Ieşirea Din MATRIX: Dimensiuni psihozime - secretul ultim! (de Ivo Sasek)

marți, 25 ianuarie 2022

Dimensiuni psihozime - secretul ultim! (de Ivo Sasek)


În acest discurs, Ivo Sasek evidențiază caracterul indispensabil al deciziilor democratice mondiale. El dezvăluie pas cu pas dezvoltarea dependenței liderilor lumii care ne chinuie din ce în ce mai mult - începând cu dependența lor de lăcomie și de putere, cu abuzul de putere pe toate planurile, ajungând la dependența de adrenocrom, drogul făcut din sângele copiilor torturați, și terminând cu ultimul lor drog din lanțul drogurilor: suferința popoarelor, pentru a-și satisface dependența de psihozimă ... Sasek explică acest nou termen aici - merită să vizionaţi până la capăt!” SURSA

Notă: Psihozimei i se mai zice loosh, energie negativă ... 

VEDEȚI DOCUMENTARUL TRADUS AICI:

Mai jos transcriptul:

Astăzi mă simt ca un deputat care trebuie să învețe o mulţime de copii neștiutori că familiara lor casă este de domeniul trecutului. Și asta, deoarece părinții lor nu sunt deloc ceea ce credeau ei că sunt - și chiar mai rău: că părinții lor nu vor mai avea grijă de ei, deoarece au degenerat în criminali. Acum sunt necesare decizii reale, democratice la nivel mondial.

Pentru a vă face să conștientizați amploarea a ceea ce trebuie spus, să ne reîntoarcem la 2001:

Cu doar o zi înainte de catastrofa de la 11 septembrie 2001, secretarul american al apărării de la acea vreme, Donald Rumsfeld, a declarat într-o conferință de presă: cel mai mare dușman al SUA nu vine din exterior, ci din interior - și asta prin birocrația Pentagonului. Eu cred astăzi că a fost o declarație profetică. Rumsfeld spunea în 2001, textual:

»Potrivit unor estimări, nu putem reconstrui şi urmări tranzacții în valoare de 2,3 trilioane de dolari«.

Wow! Bugetul anual total al Pentagonului la acea vreme era de aproximativ 400 de miliarde de dolari. O treime din el a dispărut deci fără urmă. Iar pentru că acest consum financiar de rău augur nu a fost investigat corespunzător, nu s-a întâmplat doar o dată, ci an după an, până la un total final de 2.300 de miliarde de dolari - o nebunie! Dar această mărturisire a lui Rumsfeld, în fața camerelor de filmat, nu a anunțat sfârșitul, ci mai degrabă instaurarea definitivă a unei corupții și mai dezastruoase, de neconceput. Căci, după cum se știe, doar o zi mai târziu, Turnurile Gemene și WTC 7 s-au scufundat în praful nuclear - și cu ele, nenumărate dovezi. Desigur, omenirea, care este persecutată cu înverșunare pentru fiecare cent impozabil delapidat, are înţelegere completă când de 2.300 de ori 1 miliard de dolari dispar fără urmă în cea mai faimoasă clădire administrativă din lume, cu Ministerul Apărării în interior. Da, birocrația nu este pe placul tuturor.

Sau, ce părere aveți?

Cel puțin așa s-ar putea crede de la 11 septembrie 2001 încoace - căci, chiar și după 20 de ani de la demolarea, încă neprocesată, a acestor turnuri, nimeni nu pare să vrea să afle ce s-a întâmplat cu furtul tuturor acelor trilioane dispărute fără urmă. Pur și simplu nu se mai aude nimic despre asta.

Vedeți, despre astfel de dimensiuni ale înșelăciunii la cel mai înalt nivel este vorba.

Dar să revenim la comparația cu copiii: Familia umană, ca niște copii neștiutori, nu poate încă să înțeleagă în ce măsură părinții lor, adică guvernele, s-au încurcat peste tot. Deoarece administrația americană acționează de mult timp ca un model de urmat și ca poliție mondială; cu alte cuvinte, se numesc pe ei înșiși drept cei mai buni - și în paralel fac astfel de lucruri monstruoase.

Dragii mei, eu spun că a sosit timpul să ne trezim din orice dorință sau viziune creată de noi înşine. La urma urmei, întreaga umanitate a căzut, de asemenea, sub vraja și controlul total al unor astfel de carteluri egoiste și fără scrupule. Trebuie pur și simplu să realizăm în sfârșit acest lucru! Exemplul tocmai dat are doar scopul de a arăta înălțimea la care atârnă ștacheta fraudei globale la scară largă - în aproape toate domeniile și nivelurile. Dar copiii umani neajutorați vor încă să creadă convulsiv în bunătatea părinților lor, adică a guvernelor (folosesc această imagine), în bunătatea tuturor rudelor lor (a se înţelege de asemenea ca o comparație), adică în știința lor atât de lăudată, în produsele farmaceutice cu zeii lor în halate albe, în mass-media, în sistemele financiare și educaționale și aşa mai departe. De asemenea, ea vrea să creadă cu orice preț în corectitudinea și sinceritatea statului său de drept, a legilor sale, a sistemului judiciar, a educației etc.. Altfel, visul lumii ei atât de perfecte și al familiei ei ar fi fost distrus. Dar chiar și în fața tuturor minciunilor și înșelăciunilor mass-mediei, care devin din ce în ce mai scandaloase și mai evidente pe zi ce trece, în mod surprinzător, aproape nimeni nu întoarce spatele acestei mafii. În schimb, oamenii le inhalează praful și le mănâncă mizeria în fiecare zi.

