Ieşirea Din MATRIX: Inamicul Statului - filmul de weekend

sâmbătă, 14 octombrie 2017

Inamicul Statului - filmul de weekend


ENEMY OF THE STATE (1998)

Continuăm astăzi lista de FILME DE SUFLET cu unul dintre cele mai bune filme despre cât de important este dreptul uman la intimitate și de ce nu este bine să te încrezi complet în sistem.

Pe scurt despre ce este vorba:

"Robert Clayton Dean (Will Smith) este un avocat sarguincios, un tata devotat si un sot cum nu se poate mai iubitor. Viata tanarului avocat, dornic de afirmare va lua insa o intorsatura foarte ciudata, in momentul in care se trezeste in posesia unei casete in care este inregistrata moartea unui important senator. Din acest moment identitatea sa ii este furata de un sef al Agentiei nationale de Securitate, Thomas Brian Reynolds (John Voight), care intentioneaza sa se foloseasca de el pentru a musamaliza aceasta crima odioasa. Robert Clayton Dean se afla intr-o situatie aparent fara nici o iesire, singurul om care-l poate ajuta sa-si dovedeasca nevinovatia fiind un alt personaj extrem de misterios, un fost agent al securitatii, cunoscut sub numele de Brill (Gene Hackman).  
Inamicul statului este un thriller foarte bine gradat care urmareste povestea unui avocat nevinovat prins in plasa conspiratiilor la cel mai inalt nivel." SURSA

Notă: Practic ce este statul? Statul este un sistem gândit de niște indivizi (pentru a organiza poporul cică) condus și pus în practică de diverși alți indivizi care cică ne-ar reprezenta pe noi restul. Acești indivizi nu sunt niște sfinți sau uși de biserică, ba dimpotrivă, după cum se vede de la o poștă, cei care ajung la butoanele acestui sistem, sunt printre cei mai psihopați, abjecți și gangsteri indivizi, niște prădători fără scrupule, cu o minte un pic mai puternică decât a celor din jur poate, niște indivizi puși pe căpătuire din prăduială. Aceștia sunt de fapt "Statul".

Deoarece acești indivizi sunt la butoane, iar ei se cred a fi statul, în momentul când îi demaști, când le arăți fața reală de reptile ce sunt sau când ești un pericol pentru ei, devi automat "persona non grata" și un inamic al "statului".

Unii cred că statul este ceva inefabil, divin, căzut din cer și condus de însuși Dumnezeu în mâna căruia își dărăuiesc destinele, viața, intimitatea, securitatea, sănătatea, banii, totul. Am putea spune pe bună dreptate că statismul este ca o religie pentru unii, o religie în care cred atât de mult că se lasă vaccinați, cipați, îndoctrinați, urmăriți non-stop, acceptă renunțarea la banii cash șamd. Deci cât de idiot să fii? Dacă behăiți până băuniți de proști ce sunteți, vă meritați soarta!

În concluzie: NU RENUNȚAȚI NICIODATĂ LA DREPTUL UMAN LA INTIMITATE pentru niciun motiv! Este un drept uman fundamental stipulat atât în Constituție cât și în Drepturile Omului. Filmul de astăzi, filmul Snowden și multe alte filme, ne arată modul pervers în care sunt sau pot fi folosite informațiile despre noi. Nu fiți cretini! Atât.

VEDEȚI FILMUL TRADUS AICI
Calitate HD 720pÎn completare studiați categoria BIG BROTHER.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...