arată că hormonii de creștere aflați în lapte (un lapte menit sugarilor să-i ajute să crească și nu adulților) determină un exces în organism și au o influență majoră asupra creșterii exponențiale a cancerelor. Vă recomand să studiați despre cazul piticilor Leron  (despre chestiunea hormonilor de creștere) , cartea STUDIU CHINA (despre influența lactatelor asupra bolilor degenerative gen cacer, diabet, șamd), dar și documentarele traduse: Forks over knifes (despre dieta bazată pe plante)  și Eating You Alive (Te Mănâncă de Viu).

 

Detoxifierea poate fi mai profundă sau mai superficială.

 

Dacă ai o dietă bazată pe plante, iar mesele noastre conțin cel puțin 50% hrană vie (raw, neprocesată, negătită), crudă, salate, fructe, semințe, este o detoxifiere a la long.


Apoi apa este bine să fie cât mai echilibrată ca și PH, ușor alcalină chiar și să fie din surse naturale, nu de la robinet, de preferat de la izvoare știute sau fântâni sigure.


Se recomandă adăugarea de lămâie în apa de băut (sau oțet din cidru de mere, natural care este o sursă de enzime și vitamine excepțională).  Evitați băuturile răcoritoare carbogazoase artificiale.

 

Apoi atenție la etichete: evitați produsele ce conțin organisme modificate genetic (OMG) în general porumbul și soia (și derivatele acestora cum este siropul de porumb sau lecitina din soia, acestea sunt cele mai mari surse), chimicalele sintetice în general (printre cele mai oribile fiind monoglutamatul de sodiul, glifosatul, acidul fosforic, acidul citric sintetic, propilen glicolul, aspartamul, fluor, șamd … în general dacă nu știți ce înseamnă o substanță, mai bine evitați să cumpărați acel produs). Ideea este că mai natural este mai bine, naturale, bio, organice, ca în natură.

 

Apoi glutenul, se pare că este una din sursele majore de iritare colonică (boala celiacă de care suferă majoritatea populației fără să știe), iar produsele de panificație pe bază de grâu toate au gluten. Așa că dacă aveți posibilitatea să vă faceți pâine cu secară, ar fi mai bine. Apoi dacă nu puteți și nu puteți să renunțați la pâinea din grâu, mâncați pâine integrală, cu tărâțe sau mămăligă (de când am scris acest paragraf, acum câțiva ani, există voci car spun că de fapt intoleranța la gluten e de fapt intoleranță la pesticidele și insecticidele din cereale, la OMG, nu la gluten ... deci e greu de spus).

 

Evitați produsele rafinate: fainurile, uleiurile, zahărul, orezul alb, toate fiind sărăcite de conținutul natural, toate consumând din resursele organismului pentru a fi digerate.

 

În general stresul psihic este factorul primordial care dezechilibrează organismul și-i afectează capacitatea naturală de regenerare și detoxifiere. Un stres prelungit poate duce la apariția unor boli cronice. Somnul este extrem de important în acest proces, să dormiți cât mai mult și mai bine.

 

Curățarea aerului din încăperi și eventuala ionizare a acestuia (să fie asemănător cu cel de la munte) se poate realiza prin diverse aparate gen Imunocube, care are și rol de purificare a apei de clor și metale grele, deparazitare, alcalinizare, curățare de bacterii, viruși, ciuperci, mucegaiuri. Un efect bun în direcția asta au și panourile radiante SunJoy, care ionizează și sterilizează aerul cu ioni de argint și turmalină.

 

Eliminare metalelor grele (plumb, arsenic, aluminiu, mercur) din organism se poate face prin chelare cu alimente, capsule gen EDTA, prin injectabile sub supravegherea unui specialist în chelare, dar și prin ingerarea de suplimente cu iod nativ,natural, de preferat, care poate avea un rol major în detoxifierea de zi cu zi. Pe coloanele din stânga și dreapta ale blogului, vedeți câteva recomandări de produse (inclusiv IOD) recomandate în aceste emisiuni de azi. De asemenea, clinica lui Becali, (Imuno-medica) face astfel de chelări ...

 

De asemenea evitarea vaccinurilor deoarece conțin substanțe gen mercur, formaldehidă și alte substanțe toxice pentru organism, ca să nu mai zic de injectările Covid, care sunt  criminale și conțin tehnologii noi.

 

Să se evite fluorul (care ne poate bloca glanda pineală și tiroida) si de asemenea să se reducă contactul cu chimicalele din casa, produsele de curățenie, care pot fi înlocuite cu variante naturale , mai puțin nocive cu mediul.

 

Toate toxinele sunt filtrate și trec prin ficat și rinichi, așa că acesta este adesori obosit și congestionat,  de aceea este indicat ca din când în când să se curețe ficatul și vezica biliară și recomand în acest sens metotda lui Andrew Moritz  ... se mai poate folosi ajutător Chanca Piedra și suc natural de mere, care ajută la distrugerea pietrelor atât din colecist (vezica biliară) cât și din rinichi.

