Ieşirea Din MATRIX: DINCOLO DE CER - Filmul de weekend

sâmbătă, 15 decembrie 2018

DINCOLO DE CER - Filmul de weekendBEYOND THE SKY (2018)

Continuăm astăzi lista de FILME DE SUFLET cu un film deosebit de interesant, care ne aduce o perspectivă de luat în considerare, legată de fenomenul răpirilor ET.

Despre ce este vorba pe foarte scurt:

"Chris Norton a auzit întreaga lui viață despre răpirile ET, familia lui fiind în centrul uneia, însă, în sinea lui, credea că nu sunt reale. Începe un documentar de investigații pentru a respinge fenomenul răpirii extraterestre o dată pentru totdeauna și participă la o convenție OZN pentru a întâlni presupușii răpiți și pentru a dezvălui adevărul din spatele experiențelor lor. Numai că atunci când o întâlnește pe Emily, care susține că a fost răpită la fiecare șapte ani, în ziua ei de naștere, Chris realizează că lucrurile sunt mai complicate decât par. Când Emily împlinește 28 de ani, Chris o ajută să descopere adevărul în timp ce se confruntă cu realitatea că nu suntem singuri." SURSA

Notă: Filmul m-a frapat prin noutatea (cel puțin pentru mine) informațiilor pe care le-am găsit în acest film. Ceea ce anul acesta am tradus în interviurile cu Emery Smith, în cadrul Dezvăluirilor Cosmice de la Gaia  am găsit și în acest film.

Atenție: spoilere!

Se aduce în discuție tema sufletului și a faptului că noi într-un viitor foarte îndepărtat ca și specie dacă vom merge doar e partea tehnologică la un moment dat vom uita ce este acela suflet, iar răpirile ar fi de fapt un efort din partea unora de a înțelege acest suflet. 

În acest proces unii profită de aceste vizite și răpiri pentru a discredita întregul proces făcând răpiri false ... Emery Smith zice că de fapt majoritatea răpirilor ar fi o metodă foarte eficientă de a face dispărute anumite personaje indezirabile sau de a băga spaima în ele, iar cu ajutorul unor cocktail-uri chimice psihotrope îți pot băga memorii false și să-ți inducă pe acel fond hipnotic orice vor ei. Așa au fost șantajați politicieni și alți indivizi și chiar discreditați, deoarece ei au relatat că au fost răpiți de ET. Fuseseră răpiți, într-adevăr, dar nu de ET. 

M-a surprins să văd în film faptul că au fost menționate programele de control mental MK-Ultra și folosirea substanțelor psihotrope pentru a face experimente pe mintea oamenilor.  Folosindu-se și de niște nave cu tehnologie avansată anti-gravitațională (cum sunt triunghiurile negre despre care am discutat pe larg aici), tot scenariul poate fi foarte convingător și este foarte greu să mai discerni între realitate și ficțiune, între răpiri ET și răpiri ale oamenilor și tot acest fenomen poate fi discreditat.

Apoi tot în recentele dezvăluiri cosmice de pe blogul lui Paul, Clifford Mahooney, un reprezentant al nativilor americani din tribul Zuni ne vorbește și de civilizația Chaco din New Mexico, care ar fi avut conexiuni cu ET, iar în film chiar apare una din ruinele din Canionul Chaco, niște ruine chiar spectaculoase, zona respectivă find împânzită de astfel de ruine. Cea din imaginea de mai jos e folosită în film.


Apoi, tot în film ni se arată că prin intermediul unor poțiuni psihedelice poți intra în contact cu aceste civilizații ET avansate, lucru știut de civlizațiile native de pe continentele americane. Cel puțin cei care iau ciuperci , dar și Ayahuasca, se cam știe că au cam avut contacte diverse cu aceste specii ET, intra-dimensionale sau IT(intra-terestre).

Deci un film simplu, dar bine documentat și adus la zi. 

VEDEȚI FILMUL TRADUS , AICI:
Calitate HD 720p

Server 1

Server 2

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...