Ieşirea Din MATRIX: BASHAR - Deplasandu-ne Prin Infinit

duminică, 19 decembrie 2010

BASHAR - Deplasandu-ne Prin Infinit

BASHAR - Shifting Through Infinity
O seara cu Bashar - 19 iunie 2010

Continuam sa va prezentam astazi, inca un film tradus, cu Bashar (un extraterestru care ne vorbeste prin intermediul lui Daryl Anka). Cronologic vorbind filmul de azi se desfasoara cu o zi inainte de ultimul film prezentat de noi data trecuta, BASHAR - Sacred Circuitry.

Celelate filme, articole si informatii cu si despre BASHAR de pe blogul nostru pot fi vizionate in CATEGORIA BASHAR care poate fi mai usor explorata in CUPRINS (dand click pe categoria BASHAR)

Multumim inca odata Danielei Grigore care si-a asumat aceasta munca titanica de a traduce cat mai multe dintre filmele si interviurile cu BASHAR.


VEDETI FILMUL TRADUS AICI:

De asemenea va prezentam si partea a doua a Interviului THE SPAN cu Bashar. Multumim Daniela Griogore!

Prima parte poate fi citita aici: 


THE SPAN 2010-2015 ( 12 oct 2008) – INTERVALUL 2010-2015
Partea II  

[…] Va exista ocazia de a pune intrebari mai tarziu, dar inainte de acest moment, dati-ne voie sa va comunicam o idée - inca o data - pe care ne-am dori s-o numim “Intervalul”.
Aceasta implica ideea unui interval de timp - si de timp potrivit - ce se apropie acum pe planeta voastra. Ceea ce numiti anii dintre 2010 si 2015 este un interval de 5 ani ce reprezinta ideea unei mari accelerari in energia voastra, o uriasa ocazie a unei usi ce se deschide acum pentru o creativitate ridicata; o expansiune exponentiala.
Ideea pe care am discutat-o cu voi de ceva vreme e cea in care am mentionat, in care am perceput si impartasit ideea, conceptul ca, asa cum stiti multi, lucrurile se accelereaza si ca atunci cand va aliniati cu bucuria voastra, cand actionati in functie de ce va entuziasmeaza, veti curge in armonie cu aceasta accelerare, pe marginea din fata, pe val inainte, permitand manifestarea sincronicitatii si experienta acelor lucruri ce sunt reprezentative pentru ceea ce va pasioneaza, pentru ceea ce va captiveaza.
Si au fost dati in care v-am reamintit si de faptul ca, pe masura ce lucrurile se accelereaza, in cazul in care alegeti sa nu actionati in baza bucuriei voastre, sa nu actionati in baza pasiunii voastre cat de repede puteti, acest val accelerator va continua sa progreseze, iar pentru unii va fi din ce in ce mai greu sa-si ajunga din urma visele, daca nu va ingaduiti ocazia de a actiona acum in baza entuziasmului. Acel moment a sosit. Si multi indivizi gasesc acum mai multa dificultate in viata lor pentru ca nu au actionat mai devreme in baza bucuriei lor, pentru ca nu au avut incredere in relatia cu Sinele lor Suprem.
Ideea e ca nu e niciodata prea tarziu si va puteti intotdeauna transforma. Deoarece asta nu e spus sau intentionat in niciun fel sau forma ca sa va speriem, sa va judecam, ci doar sa va anuntam ca asta e fizica implicata, ca e implicata energia si ca pentru orice alegere si actiune exista o consecinta.
Prin urmare, daca inca mai alegeti sa “opuneti rezistenta”, cum spuneti, Sinelui vostru natural, daca inca mai alegeti sa va tarati picioarele, sa nu actionati in privinta acelor lucruri despre care stiti in inima voastra ca sunt reprezentative pentru cine sunteti cu adevarat, atunci, pe masura ce aceasta energie se accelereaza, se extinde, va extinde de asemeni orice rezistenta, orice negativitate; o va amplifica si mari de zeci si sute de ori.
