Ieşirea Din MATRIX: L-au clonat pe Tyrone - film artistic

vineri, 24 noiembrie 2023

L-au clonat pe Tyrone - film artistic


They Cloned Tyrone (2023)

O serie ciudată de evenimente ciudate conduce un trio improbabil (John Boyega, Teyonah Parris și Jamie Foxx) într-o groapă de iepure foarte adâncă, într-o conspirație sinistră din cartier.

„They Cloned Tyrone” este un thriller de coșmar științifico-fantastic din interiorul orașului, unul care se joacă cu spiritul teoriei conspirației care a prosperat adesea – pe bună dreptate – în cultura neagră. Experimentul de la Tuskegee a fost o conspirație care a avut loc; impactul său oribil asupra inimii și minții afro-americanilor este peste măsură. Iar în anii 1970, exista credința că CIA  arunca droguri în orașele Americii, aceasta a fost o idee care a câștigat suport, culminând un deceniu mai târziu, prin teoria că CIA a fost forța ascunsă din spatele „epidemiei” de cocaină.

Acele teorii și sentimentul palpabil că doar pentru că-este-extrem-asta-nu-înseamnă-că-nu-este-adevărat,  stau la baza, sunt fundalul profund paranoic al filmului „L-au clonat pe Tyrone”, un film care împinge lucrurile la un extrem, dar vrea totuși să atingă un nerv al realității.” Traducerea și adaptarea de AICI

Notă: Filmul e destul de slăbuț și are multe momente pline de clișee și scăpări de logică, însă aduce în conștiința publică ideea buncărelor secrete, a folosirii unor substanțe experimentale în produsele alimentare și cosmetice, menite să transforme oamenii în drone docile, spălate pe creier, dar și ideea că ar putea exista clone care să ne înlocuiască oricând și că avem niște roluri prestabilite în societate, roluri induse prin hipnoza păpușarilor, iar liberul arbitru e o minciună.


VEDEȚI FILMUL TRADUS, 
AICI (Netflix) , AICI sau AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...