Ieşirea Din MATRIX: REZISTĂ - ultimul documentar al trilogiei HOLD + multe alte filme BONUS

luni, 9 mai 2022

REZISTĂ - ultimul documentar al trilogiei HOLD + multe alte filme BONUS


 HOLD OUT (2022)

N-am mai simțit să dau nicio atenție subiectului, însă prin alte părți ale planetei nebunia continuă, ba chiar se amplifică (vezi China, Italia, Australia), iar parlamentul UE a votat prelungirea certificatelor Covid încă 1 an. Deci tâmpenia rezistă, așa că din gând în gând, voi mai posta unele noutăți în speranța că poate, poate, măcar 1 om în plus, se va trezi din hipnoza plandemuistă a Marii Resetări. Acesta rămâne de fapt un război mult mult mai dur și mai pervers decât ce se întâmplă prin Ucraina.

„Documentarul "Hold-Out" de Pierre Barnerias: Tot adevărul despre pandemia planificată și observații inedite despre produsele injectabile Pfizer, Moderna, Astra Zeneca, Johnson & Johnson și Sanofi-Pasteur.

Descoperiți informații exclusive care vor reuși să îngroape definitiv povestea acestei pandemii abil orchestrate! 

După explozivul HOLD UP (2020), apoi revelatorul HOLD ON - PRIMUM NON NOCERE (2021), iată acum HOLD OUT(2022), ultima parte a trilogiei de investigații realizate de colectivul de jurnaliști independenți francezi.

În urma analizelor, un grup de medici s-au reunit pentru a observa, cu groază, conținutul vaccinurilor administrate populației. Ce conțin aceste injecții? Ce este ascuns? Toate răspunsurile și multe altele vă vor fi oferite în acest film Hold Out, un documentar realizat de un grup de foști jurnaliști din mass-media franceză.”

P.S. Tot de această echipă de jurnaliștii francezi sunt făcute și documentarele MAL TRAITES (2020) - COVID-19 (TRATAMENTE RELE - modul cum bolnavii Covid-19 au fost lipsiți de remedii eficace)”, „VACCINAREA COVID - 19 - Crima perfectă (din seria Hold UP)” și „CECI N'EST PAS UN COMPLOT (2021) - ACESTA NU ESTE UN COMPLOT (tradus și cu ACEASTA NU ESTE O CONSPIRAȚIE) .

VEDEȚI DOCUMENTARUL TRADUS, AICI

BONUS 
Mai jos și ultimele filme traduse pe subiectul inoculărilor și plandemoniei 
(de la ultimul articol dedicat subiectului)


Pfizer reține cea mai mare parte din cele 329.000 de pagini de date ale studiului său privind efectele secundare ale vaccinului. Acest lucru provoacă suspiciune. Prin urmare, merită o privire mai atentă.


Antreprenorii raportează că nu odată cu începerea pandemiei prescrise de Corona, ci odată cu începerea vaccinării împotriva Covid 19, rata mortalității a crescut vertiginos. Publicul nu observă acest lucru la început, cu excepția faptului că una sau două celebrități, precum și mulți sportivi, dispar brusc de pe scenă fără o șoaptă: moarte sau insuficiență cardiacă după vaccinare


Dr. Roger Hodkinson, patolog din Canada: "Am o serie de mesaje importante pentru dumneavoastră din acest spectacol de groază fără precedent, cel mai rău din istoria medicinei."


Compania farmaceutică BioNTech a avut o ascensiune fulminantă în 2021, iar numele său este cunoscut în întreaga lume. În timp ce compania a înregistrat o pierdere de 181 de milioane de euro în 2019, pentru 2021 era așteptat un profit de cel puțin nouă miliarde de euro. Nu ar fi interesant să cercetăm mai atent rețeta lor de succes? La urma urmei, cine nu și-ar dori să aibă aceeași ascensiune fulgerătoare?


