Ieşirea Din MATRIX: COLECTIV - singurul film românesc nominalizat la Oscar în 2021

duminică, 30 octombrie 2022

COLECTIV - singurul film românesc nominalizat la Oscar în 2021

Collective (2019)

Azi se împlinesc 7 ani de la momentul COLECTIV din 30 Oct 2015 ... Din punctul meu de vedere acolo s-a realizat o ofrandă satanică realizată de ziua sataniștilor: Helăuin. În mod normal 30 OCT ar trebui să fie doliu național. Nu numai că nu se întâmplă asta, dar vin unii adrenochromiști miliardari de prin alte țări care să sărbătorească pe la Bran rahatul ăsta de sărbătoare și unde Elon Musk a anunțat că va lansa încă un pas al agendei globaliste și al Inteligenței Artificiale: o actualizare în privința sistemului Neuralink. Nimic nu este întâmplător.

Arahat nu numai că nu a răspuns pentru crimele de la Colectiv, dar a gestionat și falsdemia în care au ars alte câteva zeci de persoane prin spitale. Omul e protejat de dracu la propriu și la figurat. Acest cioclu ar trebui să fie primul care să pice.

„Colectiv este un film documentar din 2019 regizat de Alexander Nanau. Acesta urmărește o investigație a unor jurnaliști de la Gazeta Sporturilor despre corupția din sistemul de sănătate românesc care a cauzat dezastrul de la clubul Colectiv.  

Filmul a avut premiera mondială la Festivalul de Film de la Veneția, la 4 septembrie 2019. A fost lansat în România la 28 februarie 2020 și la 20 noiembrie 2020 în alte țări, inclusiv în Marea Britanie și SUA. A primit aprecieri de la critici, precum și premii, inclusiv de la Premiile Academiei Europene de Film și Societatea Națională a Criticilor de Film. La 15 martie 2021 a fost nominalizat la categoriile Cel mai bun film străin și Cel mai bun film documentar la cea de-a 93-a ediție a Premiilor Oscar.

 În urma unui incendiu tragic într-un club românesc, victimele arsurilor încep să moară în spitale din cauza rănilor care nu puneau viața în pericol. O echipă de jurnalişti de investigaţie începe să dezvăluie corupţia în masă a sistemului de sănătate şi a instituţiilor statului. Colectiv urmează jurnaliștii, fluierătorii și autoritățile deopotrivă. O privire captivantă și fără compromisuri asupra unui sistem disfuncțional, expunând corupția, propaganda și manipularea care afectează astăzi nu doar România, ci și societățile din întreaga lume.

Filmul Colectiv a câștigat în 2020 Premiul Academiei Europene de Film la categoria „cel mai bun documentar”. În 2021 a fost desemnat cel mai bun documentar la Critics’ Circle Film Awards (Premiile Cercului Criticilor de Film din Londra). Pelicula a fost desemnată propunerea României la premiile Oscar 2021, la categoria „cel mai bun lungmetraj internațional” și la categoria „cel mai bun documentar”. La 15 martie 2021 a fost nominalizat de către Academia Americană. Este pentru prima dată când un film românesc este nominalizat la premiile Oscar. În iunie 2021 filmul a câștigat Premiul LUX al Parlamentului European.” SURSA

VEZI FILMUL TRADUS, 

AICI sau AICI

PS. Tocmai am aflat că vine la Bran și Maria Abramovici la Bran, satanista adrenochromistă, protejata lui Gheiț & Co. Miroase a pute. Am înțeles că Ciucă a predat comanda MAPN Diviziei 101 ... probabil că vor să pornească războiul cu surle și trâmbițe satanice, cu ritualuri închinate reptilelor.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...