Ieşirea Din MATRIX: DINCOLO DE APARENȚE 2 - 0RI6INE4

luni, 3 iulie 2017

DINCOLO DE APARENȚE 2 - 0RI6INE4


EO - El Origen 

- DDLA - Detrás De Lo Aparente (2015)

"Bun găsit la al doilea film documentar bazat pe cartea „Cosmogeneza creației“ scrisă de Morfeo de Gea și ce face parte din colecția Dincolo de Aparențe (vedeti AICI primul film).

Filmul de astazi este ca o calatorie vizuala, artistica, poetica care creaza o senzatia onirica accentuata. Iata cateva randuri extrase din film pentru a percepe acest spirit:

Când omul privește stelele și acestea îl privesc pe el. Cât timp te-am căutat, de câte ori m-am simțit descurajat și învins... Nu locuim aceeași casă... dar știu că, căutarea mea cu tine s-a terminat.
Am găsit originea existenței mele, am găsit răspunsurile la întrebările eterne ale omului. De ce această lume a fost creată ? De ce ne aflăm în ea ?

O mare școală, acoperită de o mantie de stele... în care azi, am recuperat libertatea de care uitasem... în care azi, simt Anarhia ființei curgând prin mine... și totul datorită că am cunoscut alte lumi, datorită căreia ușor am ajuns să înțeleg, că așa cum este sus, tot așa este și jos.

Informația te înconjoară, te caută, se află în tine, dar nimeni în afară de tine va putea să răspundă la aceste întrebări, pentru a o obține, va trebui să crezi în magie, va trebui să întorci spatele credințelor tale. Astfel vei constata că nimic nu este ceea ce pare. Eliberează-te de sforile care te țin legată, depărtează-te de vălurile care te orbesc.

Eliberează-te ... și, în acest mod, îi vei elibera.

-Nu trebuie să transformi în dogmă toată informația pe care o recepționezi, trebuie să gândești în termeni cuantici.

-Trebuie să procesez informația în mod cuantic, de parcă aș fi un computer ?

-Chiar crezi că nu ești ?

-Ființa umană, aceasta pe care o cunoști ca unitate de carbon, filtrează informația pe care o recepționează, adaptând-o conform paradigmelor și arhetipurilor care o influențează și într-un final, rămâne numai cu acea parte a informației, pe care centrul intelectual și emoțional reușește să o rețină, în ceea ce cunoști ca memorie.

-Trebuie să știi că gândirea cuantică nu fractalizează, nici filtrează informația, nu lucrează cu date ... așa cum le cunoaștem, ci lucrează cu energii, ... totul este energie. Dacă ai proceda în acest mod, ai procesa tot ce observi.

-Când gândești în mod cuantic, tu nu filtrezi, adaptând unui limbaj de imagini și sunete. O amintire din trecut, viitor sau prezent, este considerată energie pură, conținând toată informația necesară, fără posibilitate de manipulare.

Suntem scântei divine, Monade, Ființe... Acei numiți Karvidicos, aflați în al patrulea braț al fiecărei galaxii. Ne tragem din Do, Tatăl cu care am fost mereu ... și din mama noastră, Geea.

Acest braț este separat în 12 zone, 9 sectoare... care, deși nu se reflectă în această realitate, sunt percepute ca și casele zodiacale... Deși limitată și incompletă, se poate avea o viziune mărginită asupra tiparului existenței noastre, cu ajutorul hărții astrale natale.

Planetele îți vor spune cum ești, distribuite acolo unde firmamentul a desenat începutul drumului tău. Natura impregnată de conștiința ta. Velele navei tale, energiile esenței tale care în începuturile tale însăți vor fi motorul căutării tale...

A crea cu Soarele... a gândi cu Mercur... a transforma cu Pluto... a elibera cu Uranus... a necesita cu Saturn... Mișcări stelare care ... din conștiința cosmică, îți vor susura modul de a Iubi, îți vor susura modul de a Aminti.


Irosind o viață... este să nu ți-o amintești și să o simți, înseamnă să o trăiești.

Și este când respirăm pentru prima dată, când firmamentul se oprește și îți pictează esența ta cu energiile de care vei avea nevoie, pentru a simți și parcurge tiparul existenței, a unei întregi vieți.
Cum să plângi fără durere, cum să râzi fără bucurie și cum să iubești fără singurătate ?

În momentul concepției, ne este oferită o șansă și este marcată poziția în spațiu unde Ființa stabilește o legătură și se conectează avatarul.

La naștere ne este oferită o misiune, iar asta va marca sectorul Ființei. La final, totul pare să fie un dans de energii aflate în mișcare, care nu stagnează niciodată. Ne revigorează și ne călăuzesc, constant, în infinite combinații. A transforma... a simți și a expresa prin intermediul energiilor, împreună cu tot firmamentul.

Acest film accesibil publicului prin Vimeo și YouTube, în principalele limbi de circulație internațională (unele traduceri pe acolo sunt superficiale, aici ne-am străduit să traducem, cât mai exact posibil) în sincronizare cu prezentarea lui Mayodel68 în Denia, Alicante, Spania, finalizând astfel o octavă începută de evenimentul lui Mijas Costa, și începând propria octavă de proiecție, care va parcurge planeta, extinzând conștiințe și deschizând drumuri pentru ca arhetipul dragonului să se impună definitiv creând o nouă GEEA. Bucurați-vă de film și răspândiți-l în cele patru zări. „Așa este și Așa va fi !!"


Multuimim Paul Marian pentru efortul sustinut de a pune la dispozitia publicului din Romania astfel de informatii.

VEZI FILMUL 0RI6INE4” TRADUS AICI

VEDEȚI PARTEA a 3-a „NADA ES LO QUE PARECE (2014)
 - Nimic nu e ceea ce pare, AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...