Ieşirea Din MATRIX: GĂSIREA LUI JOE - O poveste despre Joseph Campbell și Călătoria eroului

luni, 8 mai 2023

GĂSIREA LUI JOE - O poveste despre Joseph Campbell și Călătoria eroului


FINDING JOE (2020)
A story about Joseph Campbell and The Hero's Journey

„La începutul secolului al XX-lea, în timp ce studia mitologia lumii, Joseph Campbell a descoperit un model ascuns în fiecare poveste spusă vreodată și a numi-o „Călătoria eroului”. Un film cu adevărat inspirațional, FINDING JOE ne poartă în călătoria eroului suprem: călătoria autodescoperirii. Pe măsură ce ucizi dragoni și descoperi comori, s-ar putea să descoperi că Sfântul Graal pe care îl cauți este mai aproape decât crezi. Dacă ați văzut acest film, atunci știți cât de mare ar putea avea impact în lume! Un mesaj de la producător: „Dacă nu l-ai văzut, atunci te bucuri de un răsfăț! Aceasta este speranță, curaj și dragoste, toate înfășurate într-un burrito de inspirație de 80 de minute. Promit că oricine va împărtăși asta, mulțumesc. Mulți oameni pot… lumea are nevoie de acest mesaj acum! Cu dragoste maximă ~ Patrick Takaya Solomon” SURSA

Un film în care apar Deepak Chopra, Robin Sharma, Rashida Jones, Sir Ken Robinson, Mick Fleetwood, Brian Johnson, Robert Walter, Rebbecca Armstrong, Alan Cohen, Tony Hawk, Laird Hamilton, Gay Hendricks.

VEDEȚI FILMUL TRADUS, AICI:

sau varianta HD netradusă, AICI

Cartile lui Joseph Campbell se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...