Deoarece, asa cum am spus, prin analogie, cu cat va creste mai mult frecventa, cu-atat mai eficienti, intr-un sens, deveniti. Si atunci, orice nu isi are locul in voi, va iesi in evidenta si va ingheta intreaga miscare inainte. Analogia pe care am folosit-o, din tehnologia voastra, e ideea motorului de mare precizie. Inainte, cand motoarele erau relativ simple, nu prea conta cat erau de murdare; continuau sa functioneze pentru ca pur si simplu aveau putine de facut - functionau pe baza de frecventa joasa. Dar acum ca functionati la frecventa inalta, la fel ca un motor de mare precizie, aveti foarte putina toleranta pentru lucrurile care nu-si au locul. Cel mai mic fir de praf va ingheta pur si simplu intreaga operatie intr-un motor de mare precizie, pana cand acel fir de praf e indepartat.
Acum, mai mult ca niciodata, energia accelerata devine atat de rafinata, de fina, de o vibratie atat de inalta, incat este mai important ca niciodata sa renuntati, sa dati drumul acelor lucruri care nu isi au locul in campul vostru, in atitudini, in comportament, in energia voastra; sa renuntati la felul in care nu preferati sa fiti, sa va armonizati lin cu bucuria voastra, cu pasiunea voastra si sa va relaxati in Sinele voastru natural. Acum mai mult ca niciodata.
Deoarece, pe masura ce aceasta energie se accelereaza in timpul acestui interval de 5 ani, pentru cei care continua sa reziste, care continua sa actioneze in feluri ce nu sunt corespunzatoare adevaratului lor Sine, va deveni si mai dificil sa se ajunga din urma pe ei insisi.
Nu vrem sa traiti experienta unui asemenea grad de conflict, de stradanie, de suferinta, de confuzie. Dar ideea, e bineinteles, ca totul se afla permanent in mana voastra. Este intotdeauna alegerea voastra, iar noi n-o putem face in locul vostru. Trebuie s-o faceti singuri. Trebuie sa ne intampinati pe noi si pe Sinele vostru Suprem la jumatatea drumului pentru a putea forma un parteneriat autentic, pentru a putea primi informatia, energia ce va sunt transmise permanent. Nu e nevoie sa ne rugati vreodata sa va trimitem ceva; nu e nevoie sa ne invitati vreodata sa va trimitem energii, sa va ajutam in vreun fel. Am fost invitati si trimitem la intreaga noastra capacitate. Daca nu pare ca o primiti, verificati-va antena, curatati receptorul, upgradati-va vibratia si sensibilitatea pentru capacitatea de a percepe energia ce a fost dintotdeauna, este permanent si va fi intotdeauna trimisa fara gres.
-Va indemnam cu tarie sa faceti asta; dar depinde de voi.
In anii ce vor veni, in acest interval, pe masura ce va apropiati de trecerea pragului din anul vostru 2012, cand veti inclina balanta de la o energie colectiva predominant negativa la o energie colectiva predominant pozitiva, puteti sa inaintati catre acel moment, sa claditi acel moment, acea trecere aliniidu-va cu Sinele vostru mai complet astfel incat atunci cand va avea loc inclinarea balantei – si asta pentru prima data de foarte mult timp energia colectiva a lumii voastre va fi, in sfarsit, predominant pozitiva - veti putea atunci sa fiti pe acel val, pe acea energie ce se va accelera in avalansa si va continua sa se accelereze si sa se extinda din acel moment incolo. Acesta e intervalul critic, aceasta e urechea acului – acesti 5 ani, 5 fiind numarul umanitatii. Faceti-i sa conteze! Faceti-i sa conteze! Faceti-i sa conteze!
Pe masura ce va veti ingadui sa actionati fara ezitare in baza sincronicitatilor ce se vor extinde si vor exploda in viata voastra, va veti ingadui sa va bucurati, sa va relaxati in stilul comunicarii cu voi insiva si cu altii, ingaduiti-va sa stiti ca veti “sti tot ce aveti nevoie sa stiti, cand aveti nevoie s-o stiti”, ca veti fi intotdeauna sustinuti in orice fel veti avea nevoie sa fiti sustinuti. Nu irositi timp ingrijorandu-va pentru ca atunci asta va fi energia ce va fi amplificata! Din nou, depinde de voi.
