Ieşirea Din MATRIX: Interviu video tradus cu dr. Andrew Kaufman despre criza coronavirus, problemele testării covid, problemele vaccinurilor, vaccinul covid

vineri, 18 septembrie 2020

Interviu video tradus cu dr. Andrew Kaufman despre criza coronavirus, problemele testării covid, problemele vaccinurilor, vaccinul covid


Andy Kaufman este una dintre vocile cele mai puternice, lucide, clare pe care am auzit-o încă de la începuturile PLANdemoniei, un om de la care am învățat multe. Dacă nu l-ați văzut până acum, vă invit să-i vedeți cu atenție cele 3 filme publicate de noi până acum și să studiați articolul dedicat lui AICI (unde are și o mică descriere biografică).
În acest interviu puternic de azi, Spiro și Dr. Kaufman discută despre reducerea (în creștere) libertăților civile de bază, care se normalizează sub falsul pretext al unei urgențe globale de sănătate.
Doctorul Kaufman își pune reputația și cariera în joc în timp ce dezvăluie, ceea ce el descrie ca fiind, o criză fabricată pentru a se realiza o agendă pre-planificată, pentru a se facilita guvernarea globală și controlul populației.
Doctorul Kaufman este un profesionist medical bine educat, care ilustrează convingător, folosind propriile date tehnice ale CDC, modul în care publicul a fost manipulat la cea mai mare scară.
Iată aici un mic fragment de la minutul 42:37 al interviului:
„– Cu privire la acest vaccin: în primul rând, trebuie să vă întreb dacă sunteți antivaccin. Aveți vreo formă de părtinire cu privire la vaccinuri ? A doua parte a întrebării: ce părere aveți despre acest vaccin nou, experimental, vaccin ADN/ARN care conține nanotehnologie. Unele din aceste proiecte au fost finanțate de Bill Gates (aproape toate proiectele) dar și de Ministerul Apărării și DARPA. Producătorii de vaccinuri se grăbesc mai repede decât oricând – ei recunosc acest lucru, se mândresc cu el – modificând legislația și renunțând la responsabilități. Pentru mine, asta sună a rețetă pentru dezastru.
– Vaccinurile deja au un aranjament la nivel legal prin care producătorii nu pot fi trași la răspundere. Asta e parte dintr-o lege federală care a creat un Departament special pentru vaccinuri, care are o foarte mică posibilitate de a plăti daune. Această lege a luat toată răspunderea de pe producătorii de vaccinuri.
Deci nu suntem surprinși. Din câte știu, nu există un alt domeniu de afaceri care să aibe răspundere zero. Practic, asta înseamnă că nu vor fi afectați cu nimic dacă cineva moare sau se îmbolnăvește de la produsul lor. Pentru că nu răspund pentru acest lucru. Ăsta nu e un mod corect de a face un produc terapeutic. Iar noi știm că toate tratamentele implică riscuri.
Prin urmare, nu vreau să mă poziționez într-o categorie sau o etichetă cu privire la vaccinuri, pentru că acestea sunt distincții politice. Dar am făcut multă muncă de documentare și m-am uitat la subiectul vaccinurilor. Și trebuie să spun: dacă nu există un virus despre care să se fi demonstrat că produce o boală, atunci împotriva cărui pericol ne protejează acest vaccin covid ? Desigur, nu de pericolul unui virus. Chiar de la început – pe baza a ce v-am spus – vaccinurile nu ar putea să-și facă un efect, așa cum se pretinde.
Dar am făcut mai mult de atât. M-am uitat la toate dovezile epidemiologice, care colectează informații despre cât de multe cazuri s-au manifestat de la an la an cu privire la cutare boală. Deși acele rapoarte conțin și erori, încă mai poți urmări foarte ușor tendințele. Vei vedea că pentru toate bolile despre care se pretinde că au fost eradicate datorită vaccinurilor, în realitate ele au dispărut înainte chiar ca vaccinul să fie disponibil. A fost făcută o înșelătorie asupra noastră, pentru a crede că vaccinul a realizat asta. Există așa multe dovezi pentru acest lucru, iar informațiile vin chiar de la agențiile guvernamentale. La fel ca toate celelalte informații pe care le-am prezentat.
Mai mult decât atât: în cazul vaccinurilor, nu ai aproape nici un fel de metode aleatorii de control. Iar acesta e standardul de aur pentru orice tratament care ar trebui aprobat de FDA. În cazul vaccinurilor, ei au făcut o excepție de la acest lucru. Pentru ca un vaccin să fie aprobat, tot ce trebuie să faci este să-l injectezi în cineva și să arăți că organismul acelei persoane dezvoltă un anticorp. Lucru care – am explicat mai înainte – este foarte puțin specific, și nu-ți spune nimic despre imunitate.
Prin urmare: vaccinurile au fost scutite de la daune, au fost scutite de la verificări aleatorii, și au fost scutite de la orice dovadă care să demonstreze că fac cu adevărat ceea ce se spune că fac. Din nou spun, trebuie că scopul acestor vaccinuri este altul.
Acuma, dacă trecem discuția la vaccinurile care sunt dezvoltate împotriva covid … acestea nu sunt făcute cu aceeași tehnologie ca vaccinurile precedente. Cred că e un lucru destul de uimitor faptul că unele din aceste companii – precum Inovio – au pretins că au reușit dezvoltarea unui nou vaccin, la câteva ore după ce li s-a dat această secvență genetică falsă.
Practic, ei vor să injecteze gene în noi toți. Folosesc această procedură numită ”electro-picurare”: aplică un curent electric prin două ace suplimentare ale vaccinului, care creează mici găuri în celulele noastre, lucru ce permite ADN-ul să intre în propriile noastre celule. Apoi, se presupune că aceste celule modificate ar trebui să producă proteine străine, care ”se presupune” că generează imunitate. Dar singurul mod în care pot descrie această procedură este că ei vor să ne transforme în organisme modificate genetic …
Deoarece exact aceeași procedură se folosește pentru producerea oricărui organism modificat genetic. Nu știu ce schimbare vor să ne aducă în organism. Am ceva suspiciuni. Cred că un scop major al acestui program este infertilitatea. Acest lucru a fost spus destul de clar de Bill Gates, în câteva ocazii. Vor să ne transforme în organisme modificate genetic. În opinia mea, acesta-i scopul noului vaccin.”
Sursa și restul transciptului: INCORECT POLITIC
VEDEȚI INTERVIUL TRADUS AICI

