Ieşirea Din MATRIX: TRAFICANTUL DE ARME - Filmul de weekend

vineri, 27 octombrie 2017

TRAFICANTUL DE ARME - Filmul de weekend


LORD OF WAR (2005)

Continuăm astăzi lista de FILME DE SUFLET cu un film inspirat din realitate, care ne prezintă o parte a adevărului legat de afacerea abjectă și globală a armelor, în care SUA este cel mai mare dealer.

Despre ce este vorba:

"Există peste 515 milioane de arme pe întreaga planetă, adică o armă la 12 persoane. Pentru Yuri Orlov, singura problemă este cum asigură aprovizionarea cu arme a restului de 11 persoane.
Într-o lume în care armele se vând ca pâinea caldă, prima și cea mai importantă regulă a traficanților de arme este să nu se lase împușcați cu propria lor marfa.

Câștigătorul premiului Oscar, Nicolas Cage, este Yuri Orlov, unul dintre cei mai cunoscuți traficanți de arme ai tuturor timpurilor.
Un film bazat pe întâmplări reale, care prezintă unele dintre cele mai controversate aspecte ale Războiului Rece."

Notă: Acest film ne descrie lipsa de scrupule, de conștiință, existentă în lumea comerțului cu arme. De asemenea ni se arată ipocrizia și dubla măsură a guvernelor, care se presupune că sunt în serviciul cetățeanului, că se preocupă de pacea planetară, implementarea drepturilor omului, a democrației și alte bla bla -uri propagandistice. Singura problema pentru aceste guverne, în special cel american, este concurența. Nu le place să împartă cașcavulul cu nimeni. 

Ni se arată modul cum sunt susținute diversele grupări, bande de hoți, de mafioți din Africa, o lume în care doar dacă ești traficant de arme ai șansă să pătrunzi în siguranță, ești privilegiat. Ce contează că în acea țară, loc de pe planetă nu e democrație? Ce contează că acea țară este condusă poate de cel mai nebun, abject, odios om de pe planetă? Ne cumpără armele? Ne servește interesele? Asta e tot ce contează!

Apoi ni se arată gradul de corupție și trădare națională la care ajunsese Rusia pe vremea lui Boris Elțin (mai aveau puțin și ne ajungeau). Dacă nu ar fi venit Putin la putere, Rusia era pa la ora asta.

Trăim pe o planetă frumoasă, condusă de oameni oribili!

VEDEȚI FILMUL TRADUS AICI:
HD 720 P

SERVER 1

SERVER 2


SERVER 3


SERVER 4

2 comentarii:

Anonim spunea...

Observatie: Dupa filmul acesta, actorul principal nu a mai fost distribuit in filme "mari"

JJ

FreeYourMind spunea...

Next (2007), National Treasure (2007), Knowing (2009) The Sorcerer's Apprentice (2010 -chiar e bun si mie mi-a placut) sunt chiar mari filmele... abia dupa 2010 sunt niste titluri care nu stiu ce-i cu ele...nu mi-au atras atentia (probabil ca nu sunt filme mari).

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta!

CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa:

1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug.

Altă formă de plată găsiţi AICI.

Mai nou puteți să ne sprijiniți într-un mod și mai simplu, pe PATREON.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi.

Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.

Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal sau PATREON.

Fără sprijinul vostru acest portal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...