Ieşirea Din MATRIX: Bill Gates spune ca vaccinurile pot ajuta la reducerea populatiei lumii

miercuri, 1 decembrie 2010

Bill Gates spune ca vaccinurile pot ajuta la reducerea populatiei lumii

Bill Gates on TED.com

"5 Oct, 2010 vaccinuri
Mike Adams
NaturalNews
1 Octombrie 2010
http://www.infowars.com/bill-gates-says-vaccines-can-help-reduce-world-population/


Intr-o recenta prezentare la o conferinta TED, miliardarul Microsoft Bill Gates, care a donat sute de milioane de dolari pentru noi vaccinuri, vorbeste despre problema emisiilor de CO2 si efectele sale asupra schimbarilor climatice. El prezinta o formula de urmărire a emisiilor de CO2, dupa cum urmeaza: CO2 = P x S x E x C, unde:
P = Persoane / locuitori ai globului
S = Servicii/ persoana
E = energie/ servicii
C = CO2 / unitate de energie
Apoi, el adauga faptul ca, in scopul de a ajunge la 0 cu nivelul de CO2, "probabil unul din factorii acestei inmultiri ar trebui sa fie aproape de zero."

Ca urmare a acestei concluzii, Bill Gates incepe sa descrie modul in care primul numar - P (pentru persoane) - ar putea fi redus. El spune: "Lumea de azi are 6.8 miliarde de oameni ... numar ce va ajunge pană la aproximativ 9 miliarde. Acum, daca facem o treaba foarte buna cu noile vaccinuri, cu serviciile medicale, cu serviciile de sanatate reproductiva, am putea, cel mai probabil, sa reducem acest numar cu 10 sau 15%. "

Puteti urmari aceste afirmatii la http://blog.ted.com/2010/02/18/innovating_to_z/

Urmariti ce spune Bill Gates intre minutele 4.34 si 4.50 (daca nu va intra subtitrarea, dati click pe View Subtitle si selectati apoi limba Romana). Daca s-a scapat fara sa realizeze atunci "gura pacatosului, adevar graieste!"

Reducerea populatiei lumii prin vaccinuri

Aceasta declaratie a venit din partea lui Bill Gates fara urma de ezitare, fara a se balbai sau a da vreun semn ca face o gresala de exprimare. Se pare ca a fost o parte deliberata si calculata dintr-o prezentare bine dezvoltata si coerenta.

Deci, ce inseamna urmatoarea afirmatie a lui Bill Gates "daca facem o treaba foarte buna cu noile vaccinuri, cu serviciile medicale, cu serviciile de sanatate reproductiva, am putea, cel mai probabil, sa reducem aceste numere cu 10 sau 15%? "

In mod evident, aceasta afirmatie implica faptul ca vaccinurile sunt o metodă de reducere a populaţiei. La fel si "serviciile de ingrijire a sanatatii", despre care toti cititorii NaturalNews deja stiu ca sunt, de fapt "servicii de perpetuare a bolilor" si aduc mai multe prejudicii decat ajuta oamenii.

Cum pot fi utilizate vaccinurile in asa fel incat sa duca la reducerea populatiei lumii?

In cazul in care vaccinurile sunt utilizate in scopul reducerii populatiei, exista doar trei moduri reale in care acestea ar putea fi, teoretic, "eficiente" din punctul de vedere al celor care doresc sa reduca populatia globului:

1) Ar putea ucide oamenii incet, intr-un mod care trece neobservat, efectele aparand poate peste 10 - 30 de ani, prin accelerarea unor boli degenerative.