De aceea, am de gând să schițez ceva mai mult aici nivelul de înșelăciune criminală la care ne aflăm de fapt: Vedeți, cum pur și simplu nu ne trezim și nu punem capăt unor astfel de aberații, tentaculele de caracatiță ale acestei corupții s-au răspândit de mult în țările noastre. Nu pot atinge aici decât vârful acestui iceberg de neconceput și gigantic.

Așadar, să aruncăm întâi o scurtă privire asupra crizei energetice care a fost pusă în scenă în întreaga lume:

Tehnologii de înaltă calitate care ar fi putut schimba pozitiv întreaga lume cu mult timp în urmă au fost demonstrate public timp de zeci de ani - dar nu au ajuns niciodată pe piață. Nici mass-media, nici partidele politice, nici guvernele nu ne explică de ce este așa. Așadar, singurul lucru care ne rămâne de făcut e să facem cercetări din proprie inițiativă și pe cheltuiala noastră.

În acest fel, se descoperă dimensiuni ale corupției cel puțin la fel de evidente ca cele pe care le-am văzut la început. Acum un exemplu practic de la latitudinile noastre geografice:

În timp ce și noi am fost nevoiți să investim sume uriașe de bani pentru o eficiență energetică impusă și sângerăm încet până la moarte, un inginer mecanic german, Friedrich Lüling, a prezentat un motor magnetic perfect funcțional încă din anii 1960. În 1962, tehnologia a fost prezentată în buletinul de știri al televiziunii publice, funcțional! Acolo a fost documentat în detaliu modul în care acest motor, la o viteză de 290 de rotaţii pe minut, putea funcționa până la 20 de ani fără întrerupere cu un singur set de magneți permanenți. Te întrebi desigur de ce invenția lui Friedrich Lüling nu a ajuns niciodată pe piață. Ultimele rânduri din acel raport oferă răspunsul clar. Citez:

»Valoarea acestei invenții este probabil demonstrată și de anii de eforturi depuse de alții pentru a o îngheța, respectiv a o sabota«.

Dar CINE anume sunt acești "alții" sau acești "sabotori" care blochează o invenție atât de prețioasă nu ne-a fost explicat de către acest program sau de către orice alt organism public.

Vedeți legătura? Prin urmare, dacă analizăm de ce această invenție ingenioasă nu a ajuns niciodată în viața de zi cu zi, rămâne o singură explicație: pur și simplu nu a fost dorită de stat! În mod evident, acest motor nu era potrivit pentru generarea de taxe. Aceasta e prima și cea mai profundă presupunere a mea. Sunt tehnologii prea bune, care ar simplifica prea mult viața.

Știți, încă din 1972, în primul meu an de ucenicie ca mecanic auto, mi s-a inoculat această gândire economică orientată spre profit - să o numim ahtiată de profit. Ni s-a explicat că majoritatea fondurilor de cercetare se îndreaptă către acele departamente care cercetează modalităţi în care produsele se pot strica în timp util. Un lucru de necrezut! La acea vreme se vorbea despre "puncte de rupere", se vorbește și astăzi de ele.

Așadar, insuflându-ne frică și teroare, nouă, ucenicilor, ni s-a descris groaza șomajului mondial dacă nu ar fi fost așa. Trebuia să învățăm de jos în sus să acceptăm că totul trebuie mereu să se strice. Chiar și atunci, profesorul nostru de la școala profesională ne-a făcut cunoștință cu motoarele cu hidrogen, ținute în mod deliberat departe de public. De asemenea, trebuia să acceptăm acest lucru fără rezistență în 1972, pentru că așa trebuia să fie.

Chiar și astăzi, la 39 de ani de la această şcolarizare, aproape nimeni nu știe de ce toate guvernele lumii fac acum atâta tam-tam cu privire la schimbările climatice, când știu foarte bine că motorul pe hidrogen, complet curat, adică fără emisii, este folosit cu succes de zeci de ani fără probleme. Adevărul e din nou același: Cu motoare pe hidrogen, am deveni probabil prea autosuficienți, adică prea independenți. Iar guvernele noastre nu ar putea să-și extindă poziția de putere și nici nu ar putea să genereze suficiente taxe din asta. Cred că în spatele tuturor acestor lucruri se află dependența nesfârșită de mai mult; dependența de putere și lăcomie a super-bogaților, combinată cu interesele guvernamentale corupte. Nu spun că întregul guvern trebuie să fie mereu corupt, dar există părți corupte în guvernul nostru. Asta-i problema. Acum cineva ar putea obiecta: Da, știți, rezervoarele de hidrogen sunt prea periculoase, pot exploda, de unde și aceste blocaje.