 

De asemenea o suplimentare cu vitamina C din sursenaturale cum este cătina (care cu miere face miracole), iar din suplimente separate recomand vitamnia C asa cum este in natura, in forma lipozomala, sau tamponată cu magneziu sau potasiu, vitamină C care este de fapt un hormon antistres, deci contribuind natural la o reducere a stresului în organism și are enorm de multe beneficii.


Curățarea intestinelor este de asemenea un factor important în detoxificare, poate unul dintre cele mai importante și primordiale. Alimentația naturală cu plante și fibre ajută pe termen mai lung însă pentru o curățare mai rapidă se poate face  tehnica Shankprakshalana  sau se pot lua suplimente gen Oxy-Powder  care curăță intestinul cu ajutorul oxigenului.

 

Însă este bună de asemenea și curățarea colonică deși este doar o curățare parțială și necesită aportul de pro-biotice după aceea (cele naturale fiind în alimentele crude și în cele fermentate, gen murături, zeamă de varză, borș natural, dar și în iaurturile naturale). Acum au apărut multe cabinete care fac colon hidroterapie și care pot fi de mare ajutor în această privință. Clismele colonice se mai pot face și acasă.  Mai multe detalii aici.

 

Un bun detoxifiant pentru intestine este și pământul Diatomee sau diatomitul

 

Apoi postul negru cu apă este extrem, extrem de util de făcut, mai ales după o bună curățare a intestinelor. Începeți cu o zi / săptămână în care timp de 24 de ore să beți doar apă curată cum am explicat, poate chiar apă distilată. Postul negru este poate cea mai naturală cale de detoxifiere și tratament existentă, cea mai ieftină și eficientă. Însă este importantă și mișcarea, lipsa de stres, oxigenarea adecvată a corpului în această perioadă și o stare mentală adecvată (se recomandă meditația, rugăciunea, mentalizările cu sugestii pline de credință în direcția vindecării). Vedeți în această privință filmele documentare: Postul negru,o nouă terapieMănâncă, postește și trăiește mai mult, însă toată categoria PURIFICARE ȘI POST NEGRU , merită studiată. A apărut și un centru unde se poate ține post în România, iar informațiile despre acest loc se pot obține accesând siteul ASOCIAȚIA PENTRU POST NEGRU din ROMÂNIA.

 

Dacă nu puteți ține post, mâncați doar crud 1,2,3 zile pe săptămână sau beți doar sucuri naturale și smoothieuri din fructe, legume, verdețuri și semințe. Vezi acest film : Gras, bolnav și aproape mort în privința asta.

 

Pentru o funcționare corectă a colonului este necesar să mâncați cât mai des rădăcinoase (țelină, sfeclă roșie, morcov), dar și varză (care o consider o regină a plantelor prin virtuțile ei) și alte fibre naturale (gen psylium, semințe de in).

 

Mișcarea este de asemenea de o importanță maximă pentru a menține focul metabolic activ și a mișca limfa în corp, căci limfa nu are o pompă. Fie că faceți un sport, mergeți rapid, urcați pe dealuri și munți, făceți yoga, important este să vă mișcați corpul regulat, fără să exagerați, să vă depășiți doar cu puțin zona de confort, gradat.

 

Un alt aspect important este și deparazitarea regulată, iar pentru asta recomand produse naturale gen tincturi de pelin, coajă de nuci negre, cuișoare, usturoi, semințe de dovleac sau produse din gama Hulda Clark . Prezența paraziților în organism și a toxinelor eliberate de acești sunt considerate de unii cauza numărul 1 pentru multe boli, inclusiv cancer. Cartea unde se explică aceste aspecte se numește VINDECAREA TUTUROR FORMELOR DE CANCER – de Hulda Clark .

 

Diabetul se consideră mai nou a fi o problemă legată de grăsimea acumulată în organism, grăsime care este prezentă cu atât mai mult cu cât sunt prezente mai multe toxine, căci corpul are tendința de a izola toxinele în grăsime. Cele mai noi cercetări au arătat că o mică intervenție chirurgicală în pancreas prin care se elimină o parte din grăsimea acestuia, deblochează celulele Langerhans care erau înecate în grăsime, să poată funcționa corect. Însă grăsimea poate fi înlăturată natural prin metodele expuse mai sus, de detoxifiere. 


Diabetul este o problemă datorată alimentației, după cum spune și Dr. Roman care oferă ca ajutor suplimentar și niște pilule pe nume Diavit ... însă dieta alimentară este esențială în vindecarea tuturor formelor de diabet. Mai multe detalii în categoria dedicată DIABETULUI  (În special PUR SI SIMPLU CRUD - Remisiunea diabetului în 30 de zile)

 

Atenție de asemenea și la câmpurile electromagnetice cu care sunteți înconjurați, care pot fi de asemenea un factor generator de boală atât prin turnurile de telefonie mobilă, cât și prin routerele wireless și contoarele inteligente de curent, care dacă sunt prea aproape de organismele vii, acestea suferă modificări genetice, distrugeri genetice.

