Ieşirea Din MATRIX: TIGARA ELECTRONICA - Un ajutor pentru cei care vor sa se lase de fumat + TUTORIAL VIDEO (31.05.2012)

joi, 31 mai 2012

TIGARA ELECTRONICA - Un ajutor pentru cei care vor sa se lase de fumat + TUTORIAL VIDEO (31.05.2012)

RECLAMĂ


Tigara electronica eGo - cea mai buna tigara electronica de pe piata


Tigara eGo este bine cunoscuta pentru fiabilitate, calitatea aburilor expirati dar si pentru buna functionalitate

Introducere - Ce este tigara electronica?
  • Tigara electronica este un aparat ce functioneaza pe baza de electricitate si care vaporizeaza mici cantitati dintr-un lichid cu sau fara nicotina, imitand fumatul.
  • Se obtin astfel vapori cu aspect, consistenta, gust, miros si persistenta foarte apropiate de senzatia conferita de tigarile clasice cu ardere.
  • In plus, aparatul este identic cu o tigara in termeni de forma, dimensiuni, detalii de culoare si chiar jar in varf care se apride atunci cand inspiri.
  • Piata evolueaza foarte repede si dat fiind entuziasmul cu care a fost primita de catre fumatori, tigara electronica se prezinta astazi intr-o mare varietate de forme, dimensiuni si performanta si isi dubleaza numarul de adepti din 6 in 6 luni. 
Istoric:
  • A fost proiectata pentru prima data de un grup de cercetatori de la o celebra companie britanico-americana producatoare de tigari, in incercarea de a face posibil consumul de produse din tutun intr-un mod mai putin nociv atat pentru fumator, cat si pentru mediu si persoanele din jur.
  • Proiectul a fost abandonat ulterior pentru ca ar fi ridicat prea usor o serie de bariere de intrare pentru noii sositi in industria producatoare de tigari.
  • La inceputul secolulu 21, mai precis in anul 2003, un chinez de profesie farmacist- Hon Lik, patenteaza un aparat electric capabil sa scoata mici cantitati de abur pe baza de propilen glicol si nicotina. Tigara electronica s-a nascut.
  • Inventia a avut un amplu rasunet international fiind premiata si la salonul de inventica de la Geneva. Comunicatele de presa au impanzit lumea media, redactorii de stiri au prezentat cu un zambet ironic grozavia secolului iar chinezii mici si harnici au inceput sa produca si sa introduca pe piata faimoasa tigara electronica.
  • Primele modele au fost un fiasco total din cauza pretului urias si a performantelor scazute. Producatorii se concentrau mai mult pe aspect in detrimentul calitatii.
  • Au inceput sa apara o serie de lideri de piata care au pus accentul pe calitate( Saile Bao, Kanger) dezvoltand fabrici cu sute de angajati in productie si investitii masive in cercetare si dezvoltare.
  • In acelasi ritm s-a dezvoltat piata de accesori si lichide (Dekang, Feellife, Flavourart )
  • La sfarsitul anului 2011, piata de tigari electronice este matura, comportand peste 6000 de fabrici si unitati de productie pentru tigara electro, elichide si accesorii.
  • In termeni de consumatori, Marea Britanie a dat tonul adoptand cu mare entuziasm tigara electronica, avand si sustinerea guvernului care a promulgat o serie de legi ce permit folosirea tigarii electronice in localuri publice, institutii, campusuri studentesti etc; peste 250,000 britanici consuma tigari electronice.
  • Au urmat SUA, Japonia si restul Europei( UE este mult mai reticenta in termeni de siguranta alimentelor si mult mai aservita multinationalelor)
  • In ceea ce priveste tipurile de tigari electronice populare pe piata, la inceput au fost in voga acele modele care aratau lei ca si tigarile clasice, dar cu timpul piata a renuntat la aspect in favoarea performantei.
  • In ultimii ani, compania care a stat la baza primelor modele de tigari electronice- Saile Bao Technology Co din Shenzhen, China a dezvoltat un nou model de tigara electronica numit eGo.
  • eGo este mai mare ca dimensiuni, fiabila, eleganta si ofera fumatorilor ceea ce-si doresc de la o tigara: aburi densi, de buna calitate, in cantitate suficienta si o autonomie foarte mare. Ego a ajuns sa cucereasca piata mondiala in 3 ani aparand astazi intr-o mare varietate de performante, cu diferite vaporizatoare si oferind satisfactii pe masura asteptarilor.
  • Acest site face un legamant unic cu excelenta, fiind dedicat in exclusivitate tigarilor electronice eGo, de departe cele mai bune solutii atat pentru renuntarea la fumat cat si pentru consumul de vapori de calitate inalta cu sau fara nicotina.
Denumiri similare: tigara electronica, tigareta electronica, tigara electrica, tigarea electronica, tigara electro, vaporizatorul personal, trabuc electric, pipa electrica.