Dar vă rog, daţi la o parte și această perdea de pe ochi și priviți faptele:

Încă din 1989, dezvoltatorii Audi au prezentat un Audi destul de mare și totuși extrem de eficient: Audi 100, care a fost subiectul unui reportaj cuprinzător pe canalul ZDF de televiziune germană. Îl puteți viziona personal, linkul e ataşat în textul programului. La cererea Audi, reportajul ZDF a fost supervizat de Autoritatea germană de inspecție tehnică (TÜV). Ascultați cu atenție de ce, ca nimeni să nu poată afirma ulterior că este un fals sau ceva nepotrivit. Pe scurt: acest Audi 100 a avut nevoie în mod demonstrabil de doar 1,76 litri de motorină la 100 km încă din 1989! Iar acest lucru nu a fost măsurat pe un banc de testare fără fluctuații, ci după o călătorie foarte reală de peste 4800 km prin Europa cu un singur rezervor, adică prin Germania, Austria, Belgia, Luxemburg, Spania, Franța, Italia - și la o viteză medie de 60,2 kilometri pe oră.

Ai putea spune că motorul magnetic și motorul pe hidrogen ar putea fi suprimat, dar, ura! - acum lumea și clima sa ar putea fi salvate până la urmă, pentru că s-a născut cel mai economic Audi 100... Oops, unde este, totuși? Cine îl cunoaște sau îl conduce? Cine a auzit vreodată de el? Eu zic: nimeni, căci acest Audi 100 nu a apărut niciodată pe piață. Întregul lobby al petrolului e mult prea legat de părintele nostru corupt, adică de o parte coruptă a guvernului.

Ei ar prefera să lase ca fetița lor bolnavă instrumentalizată în mod înșelător, împreună cu milioane de elevi chiulangii, să răspândească panica în întreaga lume, înainte de a admite în mod deschis că există de mult timp sute de invenții similare, ale căror brevete, însă, sunt blocate în mod intenționat și reținute de la populația mondială chinuită.

Vedeți, chiar și acestor "dependenți de competiție" – îi numesc "dependenți de competiție" - li s-a permis să crească nestingheriți până acum. Oricine aruncă măcar o privire la vârful acestui uriaș iceberg trebuie să realizeze inevitabil că părinții noștri, adică guvernele, nu sunt așa cum am crezut întotdeauna că ar fi. Vedeți asta? Nu numai de la Corona încoace am fost mințiți și exploatați cu atâta nerușinare în întreaga lume! Toți cei care susțin actuala politică climatică ar trebui să recunoască în mod onest că toate "obiectivele climatice" ar putea fi atinse cu ușurință fără toate aceste campanii de panică inventate de diferite Grete abuzate și hoarde de copii.

Apropo, din moment ce o parte a Deep State divizat și-a mutat sediul în China, brusc China dictatorial-socialistă, adică pruncul cap de afiș al Deep State pentru Marea Resetare, începe acum să vrea să salveze clima cu o tehnologie aparent complet "nouă". Bineînțeles, o aripă a celor care vor să conducă lumea încearcă să preia conducerea economică a lumii cu ajutorul acestei tehnologii - dar despre ce-i vorba? China superpoluată e în curs de a construi primul reactor cu toriu - ce este asta? Dar chiar și această tehnologie aparent nouă a fost deja testată cu succes în anii 1965-1969, sub numele de reactorul MSRE de atunci. Acest reactor a funcționat timp de 15.000 de ore fără probleme. Așadar, un reactor de acest tip nu este mai mare decât o magazie de grădină, dar cu energia sa sigură înlocuiește o întreagă centrală nucleară, și încă una uriașă.

În prezent, însă, chiar și cei mai bine pregătiți fizicieni nucleari și alții asemenea, care sunt posesori ai unui doctorat în fizică nucleară sau în tehnologia reactoarelor, sunt uimiți. Cei mai mulți dintre ei, la fel ca noi toți, au aflat abia în ultimele zile că o astfel de tehnologie este posibilă sau că există - dar China a început deja să producă. Până în 2030 se va trece la producţia în serie. Aceste mini-reactoare, așa cum am spus, sunt menite să furnizeze energie electrică absolut curată, fără CO2. În timp ce istericii climaterici țipă tot mai tare despre sfârșitul lumii din cauza schimbărilor climatice provocate de ei înșiși, bineînțeles, sunt cuprinşi de o groază absolută atunci când fac o mică cercetare despre forțele care au suprimat construcția exact a acestor reactoare cu toriu, ascunse încă din timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Mai important este: din ce motiv principal? De ce e suprimat acest lucru? Spre deosebire de centralele nucleare cunoscute, nu există reziduuri utilizabile care să poată fi folosite pentru producerea de arme nucleare. Vezi? Dar această tehnologie este cunoscută de guvernele din întreaga lume cel puțin din 1945. Există mii de alte exemple de brevete deturnate, dar aceste câteva exemple ar trebui să fie suficiente pentru moment.

