Ieşirea Din MATRIX: Altiyan Childs, artist câștigător de X-Factor, demască religia mondială a elitelor

marți, 9 noiembrie 2021

Altiyan Childs, artist câștigător de X-Factor, demască religia mondială a elitelor


 FREEMASONRY UNVEILED (2021)
The X FACTOR Winner, Altiyan Childs exposes Masonry

Altiyan Childs este un personaj interesant a cărui poveste o voi detalia în articolul de mai jos, traducând un articol de pe NEWS.com. Cred că este importantă povestea lui, deoarece aduce un plus de credibilitate, comparativ cu poveștile unor escroci gen LEO ZAGAMI (un smecheras de cartier care se credea Mesia, s-a dat mason de gradul 33 (vezi aici) si a spus ca in 21 dec 2012 se va instaura Noua Ordine Mondiala care este imparatia lui Dumnezeu, iar el e imparatul (LEUL DIN SION)”, un individ care a făcut mai mult rău decât bine, adevărului, deși dezvăluirile făcte de el aveau un  grad destul de mare de adevăr. 

Despre masonerie am mai vorbit atât în cadrul articolului dedicat lui Zagami (vezi aici), dar și în alte articole dedicate mai mult sau mai puțin direct, în categoria SOCIETĂȚI OCULTE  așa că nu voi mai spune prea multe pe marginea subiectului.

Voi spune doar că personal tind să cred că Lucifer nu e Satana și am explicat mai pe larg AICI de ce. 

Apoi nu cred că singura soluție a problemei este creștinismul și că vai întreaga masonerie se opune creștinilor (Vaticanul este poate cea mai întunecată unealtă a satanei și iată, este „creștină”; iezuiții sunt parte din problemă, așa ziși creștini și alte familii elitiste creștine - vedeți THE FAMILY, documentarul despre influența fundamentalismului creștin asupra lumii), mulți masoni sunt creștini și unii chiar fanatici (vezi cazul lui Oreste) ... 

Religia creștină instituționalizată, este parte a sistemului de control al matricei ... Adevăratul pericol pentru sistem vine din partea celor care s-au trezit spiritual, indiferent pe ce cale au ajuns la această trezie, fie că au urmat calea creștinismului, mai ales a celui ezoteric (isihasmul), fie sufismul, iudaismul ezoteric (Kabbalah) sau alte cai gen șamanism, yoga, aikido, shaolină, vipassana, zen, non-dualism, psihologia transpersonala, regresii hipnotice, respiratia holotropica sau pneuma, sau chiar prin masonerie, gnosticism, achimie si alte practici oculte (căi care sunt demonizate de unii creștini) ...

 Adevărata problemă o reprezintă oamenii care trăiesc liberi, în iubire în frecvențe înalte, în adevăr, în comuniune cu alții și cu sinele lor mai înalt (indiferent cum este numit de unii sau de alții), cei care contestă sistemul și care observă componenta demoniacă, satanică, din miezul sistemului, aspectul arhonic, parazitar. Aceia sunt vânați, indiferent că sunt creștini, yoghini, budiști, atei, neafiliați, agnostici, spiritiști, clarvăzători, șamani, astrologi sau iniferent ce ... este un război împotriva conștiinței.

Apoi din ce mai știu și eu, există și în masonerie, multe loji, multe ordine, multe facțiuni ... unii se focalizează pe Bafomet (care nu pare un simbol atât de negativ pe cât vor unii să pară, dacă-l iei la bani mărunți), alții pe Saturn (pe cubul negru), alții pe Sirius, alții pe Lucifer, alții pe sunt sataniști direct și există și masoni creștini ... există unii orientați către magie, spiritism, vrăjitorie, astrologie, numerologie, divinație, tarot, dar și aici contează mult intenția din spatele acestor practici, așa cum este în cazul magiei albe și magiei negre, unii pot fi bine intenționați, alții rău intenționați. Deci e greu să bagi toată masoneria în aceiași oală și să începi o vânătoare de vrăjitoare împotriva lor.  

