Ieşirea Din MATRIX: ACTUALITATEA ROMÂNEASCĂ cu Laurenţiu Primo - Atacurile din Paris

vineri, 9 ianuarie 2015

ACTUALITATEA ROMÂNEASCĂ cu Laurenţiu Primo - Atacurile din Paris


Dorim sa prezentam doua emisiuni excelente (de ieri in primul rand, dar si cea de astazi) ale lui Laurentiu Primo (https://www.facebook.com/Meritocratia.ro si http://www.meritocratia.tv/live) care exprima pe larg exact gandurile pe care le avem si noi despre ce se intampla in lume momentan (in special legat de atentatele "teroriste" din Franta). Ne bucuram sa vedem ca Laurentiu a realizat ca nu prea are cu cine sa faca meritocratia, ca un sistem se schimba in primul rand prin oameni schimbati si apoi prin sisteme schimbate (in acest caz meritocratia). Bravo Laurentiu! Mai exista si jurnalisti adevarati!


In completare studiati si:

3) Atentatul terorist din Franta: o operatiune sub Drapel Fals pusa la punct de serviciile secrete ! Au nevoie de un pretext pentru a putea da legi „Big Brother” !

Niciun comentariu:

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...