Dar in acest interval veti descoperi ca lucruri noi vor incepe sa se intample pe masura ce va deplasati de la o realitate la alta, de la un Pamant paralel la altul. Asa cum am spus deja, in anul vostru 2012 se va incheia carantina, dupa care civilizatiile noastre nu vor mai necesita o politica de tip “hands-off” in ceea ce priveste planeta voastra.
Repet, bineinteles ca asta nu inseamna ca vor avea loc aterizari in masa de-a doua zi. Insa ceea ce inseamna e: rata cu care inainteaza procesul ce duce la contact deschis, din acel moment incolo, se va afla in totalitate in mainile voastre. Noi nu vom mai fi impiedicati sa avem contact deschis cu voi datorita propriei noastre carantine. Voi veti fi singurii ce veti hotari cand vibratia voastra e pregatita. Iar noi vom citi cu usurinta acea energie.
Asa cum am spus, dupa cum va citim acum energia, punctul culminant pentru aceasta deschidere catre contactul deschis va incepe sa existe dupa anul vostru 2015. Vor incepe contacte individuale, din ce in ce mai multe ici-colo. Vor fi mai multe aparitii OZN ici-colo ale navelor apartinand grupului care in cele din urma va initia primul contact deschis cu voi toti; sunt cei pe care noi i-am numit in limba noastra straveche Shalinaya, ceea ce inseamna “Primii”, iar in propria lor limba isi spun Yahyel. Le-ati vazut navele; veti vedea si mai multe pana cand va veti obisnui cu ideea ca nu sunteti singuri; pana cand va veti obisnui cu ideea ca nu aveti de ce sa va temeti.
Amintiti-va ca voi sunteti guvernele voastre; nu exista nicio separare. Insuflati ideea de organizatii, de guverne cu notiunea ca sunteti gata pentru si va doriti contact deschis. Deveniti acele guverne! Luati-va puterea inapoi intr-un mod plin de afectiune, de echilibru, de energie si creativitate. Exemplificati si exprimati-va dorinta de a exista intr-o lume in care nu exista frica de a interactiona cu ceea ce reprezinta lucrurile pe care le-ati ascuns si compartimentalizat in constiinta de atat de mult timp.
Negociati cu structura ego-ului guvernului. Si spuneti-le ca au facut tot ce-au putut ca sa reprezinte lucrul pentru care i-ati ales: sa va protejeze de frica voastra. Anuntati-i ca nu mai e necesar sa faca asta pentru ca acum sunteti gata sa va prelucrati singuri aceste idei si ca nu va mai e teama sa va intalniti toate lucrurile din interior ce necesita integrare pentru ca voi sa va puteti accelera energia pana in punctul in care sa va putem intalni fata in fata.
In timp, in acest interval de 5 ani, pe masura ce va accelerati energia, pe masura ce va creati o relatie mai armonioasa cu Sinele vostru Suprem, incepand cu 2015, odata cu accelerarea contactelor individuale, dupa 2025-2033 se va deschide cel mai probabil fereastra – dupa cum va citim acum energia – pentru ca un contact deschis real, global sa aiba loc, undeva in acel cadru temporal.
Dar e necesar sa ramaneti fideli acestui plan, e necesar sa va folositi de acest interval de 5 ani – 5 = numarul umanitatii – pentru a integra complet relatia cu Sinele voastre Supreme cat de bine puteti; sa renuntati la lucrurile care nu vi se potrivesc cat de bine puteti; sa cinstiti cat de bine puteti chiar si lucrurile care nu au functionat in cazul vostru, ca sa le aduceti la egalitate in energia voastra si sa treceti mai departe la altceva fara a judeca, fara frica, fara a invalida.
Acest interval de 5 ani este critic pentru ca voi sa deveniti mai mult din intreaga masa de oameni ce sunteti, sa deveniti o persoana intreaga, sa deveniti Om, adevarata fiinta umana.