Vedeți, din nefericire, acestea nu au fost deloc cele mai întunecate părți ale "părinților" noștri, adică acțiunile guvernamentale. Cele mai grave consecințe apar abia acum.

Dragii mei, eu spun că a sosit timpul să ne trezim pur și simplu din orice viziune auto-creată a lumii.

Ceea ce noi nu am înțeles încă în niciun fel se referă la metodologia sistematică, cu care cei care ne domină procedează împotriva noastră.

Ceea ce înțeleg prin asta vreau să vă transmit cât mai pe înțeles și cât mai sistematic posibil în această a doua parte a dramei:

Familia noastră mondială este vizată și eviscerată conform principiilor sistematice ale traficanților de droguri.

Aceasta este problema noastră.

Întâi explic acest principiu și apoi îl aplic.

Căci, așa cum dependenții de droguri nu cad pur și simplu din cer, nici voi nu ați căzut sub atâtea dependențe și taxe obligatorii de tot felul doar din întâmplare.

Ați devenit victima unei strategii obsesive de seducție, o strategie la fel cu cea pe care trebuie să o folosească traficanții de droguri.

De ce spun că trebuie?

Deoarece orice dependent de droguri trebuie să își mărească în mod constant consumul de droguri.

În cel mai scurt timp posibil, odată ajuns dependent, ar trebui să comită un jaf în fiecare săptămână dacă ar vrea să finanțeze doar cu bani stupefiantele tot mai scumpe de care are nevoie.

Singura modalitate de a face rost de drogurile necesare fără a comite constant jafuri este să devină el însuși traficant de droguri. Așa se formează rețelele de droguri.

Producătorul de stupefiante îi are permanent pe toți ferm sub control. Comercianții săi primesc de la el substanța relativ ieftină, produsele fabricate, și își pot apoi retrage rațiile zilnice din materialul comercial ca un salariu, ca să spunem așa.

Având ei înșiși nevoie de substanțe din ce în ce mai multe și mai puternice, toți tinerii traficanți își vizează mai întâi victimele, creând astfel un cerc: Întâi își distribuie drogurile cu generozitate, în cantități mici - la început doar cele slabe, apoi din ce în ce mai puternice. Dar de îndată ce dependența s-a instalat, adică de îndată ce legătura a fost creată, începe partea taxabilă - cu alte cuvinte, escrocheria nemiloasă.

Ceea ce e mult mai rău: jocul infernal cu instinctele naturale își urmează aici cursul.

Totul începe aici. În timp ce instinctele naturale de satisfacere a plăcerii sunt din ce în ce mai mult abuzate, dependentul de droguri este escrocat până la ruină, pur și simplu nu mai poate ieși din cercul acesta.

I s-a spus că ar fi o experiență grozavă, o adevărată libertate, ceva tare...

Vedeți, conform acestui principiu, instinctele naturale ale comunității mondiale de popoare sunt abuzate la toate nivelurile, exact așa merg lucrurile.

--- În adevăratul sens al cuvântului, a fost tare să aduci iniţial comunitatea mondială la dependenţă de pornografie de ex., de jucării sexuale, de tot felul de chestii de acest gen. Primele produse pornografice au fost distribuite în mod deliberat gratuit sau cel puțin foarte ieftin, iar la scurt timp după aceea a devenit o piață anuală în valoare de miliarde de euro. Așa a funcționat

--- Mână în mână, a venit propaganda sexului liber în toate direcțiile, schimb de parteneri, sex în grup, toate chestiile astea. Astăzi cunoaștem chiar și prostituția ca o profesie recunoscută. Recunoscută, bineînțeles, pentru că în sfârșit plătește impozite, înțelegeți ...

--- Nici ademenirea la lipsa de obligativitate nu a lipsit: De exemplu, schimbarea partenerilor de mai multe ori în loc să se căsătorească, relații homosexuale de toate felurile. Totul a crescut ca o dependență până la statutul protejat de numeroase forme de gen, așa cum le cunoaștem astăzi.

--- În acest fel, popoarele s-au lăsat din ce în ce mai mult înșelate și abuzate.

--- Vedeţi: astăzi, miliarde de oameni de toate felurile sunt prinse fără speranță în pornografie, adulter, infidelități, perversiuni - obsesii fără număr.

Totuși, aceste mase obsedate de droguri și de sex visează la și mai multe libertăți, ca și cum asta ar fi libertate, fără să-și dea seama că toate aceste libertăți iluzorii pe care le-au dobândit i-au degradat într-o stare de sclavie atât de jalnică, cu adevărat jalnică. Căci au devenit sclavii propriilor pofte și dependențe - sclavii a tot felul de impulsuri naturale. Ce tragedie.

Acum întind coarda şi mai tare, la actuala politică de ademenire:

--- Cu actuala politică de Corona, o mare parte a clasei de mijloc a fost deja prinsă cu așa-numitele plăți compensatorii tentante de către trezorerie. O numesc aşa. Vă amintiţi:

--- În primul rând, nenumărate întreprinderi din clasa de mijloc au fost închise cu forța,

--- și apoi dealerii Corona, așa le voi spune acum, au apărut, promițând salvarea clasei de mijloc.

