Ieşirea Din MATRIX: CODUL PIRAMIDELOR (actualizare 7.12.2010) - Toate episoadele

marți, 7 decembrie 2010

CODUL PIRAMIDELOR (actualizare 7.12.2010) - Toate episoadele

THE PYRAMID CODE (2009)

"' The Pyramid Code este un documentar cu 5 episoade, care explorează domeniul piramidelor şi al templelor antice din Egipt, dar şi al site-urilor megalitice antice din toată lumea, în căutarea indiciilor unei conștiințe matriarhale, a științei antice şi a unei sofisticate tehnologii a unei Epoci de Aur a omenirii.

Seria de documentare se bazează pe cercetări extinse, efectuate pe parcursul a 23 de călătorii în Egipt şi  în 50 de alte țări de pe glob, de către dr. Carmen Boulter de la Graduate Division of Educaţional Research a Universității din Calgary.

Sunt ridicate întrebări pertinente, de genul:

- Cine erau anticii şi ce cunoştinţe aveau ?
- Ar putea fi piramidele mult mai vechi decât ne lasă să credem egiptologii tradiţionali ?
- De ce cunoaştem atât de puţine despre anticii egipteni ? 
- Ar fi putut fi anticii mult mai avansaţi tehnologic decât suntem astăzi ?
- Există oare secrete încă ascunse la vedere ?
- Oare noile descoperiri vor forța modificarea cronologiei oficiale ?
- Mai există site-uri prea puțin cunoscute, care ne-ar putea oferi indicii asupra trecutului nostru îndepărtat ?
- Chiar suntem cea mai avansată civilizaţie care a trăit pe Pământ ?

Sunt intervievați celebri savanți şi autori, din domenii multidisciplinare: geologie, fizică, astrofizică, arheologie, bioinginerie, teorii ale câmpului magnetic, hieroglife şi egiptologie.

Să ne amintim că şi Nassim Haramein combate teoriile clasice privind civilizaţia Egiptului antic şi performanţele ei tehnologice şi poate că ceea ce unii consideră a fi science-fiction, ar putea fi de fapt realitatea evidentă: civilizaţia actuală nu este cea mai avansată dintre cele care au existat vreodată pe Terra.

Au existat diverse teorii, respinse desigur de egiptologia clasică, privind destinaţia reală a piramidelor egiptene.

Nassim Haramein de pildă, consideră Marea Piramidă ca fiind un rezonator armonic, centrat pe o sursă de energie extrem de puternică, o singularitate încastrată într-un cristal, "un soare negru", ce genera un puternic câmp antigravitaţional şi desigur multe alte efecte rămase necunoscute. Sursa ar fi fost un dar din partea  membrilor unei civilizaţii extraterestre, consideraţi de antici ca fiind zei solari şi este amintită de izvoarele biblice ca fiind sursa de energie a aşa zisului Chivot al Legii, a cărui locaţie originală ar fi fost în imensul sarcofag de granit aflat în interiorul Marii Piramide de la Giza.

Alte teorii sunt cumva similare, considerând Marea Piramidă ca pe o centrală energetică imensă, generatoare de microunde şi poate chiar energie electrică, transmisă apoi aerian prin imensa reţea mondială de obeliscuri (o idee similară cu transmiterea aeriană a energiei electrice, imaginată şi testată de genialul inventator Nikola Tesla).

Teoria promovată de un savant ucrainean, Volgin, pare chiar şi mai extravagantă. Citând date provenite din fotografii aeriene, Volgin a tras concluzia că feţele piramidei lui Keops sunt concave, cam de un metru adâncime şi erau acoperite cu plachete şlefuite de calcar. Inginerul a calculat că plăcile de calcar produceau o încălzire în interiorul piramidei de peste 1.000 de grade Celsius. Această temperatură ducea la apariţia apei din pânza freatică, existentă în malul vestic al Nilului şi la eliberarea ei în afară. Malul este, în mod normal, udat de apa care curge spre nord, întrucât Pământul se învârte de la vest la est, extinzându-se astfel, suprafaţa de infiltrare a apei. Aşa apare “Nilul subteran”.

Din cauza căldurii mari din piramide, presiunea interioară o depăşea pe cea a atmosferei, făcând ca apa din subsol să fie “suptă” în rezervoare. Tot Volgin spune că sarcofagul găsit în “camera regelui” este o valvă care deschidea şi închidea podeaua către rezervor, generând o pulsaţie de presiune care provoca funcţionarea uzinei.

LISTA EPISOADELOR 

1. The Band of Peace - Fâșia păcii  

Acest episod pune sub semnul întrebării scopul real al piramidelor, contestând punctul de vedere îngust al egiptologilor tradiţionali. Au fost filmate, dintr-o perspectivă inedită, toate cele 6 locații distincte ale piramidelor egiptene: Abu Rowash, Giza, Abu Garab, Abusir, Saqqara şi Dashour, prezentându-se dovezi ale unei tehnologii superioare şi a unor sofisticate cunoştinţe cosmologice şi științifice.

