Ieşirea Din MATRIX: DE CE LUPTĂM? - Trupele se trezesc!

sâmbătă, 28 august 2010

DE CE LUPTĂM? - Trupele se trezesc!

Why We Fight? (2005)
De ce luptam?

Aceasta este o întrebare pe care orice patriot sau mercenar aflat pe orice front de lupta în lumea asta, ar trebui sa şi-o puna sau mai bine zis, pentru cine luptam şi cine are de câştigat din asta?

Astazi va prezentam un film documentar de lung metraj si un filmulet suplimentar care vine intr-o completare fericita la acest film.

 Iata ce scrie cineva despre documentarul "Why we fight" :

"Se poate sa fi fost simbolul conformismului si-al marginirii postbelice, dar Dwight D. Eisenhower a fost in mod cert un iconoclast, un vizionar si persoana care a prevestit viitorul Noii Ordini Mondiale. Dupa ce si-a terminat mandatul, Eisenhower a emis un aspru si aplicat avertisment cu privire la “complexul industrial militar” pe atunci in plina dezvoltare, prevestind cu o precizie de rau augur, starea lumii in anul 2004, caracterizata de un incestuos melanj al preocuparilor politice, economice si de aparare in Statele Unite. " - sursa http://www.cinemagia.ro/

VEDȚI FILMUL TRADUS, AICI

"Chiar si Trupele se trezesc" este un montaj realizat de David Icke, în care un soldat vorbeste cu privire la practicile fasciste ale razboaielor unde sunt trimisi ... toate pentru obtinea de profit cu nerusinare. Aceasta situatia este un dezechilibru si are loc cu marea indiferenta a oamenilor care sa faciliteaza economia de razboi, cei care fondeaza impozite si, astfel, bugetele de aparare, SUA, toate din SUA.

"Trebuie sa ne schimbam ... pentru o schimbare, Obama sta ca o papusica, folosind ca justificare, dar care face exact opusul."

"Ni s-a spus ca ne luptam cu teroristi; Realul terorist eram EU si terorismul real este aceasta ocupatie"

"Puterea lor consta numai în capacitatea lor de a ne convinge ca razboiul, asuprirea si exploatarea acestora este în interesul nostru. Ei înteleg ca bunastarea lor este dependenta de abilitatea lor sa convinga clasa muncitoare: sa moara, sa controleze piata altei tari, si sa ne convinga pe noi sa ucidem si sa murim." - sursa http://dezvatatorul.blogspot.com/

VEDEȚI  FILMULETUL TRADUS, AICI:


Pentru o mai buna informare in acest sens va rugam sa vizionati si documentarul :
WAR MADE EASY - How Presidents and Pundits Keep Spinning Us To Death (2007)


Soldatii NU vor asculta ordinele ilegale - dedicat Armatei Romane!


3 comentarii:

  1. Ma bucur ca s-au trezit multi si au curajul sa ia atitudine .
    Este bine, inseamna ca avem sperante ca acest pamant sa fie eliberat de aceste forte diabolice care se cred stapanii lumii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Trupele se trezesc? Sa speram. Dar ma indoiesc ca nu vor mai fi destui dispusi sa se inroleze pentru a-si castiga o pita. Vorbim de oameni care nu au nici o sansa in jungla capitalismului. Tineri din clasa de jos a societatii, fara scoli sau pregatiri care le-ar asigura un venit dintr-o slujba mai "pasnica". Sistemul ii obliga sa priveasca inrolarea ca pe o sursa sigura de venit. Cred ca majoritatea soldatilor stiu ca sunt platiti ca sa ucida (de multe ori oameni nevinovati). Aleg deliberat sa fie mercenari. Acei mercenari se simt bine, se simt puternici, deasupra tuturor. Cam greu sa vrei sa te trezesti din asemenea iluzie in care esti un mic zeu cand ai o jucarie in mana cu care poti decide cine moare si cine traieste.
    Oare vom asista si la o invazie a Iranului?
    Criss

    RăspundețiȘtergere
  3. De ce luptam?Cred ca aceeasi intrebare si-au pus-o in trecut,primul om care dadea cu bata si primul om care dadea cu sapa,atunci cand s-au intalnit(unul flamand dar avand o bata...celalalt avand o sapa,dar fiind prea obosit,ca sa se mai poata apara)Mi-a placut ultima replica din film:''De ce luptam?Cred ca pentru ca prea putini dintre noi se ridica sa zica:eu nu mai fac asta!''

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...