Sistemul de raportare a erorilor de vaccinare din SUA, VAERS, a publicat recent un set de tabele care arată care loturi de vaccin Covid 19 au provocat rapoarte de daune și cât de des. Potrivit fostului vicepreședinte al Pfizer, Dr. Michael Yeadon, nu poate fi vorba decât de o intenție calculată și nu de o întâmplare sau chiar de o coincidență. Concluzie: Vaccinarea trebuie oprită imediat cu forțe unite.


De la declararea pandemiei de Coroana nu a existat niciodată vreun motiv care să justifice injecţia pe bază de gene pentru copiii sănătoși. Există suficiente dovezi din partea experților pentru a nu face acest lucru, dar acestea sunt suprimate și ignorate. Ce gen de crimă împotriva copiilor are loc aici?!


O avocată și alți șapte procurori acuză 16 elite de rang înalt, precum Bill și Melinda Gates, Anthony Fauci sau Peter Daszak, de genocid. Într-un rechizitoriu uluitor adresat Curții Internaționale de Justiție de la Haga, aceștia sunt acuzați de numeroase încălcări ale Codului de la Nürnberg și de diverse crime împotriva umanității.


 Biolaboratoarele din Ucraina - Dacă cercetarea științifică poate duce la un rezultat care distruge omenirea, este timpul să se oprească! 45 de oameni de știință solicită, prin urmare, încetarea imediată a așa-numitei "cercetări de tip Gain-of-Funktion", care poate crea viruși mult mai periculoși decât virusul Corona. Se spune că în Ucraina există cel puțin 30 de biolaboratoare suspecte, finanțate de Statele Unite.


Se află omenirea, de fapt, într-un experiment cu cobai vii prin vaccinarea ARNm a codului genetic Covid-19? Altfel, de ce Dr. Madej, în cel de-al doilea interviu acordat la Kla.TV, solicită un moratoriu asupra acestor noi vaccinuri care au potențialul de a modifica permanent genomul uman? Cunoscutul medic de investigație face apel la toți oamenii să nu renunțe nici voluntar, nici de bunăvoie la libertăți și drepturi civile, ci să se întrebe despre planul mai mare care se află în spatele tuturor constrângerilor Covid nefondate din punct de vedere științific.


Când Parlamentul European a descoperit că șefa Comisiei Europene, doamna von der Leyen, negociază și încheie contracte cu companii farmaceutice în spatele său, parlamentarii au cerut să le vadă. Dar ei nu pot vedea decât documente înnegrite, multe pasaje rămân ascunse chiar și pentru ei. Aceștia au prezentat apoi o propunere de rezoluție pentru înființarea unui fond de compensare pentru victimele vaccinurilor Covid 19. Oare încep în sfârșit politicienii să își asume responsabilitatea pentru numeroasele leziuni provocate de vaccinuri?


 Observații tulburătoare au fost făcute în timpul examinării a sute de doze de vaccin Corona. În toate acestea au fost găsiți contaminanți potențial periculoși. Patologii au confirmat, de asemenea, conţinutul de particule străine în cadavrele celor care au murit după vaccinare. Urmăriți interviul cu cercetătorul Holger Reißner. El speră că descoperirile sale vor fi totuși infirmate, deoarece acest material ar avea consecințe incredibile pe termen lung în corpul uman, mai ales pentru copii!


Acest documentar șocant de la Kla.TV dovedește: Oamenii vaccinați mor cu miile după vaccinarea Corona! Experți de top precum profesorul Bhakdi și renumitul laureat francez al Premiului Nobel Luc Montagnier confirmă acest lucru. Chiar și Institutul Paul Ehrlich trebuie să confirme o creștere a numărului de decese cu aproximativ 10.000%! În loc să expună acest "scandal al vaccinării", autoproclamații verificatori de fapte neagă însă cu perseverență orice legătură cu vaccinarea Corona. Prin urmare, ajutați la evitarea iminentei catastrofe umane prin declanșarea unui efect de domino de răspândire în continuare a acestor informaţii!


