Ieşirea Din MATRIX: ANDREW (ANDY) KAUFMAN - un medic demontează toate teoriile oficiale legate de Covid-19 și virușii care „ne îmbolăvesc”

marți, 28 aprilie 2020

ANDREW (ANDY) KAUFMAN - un medic demontează toate teoriile oficiale legate de Covid-19 și virușii care „ne îmbolăvesc”


Vă voi prezenta 3 filme traduse, în care medicul Andy Kaufman demontează complet viziunea oficială legată de virușii cauzatori de boli. În primul film din playlistul prezentat la final, ne va vorbi despre exozomi (care sunt așa zișii covrigi-19), în cel de-al doilea (Cocoșul în râul cu șobolani) despre postulatele lui Koch și Rivers (pe care se bazează o mare parte din medicina actuală în privința infecțiilor, a germenilor patogeni), iar în al treilea împreună cu invitații săi, Don Lester și David Parker (autorii cărții What Really Makes You Ill?: Why Everything You Thought You Knew About Disease Is Wrong), unde se demontează și mai în profunzime toată teoria germenilor. 

 Personal consider cele 3 filme suficient de revelatoare pentru a face și un articol, dar iată că l-a făcut altcineva: 

Și dacă ”testele” COVID-19 NU POT CONFIRMA prezența virusului? Dacă este adevărat atunci statisticile sunt mincinoase și omenirea are de luptat cu inamici mult mai periculoși.

Profesor în Biologie educat la celebrul Massachusetts Institute of Technology (MIT) demonstrează că în realitate ”testele” COVID-19 NU POT CONFIRMA prezența virusului.

Ca de obicei, vreau să clarific de la început că ceea ce urmează să citiți este strict părerea mea personală bazată pe probe care nu sunt promovate oficial și de aceea recomand redistribuirea în spațiul public ca atare. Construiți-vă convingerile cu mintea dar și cu inima și doar după o cercetare aprofundată a oricărui subiect (deși publicat pe 1 Aprilie acest articol nu este păcăleală).

Trăim vremuri revoluționare care prăbușesc imperii și nasc imperii. Imperiile nu sunt abstracte. Noi suntem Imperiul care se va naște din pulberea și haosul prezente astăzi. Dacă vrem să trăim și să prosperăm trebuie să fim mai buni decât dușmanii noștri.

Cei care se mulțumesc cu definiții scurte și simpliste nu vor fi printre învingătorii noului imperiu care se naște în acest timp fără pereche. Ei sunt perenii sclavi ai variantei oficiale, aceeași variantă oficială care ține lumea în foamete, războaie, minciună și teroare. Eu scriu pentru învingători. Eu scriu pentru OAMENI.

Dacă sunteți în căutare de soluții cuprinse într-o singură propoziție sau o simplă statistică acestea nu există decât în mass-media oficială. Aici luptăm cu alte arme.

Asta este lupta mea!

Asta vreau să fie și lupta voastră!

În comentariile precedente am pornit de la premiza neîncrederii în varianta oficială rostogolită în spațiul public de mass-media aservită celor care-i finanțează. În căutarea adevărului am ieșit din narativul cu care suntem bombardați zilnic prin intermediul marilor agenții de știri și am căutat alte opinii.

Astăzi voi prezenta cercetarea științifică publicată de Andrew Kaufman MD, licențiat în biologie al Massacusetts Institute of Technology, Doctor în Medicină al Medical University of South Carolina, licențiat în Psihiatrie al Duke University, Profesor de hematologie și oncologie al Universității Medicale din South Carolina, fost Profesor Asistent de psihiatrie al SUNY Upstate Medical University și licențiat în psihiatrie și psihiatrie criminalistică.

Comunicarea sa științifică este sprijinită de Thomas S. Cowan MD, Stefan Lanka MD and Nancy Turner Banks MD, toți fiind specialiști recunoscuti în domeniile lor de activitate.