2) S-ar putea reduce fertilitatea si, prin urmare, rata natalitatii in intreaga lume ar scadea, reducand astfel populatia lumii pentru mai multe generatii succesive. Aceasta metoda prin care e provocata "moartea lenta" ar putea parea mai acceptabila pentru oamenii de stiinta care doresc sa vada populatia mondiala in scadere, dar nu au destul curaj sa ucida oamenii direct, prin medicina conventionala. Exista deja dovezi ca vaccinurile pot provoca avorturi spontane http://www.truthistreason.net/bill-gates-says-vaccines-can-help-reduce-world-population

3) Vaccinurile ar putea creste rata de deces in cazul unei viitoare pandemii. Teoretic, eforturile de vaccinare pe scara larga ar putea fi urmate de o eliberare deliberata a unei tulpini de gripa extrem de virulenta, cu o rată de mortalitate ridicata. Aceasta abordare a vaccinurilor ca "arme biologice"ar putea duce la uciderea a milioane de oameni al caror sistem imunitar a slabit ca urmare a vaccinarilor anterioare.


Fundatia Bill si Melinda Gates

Poate ca nu intamplator, Fundatia Bill si Melinda Gates a canalizate sute de milioane de dolari in programe de vaccinare destinate oamenilor din intreaga lume. Unul dintre aceste programe este destinat cercetarii si dezvoltarii de "vaccinuri activate de sudoare", care ar putea utiliza nano-materiale cu invelisuri speciale pentru a transmite vaccinurile in organismul uman fara a utiliza injectiile.

Mai interesant, fundatia sa a investit, de asemenea, milioane de dolari in tehnologii de sterilizare care au fost numite solutii de "castrare temporara".


Se pare ca actiunile Fundatiei Gates sunt in totala concordanta cu formula pentru reducerea emisiilor de CO2 pe care a mentionat-o Bill Gates in discursul sau de la conferinta TED:

CO2 = P x S x E x C.

Prin reducerea natalitatii (prin tehnologiile sterilizare) si cresterea penetrarii vaccinurilor catre intreaga populatie a lumii, scopul sau declarat de reducere a populatiei globale cu 10 pana la 15% ar putea fi atins in doar cativa ani.

Cine va ramane in viata? Oamenii inteligenti

Lucru interesant despre toate acestea este faptul ca aceasta campanie de reducere a populatiei la nivel mondial prin intermediul vaccinurilor nu va avea impact asupra oamenilor care le vor evita in constient. Iar acei oameni sunt, in general, mai inteligenti decat media, oameni capabili, care au de fapt o capacitate sporita de a duce mai departe civilizatia umana prin analiza serioasa a lucrurilor.

In cazul în care umanitatea se va salva de la distrugerea proprie si va deveni o specie competitiva in univers, uciderea membrilor mai putin inteligenti ai societatii ar putea parea, pentru cei ce conduc lumea, o abordare perfect rezonabila. Nu sunt de acord cu aceasta abordare, dar poate fi exact ceea ce gandesc ei.

Oricum, decizia de a primi un vaccin antigripal sezonier este, fara indoiala, o dovada ca ati picat un fel de test de IQ universal, indiferent daca demararea acestei testari este sau nu intentia reala a celor ce influenteaza lumea, cum e Bill Gates. Mai important, aceasta este si o tradare a propriei biologii, deoarece aceasta indica faptul ca nu aveti incredere in capacitatea propriului dvs. sistem imunitar de a va proteja chiar si de infectii usoare.

Incercati sa nu fiti printre cei 10 - 15% care sunt sacrificati prin intermediul programelor de vaccinare la nivel mondial!

Fiti sanatosi si intelepti si veti supravietui eforturilor de depopulare a lumii, care fac victime in randul ganditorilor conventionali ce nu au suficienta inteligenta cat sa puna la indoiala ce li se spune sa faca de catre propriile guverne corupte." - sursa http://www.esoterism.ro/ro/bill.php

Comentariul nostru: despre problematica CO2 am vorbit la documentarul Global Warming Swindle (Marea Inselatorie A Incalzirii Globale) http://fymaaa.blogspot.com/2008/11/marea-neltorie-nclzirii-globale.html si nu consideram ca mai este cazul sa o facem si aici.  Este un tantar pe care vor sa-l faca armasar in scopul suprataxarii populatiei si a controlului acesteia (pe toate nivelele).

7 comentarii:

  1. Chiar si chestia cu CO2-ul e bullshit, s-a demonstrat ca odata cu cresterea temperaturii, creste si CO2-ul, dar reciproca nu e dovedita.