--- Asta li s-a părut acestora destul de mișto, în ciuda capului lor încețoșat de către plandemie - da: mai întâi să nu ai voie să lucrezi și apoi, de exemplu, să primești 80 % din salariu etc. - totul gratis și pe degeaba, așa li s-a părut. Mulți proprietari de restaurante etc. au primit mai mult în această fază de momeală decât dacă ar fi lucrat. În mod analog cu principiul vânzătorului de droguri, spun eu. Dar aceia au fost bani ca să-şi ţină gura, zic eu, bani pur și simplu să le închidă gura, în ochii mei. Căci beneficiarii, deci cei care erau aici momiţi şi agățați financiar, deveneau imperceptibil parte din acest cerc de plandemie, da. Fără intenție, bineînțeles, fără să fi observat asta.

--- Comunitatea mondială înșelată încă nu-i conștientă că acești comercianți prădători, îmbrăcați în blana de oaie reprezentând statul, au distribuit injecții de bani pentru care nimeni nu a muncit nicio oră.

--- Dar de unde vin toți acești bani? Foarte simplu: sunt scoase din jobenele de bani fictivi ale unor dealeri financiari extrem de criminali, cu ajutorul datoriilor naționale din ce în ce mai mari. Iată cum funcționează. Comunitatea mondială nu va fi niciodată capabilă să plătească această datorie impusă în plus, cred eu, nici măcar în 100 de ani de muncă grea. Trebuie să înțelegem acest lucru. Dar tocmai acesta este trucul!


--- Prin urmare, prezic că, imediat ce se va ajunge la sărăcirea totală din cauza dependenței de tot mai multe injecții financiare, apelurile pentru reducerea datoriei naționale vor deveni brusc din ce în ce mai puternice. Țineți bine minte această propoziție. Promisiunilor colorate în avans, nu le dați ascultare. Toate datoriile forțate impuse anterior vor fi, mai devreme sau mai târziu, transferate fără milă către noi, întreaga comunitate mondială, într-o manieră de vânzători de droguri. Cel puțin asta vor încerca să facă, dacă nu facem acum nimic împotrivă în acest sens.

--- Așa cum am spus, nu cred că vom fi capabili să plătim aceste datorii forțate nici măcar peste 100 de ani. De aceea, dealerii complexului financiar digital, de altfel complet privați, se vor apuca în curând să ne stoarcă de toate bunurile.

--- Inclusiv tot felul de obiecte de lux, bijuterii, economii, dacă se poate și o altă parte frumoasă a provizionului pentru bătrânețe și mii de alte lucruri - Klaus Schwab ne transmite aici salutări: "Nu veți mai deține nimic și totuși veți fi fericiți". Auziţi!

--- Rezumând: această mafie intenționează, pe scurt, să ne jecmănească pe toți și, ca să spunem așa, să ne jefuiască până la ultima cămașă, până la potențialul statut de sclavi, până la ultima noastră suflare.

În același timp, ruina totală se va anunța, în mod necesar, și în sectorul sănătății. Și în acest caz, omenirea a fost la început dependentă de tot felul de idei eliberatoare. La început erau foarte ieftine, da. La început, fondul comun a fost ademenirea absolut ieftină, "momeala care promitea salvarea", am putea spune.

--- La fel s-a întâmplat și în toate domeniile legate de pensia de bătrânețe, în industria asigurărilor, în domeniul asigurărilor de bunuri și în alte domenii.

--- După ce omenirea a devenit dependentă de acest drog orbitor al securității, traficanții de securitate au început brusc să se înfrupte din noi, oamenii.

--- Astăzi, aproape toți plătim atât de multe prime de asigurare încât, să spunem, dacă am fi pus banii în propriile noastre buzunare de la bun început, ne-am permite şi am putea finanța aproximativ un picior rupt în fiecare an.

--- Pe scurt, și aici găsim astăzi o umanitate neputincioasă și lipsită de apărare în fața tuturor acestor plăți obligatorii, da.

--- Cu toate acestea, toate aceste prime de asigurare obligatorie, prime de pensie și altele asemenea continuă să crească din ce în ce mai mult.

--- Taxe obligatorii până la sărăcirea totală - și, în general, nicio soluție eliberatoare la vedere, da.

--- La fel de puțin cum un dependent de alcool, droguri sau medicamente ar putea pur și simplu să pretindă o soluție gratuită pentru sine.

