Ieşirea Din MATRIX: august 2024

sâmbătă, 31 august 2024

Ceruri Frankensteiniene


FRANKENSKIES (2024)

„FrankenSkies este un documentar de 80 de minute despre programele actuale de geoinginerie solară, sau de pulverizare de dâre toxice, care afectează fiecare ființă de pe Pământ. Lupta pentru sensibilizarea publicului cu privire la acest subiect, în ciuda obstacolelor reprezentate de o populație condiționată social și de un complex militar-industrial cu resurse infinite, este palpabilă în această încercare de trezire la adevăr.

Într-o progresie impecabil sincronizată, filmul dezvăluie campania globală de dezinformare privind formarea norilor chimici prin pulverizarea de aerosoli atmosferici. Confruntați cu un program de dezinformare sau de normalizare care implică mass-media controlate și un sistem educațional și politic îndoctrinat, militanții pun întrebarea: păstrați tăcerea pentru că sunteți de acord?

duminică, 25 august 2024

SOCIETĂȚI SECRETE - Diavolul de la Vatican

SECRET SOCIETIES 

- The Devil In The Vatican (2012)

Acest documentar este realizat din 42 de filmulețe a câte 10 minute în medie, prin care se dorește expunerea unor adevăruri legate de Vatican, iezuiți și legăturile cu sionismul și francmasoneria.

Se face un istoric al papalității,  în special ultimii papi, se vorbește despre arhivele Vaticanului, despre legăturile dintre fascism și Vatican, despre papa cel negru, despre exorcism, legăturile cu marii bancheri planetari (oamenii monopol), despre liturghia roșie, neagră și cea albastră (aspecte oculte din interiorul Vaticanului), despre societatea secretă Iluminati și legăturile cu Vaticanul, OZN -urile, extratereștrii și Vaticanul, legătura dintre diversele asasinate de răsunet și iezuiți (de ex. cazul Abraham Lincoln sau crimele de pe Titanic), Opus Dei, Ecumenism, Planeta X (Nibiru) și Vaticanul, profețiile Sfântului Malachis, despre cazul Erich Priebke, despre Hiroșima și implicarea iezuită acolo, cartea de vrăji a lui Honorius și multe multe alte lucruri. 

marți, 13 august 2024

VĂZÂND NEVĂZUTUL - Psihomanteumul și istoria comunicării cu morții

SEEING THE UNSEEN (2018)

Dr. Raymond Moody, Psychomanteum

 & Scrying

„Alăturați-vă Dr. Raymond Moody în timp ce călătorește la psihomanteumul grecesc cunoscut sub numele de Oracolul morților pentru a studia metoda lor antică a divinației, cunoscută și sub numele de privire clară în profunzime, pentru a vorbi cu cei dragi plecați. 

Apoi continuă să-și construiască propriul psihomanteum pentru a continua să studieze efectele acestui lucru pentru a-i contacta pe cei dragi plecați. Ceea ce a descoperit va schimba pentru totdeauna modul în care procesăm moartea.” SURSA 

sâmbătă, 10 august 2024

DESCIFRAREA SĂNĂTĂȚII - Secretele Intestinului Vostru

HACK YOUR HEALTH (2024)

The Secrets of Your Gut

Un film descoperit pe Netflix, tradus cu numele Secretele Alimentației.

Recomandări cheie

Microbiomul intestinal este considerat un „al doilea creier” deoarece produce mulți neurotransmițători ca și creierul.

Stilul de viață bun și alegerile medicale pot promova sănătatea microbiomului intestinal.

Microbiomul intestinal al fiecărei persoane reflectă propriile experiențe și alegeri și, prin urmare, este unic.

Microbiomul intestinal este foarte important.

Dacă nu ești convins, probabil că nu ai vizionat noul documentar Netflix, „Hack Your Health: The Secrets of Your Gut”, care oferă o privire ciudată și captivantă asupra lumii complicate a sistemului nostru digestiv și ai trilioanelor de bacterii și alte microorganisme, care-l locuiesc.

Cu ajutorul unei celebrități specialistă în intestine, Giulia Enders, MD, filmul explorează impactul profund al sănătății intestinale asupra funcției creierului, asupra sănătății mintale și asupra bunăstării generale.

A face schimbări în stilul de viață și alegeri de care beneficiază microbiomul intestinal „nu poate fi doar foarte încurajator, ci și poate schimba viața”, spune Justin Sonnenburg, dr., profesor de microbiologie la Universitatea Stanford din California, care a fost prezentat în documentar.

Continuați să citiți șapte lecții de top din film:

vineri, 2 august 2024

UN ALT SINE - un serial turcesc excelent despre constelații familiale

A apărut Sezonul 2

Zeytin Ağacı (Another Self)

- Un alt sine (2022)

Un film foarte bun despre cunoasterea si descoperirea de sine si vindecarea prin intermediul constelatiilor sistemice / familiale...

„Un alt sine” este călătoria a trei femei care pornesc într-o călătorie de acceptare de sine în timp ce trec de la traumele trecute care le vor schimba viața pentru totdeauna. Femeile împărtășesc o prietenie frumoasă care le ajută să treacă prin această călătorie, în timp ce legătura lor se confruntă cu provocări și necazuri care le fac mai puternice.

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...