luni, 12 ianuarie 2015

11 SEPTEMBRIE 2001 - Dovezile explozive - expertii marturisesc

9/11: Explosive Evidence - Experts Speak Out (2012)

"Aceasta este versiunea de o ora a acestui documentar inovator de o ora jumatate legat de 11.09: Dovezi Explozive - Expertii Vorbesc, disponibil de cumparat in magazinul online AE911Truth.org sau pentru descarcare sau video la cerere pe 911expertsspeakout.com .
Urmariti si inregistrarea Pledge Breaks de Shari Bernson si AE911Truth's Richard Gage, AIA -- intervievati in Denver, CO in timpul premierei TV a 11.09: Dovezi explosive -- Expertii vorbesc.
 Public Broadcasting Station si Colorado Public Television (cpt12.org), s-au incredintat sa ajunga in prim planul retelei publice media. CPT12 a difuzat acest film viguros si controversat de lung metraj in timpul campaniei de strangeri de fonduri din timpul verii. Pagina web nationala a PBS a postat difuzarea care a devenit una din cele mai vizionate si cele mai transmise programe pe PBS.
Sunt aproape 14 ani de la acea zi fatala din Septembrie si tot mai multi oameni devin constienti ca nu au intreaga poveste despre 11.09.

Peste 1900 de arhitecti si ingineri conduc AE911Truth, cu zeci de alti profesionisti care participa la acest documentar punandu-si cariera in joc, pentru a cere o investigatie independenta. Arhitecti de zgarie-nori, ingineri de structura, oameni de stiinta, fizicieni, chimisti, discipoli, educatori, pompieri, experti judiciari pentru incendii, experti in demolari si altii, au pus laolalta o evaluare stiintifica importanta a evenimentelor de la World Trade Center. Colapsul brusc si complet al zgarie-norului WTC Cladirea 7 pe data de 11.09 la 5:20 pm, este vazut in lumea intreaga ca "o dovada coplesitoare" ce dezaproba povestea oficiala despre 11.09. Acesti experti introduc de asemenea si "dovezile coplesitoare" legate de o ipoteza de demolare controlata la WTC, care este cel putin derutanta. Filmul nu face speculatii, si se identifica cu spectatorii prin prezentarea celui mai popular segment din film, care introduce perspectivele profesioniste a opt psihologi care explica cateva din motivele pentru care este atat de dificil pentru oameni sa accepte dovezile stiintifice. Acesta este cel mai stiintific si fascinant film documentar despre 11.09 pana in prezent, continand informatii vitale care cer actiune din partea tuturor. Nu ne mai putem permite sa ignoram dovezile despre World Trade Center.
Va rugam sa sustineti organizatia care a facut acest program posibil prin cumpararea DVD-ului sau printr-o donatie neimpozabila la AE911TRUTH.org.
Varianta prescurtata de 58 minute este folosita pentru promotie. Va rugam sa sustineti AE911Truth prin cumpararea DVD-ului, descarcarea lui sau vizionarea lui acum la http://www.911expertsspeakout.com.
Daca sunteti impresionati cu adevarat de munca noastra de natura vitala, va incurajam sa faceti o donatie neimpozabila (suntem o organizatie de non-profit 501c3) la AE911Truth.org.

Multumim!

Traducere: Ramona Oniga, anonim & Camelia Colnic
Post-productie: H.Koch, W.Visser

Nota noastra: Ni se pare ireal si greu de crezut ca au trecut aproape 14 ani de la momentul 11 sept. 2011, iar lumea continua aceeasi propaganda ieftina si desantata pe marginea "terorismului" ... nimeni din presa oficiala nu vede terorismul de stat practicat de SUA, Israel si NATO in general , povestea cu hainele imparatului fiind mai actuala decat oricand. Elefantul cel mare  este in sufragerie, si nimeni nu-l vede, toti evita sa vorbeasca despre el, asta aratandu-ne gradul de lasitate si obedienta al omenirii in general si al jurnalistilor in particular. Omenirea isi cam merita soarta, din pacate. Simtim un sentiment acut de descurajare si alienare fata de specia umana in general de care ni se face cam greata. Idiotii care inca mai cred propaganda oficiala legata de 911 le dorim sa gaseasca minimul de luciditate sa se uite la filmul de astazi, sa-si depaseasca indoctrinarea si sa studieze si celelalte 32 de  articole, carti si documentare de la noi de pe blog, din categoria 11 SEPTEMBRIE 2001, (pe care o puteti explora in CUPRINS), unde se demasca fara drept de apel, cea mai evidenta conspiratie din istorie, o conspiratie a conspiratiilor, care odata descifrata (ceea ce nu este greu) ar  demasca si ar sparge pojghita valului de imbecilizare aruncat pe ochii umanitatii de atata amar de vreme.

VEDETI FILMUL TRADUS, AICI

Niciun comentariu:

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa 1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi. Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.
Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portaal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...