Ingaduiti-va, deci, sa constientizati ca in acest interval de 5 ani vor “rasari” – cum spuneti – incercari. Si pe masura ce apar, va indemnam sa le priviti in fata cu neutralitatea ce e reprezentativa pentru echilibrul dintre voi si credintele voastre si sa le impregnati cu intelesuri pozitive astfel incat sa le puteti intotdeauna transforma in efecte pozitive in viata voastra, indiferent de cum sunt ele. Si sa puteti cladi pe acest fundament an de an, actionand in baza bucuriei voastre an de an in acest interval de 5 ani pana cand va cristalizati in 2015 ca o persoana intreaga, functionand cu intreaga sa fiinta, echilibrata intre mintea fizica si Mintea Superioara, cu un punct de echilibru neutru in centru din care va veti misca prin viata. Si deschideti-va inimile in primul rand fata de voi insiva, catre a va iubi intai de toate pe voi pentru ca meritati. Pentru ca, repet, daca nu ati merita, nu ati exista.
Aveti incredere in iubirea neconditionata a lui Tot Ceea Ce Este Care v-a creat, aveti incredere ca meritati aceasta iubire. Sau altfel - din nou - nu ati exista. Relaxati-va in a STI ca sunteti sustinuti pe vecie, imediat. Relaxati-va in a INTELEGE faptul ca creatia este instantanee. Tot ceea ce faceti este creat imediat. Singurul motiv pentru care ar putea parea sa nu fie asa este pentru ca nu creati o diferenta prea mare intre un moment al creatiei si urmatorul si astfel creati iluzia unui proces lent.
Insa fiecare moment e un moment nou si fiecare schimbare e o schimbare completa si fiecare creatie e o creatie imediata. Prin urmare, nu aveti nevoie sa invatati cum sa accelerati crearea lucrurilor. Aveti nevoie sa invatati cum sa creati urmatorul lucru mai diferit de cel dinainte ca sa puteti constientiza cat de repede creati, cat de repede va deplasati, cat de repede va schimbati prin realitatile paralele. E gradul de diferenta dintre un moment si urmatorul cel care va spune ca va miscati repede, ca creati instantaneu. Cand aveti o diferenta mica intre o creatie si alta, nu puteti vedea ca aveti o creatie instantanee pentru ca va pierdeti in continuitatea spatiu-timpului.
Keneth ne-a impartasit un download. E despre o idée care, daca e pastrata in inima, va va ajuta sa tineti minte cat de maleabil este spatiu-timpul vostru, cat de flexibila e crearea realitatii voastre. Si iti multumim, Keneth, pentru participarea ta in acest download.
Poezia este dupa cum urmeaza:[1]  -Iar o parte dintre voi poate ati auzit-o deja pentru ca exista pe planeta voastra.
“There was a young lady named Bright
Who set out at the speed of light
She set out one day
In a relative way
And arrived the previous night.”[2]
Ideea e ca realitatea voastra ESTE atat de flexibila! Iar cand va veti armoniza in intregime cu Sinele vostru Suprem, veti intelege ca viteza luminii nu e altceva decat vibratia ce reprezinta marginea constructiei realitatii voastre anume. In acest sens, e un efect secundar, un efect secundar pentru rata la care sunteti constienti ca va creati realitatea.
Cand va veti da ocazia de a realiza ca fiecare moment creat este creat instantaneu, cand veti crea diferente mai mari intre un moment de realitate creat si urmatorul, cand veti constientiza o diferenta mai mare intre o realitate paralela si urmatoarea in loc sa va deplasati prin unele ce sunt atat de asemanatoare cu a voastra incat nu puteti vedea ca s-a schimbat ceva, cand veti crea un asa mare grad de diferenta, veti urca in vibratie catre ideea de viteza a luminii. Si pe masura ce veti incepe sa va potriviti din ce in ce mai mult pe acea frecventa, realitatea voastra fizica va incepe sa se dezlipeasca, va incepe sa se dizolve. Spatiul si timpul vor fi flexibile, maleabile. Va veti trezi ajungand in anumite locuri inainte de-a va porni la drum. Veti ingadui ca spatiul si timpul sa devina alunecoase. Va veti minuna de sincronicitatile ce vor apare brusc, simultan, in realitatea voastra. Din nou, multe dintre ele va vor transforma viata in ceea ce-ati visat intotdeauna ca fiind basme; dar veti descoperi ca asa functioneaza de fapt realitatea.
