Ieşirea Din MATRIX: REVERIE - Serialul de weekend

sâmbătă, 8 decembrie 2018

REVERIE - Serialul de weekend


REVERIE (2018)

Continuăm astăzi lista de FILME DE SUFLET cu un alt serial deosebit de interesant, care duce mai departe ideile din filmul Matrix, într-un fel, din Existenz sau din Etajul 13 sau din mai noul serial Carbon Modificat, dar și Black Mirror, dezvăluindu-ne avantajele și dezavantajele unei tehnologii care ne poate oferi o realitate virtuală extrem de realistă, în care ne putem depăși limitele și în care suntem niște zei. Serialul are un singur sezon și din păcate a fost întrerupt ... dădea prea mult de gândit și cum ce e prea mult strică ... asta e.

Dar despre ce este vorba pe scurt:

Realizat de Mickey Fisher, show-ul TV Reverie este un techno-thriller de ultimă oră. Drama se concentrează pe fostul negociator de ostateci Mara Kint (Shahi), expert în comportamentul uman. După o tragedie oribilă, Mara a părăsit acel domeniu pentru a deveni profesor de colegiu. Semi-retragerea ei este în totalitate dată peste cap, când fostul șef al acesteia, Charlie Ventana (Haysbert), o pregătește pentru o nouă misiune. Noua lor misiune este de a salva oamenii obișnuiți care s-au pierdut, în esență, într-o realitate virtuală generată de ei înșiși și din care nu mai vor să iasă. Noua tehnologie este o experiență extrem de avansată, imersivă, care permite utilizatorilor să trăiască cele mai mari vise și cele mai sălbatice fantezii. Cum Mara luptă pentru a salva acești oameni, ea ar putea găsi și propria ei salvare.

Notă: oare nu este și această realitate una virtuală? Oare nu este propria noastră simulare în care avatarul nostru experimentează această realitate?  Tot mai mulți oameni de știință chiar celebrii, deci nu niște neica nimeni dintr-o nișă obscură, își pun tot mai mult acestă întrebare: este Matrix real? 
În completare vedeți aceste două filmulețe: MATRIX IS REAL - We are living in a computer simulation și We Are Living In A Simulation - New Evidence! și What If We’re Living in a Computer Simulation?

VEDEȚI SERIALUL TRADUS AICI:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...