Aveți deasemenea la dispoziție atașate fotografiile pe care le-am făcut pe durata prezentării pentru a ajuta înțelegerea expunerii. Nu este simplu dar nici complicat, poate fi înțeles de oricine vrea să înțeleagă, chiar dacă nu este de specialitate.

Să pornim de la presupusa ”sursă” a pandemiei, piața de pește din Wuhan în China. Priviți fotografiile pe care le-am atașat acestei analize și veți vedea că acel comerț se desfășoară pe stradă, la vedere, și presupune animale moarte alături de animale vii și carne ținută pe jos în condiții precare de igienă, marfa fiind expusă riscurilor evidente de contaminare bacteriologică.

Care dintre următoarele cauze de infecție credeți că este mai plauzibilă acolo?

a) O boală genetică nouă ca Fibroza Cistică
b) Un nou virus
c) O boală autoimună
d) Carne stricată (infecție provocată de carnea contaminată)

Deși varianta d) este cea mai evident probabilă ”oamenii de știință” care au lansat ideea epidemiei au ignorat-o complet și au ales direct varianta b) mergând pe ideea infecției VIRALE.

După etichetarea infecției ca fiind virală (oare de ce?) s-a trecut la colectarea de probe de test de la doar 7 din cei 198 de oameni declarați bolnavi.

– Au colectat fluid bronho-alveolar (lichid din plămâni)
– Au extras material genetic din acel lichid
– Au identificat secvența materialului genetic studiat
– Au creat rapid un TEST de diagnostic de tip RT-PCR (cel care apare peste tot în lume astăzi).

Cu toate acestea nimeni nu a efectuat PASUL ESENȚIAL și anume purificarea și IDENTIFICAREA tulpinii de virus!

Cu alte cuvinte, testul RT-PCR folosit astăzi în lume și după care aleargă toată lumea NU POATE IDENTIFICA PREZENȚA COVID-19 din următoarele cauze:

– Testul confirmă doar secvența ARN (Acid Ribonucleic) și nu prezența virusului.

– Nu există nici acum proba genetică de referință, așa-numitul GOLD STANDARD care se folosește în toată lumea medicală atunci când se efectuează cercetări în orice domeniu. Această referință presupune identificarea unui virus și apoi compararea structurii sale cu probe luate de la oamenii presupus infectați.Această etapă nu a avut loc.

– A avut loc o singură vizualizare a acestui virus de la un singur pacient și asta în interiorul unei celule.

– Testul RT-PCR care ni se bagă pe gât peste tot NU A FOST NICIODATĂ CONFIRMAT PRIN COMPARAREA CU UN GOLD STANDARD, cu acea probă de referință de care scriam mai sus.

Din aceste motive Profesorul Andrew Kaufman confirmă opinia multor specialiști care spun că:

ACURATEȚEA TESTULUI RT-PCR NU ESTE CUNOSCUTĂ. Se estimează că acest test poate avea o rată de eroare de 80%, indicând prezența unui virus acolo unde acesta nu există.

Pentru cei dintre voi care sunteți curioși să aflați detalii despre metodologia de lucru cu acest ”test” RT-PCR am atașat fotografii ale testului.

Toate acestea indică o abordare total eronată. Se pare că testul indică de fapt doar prezența unor molecule numite EXOZOMI, prezente LA TOȚI OAMENII și care au un rol complet opus, ACELA DE PROTECȚIE ÎN CAZ DE INFECȚIE.

Dacă cele prezentate mai sus sunt adevărate atunci ce anume identifică așa-zisul test RT-PCR?

Conform demonstrației Profesorului Kaufman testul nu identifică decât prezența acestor EXOZOMI, mici molecule produse în interiorul celulelor și care de fapt luptă pentru protejarea celulară atunci când organismul uman este atacat din exterior de:

– Substanțe toxice
– Stres (teamă, îngrijorare, necunoscutul zilei de mâine)
– Cancer
– Radiație ionizantă
– Infecții
– Răni
– Răspuns al sistemului imunitar
– Astm
– Diverse boli
– Radiație electromagnetică (de tip 5G?)