2. High Level Technology - Tehnologii avansate  

Episodul prezintă dovezi că egiptenii antici au folosit o tehnologie superioară celei actuale în construirea templelor şi a piramidelor. Oamenii de ştiinţă pun în discuţie sursa acestei tehnologii şi posibilele ei aplicaţii în lumea antică. Ştiinţa noastră actuală abia începe să întrevadă ceea ce anticii este evident că ştiau cu mii de ani în urmă.



3. Sacred Cosmology - Cosmologia sacră  

Descifrarea înţelesului unor simboluri stranii ale artei egiptene ne oferă o imagine asupra cunoştinţelor de cosmologie sacră ale anticilor. Este prezentat un nou mod de interpretare a hieroglifelor, care indică faptul că anticii aveau cunoştinţe sofisticate de fizică, biologie şi mecanică celestă. O echipă întreprinde o expediţie în plin deşert în căutarea unui sit îndepărtat, extrem de vechi, numit Nabta Playa. Aici, cercuri de piatră neolitice, marchează mişcarea aceloraşi corpuri cereşti întâlnite la civilizaţia faraonică, fiind puse în discuţii posibilele conexiuni.


4. The Empowered Human - Omul împuternicit  



Episodul susţine că cei care au construit piramidele trăiau în Epoca de Aur, erau mult mai rafinaţi, experimentaseră niveluri superioare ale conştiinţei care le-au garantat abilităţi superioare celor ale aşa zisului om modern. Sacrul feminin era preţuit şi exista în perfect echilibru cu cel masculin.



4. The Empowered Human - Omul împuternicit

5. New Chronology- O nouă cronologie


După examinarea dovezilor prezentate de serial, devine clar că datele oferite de egiptologia tradiţională nu corespund. Luând în considerare ciclurile temporale ale lui Plato, cu trecere prin Epoca de Aur, Argint, Bronz şi în final de Fier, se impune o nouă cronologie care să facă lumină asupra splendorilor Egiptului antic."



- multumim inca odata Marian Matei (Blogul DEZVALUIRI!!! www.antiiluzii.blogspot.com) pentru aceasta traducere (a filmului) si pentru excelenta recenzie facuta filmului ... Efortul tau este incredibil! Tine-o tot asa!
Pentru a viziona filmul, oferiți o donație și solicitați accesul. Mulțumesc.


In completare va mai recomandam sa studiati si restul de documentare din Categoria ORIGINI, in special urmatoarele :

1) EGIPTUL MAGIC (in special partea a VII-a):
http://fymaaa.blogspot.com/2015/01/egiptul-magic-un-tur-simbolist-al.html
2) NASSIM HARAMEIN - Traversand Orizontul Evenimentului
http://fymaaa.blogspot.com/2010/10/nassim-haramein-traversand-orizontul_15.html
 3) STRAVECHI EXTRATERESTRII  - SERIALUL
http://fymaaa.blogspot.com/2010/08/stravechi-extraterestri-serialul.html
4) QUEST FOR THE LOST CIVILISATION, 
5) THE ANCIENT SECRET OF THE FLOWER OF LIFE , 
6) EVIDENCE: THE CASE FOR THE NASA UFO'S, 
7) EDGAR CAYCE - Prezicătorul "Adormit"
8) THE LOST PYRAMIDS OF CARAL 
9) THE MYSTERIOUS ORIGINS OF MAN - Rewriting Man's History (1999)
10) LEGENDA ATLANTIDEI

3 comentarii:

  1. Buna Ziua,

    Inainte de toate vreau sa va multumesc pentru tot ceea ce faceti. Ajutati foarte multa lume prin postarea acestor documentare. As avea si o rugaminte la dumneavoastra. Am gasit pe youtube un documentar foarte interesant care se numeste "Space of Love", si v-as ruga sa-l titrati si pe acesta cind aveti timp. Documentarul promoveaza "Miscarea Anastasia" care incearca sa-i apropie pe oameni de natura si sa nu mai depinda de coropratiile corupte. Miscarea Anastasia nu apartine de nici o religie, cult, organizatie sau corporatie.

    "Space Of Love" este o miscare non-profit care promoveaza adevaratele solutii care ne pot scoate din criza economica,dar si din cea spirituala. Este vorba doar despre iubire si reconectarea cu Natura.

    Va promit ca daca veti titra acest documentar , voi face tot posibilul posibilul sa fie vizionat de cat mai multe persoane. Va multumesc anticipat.

    Link-ul documentarului de pe youtube aici ( in mare parte este titrat in lb. engleza ) :

    http://www.youtube.com/watch?v=4keHJCUHhy8

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim mult pentru aprecieri ... Din fericire, filmul Spatiul Iubirii este tradus deja si exista si un amplu articol despre Anastasia pe blogul nostru aici http://fymaaa.blogspot.com/2010/02/anastasia-spatiul-iubirii-14022010.html .

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesant, o noua teorie, o noua perspectiva dea privi lucrurile...

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...