Deși ar mai fi - dați-mi voie să spun - o mie de domenii de ademenire de menționat aici, trebuie totuși să luminez cel mai întunecat punct al acestei tragedii. Deoarece abuzul de putere în toate domeniile este guvernat de legile naturale ale dependenței și de metodologia înşelăciunii, trebuie să existe consecințe finale absolut previzibile. Cum am fost în prima linie a tuturor tipurilor de probleme de dependență timp de zeci de ani, știu foarte bine ce vorbesc acum: orice dependent, indiferent de tipul de dependență de care este afectat, trebuie, prin legitate naturală, să aibă din ce în ce mai mult drog, droguri din ce în ce mai puternice - orice copil știe asta - pentru a obține din nou extazul necesar. Dacă nu-şi primește extazul, situaţia devine destul de periculoasă, și nu doar pentru cel dependent. La fel se întâmplă cu alcoolul, nicotina, drogurile, începând cu cânepa, trecând la opiu, cocaină, heroină, droguri sintetice de toate felurile, de toate tipurile. La fel se întâmplă și cu dependența de sex, care - spun eu - dacă nu este învinsă, se transformă în perversiuni compulsive, progresează, apoi produce tot felul de infractori sexuali, duce la violență, ură și dependența de sadism etc. La fel se întâmplă cu orice specie de ființă umană care cade în nedreptate - ceea ce voi spune în continuare. Aceasta nu e doar o "problemă de dependență", ci și o problemă de răutate. Vă rog să nu vă închideți urechile acum, tragedia nu se termină aici. Căci fiecare dependență continuă să strige după o lovitură din ce în ce mai puternică, chiar și după ce organele de plăcere au fost complet copleșite și au murit. Se ajunge la domeniile exagerate, cum ar fi sexualizarea timpurie, abuzul asupra copiilor, maltratarea copiilor - și, din păcate, încă nu s-a terminat aici. Este vorba despre toate chestiile cu adrenocromul. Le-ați văzut pe Kla.TV. Aici, zeci de mii de copii sunt furați, răpiți sau copii care dispar fără urmă în fiecare an, în întreaga lume. Unde sunt toți? Ei sunt acolo unde li se drenează sângele sub o tortură extremă pentru a extrage din el drogul "adrenocrom". Pentru dependenții aflați în stadiu terminal, acesta reprezintă savurarea supremă. Acum vine esenţialul - mai rezistați încă o dată, apoi am terminat. Repet: ceea ce voi spune nu se aplică doar dependenților de droguri, ci oricărui tip de oameni care cad în nedreptate, își pierd sentimentul vieții din cauza ei și apoi nu mai au nimic – principiul este același. Căci chiar și această lovitură supremă trebuie, prin legile naturii, să-și piardă din nou atractivitatea, ca în cazul drogurilor. Ce se întâmplă atunci?

Acum vă rog să vă puneți centurile de siguranță: După zeci de ani de experiență în domeniul adicțiilor, pot să spun cu certitudine ce sursă va fi exploatată după adrenocrom. Acum e rândul nostru, ca popor întreg. Nu mai sunt doar copiii, acum suntem toți. Căci nu am văzut ca pe propria noastră problemă cererile galopante de dependență ale liderilor noștri mondiali sau pretențiile lor de nedreptate. Am privit mereu în altă parte, închizând ochii chiar şi la comerțul cu adrenocrom, din sângele copiilor fără apărare, răpiți și abuzați. Da, cum niciodată nu am eradicat cu adevărat dependențele şi nedreptățile galopante până la rădăcină, acum și-au croit drum până la noi, întreaga populație mondială.

Acum, acești nemiloși, aspiranți la conducerea lumii își procură ultimul drog, lovitura finală pe calea psihozimei. Îi înțeleg foarte bine pe toți cei care se întreabă serios ce fel de drog nou sau ce modalitate nouă de procurare a drogurilor este aceasta? Îţi explic mai târziu cu ajutorul miilor de exemple pe care le-am experimentat chiar acum. Timp de decenii am primit în mod deliberat în casa noastră dependenți de toate felurile, sau oameni care se sufocau în nedreptate, în fapte rele - pentru a cunoaște și a depăși problema dependenței, problema nedreptății de la rădăcină. Iar cei mai înverşunaţi dintre ei, care nu mai puteau fi ajutați de niciun drog, au reușit să tragă un nou tip de energie din rea-voință. Iar cei care au fost înăbușiți în fărădelegi, la fel. Cu alte cuvinte, au început să otrăvească atmosfera din casa noastră ca niște dependenți. De ce? Pentru că nu voiau ca ceilalți să aibă vreo formă de bunăstare. Nu au avut-o ei înșiși, nu ar trebui să o aibă nici ceilalți. Apoi, de-a lungul anilor, a trebuit să experimentăm, probabil, cel mai crud capitol pe propria piele. Textele originale grecești ale Noului Testament vorbesc aici de un efect microzimatic agonizant, la nivel spiritual sau psihologic, care este redat în română ca un efect mental malign, de genul unei drojdii, un aluat dospit, să spun aşa. Așadar, cei care se prăbușiseră atât de mult pe calea dependențelor sau a greșelilor, încât nu mai puteau extrage din nimic un sentiment pozitiv de viață, nemaiavând nicio bucurie, nu mai puteau extrage nimic din firesc. Astfel, ei au început să ne manevreze în chinuri prin tot felul de comportamente, modele de comportament sau manipulări.