Israelul este considerat o țară model în ceea ce privește controlul pandemiilor și un pionier în vaccinarea împotriva Covid-19. O mare parte din populație a primit chiar doza de rapel - iar consecințele? Mass-media nu vorbește despre acest subiect, dar în social media mii de oameni raportează cele mai grave efecte secundare pe care le-au suferit și moartea celor dragi. Vedeți aici mărturii sfâșietoare ale unor oameni cândva sănătoși, ale căror vieți sunt acum distruse.
(VERSIUNEA LUNGĂ - AICI)


Dacă doriți să aflați dacă noile vaccinuri Corona Valneva și Novavax sunt vaccinuri convenționale cu viruşi inactivaţi sau dacă s-a "schimbat brânza din capcana pentru șoareci cu salam", nu trebuie să ratați următoarea emisiune cu două voci importante de experți.


Dr. Robert Malone, virusolog, imunolog și biolog molecular american, a comentat public vaccinarea copiilor cu COVID-19. Fiind unul dintre descoperitorii tehnologiei de vaccinare cu ARNm, Robert Malone avertizează cu privire la modificările fundamentale ale sistemului imunitar și la daunele asupra reproducerii care ar putea afecta chiar și generațiile viitoare ale familiei dumneavoastră ca urmare a vaccinării. etc...


Printr-un număr mare de studii de experți și multe întâlniri live, Comitetul Corona a reușit să colecteze nenumărate dovezi în ultimii 2 ani că o crimă globală trebuie descoperită. Avocații din preajma Dr. Reiner Füllmich se află acum în proces de inițiere a așa-numitei proceduri de mare juriu, adică un proces internațional de analiză a probelor.


Acest discurs al fondatorului Kla.TV, Ivo Sasek, este o plângere penală, gata de tipar, împotriva unor persoane necunoscute, pe care o depune în scris și la procuratura "sa". Cum daunele pur oficiale ale vaccinului Covid au crescut și în Elveția cu 14.200 % de la începutul vaccinării (în Germania cu peste 24.000 %), pentru Sasek s-a atins limita. El cere procurorilor să acționeze față de toate victimele vaccinului Covid, cum au trebuit să o facă mereu - începând de acolo de unde se naște un copil mort; să se inițieze anchete extrem de amănunțite!


 Ivo Sasek sintetizează 80 de situații faptice explozive privind frauda Covid cu dovezi puternice și solicită o "interzicere a profitului din criză" la nivel mondial! Peste 120 de surse selecționate și verificate din întreaga lume susțin fiecare argument "banii înapoi" din acest discurs masiv al națiunilor. Fie că este vorba de scandalul măștilor, de frauda cu vaccinuri sau de escrocheria cu certificate: veți găsi toate sursele în text. Circa 600 de emisiuni pe această temă specifică au servit ca bază pentru acest concentrat de cercetare fără precedent! RĂSPÂNDIŢI această emisiune în întreaga lume – ceasul bate!




Comisia de Investigare a Pandemiei Corona - CATHERINE AUSTIN FITTS - CONTROL SOCIAL

DE-ABIA ACUM ȊNCEP SĂ SE VADĂ EFECTELE GENOCIDULUI 


(MARELE JURIU ZIUA 2 PARTEA 1) - Dr. Sylvia Behrendt și Dr. Astrid Stuckelberger experte în reglementări sanitare internaționale la OMS



#BillGatesAboutTrumpsVaccineCommittee #IncrediblyRiskyVaccines

Într-o înregistrare din 2017, Gates vorbește despre cum a încercat să-i blocheze lui Trump crearea unei Comisii de Anchetă a Efectelor Adverse ale Vaccinurilor, acțiune ce a avut la bază eforturile neobosite ale erolului anti-vaccinare - Robert Kennedy Jr.
Pentru cine dorește să citească cea mai nouă carte a acestuia, de 1.000 de pagini: “The Real Anthony Faucci: Bill Gates, Big Pharma, and the Global War on Democracy and Public Health” (trad: “Adevăratul Anthony Faucci: Bill Gates, Cartelul Farmaceutic, și Războiul Global împotriva Democrației și Sănătății Publice”), să mă contacteze în privat, și i-o voi trimite negreșit!
Si Vis Pacem, Parrabelum!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...