In acest interval de 5 ani renuntati la constructiile pe care le-ati creat! Renuntati la ideea ca lucrurile trebuie facute intr-un anume fel. Renuntati la vechea idée despre cine credeti ca trebuie sa fiti. Renuntati la vechile idei apartinand de credinte ce nu functioneaza pentru voi. Renuntati la lucrurile care nu va apartin; nu aveti nevoie sa le purtati dupa voi. Dati-le drumul! Dati-le drumul! Dati-le drumul!
Cand vibrezi aproape de viteza luminii, pe masura ce te potrivesti pe frecventa realitatii tale, vei deveni realitatea insasi. Sau – cum am spus – ascensiunea si accelerarea inseamna simplu constientizarea faptului ca de fapt ESTI REALITATEA in care ai crezut anterior ca existai, ca ESTI  DIMENSIUNEA REALITATII in care ai crezut anterior ca existai.
Va exista o diferenta din ce in ce mai mica intre tine si realitatea insasi. Vei incepe sa intelegi – sa intelegi clar – ca tot ceea ce experimentezi in realitatea ta ESTE O VERSIUNE A TA, este un simbol al tau, este o reflectie a ta. Asta nu invalideaza pe nimeni altcineva, pentru ca toti ceilalti au exact aceeasi experienta – de a vedea totul in realitatea lor ca pe o reflectie a lor insile. Astfel, cand te vei potrivi pe acea frecventa, lucrurile se vor misca impreuna. In acest sens, vei putea la propriu sa muti munti pentru ca vor fi o parte din tine, o extensie a ta. Vei fi inteles asta, vei fi clarificat asta. Vei intelege ca TU ESTI MUNTELE, ca tu esti copacii, ca tu esti pasarile, ca tu esti albinele.
Ingaduiti-va aceasta constientizare in acest interval de 5 ani. Nu opuneti rezistenta. Nu opuneti rezistenta. Nu opuneti rezistenta.
Fiindca, daca o faceti, veti descoperi ca durerea doar va creste, negativitatea doar se va extinde, lucrurile vor deveni si mai grele pentru voi. Iar noi nu va dorim asta.
Dar daca alegeti sa va doriti asta singuri, noi va vom onora intotdeauna alegerea. Si la fel va face si Creatia. Deoarece Creatia sustine ORICE alegeti sa creati, fara exceptie, fara exceptie, fara exceptie!
“Cu exceptia mea?” Nu! Nicio exceptie!
Va rog tineti minte!
In incercarea ta de a gasi smerenia, sa gandesti ca esti o exceptie de la regula de a fi sustinut de Creatie, e in realitate cea mai aroganta atitudine pe care o poti avea. Pentru ca de fapt spui ca tu, din toata Creatia fara nicio indoiala, esti singurul pentru care Creatia nu functioneaza la fel. Asta e aroganta!
Relaxati-va in intelegerea ca vi s-a facut darul – marele dar -  ca viata nu are inteles. Nu are niciun inteles prestabilit. Voua vi s-a dat darul de a hotari ce inseamna viata pentru voi in fiecare clipa.
Iar in acest interval de 5 ani, asta va deveni si mai important: sa etichetati viata in felul in care preferati, sa etichetati toate circumstantele si situatiile in felul in care preferati. Chiar daca mintea fizica si constructia ego-ului nu vor putea intelege tot timpul intelectual care ar putea fi acel rezultat pozitiv, amintiti-va doar ca mintea fizica nu stie – nu e capabila sa stie – cum va va servi acea situatie. Tot ce are nevoie sa stie e ca va va servi! Iar Sinele Suprem va va arata ca va va servi. Garantat! Daca veti colabora cu Sinele Suprem in acest fel.