 

Recomand de asemenea vizionarea discursurilor Dr.Calin Marginean din Piatra Neamț.  


Ideea esențială este o întoarcere la natură, la natural și să ne gândim mai întâi la soluții naturale și mai apropiate de forma lor din naturală. Pentru mine medicina alopate își are valoarea doar în cazurile de urgență, acute, imediate, pe termen scurt. Pe termen lung, prevenirea este aur, iar aceasta se poate face cel mai bine, prin abordări naturiste.

În emisiunile de mai jos se vorbește mult și despre  COSMETICE, DETERGENTI, PARFUMURI DE CASA și impactul acestora asupra noastră. Vă invit să vedeți emisiunile pentru a afla.

Vedeți mai jos la liber primul episod.

Accesul la restul filmelor este oferit doar urmăritorilor implicați, activi (donatorii sau cei care demonstrează că au distribuit, comentat și apreciat conținutul blogului prin diverse locuri în internet)

Cereți și vi se va da ...

„1. Cum să recunoașteți și să evitați OMG-urile (Organismele Modificate Genetic)

În acest episod inaugural al Secretelor Sănătății, experții în sănătate Dr. Ed Group DC și Mike Adams explică ce sunt OMG-urile și cum structura lor alterată este toxică pentru corpul uman.

Ce este în covrigiul tău cu afine de dimineață? Poate că nu vrei să știi.

3. Băuturi toxice demascate

Carbgazoasele, laptele, băuturile energizante și apa de la robinet sunt toate elementele de bază ale dietei americane. Din păcate, ele sunt și toxice pentru corpul uman.

4. Expunerea la radiații electromagnetice toxice

Suntem expuși la câmpuri electromagnetice și la radiații în fiecare zi și poate că nici nu știm asta, dar efectele pot fi îngrozitoare și de lungă durată.

5. Rețete de Super-alimente, realizate cu blenderul

Mesele organice și hrănitoare nu trebuie să fie complicate sau consumatoare de timp. În acest episod distractiv și informativ, Mike Adams și Dr. Ed Group, DC, folosesc un Vitamix și ingrediente ușor de găsit pentru a face hrănitoare – și gustoase! – mese în mai puțin de trei minute.

6. Detoxifierea casei

Covoare, vopsea și tapițerie: Aceste lucruri pot fi elemente esențiale ale oricărei locuințe, dar pot fi și cauzele profunde ale unei multitudini de probleme de sănătate.

7. Eliberarea de fluor

Fluor: realizare în domeniul sănătății publice sau contaminare periculos? 

Mike Adams și Dr. Ed Group, DC, dezvăluie faptele și statisticile șocante din spatele unuia dintre cei mai acceptați aditivi din America.

8. Secrete ascunse despre radiații

Cu toții am auzit de radiații, dar câți dintre noi ne putem explica de fapt ce este?

9. O regândire a hranei

În acest episod revelator, Mike Adams și Dr. Ed Group, DC dezvăluie câteva fapte uimitoare despre alimentele de zi cu zi pe care le considerăm de la sine înțeles „ok” și ne oferă alternative organice, ușor de găsit.

10. Modalități simple de detoxifiere

Mike Adams și Dr. Ed Group, DC, ne arată modalități prin care putem detoxifia organismul în mod natural și delicat pentru a ne curăța sistemele și a aborda cauza principală a sănătății precare.

La finalul articolului voi oferi ți modalități complexe de detoxifiere, mai ales în cazul vaccipaților Covid și a celor ce suferă de Morgellons.

11. Câteva sfaturi pentru sănătatea animalelor de companie

Mike Adams și Dr. Ed Group, DC, acoperă modalități prin care ne putem menține animalele de companie sănătoase și fericite și abordează afecțiunile comune de sănătate canine și feline care pot fi tratate în mod natural.

12. Secrete pentru o casă sănătoasă

Mike Adams și Dr. Ed Group, DC discută despre unele dintre cele mai toxice produse de uz casnic și ne oferă alternative naturale” SURSA

Vă invit în final, în completare, să citiți un material foarte puternic despre modalitățile de detoxifiere profundă în cazul vaccipării Covid și a sindromului Morgellons (Protocolul 1), dar și alte materiale de excepție pentru urmăritorii activi și interesați (donatorii sau cei care demonstrează că au distribuit, comentat și apreciat conținutul blogului prin diverse locuri în internet, la cerere) cărora informațiile din Protocolul 1 i-au convins sau le-a deschis apetitul pentru mai mult, oferim „Protocolul 2 - un bonus care vine cu multe informații în completarea articolului de mai sus și a celui cu Vaccipul și Morgellons, despre osteoporoză, artrită, diabet și multe alte afecțiuni), un articol despre Viață Sănătoasă prin Curățare (ficat, vezică biliară, rinichi),  și un articol despre SĂNĂTATE SACRĂ - Gripă, Răceală, Corona, inimă (AVC).

Mulțumesc Florina pentru deosebita contribuție la aceste traduceri!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...