Acum fiți atenți: Cu cât ne mergea mai rău – nouă, celor care înainte aveam un sentiment bun despre viață - cu cât ne mergea mai rău, cu atât mai mare era, automat, extazul lor. Poate aţi trăit asta vreodată, noi am trăit asta ani de zile. Și-au găsit o nouă relaxare pentru ei înșiși prin asta - dar numai atâta timp cât a fost o povară psihologică pentru noi, atâta timp cât au putut să ne împovăreze, să ne apese în jos. De câte ori am reușit să biruim aceste influențe constrângătoare, acești oameni se simțeau din nou rău. Iar acest lucru nu a depins deloc de întâlnirea vizibilă.

Acest balansoar, așa cum l-am numit de-a lungul anilor, a funcționat la fel de bine, indiferent dacă eram împreună sau în spații diferite.

Ar fi ore întregi de povestit despre asta.

Am scris cărți despre asta.

În limbajul nostru de specialitate, eu numesc aceasta un fenomen psihozimal. Cuvântul e compus din "psiho", care înseamnă suflet, și "enzimă", care înseamnă eficacitate, adică o eficacitate psihică ce influențează direct, un schimb psihic imediat. Prin urmare, trebuie să vorbim de o dependență psihoenzimatică, pe de o parte, și de un drog psihoenzimatic, pe de altă parte, în ceea ce privește efectul.

Așadar, dependentul de psihozimă își obține drogul direct - acum fiți atenți - din chinul semenilor săi - direct.

Nu are nevoie să fumeze, nu are nevoie să bea, nu ia pastile, nu are nevoie să se injecteze, nu ia adrenocrom - el își suge energia, savurează energia direct din necazul semenilor săi, din mediul înconjurător. Aceasta a devenit, ca să spunem așa, ultima sa hrană.

Așadar, nu trebuie să facă nimic altceva decât să își forțeze semenii în vreun fel, să îi chinuie - aș spune - să îi terorizeze, să îi sperie sau orice altceva, iar apoi "se simte drogat".

De îndată ce mediul său nu mai este chinuit, drogul dispare din el, ca să spunem așa. Acesta este lucrul cel mai nebunesc. De aceea trebuie să vegheze în permanență ca cei din jurul său să fie chinuiți sau deprimați într-un fel sau altul. Când efectul acestui drog psihozim dispare, el se străduie în mod obsesiv - cu adevărat obsesiv – să aibă și mai mulți oameni care suferă. Este o nebunie totală. Dar am văzut că acest lucru se întâmplă de ani de zile. Masa în creștere a celor care suferă formează acum doza sa ridicată de drog. Seamănă cu un vampir invizibil, un demon, am putea spune, care suge viața interioară a victimelor sale direct prin minte, prin psihic, prin atmosferă. Și aici, din nou, așa cum am spus, vorbesc despre două tipuri de oameni: Oameni care vin direct din dependența de droguri și oameni care și-au pierdut sensul vieții pentru că au greșit, pentru că au făcut rău altora și nu se mai întorc din asta.

Astfel de oameni pot obține, de asemenea, ultima lovitură mult dorită prin simpla distrugere a ceva: Plante, animale, mediul înconjurător sub orice formă: De exemplu, auziți de numeroasele incendii de pădure. Aceasta e una dintre forme. Le place la nebunie, absolut, total, suprem.

Vedeți, cu 3.000 de ani în urmă, unul dintre cei mai înțelepți inițiați de sub acest cer a formulat exact acest fenomen cu următoarele cuvinte. Citez:

»Aceia nu pot să doarmă dacă n-au făcut ceva rău;

le piere somnul dacă nu fac pe cineva să se împiedice.«

(Prov. 4:16)

De necrezut - așa-i? Dar aici ne gândim la distrugerea actuală a întregii clase de mijloc, la distrugerea consecventă a întregii bunăstări a populației mondiale, la distrugerea tuturor libertăților noastre, a drepturilor omului etc. - înțelegeți?

Așa funcționează!

De altfel, același autor spunea într-un alt proverb, îl citez și pe acesta:

»Ei nu se pot ușura decât prin suferința altora;

sau tradus altfel:

Ei găsesc plăcere doar în acțiunile care provoacă agonie;

sau tradus din nou:

Ei nu se pot bucura decât în fața confuziei, desfigurării, deformării, schilodirii, dislocării.«

Lista ar putea fi continuată. Vedeți legătura?

Cunoaștem cu toții efectul răzbunării și al satisfacției în domeniul justiției: de exemplu, când un asasin oribil sau un terorist este prins și își primește în sfârșit pedeapsa corectă.

Sau atunci când un hoț este prins și trebuie să aducă înapoi bunurile furate etc.

Vedeți, atunci viaţa se ridică. Înainte, noi eram la pământ, iar infractorul era sus. Dacă este prins, noi urcăm și el coboară.

Așa stau lucrurile când trăiești pe tărâmul dreptăţii.

Dar această dimensiune despre care vorbim aici se află într-o dimensiune imediat superioară.

Este vorba despre domeniul nedreptății, care pare și mai nedrept.

Permiteți-mi să repet cel mai important lucru: funcția psihozimatică e complet independentă de ceea ce trăiți în mod vizibil, adică de ceea ce vedeți sau auziți. Este complet independentă. Trece de la spirit la spirit, de la suflet la suflet, de la minte la minte. Funcționează într-un mod obligatoriu, ca un balansoar invizibil, dar real: dacă victima o duce rău, făptașul o duce bine; dacă victima o duce bine, făptașului automat îi merge rău.