Si va reamintesc inca o data ca in acest interval de 5 ani sa aplicati cu tarie principiul de prin rang pe care l-am discutat recent, care e punctul de sprijin si de echilibru pentru tot ce experimentati in realitatea fizica – “Circumstantele nu conteaza! Conteaza numai starea ta de spirit!” Circumstantele sunt rezultatul starii in care esti; nu starea in care esti este rezultatul circumstantelor.
Ai putea alege sa creezi circumstante care consolideaza anumite stari de spirit, insa starea ta e cea care a cauzat circumstantele. Si, astfel, circumstantele sunt iluzorii, nu sunt reale; sunt o reflectie, o halucinatie, o proiectie.
Asa ca, atunci cand vezi circumstantele, neutralizeaza-le, fii neutru fata de ele; nu le da, nu le impregna cu intelesuri pe care nu le preferi. Ia-ti acel moment de pauza dupa care da-le intelesul pe care il preferi pentru ca apoi circumstantele sa-ti ofere efectul pe care il preferi.
Si tineti minte!
Realitatea fizica, fiind una spatiu-timp, va avea intotdeauna ecouri. Nu judeca faptul ca te-ai schimbat dupa faptul ca exteriorul s-a schimbat sau nu. Masoara-ti schimbarea dupa felul cum raspunzi acum exteriorului, fie ca exteriorul s-a schimbat, fie ca nu. In felul asta stii ca te-ai schimbat, iar nu dupa felul cum arata exteriorul. Felul in care raspunzi tu exteriorului e ceea ce face diferenta. Si abia atunci lucrurile se pot schimba pentru ca tu raspunzi diferit fata de ceva ce arata la fel – asta e afirmatia care spune ca te-ai schimbat cu-adevarat! Si-atunci exteriorul poate reflecta aceasta schimbare a ta.
Dar daca o faci… Daca spui: “Ma voi schimba in interior CA SA obtin schimbarea exterioara” o faci tot pe dos.
Va reamintim acum de toate aceste principii pentru ca toate aceste principii formeaza trusa cu instrumente pe care e nevoie s-o tineti la indemana in acest interval de 5 ani. Inspirati-va din aceste instrumente, ascutiti-le, folositi-le in acest interval de 5 ani. Acesta e momentul in care sa va acordati fin motorul. Acesti 5 ani sunt proiectati energetic in mod special sa va acordeze fin motorul, sa va permita sa treceti prin canalul, sa va permita sa inclinati balanta, sa va permita sa incalecati pe valul energiei colective pozitive ce va incepe sa se insamanteze in lumea voastra, sa se infiltreze in lumea voastra dupa trecerea pragului in mijlocul lui 2012.
Fiti gata! Acordati-va fin! Nu lasati nicio piulita sau vreun surubel pe jos! Asamblati totul la loc! Atunci va functiona. Se va potrivi, va functiona ireprosabil daca ii veti ingadui.
Daca veti face asa in acest interval de 5 ani, ne veti oferi noua ocazia, pe langa multor altora care se pregatesc pentru un contact deschis in cele din urma – ne va ingadui noua mai multa usurinta pentru a folosi, de asemeni, energia voastra colectiva pentru a ne armoniza si a face acorduri cu energia voastra colectiva pentru a ajuta la echilibrarea energiei planetei voastre, pentru a ajuta la netezirea oricarui mecanism determinat de aceasta trecere care pana in acel moment ar fi putut fi experimentat ca si catastrofa – sa le netezim in tranzitii usoare, line, cu mici denivelari in loc de munti intregi.