Fiecare mason e unic și fiecare caz trebuie analizat separat. Și da, tind să cred că de la gradul 33 în sus, începe partea cu adevărat întunecată acestor culte, despre care nici majoritatea masonilor nu au idee. Să nu uităm că au existat masoni care au făcut bine României, gen Cuza, Tudor Vladimirescu, unii spun că Horea a fost mason. Deci a spune că cineva e rău absolut, satanic, doar pentru că e mason, e un fanatism și o radicalizare, o mentalitate inchizitoare ... părerea mea. Sau a spune că toți creștinii sunt buni, e iar o gogomănie. Adevărul e mai mereu la mijloc.

O mare parte a demonizării simbolurilor masonilor și a masoneriei vine de la biserica instituționalizată de la papi (unii dintre cei mai mari criminali din istoria umanității), asta ca să fac pe avocatul „diavolului” ... am explicat mai pe larg aici, ce și cum despre masonerie.

Cred că e bine să cunoașteți aceste aspecte pe care le expune Altiyan, să vedeți pericolele din spatele acestui cult, în ce vă înhămați, dar să nu mergeți în extreme... părerea mea. 

VEDEȚI FILMUL TRADUS AICI: 

PRIMA PARTE și A DOUA PARTE

AICI* filmul dintr-o bucată

*pentru prietenii mei din ok.ru

Așadar, să vedem mai jos și povestea lui Altiyan:

Altiyan Childs vorbește despre faptul că a rămas fără bani după ce a câștigat The X Factor și despre modul în care religia l-a ajutat să facă față

Câștigătorul celei de-a doua ediții din X Factor (Australia) nu s-a reținut când a fost întrebat despre experiența sa în emisiune - și despre momentul său de peșteră.

Fostul câștigător al filmului The X Factor, Altiyan Childs, a ieșit în fața afirmând faptul că există contracte draconice pentru concurenți la emisiuni precum The X Factor și The Voice și că sunt forțați să le semneze.

Childs, în vârstă de 43 de ani, a dezvăluit, de asemenea, că l-a găsit pe Dumnezeu în timp ce continuă să treacă peste ceea ce spune că a fost o perioadă de vânătăi după ce a câștigat The X Factor în 2010.

El a fost îndrumat în concurs de Ronan Keating cu Natalie Imbruglia, Kyle Sandilands și Guy Sebastian, ceilalți trei mentori.

„Am văzut multă vanitate și multă falsitate în jurul meu, oameni călcând peste toate pentru a ajunge undeva”, a spus el pentru news.com.au.

„Îți zâmbesc în fața, dar toți te urăsc. Apoi te apropii mai mult de vârf și încep zvonurile și încep să te  muște.”

El spune că a rămas fără bani după ce a câștigat spectacolul și a semnat și apoi a fost abandonat de Sony Music.

„Când am câștigat, am văzut un alt nivel de corupție, o mulțime de șerpi și o mulțime de rechini”, a spus el.

Primul său single, Somewhere In The World  (ce are niște versuri foarte frumoase), a ajuns pe locul 8 în topurile ARIA australiene și a obținut discul de platină, dar Childs spune că nu a văzut niciun cent.

„Am vândut între cincizeci și șaptezeci de mii de single-uri și am fost plătit exact 0 dolari pentru asta”, a spus el.

„Dar nimeni nu se plânge, pentru că dacă ai răbdare și te joci și ești un băiețel bun și dacă tu cânți ceea ce îți oferă ei, atunci după 10 ani, dacă ai noroc, vei acumula niște bani, dar mai ales prin concerte sau marfă.”

El crede că acum a fost prea „moale” în procesul de audiție pentru a ajunge în finala cu cei12 și spune că acei concurenți care sunt disperați să ajungă în industria muzicală sunt practic forțați să semneze contractele restrictive.