Ce spun fumatorii care au gustat din tigarile electronice eGo?
  • WOW! Asta e parerea majoritatii fumatorilor!
  • In mod invariabil, fumatorii sunt foarte placut impresionati la contactul cu tigarile electronice eGo, si o mare parte dintre ei, renunta la tigari dupa primul „fum”.
  • Doresc sa scape de fumat cu toate neajunsurile provenite de aici: miros insuportabil dat de fumat, scrum, mucurile de tigara, au incercat sa se lase de multe ori (guma, plasturi, pastile) si de fiecare data au esuat; le este frica de un nou esec pana ce trag primul fum din tigara electronica.
  • Le-a ajuns cutitul la os in ceea ce priveste cheltuielile si cauta o solutie pentru renuntarea la fumat.
  • Au auzit de tigara electronica din media sau de la prieteni si nu cred ca poate fi ceva asemanator cu tigara clasica.

Unde se poate folosi tigara electronica eGo?
  • In localuri publice, magazine, malluri, hipermarketuri, in benzinarii, institutii publice, aeroprt, in unele avioane si aproape oriunde, stiut fiind ca tigara electro nu produce fum, ci doar aburi ce se disipeaza rapid in atmosfera la fel ca si aburii folositi pe scena in timpul concertelor.
  • Chiar daca in incapere cineva pufaie dintr-o tigara electronica, nu se simte niciun fel de miros de fum, miros de ars sau fum inecacios.
  • Nu se produce ardere, deci nici scrum, mucuri sau chistoace, gramezi de chibrituri arse si scrumiere pline ce otravesc aerul.
  • Nu exista pericol de incendiu, nu trebuie sa aerisesti incontinuu risipind astfel caldura, nu trebuie nici macar sa termini tigara odata inceputa. Poti pur si simplu sa tragi 1-2-3 fumuri si apoi sa uiti de tigara electronica sau dimpotriva, poti sa tragi 30 de fumuri succesiv. Tu hotarasti!
Cat costa fumatul electronic?
Vorbim despre cea mai performanta tigara electronica de pe piata, in conditiile in care o exploatam conform instructiunilor si fumam 1 pachet de tigari pe zi;
  1. Avem nevoie de un set cu 2 baterii, 2 atomizoare si lichid de reincarcare (30 de mililitri lunar)
  2. Investitia initiala va fi pretul unui set eGo Twin Power adica 189 ron plus 1 sticluta cu elichid de 30 de ml( 39 ron lunar).
  3. Mai luam in calcul 4-5 vaporizatoare pe an( fie atomizoare, clearomizoare sau cartomizoare) adica cca. 100 ron
  4. 1+2+3= 480 + 190 + 100= 770 ron pe an
  5. Fumatul clasic costa (365) zile x pretul unui pachet de tigari(12)= 4300 ron
  6. Realizam astfel o economie de 3640 ron pe an.
  7. Fara a mai considera costurile de sanatate proprie si a celor din jur.
Iată şi un filmuleţ despre fumat şi ţigara electronică: 


Si de asemenea un TUTORIAL VIDEO foarte complex si complet al TIGARII ELECTRONICE:



Pentru comenzi :
  Stirbu Constantin Theodor - freelancer
Va invitam la Showroom-ul din Iasi, str. Sf. Andrei langa scoala de soferi" Soferul amator", cum coborati de la Pizzeria Domneasca pe scari, in 50 de metri, pe stanga.

Despre fumat tutun am discutat pe larg pe blog aici:

1) UN APEL LA BUN SIMŢ 

 2) CONSPIRAŢIA TUTUNULUI

3) ACUM ŞI PENTRU TOTDEAUNA NEFUMĂTOR

Un comentariu:

  1. exista foarte multe tigari electronice pe piata dar este foarte important ca tigara electronica sa fie una de calitate pentru a nu pune viata in pericol si pentru a nu arunca banii pe fereastra!

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...