7 comentarii:

  1. Du-te in spital sa te lamuresti cat e de fals sau real virusul si termina cu propaganda vaccinului ca devii penibil sau chiar articolele tale sunt tintite pentru o categorie de oameni cu abilitati cognitive mediocre?
    Ori faci jocul cuiva si faci pe prostul care crede toate basmele scrise mai sus ori chiar esti idiot. Dar iti repet. Te rog du-te in spital sa te lamuresti. Te invit eu daca vrei in spitalul municipal din Oradea sa vii pe sectie. Poate ti-ai schimba in acest fel viziunea, ca din gura toti sunteti buni, stiti sa iesiti la proteste anti masca, sa urlati in gura mare ca cineva va fura libertatea, sa traiti in bula voastra de confort...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Voi astia anonomi sunteti complici la tot ce se intampla si ar trebui sa fiti kudecati ca atare. Hai sictir cu virusul vostru...

      Ștergere
  2. Bai criminalule care esti si tu si speța voastră de drogheri care faceți jocurile Big Pharma ...ca să intru intr-un spital trebuie să-mi fac testul vostru de kkt care identifică fix pix, un virus care nu a fost izolat niciodată și ceea ce spun ei că ar fi virus nu i s-a dovedit patogenia conform postulatelor lui Koch și /sau Rivers. Deci băi criminalule care ești, să vin în spital să văd că ce? Că există bolnavi pe care voi îi testați fals și-i faceți covidați ca să vă iasă vouă sumele de asasini plătiți? Sau ce? Marș!

    RăspundețiȘtergere
  3. Bolnavi mental, psihopați și bolnavi sufletește sunteți toți cei care vă închinați în secta martorilor lui covid și veți fi judecați pentru crimele voastre!

    RăspundețiȘtergere
  4. Dr. Andrew Kaufman e genial ... nu aveți niciun argument împotriva lui. Singura voastră armă e să jigniți, fără să aduceți niciun argument de bun simț împotriva celor prezentate de noi ăștia „bolnavii”. Papagalule flaușat, mănânci rahat.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu exista spitale acum doar lagare de concentrare si exterminare unde pacientii sunt omorati cu buna stiinta sau lasati sa moara in numele noului IDOL COVID caruia i se inchina toti spalatii pe creier cu masca pe bot. Daca nu crezi esti eretic sau infidel si trebuie sa fi ars pe rug, torturat redus la tacere. Ca acum 500 ani cand Inchizitia ucidea oamenii care erau impotriva propagadei lor. Stiti ce a zis Galileo Galilei pana la urma: Eppur si muove.
    AVE COVIDATUS!

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...