„Contractul pe care îl semnezi este mai gros decât o carte Harry Potter”, a spus el.

„Când ești în top 12, nu ai de ales.

„Dacă nu îl semnezi, ești dat afară și te înlocuiesc înainte de a ajunge la televizor.”

Childs are sediul chiar în afara orașului Dubbo, în New South Wales, împreună cu soția sa de doi ani, Samantha, care este un antreprenor de pompe funebre.

Tocmai a lansat un nou single, Exhale, pe care l-a finanțat independent.

Childs, e mereu deschis, a scris o carte, dar i s-au oferit sfaturi juridice că trebuiesc scoase părți din ea dacă dorește să fie publicată, deoarece este prea litigioasă.

Aceasta include ceea ce spune el a fost o experiență excesiv de negativă cu fosta sa companie de discuri Sony Music.

„Am scris o carte și a stat acolo în dulapul meu, dar este o carte foarte riscantă de lansat, pentru că nu știu câți oameni vor încerca să mă dea în judecată”, a spus el.

„I-am pus pe doi editori principali să se uite la el, dar au spus că trebuie să fie schimbată pe larg pentru a evita procesele.

„Dar nu pot să o reduc, este ca un cântec, nu pot.”

El spune că a câștigat The X Factor și că în următorii ani după acea i-au oferit o perspectivă asupra industriei muzicale și nu este ceva ce îi place.

„În industrie, există multă iubire de sine, dar nu de un tip sănătos”, a spus el.

„Există mult ego și apoi este faima.

„Probabil că aș fi încă la radio, ca să fiu sincer cu tine, dacă aș fi fost puțin mai egoist, puțin mai mândru, dar nu sunt eu.”


Un lucru l-a ajutat să treacă peste experiența din The X Factor : Childs s-a orientat către religie și nu se teme să vorbească despre asta.

„Mă concentrez acum asupra Tatălui meu Ceresc, mai mult sau mai puțin”, a spus el.

„El m-a binecuvântat în fiecare zi din viață.

„Chiar mă străduiesc să fiu cât de sfânt pot, să fiu sincer cu tine.”

În ultimul deceniu, înainte ca Childs să apară în The X Factor, cântărețul susține că a primit un semn de la Dumnezeu care l-a pornit în călătoria sa spirituală.

Pentru prima dată, a vorbit despre acel moment, care a avut loc după ce conducea înapoi după un concert la Penrith, în New South Wales, pe scaunul pasagerului unei mașini.

După cum s-a dovedit, șoferul a adormit și erau pe un curs de coliziune pentru a avea un accident.

„Eram adormit și am auzit o voce clară ca ziua, era ca vântul”, susține el.

„A fost ca sunetul oxigenului, este greu de explicat. A fost o voce pe care am auzit-o adânc în capul meu și lângă ambele urechi, care spunea „trezește-te” și am deschis ochii. M-am uitat și era un perete care venea spre mine într-un unghi de 45 de grade și m-am uitat în dreapta mea și șoferul meu era leșinat. Am întins mâna și ritmul cardiac nu mi-a crescut sau ceva, era calm și am apucat volanul și l-am împins câțiva centimetri spre dreapta și am ratat peretele. A fost destul de incredibil, m-am gândit în sinea mea, de ce ar ajunge ceva în mine și m-ar trezi așa?”

Pentru următorul deceniu, Childs spune că s-a luptat cu spiritualitatea sa, inclusiv devenind membru al francmasonilor.

„Acesta a fost începutul unei călătorii uriașe”, a spus el.

„Am petrecut zece ani cufundat în cărți și studiind, evident că bat, bat, bat la uşă, bat cât am putut. Zilnic băteam la ușa Lui.” 

 Totul s-a schimbat când a spus că s-a așezat și a citit corect Biblia.