Doctorul în medicină James Hildreth, Președinte și CEO al Meharry Medical College din Nashville, Tennessee, cercetător în domeniul infecțiilor cu HIV (SIDA) și fost profesor al John Hopkins University, Baltimore, Maryland a declarat că acest virus arată EXACT CA UN EXOZOM!

Fotografiile atașate vă arată similitudinea dintre așa-zisul COVID-19 și moleculele EXOZOM prezente ÎN TOATE ORGANISMELE ATACATE DIN EXTERIOR DE AGENȚII DE MAI SUS.

Dacă mai era nevoie de o dovadă că testul RT-PCR nu identifică prezența COVID-19 ci mai degrabă a EXOZOMILOR atât de necesari și naturali, foarte mulți doctori din toată lumea au început administrarea de CLOROCHINĂ și VITAMINA C cu rezultate excelente.

Oare de ce sunt eficiente aceste două substanțe?

1. CLOROCHINA eliberează enzime lizozomice care consumă TOXINE, ajutând astfel efortul EXOZOMILOR de curățare a organismului de atacurile din exterior (vezi mai sus vectorii de infectare)
2. VITAMINA C este un puternic antioxidant care ajută în lupta cu radicalii liberi produși de infecțiile care ne afectează în fiecare clipă a vieții.

CONCLUZII

A. Infecțiile respiratorii sunt cauzate de agenți toxici de naturi diferite (substanțe toxice, stres, infecții, radiație electromagnetică) care provoacă gripe sau pneumonii care ne infectează în fiecare an peste tot în lume.

B. Testul care este promovat zilele acestea peste tot în lume, RT-PCR nu face altceva decât să confirme prezența ARN-ului din EXOZOMI. Astfel, MULȚI oameni apar ”infectați” dar nu cu COVID-19 , ci cu EXOZOMII care apar în mod natural.

C. Așa-zisul COVID-19 este de fapt prezența EXOZOMILOR care luptă pentru protejarea celulei.

Deci, oameni buni, dacă testul acesta nu indică prezența COVID-19 atunci de ce suntem toți condiționați să credem că trebuie să ne testăm și că pe baza testului putem face statistici cu cei infectați?

1. Dacă nu există pandemie cum îi convingi pe oameni că totuși sunt în pericol?
Prin promovarea ideii unui test care testează altceva și pe care îl interpretezi în așa fel încât să confirme existența unui virus care în realitate are o incidență infinit mai mică decât gripa sezonieră de care nu-i pasă nimănui deși a omorât deja zeci de mii de oameni în primele trei luni din 2020.

2. Cum creezi isterie?
Anunți că testele sunt insuficiente și că oamenii trebuie să stea la coadă pentru a se testa.

3. Cum creezi un număr uriaș de ”infectați”?
Anunți în permanență din ”surse oficiale” că tot mai mulți oameni ”testați” sunt ”infectați” deși testul nu poate identifica acest COVID-19 așa cum Profesorul Kaufman a demonstrat mai sus.

Toți cei care citiți statistici publicate la TV, pe facebook și instagram de ”jurnaliști” celebri care doar preiau grafice și statistici din surse ”oficiale” cu mii de morți și infectați vă implor să judecați ceea ce citiți cu mintea și cu inima voastră.

De aici avem două direcții de ales:

A. Dacă ce spun sursele oficiale este adevărat atunci avem de-a face cu un virus periculos iar autoritățile luptă cinstit în folosul omenirii.

B. Dacă ce spun sursele oficiale nu este adevărat și totul este doar o manipulare URIAȘĂ atunci s-ar putea ca forțe nevăzute să provoace COLAPSUL ECONOMIEI MONDIALE și suferința a miliarde de oameni.

DE CE?