Pe masura ce veti face asta in acest interval de 5 ani, vom lucra intim cu voi in starea de vis pe multe nivele energetice diferite, pe realitatea voastra sablon impreuna cu Sinele vostru Suprem, pentru a netezi si echilibra energia lumii voastre impreuna cu voi. N-o vom face noi in locul vostru! N-o putem face noi in locul vostru! Dar o putem face impreuna cu voi! Deci, daca voi va veti face partea voastra de treaba in acest interval de 5 ani, vom putea si noi sa ne facem partea noastra cu mai multa eficienta. Pentru ca, la urma urmei, noi trebuie sa lucram cu energia voastra. E planeta voastra! E lumea voastra! Voi trebuie sa luati decizia pentru cum vreti sa mearga aceasta energie. Iar noi vom ajuta si asista la echilibrarea ei astfel incat tranzitia sa poata fi lina. Dar trebuie sa va jucati si voi rolul vostru pentru ca altfel ne lasati prea putin material cu care sa lucram. Iar noi putem face doar atat. In acest sens, ni se permite sa facem doar atat pentru ca nu putem face asta in locul vostru si sa va inlaturam responsabilitatea pe care o aveti.
Ingaduiti-va sa stiti ca nu veti fi singuri in aceasta tranzitie, ca nu veti fi singuri in acest interval, ca veti lucra cu noi. Si pe masura ce va armonizati si va sensibilizati ca o antenna mai puternica pentru aceste frecvente mai inalte, veti deveni din ce in ce mai constienti de lucrarea pe care o desfasuram permanent impreuna la nivele mai inalte. Visele va vor reflecta asta, inspiratia va va reflecta asta, imaginatia va va reflecta asta; sincronicitatea va va reflecta, cu certitudine, asta. Garantat!
Si pana cand ajungeti in 2015, veti fi – ei bine, poate ca unii dintre voi chiar la propriu – dincolo de Sine.
Ideea e ca acest interval de 5 ani este un moment extrem de accelerant in constructia spatiu-timp.  Va vom ajuta sa fiti pe acel val in punctul sau de echilibru astfel incat sa fie cea mai puternica – cea mai puternica – redirectionare a energiei ce poate fi.
Tineti minte! Amintiti-va ca in toate artele martiale adevarata putere sta in a te potrivi pe frecventa atacatorului si a ajunge in punctul de echilibru in care nicunul dintre voi nu se misca unul relativ la celalat. Cand ambii sunt armonizati unul cu altul, cea mai usoara atingere e de ajuns pentru a redirectiona energia unui atac negativ pentru ca nu exista niciun moment puternic de inertie ce trebuie depasit deoarece va miscati in armonie totala unul cu altul.
Si asa cum am spus si va reamintim acum, cea mai mare putere necesita cea mai usoara atingere. De aceea pe cea mai mare putere ce exista – Creatia, Tot Ceea Ce Este, Dumnezeu, Zeita, oricum vreti sa-I spuneti – abia de o simtiti daca nu sunteti cu-adevarat atenti. Atat de puternic este! Nu are nevoie sa-si exercite vointa fata de lucruri. Nu are nevoie sa-si etaleze puterea fata de lucruri. De ce? Pentru ca ESTE TOTUL! Prin urmare, totul se misca in interiorul Sau, totul se misca in concordanta cu El. Iar voi nu-L simtiti pentru ca impulsul, inertia Sa si a voastra se potrivesc perfect.
Cand va veti ingadui adevarata constientizare a acestui impuls perfect armonizat, veti simti acelasi flux, aceeasi curgere, veti simti aceeasi putere si va veti minuna de lipsa de efort necesara pentru a da voie lucrurilor sa se manifeste sincronic in viata voastra. Va deveni aproape ilar de simplu. Si veti rade.
Deci, ingaduiti-va ocazia de a conlucra cu noi in acest fel pentru a permite sa se desfasoare planul ce conduce la contact direct. Si dati-ne voie sa va reamintim ca atunci cand vorbim de ideea de contact, nu vorbim doar de ideea de a-i contacta pe ce cei ce vin din alte parti, ci si de a contacta fiecare aspect al constiintei proprii si de a le integra pe toate intr-o fiinta holistica, fiinta holistica cu care am incheiat acordul de a avea contact.
Vom ajunge impreuna in acel punct de contact. Sunteti pe drum, sunteti pe drumul bun. Folositi acest interval de 5 ani cu intelepciune, cu bucurie, cu creativitate, cu afectiune intr-o maniera relaxata si lipsita de efort. Nu va nelinistiti! Relaxati-va! Simtiti-va bine!