    Unii inca nu fac deosebirea intre Solar System Warming sau Global Warming sau Manmade Global Warming, efectele incalzirii fiind si ele motiv de speculatie.

    Mai bine ar pune accent pe poluare, pe jumulirea planetei, pe consumul resurselor cu sau fara rost si pe educatia celor 9 miliarde lacuste, in loc sa o tot arda aiurea cu CO2-ul.

    Intrebare: s-a incheiat si sezonul 2 de la Ancient Aliens, aveti cumva vreo traducere ?

    RăspundețiȘtergere
  2. In regula, intii sa inceapa cu Ei, cu acesti pseudo-binevoitori ai umanitatii!
    Dintotdeuna au gindit, au fost asa (duplicitari, perfizi, non umani), dar acum fiind presati de catre Altceva, in ultima etapa/faza la nivel global isi etaleaza adevarata indentitate!!!

    Anti 33.

    RăspundețiȘtergere
  3. Exact asta am spus si noi in articolul despre incalzirea globala Flavian. Suntem pe aceeasi frecventa de unda.Unul dintre traducatorii primului sezon, Marian matei, considera sezonul 2 mult prea comercial, episoadele sunt mai scurte, iar mesajul diluat si nu mai este dispus sa le traduca. Poate se baga altcineva la tradus.
    De acord si cu tine Anonimule!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi se pare interesant ca nici una (absolut nici una) din tehnologiile emergente care nu pot si nu vor fi popularizate ... nu este mentionata.
    Exista o multime de materiale referitoare la metode de disociere a apei, de exemplu, prin folosirea de frecvente ridicate, sau tehnologii de producere a energiei pe baya magnetilor. Acestea, daca ar fi aplicate, ar putea fi folosite la nivel de gospodarie/casa/familie si asta nu ar mai putea fi pusa la plata. Acea solutie miracol care arde uraniu 238 este o alta varianta de a ne pune sa platim pentru energie, fie ea si la jumatate de pret. Pret care va putea fi majorat dupa bunul plac al celor care detin tehnologia.
    Inclusiv ideea ca toate bateriile din lume nu pot stoca mai mult de 10 minute din energia necesara lumii este o GOGORITA. Sa arunci totul pe seama bateriilor, cand exista atatea solutii de stocare - electroliza, fie ea si asa slaba ca randament cum e acum, pomparea apei in bazine pentru folosirea ulterioara in hidrocentrale - este o bomba josnica chiar si pentru Bill. Fara sa luam in calcul ca nu intreaga lume foloseste energia la aceeasi cota in acelasi timp - slava Domnului pentru fusele orare !
    Ce e de facut ? Informarea pe internet, care deocamdata macar este cat de cat liber, pentru identificarea surselor alternative si neconventionale, testarea diferitelor modele (evident ca printre ele vor fi si unele false, fara sau mai ales cu voie), lasarea deoparte a spiritului mercantil astfel incat atunci cand gasesti ceva care chiar functioneaza sa il pui la dispozitia vecinului sau rudei tale, iar acesta la randul lui sa il dea mai departe... Asta e calea pe care o vad pentru a scapa de sclavia dependentei de furnizorii de energie, acesta este de fapt cosmarul marilor bogati ai lumii. Viata este energie - daca esti stapan pe energie, esti stapan pe viata. Energia ta - viata ta. Energia lor - viata ta este a lor...

    RăspundețiȘtergere
  5. Stiu ca episoadele din a doua serie sunt mai scurte, dar ultimele 3 cu underground-ul si tehnologia nazistilor mi s-au parut chiar interesante.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pentru utilizarea apei drept combustibil recomand materialele de aici: galerie HHO

    RăspundețiȘtergere
  7. ati uitat un aspect, important zic eu ... toti oamenii celebrii/inteligenti/genii s-au nascut din oameni obisnuiti cu nimic iesit din comunul acelor vremuri ... ai "ei", geniile, la randul lor au fost fericiti daca au dat nastere la urmasi obisnuiti ... deci, riscam sa ramanem fara genii :))

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...