Mă tem că oricare ar fi motivul acesta nu este spre binele OMULUI iubitor de OAMENI. ” SURSA

VEDEȚI FILMELE TRADUSE MAI JOS:




Brian Rose & Andrew Kaufman - virus vaccinuri falsa pandemie



20 de comentarii:

  1. Au creat o dilema din care numai oamenii cu nivelul Consiintei ridicat pot iesi cu rapiditate din ea!!! Acesti psihopati au transformat anticorpii in covrig19...!!! Pt o minte limitata e greu sa iesi din cerc...!
    Personal incerc sa trezesc, sa vindec toti oamenii cu care intru in contact!


    RăspundețiȘtergere
  2. Imi doresc o lume mai bună ptr.copii și nepoții mei.As vrea sa nu mai fim mințiți și arestați la domiciliu căci așa se numește ce trăim acum și cât mai mulți oameni să cunoască postarea dvs.Multumesc că încercați să ne aduceți la cunoștință astfel de lucruri pe care eu la randul meu le voi transmite mai departe astfel încât cât mai mulți oameni să cunoască adevărul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Admin, si totusi daca nu e virus ce e in opinia ta ca eu nu mai stiu ce sa cred?
    Daca nu as cunoaste acuma cazuri as crede 100% ce e scris in articolele tale dar cunosc in sat la mama mea trei familii la care toti membri au ajuns la spital cu aceleasi simptome, tuse, diaree, dureri musculare, dificultate de respiratie si le-a iesit pozitiv testul la toti. In total >10 persoane cu varste de la cateva luni pana la 70 de ani. Tin sa mentionez ca satul e intr-o depresiune din Bihor unde nu prea exista nici semnal 4G,3G,2G. Deabia prinzi si posturi radio. Nu au nici supermarket ci doar un magazin satesc la mare distanta. Totul a pornit de la o persoana care se pare ca a venit acum o luna jumate din Spania. Familia ei a fost prima ce a ajuns in spital.

    Ceva e la mijloc si e clar ca e contagios, dar nu imi dau seama ce.
    O fi de origine chimica, biologica? Exclud sub orice forma 5G. Daca undeva esti ferit de radiatii atunci catunul de care vorbesc este cel mai potrivit loc.



    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe scurt: cei,, infectati,, daca nu au mancat ceva stricat, cel mai sigur au primit bani ca sa joace un rol ieftin.

      Ștergere
  4. Pai pot fi otraviri din diverse sure, apa, aer, alimentare, vaccinuri, dare chimice, intoxicatii diverse ... pot fi forme de gripa ... varianta virusului care face si drege, dupa cum ne exlica foarte clar acest medic este exclusa. Pana acum nu s-au imbolnavit oamenii de alte boli? Poate e ceva bacterian datorat mizeriei sau fricii , panicii excesive care iti distruge practic, iti opreste sistemul imunitar, sau cine stie ce alta sursa ... testele sunt false si daca v-ati uitat la filme, ati vazut ce masoara ei deja. E practic foarte improbabil sa nu ai exozomi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sincer pierzi timpul cu anumite lucruri, sunt oameni care sunt infiltrati (acoperiti!) care incearca ceva....

      Ștergere
  5. Nu contest ca testul ala e o porcarie si nu incerc sub nici o forma sa apar ideea ca e un virus. Nu stiu ce e. Doar incerc sa-mi explic ce si cum, sa aflu adevarul despre ce se intampla.

    Oamenii aceia beau apa din fantani, fiecare din propria fantana mai exact. Daca vorbim de apa contaminata atunci cineva le-a intrat la fiecare in curte si le-a infectat sursele de apa sau cineva a forat puturi si a infectat panza freatica. Mai degraba ma otravesc eu zilnic cu arsenic de la robinet decat ei.
    Cunosc persoanele respective si cu siguranta nu si-au facut vaccin antigripal. Si daca vorbim de gripa a ceeasi marie cu alta palarie ca si covidul. Daca virusii nu te imbolnavesc atunci nu exista nici AH1N1. Cat despre mancare, mananca mult mai sanatos decat mine produse crescute in propria ograda, nu legume fara gust de la kaufland. Nici macar masini nu trec trec pe drumul de pamant care duce la acel sat sa vorbim de poluare. Nu pot sa spun ca sufera de stat acasa din moment ce au cerul liber cand ies in curte si nu cred ca au avut timp sa se panicheze excesiv din moment ce au fost prinsi cu treburile gospodaresti, cu animalele, gradina...Cred ca mai degraba dau in depresie cei obisnuiti sa mearga in cluburi, la terase, sa bage la pariuri, pacanele, sa calatoreasca... decat acei oameni simpli care isi duc viata si pe perioada pandemiei la fel ca si inainte.

