Ieşirea Din MATRIX: Scăpare din ghearele Twin Flames - Escrocii Iubirii Eterne

marți, 14 noiembrie 2023

Scăpare din ghearele Twin Flames - Escrocii Iubirii Eterne


„Acum cîteva zile, am terminat de văzut un mini serial pe Netflix, “Escaping Twin flames”, despre auto-închipuiți guruși, metode inovatoare de dezvoltare personală și bietele lor victime.
 
Mi-a împrospătat amintirile, de pe vremea cînd lucram în presa scrisa și documentam, în teren, faptele de arme ale unor lideri de sectă veșnic flămanzi, dezastrele umane pe care le lăsau în urmă și urmările penale ale poveștilor lor, cu nimic mai prejos decît cele descrise in “Escaping Twin flames”.
 
Ce am remarcat e ca metodele sînt aceleași, nu multe, nu greu de reținut, prin tupeul maxim și gargara penibilă în care e el, tupeul, înveșmîntat. Megalomania liderului, care se crede inegalabil, unic, superior si, finalmente, divin, ar fi numitorul comun (atît de comun, că devine banal!) al tuturor “inventatorilor programelor de dezvoltare personală”.

Recomand nespus!
 
PS: După “Escaping Twin Flames”, merg unse mai vechile “Wild, Wild Country”, “BIKRAM - Yogi, Guru, Predator” și mai noul “How to Become a Cult Leader”. 


În completare, studiați și celelalte articole și documentare din categoria CULTE/SECTE.

VEZI FILMUL TRADUS, 
AICI (Netflix), AICI sau AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...