„Asta a fost, mi-am luat toate cărțile, le-am luat pe toate și le-am legat în câteva cărucioare Coles și le-am dat foc”, a spus el.

„Mi-am pus și șorțul masonic acolo și totul. A fost o relație destul de uimitoare pe care am format-o cu Isus Hristos, omule.”

Childs nu își ia muzica prea în serios, deoarece are alte lucruri pe care se concentrează, inclusiv devotamentul său față de religie.

„Dar sincer, frate, suntem aici de puțin timp și cu cât ai mai mult succes, cu atât mai mult ai de pierdut.”


O poveste care a făcut senzație când Childs a câștigat The X Factor a fost povestea conform căreia, la un moment dat al vieții sale, a trăit într-o peșteră.

Dar privind în urmă, Childs spune că povestea este pur și simplu un moment de reality TV, alimentat de producători și poate de propriile răspunsuri prea emotive în timp ce încerca să-și facă drum prin competiție.

Au fost exagerați?

„Sigur că au fost”, a spus el.

„Nu aș putea scăpa niciodată din asta. Odată ce o spun pe primele pagini și pe Today Tonight și tot felul de chestii, nu mai ai nicio speranță să remediezi asta. Mi-am dat seama mai târziu că eram foarte dramatic cu emoția mea. Toate chestiile astea au trebuit să le mulgă, ei știu ce fac.

„Era o margine de stâncă, era un loc în care obișnuiam să-mi duc colegii când eram la liceu. A fost complet normal și un loc foarte, foarte sănătos pentru a merge ca și copil. Dar eu sunt încă „omul cavernelor”, frate... Și știi ce? Așa să fie."


Deși nu a fost văzut în ochii publicului de câțiva ani, Childs spune că în culise a lucrat mereu din greu și și-a construit o bază puternică de fani, în special prin Facebook.

Cu noul single Exhale, el plănuiește să facă un turneu în Australia în acest an. El acceptă că la 43 de ani și un străin în industria muzicală australiană, este cel mai probabil să nu-i auzi single-ul la radio.

„Cel mai bun lucru la care mă aștept este doar o lansare la sol, niște posturi comunitare”, a spus el.

Dar și pentru el este în regulă, este la fel de fericit să-și conducă mândria și bucuria, un Porsche de epocă de 40 de ani, pe cât își aude muzica la radio.

„Conduc în fiecare zi, mă gândesc, mă relaxez și îmi citesc Biblia în mașină și mă bucur cu adevărat de întregul proces”, a spus el.

„Apoi mă întorc la antrenamente pentru turneu, pentru că turneul este o fiară diferită.

"Sunt gata." Traducerea și adaptarea de AICI

În completare la ceea ce spune Altiyan vedeți și:

INDUSTRIA MUZICALĂ DEMASCATĂ 

dar și DEMASCAREA SOCIETĂȚILOR SECRETE - Semne și Simboluri

Studiați și cartea „Hollywood Ezoteric Sex, secte si ocultism in film, de Jay Dyer”.




3 comentarii:

  1. A zgariat , doar , subiectul . Nu la spart , nu a intrat in el . Nu am cazut in fund , nu mi-a dat capul pe spate asa cum se anunta . Aceste lucruri pe care le " dezvaluie " el le stiam cu mult inainte sa vad acest videoclip . Mai mult de 70% imi arata personaje si semne , desi , desigur le putea reduce la 5 min. A fost ca glazura pa un tort . N-am gustat miezul . Si-acu ce-ar vrea el sa facem ...... ? Sa fugim cu totii in bratele lui gizas ? S-a devoalat pt atat ? Dati-mi voie sa spun ca nu este altceva decat .... o alta manipulare .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e chiar tot manipulare, de aceea am zis să luați cu discernământ ... într-adevăr a zgâriat suprafața, dar nu mulți sunt la fel de informați ca dumneata domnule comentator. Mai sunt și novici printre noi ...

      Ștergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...