    Lasam la o parte faptul ca toti au avut testul pozitiv. Excludem complet asta.
    Cum se face ca s-au imbolnavit in lant fara sa manance unii de la altii, ca se respecta perioada de ~2 saptamani intre momentul cand s-a imbolnavit a doua, a treia familie? Daca mananci la o nunta mancare cu salmonela, seara sau cel tarziu a doua zi ajung toti in spital, nu la zile, saptamani distanta. Intoxicatiile alimentare nu se manifesta cu tuse pana cand iti dai plamanii din tine.
    Traiesc de cand ii stiu in aceleasi conditii sanitare si totusi nu au ajuns prin spitale familii intregi. Oricum bacteriile sunt prietenii omului. Nu traim in simbioza cu ele?

    Dare chimice de la avioane? Nici avioanele nu mai zboara pe cer de cand pandemia.

    Putem sa o luam pe aia ca s-au racit zdravan toti si cum acuma ti se face test si pentru o besina, le-a iesit la toti pozitiv si au umplut spitalul municipal cu ei.

    RăspundețiȘtergere
  6. Noi traim in simbioza cu natura, dar natura este neiertatoare daca nu traim in armonie cu ea. Dacă noi continuăm să rămânem neechilibrați , să menținem tipare mentale distructive față de noi și natură, față de animalele din jurul nostru și copaci, natură ... Da, bacilul Koch care provoacă tuberculoza ajută vindecarea plămânilor celor care au trecut printr-o mare frică existențială acută sau cronică, dar dacă tu tot reiei și te menții într-o frică existențială de moarte, menții aceleași tipare mentale ale fricii, te poate ucide până la urmă.

    Deci nu știu exact ce este ... poate fi un cumul de factori și o ajustare a corpurilor noastre la ciclurile solare (unii spun că în această perioadă este un influx de energie), iar unii pur și simplu nu fac față ... vedeți de exemplu ce zice acest om aici http://www.iso.ro/Dezinformare-Gripa.html

    RăspundețiȘtergere
  7. Unknown. Poate tu te-ai desparti de copiii de 2 ani pentru o galeata cu ulei si faina sau 1000 de euro. Poate. Nu stiu ca nu te cunosc. Asta cu banii e valabil in campanie electorala sa votezi psd-ul...pentru o stampila. Nu e mare lucru sa iti vinzi crezul. Doar un om care nu e intreg la cap s-ar desparti de copii si iar lasa sa planga pana isi dau plamanii din ei ca sa mearga 40 de Km cu ambulanta intr-un cosciug pentru o mana de bani.
    Poate nu stii dar la momentul actual daca ajungi in spital confirmat cu coroana, te tin acolo fara sa ai dreptul la o vizita pana cand iti ies doua teste consecutiv negative. Asta inseamna ca trebuie sa mananci parizerul lor mai bine de 3 saptamani departe de cei dragi.

    Mai nou toata lumea mananca stricat. Nu am stiut ca e criza alimentara.



    Admin. Mai tii minte aceste vorbe?
    "Te dezamagesc, Gaia nu se scutura de nimeni, ci doar de cei trecuti de o varsta inaintata cu multe probleme, atat."

    Dar aceste vorbe?
    "Noi traim in simbioza cu natura, dar natura este neiertatoare daca nu traim in armonie cu ea."