Deci, dacă victima se luptă să se ridice, se leapădă, ca să spunem așa, de toate constrângerile impuse, de toate nedreptățile impuse, de chinuri etc., și le scutură de pe sine, atunci psihozimaniacul intră imediat în sevraj, în dezobişnuire - și încă puternic!

Mă apropii treptat de final. Aceste societăți secrete satanice care conduc lumea, adică vor să fie potențialii conducători ai lumii, au fost nevoite recent să treacă la metoda psihozimă, adică la ultima verigă a lanțului drogurilor, cum s-ar putea numi. Am spus "au fost nevoiți" pentru că penultimul drog, numit "adrenocrom", foarte popular acolo sus, nu mai este suficient de satisfăcător pentru ei.

Acum spun un lucru esențial pentru noi. Ca urmare, cea mai importantă armă împotriva acestor tipuri de călăi umani constă în bucuria noastră de a trăi, în dragostea pe care o avem unii pentru alții și pe care o păstrăm, în unitatea şi în statornicia noastră. Iar orice formă de frustrare, de îngrijorare, divizare, conflict etc. este hrana lor psihozimală, adică aprovizionarea cu droguri. Orice formă a fricii, a lipsei de credinţă sau a lașității noastre le furnizează drogurile lor psihozime direct pe tavă, s-ar putea spune. Pe de altă parte, dacă rămânem puternici, complet încrezători în victoria noastră și în noua noastră lume, toți acești torționari ai oamenilor rămân pe loc fără ”marfă”. Ei trăiesc din chinurile noastre. Ei mor din bucuria noastră, de pofta noastră de viață, de calitatea vieții. Ei încep să sufere chinuri precum un demon alungat din victima sa, după ce în prealabil și-a chinuit victima fără încetare din interior.

Deci, dacă noi urcăm, coborârea lor e o legitate automată - ca un balansoar. Aceasta este o conexiune spirituală și fizică. Deci, ori de câte ori permiteți să aveți în voi gânduri sau sentimente negative, depresii sau orice altceva, trebuie să știți că îi hrăniți pe acei prădători care trăiesc direct din chinul vostru. Acest lucru este valabil și în relațiile interpersonale, unde acest principiu funcționează în cazul în care există conflicte, etc. Dacă ei te văd sau nu, așa cum am spus, nu joacă absolut niciun rol la nivel psihozimatic - ceea ce contează aici este ceea ce se întâmplă de fapt în și prin noi.

Concluzia mea: să păstrăm unitatea cu orice preț, să trăim împreună în adevăr, în pace și să propagăm cu fermitate noua lume - pentru că tu și eu, voi și noi, noi suntem noua lume! Spun în concluzie: Dacă vreți să vă puneți lăuntric în formă și să vă ridicați cu adevărat până sus, până-n vârf, vă rog să urmăriți conferința mea "Voi sunteți dumnezei" aici, direct pe Kla.TV - întreaga conferință, dacă este posibil - și faceți din cuvintele mele de acolo viața voastră. Dacă ai nevoie de ajutor, ia legătura cu noi, te vom ajuta. Asta a fost, dragii mei.

Eu sunt Ivo Sasek, care stă în fața lui Dumnezeu de 44 de ani

de la is.

surse/linkuri:

Rumsfeld: tranzacțiile de 2.300 de miliarde de dolari nu pot fi urmărite: https://web.archive.org/web/20100601180131/http:/www.defense.gov/speeches/speech.aspx?speechid=430

Carte: 11 septembrie 2001 - zece ani de atunci: Prăbușirea unei clădiri de minciuni

(de Mathias Bröckers, Christian C. Walther)

https://books.google.ch/books?id=fxp3DwAAQBAJ&pg=PT194&lpg=PT194&dq=2,3+Billionen+Dollar+spurlos+verschwunden&source=bl&ots=qlFmPUinre&sig=ACfU3U0dFGEw7hMu7MMp6ckXhPI_1XYR-A&hl=de&sa=X&ved=2ahUKEwjs8tjQ4YD0AhWu7rsIHYoUDXoQ6AF6BAgGEAM#v=onepage&q=2%2C3%20Billionen%20Dollar%20spurlos%20verschwunden&f=false

Scurtmetraj: Arhivele Federale "Motor magnetic în mașină?"

Telejurnal 1962

Scurtmetraj: ZDF 1989 Audi 100

Reactor cu toriu

https://www.legitim.ch/post/inszenierte-energiekrise-im-westen-und-in-china-tauchen-pl%C3%B6tzlich-vergessene-technologien-auf

2 comentarii:

  1. De ce nu merge sa dai sare și întra tot felul de adresa și viruși?Cum vrei să se împrăștie știrea dacă nu ai cum?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu știu despre ce virusi si adrese vorbiti. Pe facebook nu se poate distribui deoarece adresa blogului este blocata de facebook, dar oriunde altundeva nu va opreste nimeni sa distribuiti linkul.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...