Ieşirea Din MATRIX: STRĂVECHI EXTRATEREȘTRI - SERIALUL - SEZONUL I (29.08.2010)

duminică, 29 august 2010

STRĂVECHI EXTRATEREȘTRI - SERIALUL - SEZONUL I (29.08.2010)

ANCIENT ALIENS 
- THE SERIES - Season I
complete

În data de 26 dec 2009 am postat documentarul Ancient Aliens. Acel documentar era destul de cuprinzator si de bine documentat, insa insuficent pentru cautatorul insetat de cunoastere. De aceea , producatorii acelui film, HISTORY CHANNEL,  au simtit sa continue investigatia si au conceput un serial, mult mai explicit si mai convingator.
Astazi avem onoarea și bucuria să va prezentam în premieră pe țară, traduse, ca de obicei, cele 5 episoade ale acestui documentar plus episodul pilot (care contine aproximativ 50% informatii identice cu documentarul prezentat de noi in 26.12.2009, insa , sunt si 50% informatii noi, inedite).
Avem acest privilegiu  de a fi primii din tara care publicam aceste filme cu traducere datorita unor prieteni ai blogului, niste traducatori foarte daruiti si inimosi, care si-au sacrificat timpul lor pretios.
Multumim Marian Matei pentru dedicatia cu care ai tradus episodul pilot si episoadele 2, 4 si 5 in timp record si pentru efortul pe care-l faci pentru a traduce si in continuare, alte documentare. De asemenea, iti multumim Costin Stirbu ca esti alaturi de noi si participi la aceasta munca deosebita (el este traducatorul episoadelor 1 si 3). Fiti binecuvantati!
Chiar daca este un documentar apartinand de mainstream media, in ceea ce priveste acest serial, nu putem spune decat: JOS PALARIA!

Ideile de fond ale acestui serial sunt urmatoarele:
"Ce s-ar intampla daca am afla ca viata pe Pamant ar proveni din spatiul extraterestru? Milioane de oameni accepta teoria conform careia forme de viata inteligente au vizitat Pamantul cu mii si milioane de ani in urma si au fost venerate ca niste zei de fiintele primitive din trecut. Sunt monumentele megalitice de la Stonehenge, Insula Pastelui , piramidele din Egipt si altele, semne ale unei posibile vizite ale unor extraterestrii din vechime?  De la super structuriile inexplicabile, la cunoasterea sistemului solar, matematica si chiar si abilitatea de a crea electricitate, aceste episoade exploreaza dovezi ale influentei unor super - oameni asupra oamenilor din antichitate si ne poarta intr-o calatorie in jurul lumii, in cautarea raspunsurilor. Aceasta este o investigatie a unei teorii pe care multi nu o pot crede, dar si mai multi, poate,  sunt de acord ca nu mai poate fi ignorata." - traducerea si adaptarea de aici 

  O alta perspectiva interesanta asupra istoriei omenirii o are Jonathan Black in cartea lui "Istoria secreta a lumii  ", o carte care aduce elemnte noi, in acest imens si enigmatic puzzle al ORIGINIILOR noastre. Este o carte ce merita citita, in completare la filmul de astazi.

Daca se incarca mai greu, incercati sa le downloadati si apoi sa le vizionati direct din calculatorul dvs.

(Care triumfale, Zei si Dincolo de astea)
EPISODUL III -The Mission (Misiunea)
 EPISODUL IV - Closer Encounters (Întâlniri și mai apropiate)
EPISODUL V - The Return (Reintoarcerea) 

DOWNLOAD RAPID  
(Episoadele 0 - 1 de la butonul verde)

Pentru a va completa imaginea de ansamblu despre istoria oculta a omenirii, va recomandam sa studiati si urmatoarele articole si documentare:

13 comentarii:

  1. Aceleasi informatii recozmetizate in historyhd-like.

    Pierdere de vreme. Sunt documetare facute cu bugete mult mai mici si mult, mult mai interesante.

    RăspundețiȘtergere
  2. O serie de documentare super tari. Se merita investit timp pentru a viziona aceste informatii pretioase. Multumim din suflet pentru efort si pentru timpul investit in a ne oferi aceste comori. Multumim si traducatorilor! Sa fiti iubiti!

    RăspundețiȘtergere
  3. Episodul 4 nu se poate viziona sau descarca, arata eroare!
    Va rog frumos daca se poate rezolva problema, doresc sa am toata colectia!
    Multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumim ca ne-ati spus. In cel mai scurt timp vom remedia problema.

    RăspundețiȘtergere
  5. http://www.youtube.com/user/TalessiansReality#p/u/0/RkDheAsrBEY

    RăspundețiȘtergere
  6. Se pare ca si-a revenit singur episodul 4. Acum functioneaza .

    RăspundețiȘtergere
  7. foarte tare documentarul, chiar daca unele informatii nu sunt noi, sunt atat de compacte si de structurate incat este un documentar integrat. Felicitari !

    RăspundețiȘtergere
  8. Cu legătura mea de RDS, nu prea merg scoase în termeni temporali decenţi. (îmi merge cu 15 kb/s) dar văd că lumea le-a urcat şi pe hub-uri. Nu ştiu cât de legal este... sau nu dar ideea este că subtitrările dezvăluie sursa (Adică acest blog)

    Problema mea este următoare. Am găsit toate subtitrările dar nu o găsesc pe a patra. Ultimul episod. Le puteţi urca undeva...să le luăm şi noi?

    Mulţumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  9. Recomand - http://www.sendspace.com/

    RăspundețiȘtergere
  10. Subtitrarea este deja urcate pe www.titrari.ro, mai exact aici http://www.titrari.ro/index.php?page=cautareavansata&z8=1&z5=1418108 .

    RăspundețiȘtergere
  11. Salut! Poate incerci sa mai scapi de widget-urile din partile laterale ale site-ului. Nu de alta dar mananca mult RAM in browser. Sunt pagini care necesita 100 MB RAM cand intri in ele.

    RăspundețiȘtergere
  12. http://manolescubd.wordpress.com/2010/08/23/descarca-10-dvd-uri-cu-documentare-traduse/

    RăspundețiȘtergere
  13. Ce parere aveti despre o astfel de inregistrare:
    http://www.youtube.com/watch?v=t7MSsdrVH80
    despre astfel de comunicate vorbeste si Florin Gheorghita:
    http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/2007-07-04/comandoul-ashtar-si-planeta-crucii.html

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...