Ieşirea Din MATRIX: LIMBA ROMÂNĂ PRIMORDIALĂ? - o emisiune cu Ionel Marian Tabără

luni, 31 iulie 2017

LIMBA ROMÂNĂ PRIMORDIALĂ? - o emisiune cu Ionel Marian Tabără


Am descoperit astazi cu ajutorul bunului prieten Raul, un individ interesant pe nume Ionel Marian Tabără, care spune multe lucruri despre români, Romania, limba română și multe multe alte lucruri, considerând în esență, faptul că noi,  (cei din spațiu românesc,  care vorbim limba română), suntem primordiali pe Terra.

Într-o emisiune la 6TV chiar acorda un premiu de 25000 LEI celui care va reuși să-i combată cu argumente, teoriile. Deci una peste alta, omul are oo, are curaj și pare extrem de informat. Așa că-i invităm pe istorici, pe detractori să-și ia premiul.

Ascultându-i cateva emisiuni se vede ca omul are si niste idei fixe, repetitive ... se spune ca doar nebunii sau geniile au idei fixe ... Am impresia ca face multe decriptari absolut fortate, care pot fi reale sau nu. A-ti crea un sistem de idei fix, o doctrina puternica pe astfel de idei, mi se pare un radicalism. Si nu cred ca e vorba de faptul ca nu au suflet (zice el) cei care sunt mai sceptici la ce are de spus acest domn.

Oricum ar fi, este un om interesant ce merita promovat si poate combatut, daca aveti argumente.

Omul are si o emisiune la 6TV (mai jos puteti vedea un playlist al emisiunilor, doar 7 din ele, in emisiunea din 27.04.2016 el spune ca ofera premiul ...presupun ca nu l-a luat nimeni pana acum).


Mai jos puteti vedea si alte emisiuni interesante cu acesta pe la alte televiziuni 
(gen B1, Acasa, SpiritTv, Antena2, samd)



În completare vă invităm să studiați documentarele, articolele, cărțile din categoria DACOLOGIE, unde veți găsi argumente științifice foarte bune în sprijinul ideilor domnului Tabără.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...