[1] Este vorba despre un “Limerick” -, o poezie comica, pare-se de origine irlandeza, cu forma fixa avand rimele in ordinea a-a-b-b-a. La origine bazat exclusive pe absurd, limerick-ul a evoluat ajungand sa imbratiseze azi o gama larga de teme: ironie, poanta anecdotica, grotesc, trivialitate etc. Este o manifestare specifica a umorului englezesc.
[2] Era o tanara pe nume Bright
Care s-a pornit cu viteza luminii
A plecat intr-o zi
Pe un drum oarecare
Si-a ajuns in noaptea precedenta.”


10 comentarii:

  1. Place la io' Bashar,pacat ca nu merge ,Astept sa il posteze Dincolo de Limite ca acolo merg mai bine,La tine si Matei nu prea incarca .Daca il descarc are subtitrare ?

    RăspundețiȘtergere
  2. rog sa-l postati pe un alt host20 decembrie 2010 la 10:27

    e dea dreptul enervant ca nu incarca deloc filmul :(

    RăspundețiȘtergere
  3. Am urcat filmul si pe stagevu. Acum se poate downloada cu usurinta si viziona in liniste!

    RăspundețiȘtergere
  4. cum nu incarca...? pai uite cum fac eu... prima data dau play direct de pe clipul Movshare postat pe blog pe urma astept pana apar primele imagini si pe urma dau pauza imediat si astept vreo 5-10 min pana se incarca ceva si pe urma dau play si filmul doc ruleaza fara probleme pana la sfarsit... si intr-adevar de pe stagevu se poate descarca mai usor...
    Imi place Bashar si il urmaresc cu interes ...
    multumesc admin / toate cele bune...

    RăspundețiȘtergere
  5. Am dat upload la acele poze pe profilul meu de yahoo si anume:
    http://profiles.yahoo.com/user21199/photo_galery/
    Sper ca este totul in ordine.
    O zi frumoasa va doresc in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  6. Super tare Bashar asta !! ne place din ce in ce mai mult... asa ca FreeYourMind daca mai ai posibilitatea, posteaza cat mai multe despre el !

    RăspundețiȘtergere
  7. Filmele sunt acum si pe vimeo:
    http://vimeo.com/18054432
    http://vimeo.com/18056030

    Multumim FYMAA pentru tot!
    Sarbatori fericite! :)

    RăspundețiȘtergere
  8. StageVu si MovShare merg mai greu si necesita divx pe care multi nu-l au instalat.

    Recomandarea mea ar fi sa utilizati pe cat posibil Vimeo care merge pe flash si nu cere plugin-uri sau update-uri de nebun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumim Gaby!
    Problema cu Vimeo este, cel putin in cazul nostru, ca ne-au sters vreo 3 conturi pana acum. Chiar si lui Gabi i-au sters un cont, cel putin, pana acum. Asa ca a cam fost SRL Munca in Zadar.

    RăspundețiȘtergere
  10. Mica dilema! Este particula Planck "fundul" universului precum sustine evoluatul Bashar sau este doar o "statie" catre micul infinit, cifra matematica rezultata din calcule, dupa opinia prea pamanteanului Haramein?

    Bashar Highly Hazardous Material!

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...