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hopa... Deja ai inceput sa te deconspiri... Nu credeam sa o faci asa repede... Vezi dumneata... Asta e diferenta intre oameni... Cei cu nivel scazut al Constintei vor disparea unul cate unul in neant!!! =))

      Ștergere
  8. @Unknown ... nu am pretentia ca le stiu pe toate. Eu fac un apel la investigarea teoriilor oficiale, aducand argumente contra. Omul si-a argumentat punctul de vedere, fara injurii, fara agresivitata ... eu personal nu stiu care cauza unor anumite focare ...caci exista anumite focare, cum a fost si cel din Suceava. Se exclude 5G-ul (5G-ul este doar unul dintre factorii de poluare si toxicitate care contribuie la slabirea sistemului imunitar, nu cel care declanseaza boala, dar s-a observat totusi ca acolo unde exista acest 5G, manifestrile sunt mai ciudate, mai acute, mai intense). Nu cred ca e Guvidul, ci cu totul altceva ... Si chestia cu soarele poate fi o explicatie pe care nu o exclud, unul din factorii care contribuie la tot ce se intampla. In plus, pe langa ce zice acel domn pe site-ul iso.ro va recomand si documentarul Revolutie Solara, sa vedeti in ce mod ne poate influenta si soarele https://fymaaa.blogspot.com/2013/06/revolutie-solara-10062013.html

    RăspundețiȘtergere
  9. Unknown. Hai sa nu dam in paranoia ca si aia de la romania tv cu statul paralel si ceilalti din media cu propaganda ruseasca. Iti garantez eu ca nu sunt platit de nimeni. Incerc doar sa nu ma limitez la informatii care indica doar intrun anumit fel. Sa stii ca e daunator sa nu cauti si partea cealalta. Adevarul e intotdeauna undeva la mijloc.
    Dar tu poti sa crezi ca si habotnicii in ceva anume si sa nu mai cercetezi. Nu am eu nici o treaba cu tine.

    Daca am ajuns pe site inseamna ca sunt undeva ca si Neo din matrix. Stiu ca ceva nu e in regula dar inca nu am luat pastila. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarul e clar si foarte limpede!!! Crezi ca un al doilea cip o sa te faca sa gandesti altfel!?!

      Ștergere
    2. P. S. : Dupa ce o sa mai cresti, sa ridici nivelul de Constiinta... Adevarul o sa.l simti!!! Daca o sa ramai la politica de Partid... Slabe sanse... O sa tot cauti pana o sa ajungi la cipul 3!

      Ștergere
  10. Statul paralele sau profund există ... nu e nicio paranoie. Ca RomaniaTv a dus ideea in derizoriu , la fel cum au dus si ideile legate de Soros si altele, este si asta o modalitate de a discredita.

    Citeste si informatiile pe care ti le-am dat.

    Poate fi si un salt in constiență la nivel de colectiv, iar soarele poate avea un rol în toată treaba asta.

    Cert este că treaba cu guvidul nu mai ține.

    RăspundețiȘtergere
  11. Adevarul pe acest subiect este clar, in acest semns sunt marturii si pareri avizate de la oameni cu expertiza in domeniu...!!!
    Ce facem cum Militienii, Securistii care stau pe saci de bani si care cred ca vor ajunge in top ,, cip preferential,,!!!
    Trebuie sa stie ca, dupa ce vor fi folositi, vor fi sacrificati fara blandete!

    RăspundețiȘtergere
  12. Dr. Rashid Buttar spune totusi ca ar exista acest virus , dar totodata demasca toata fantezia din jurul pandemiei https://www.dailymotion.com/video/x7tl8t1

    RăspundețiȘtergere
  13. Virusuri au fost si vor exista... Si celulele umane vor fi otravite din diferite cauze... Dr.Rashid mai spune ca e interzis sa sutii ca ai vindecat de cancer un pacient fara sa folosesti tratamente stiintifice!

    RăspundețiȘtergere
  14. Inainte de guvid mureau in medie 70 de oameni pe zi(ANII 2017-2018 institutul national de statistica) in romania, acum ne speriem de 1000/60 zile=16/zi , categorisirea nu are relevanta pentru ca toti mor de guvid acum.
    Daca tot suntem la capitolul conspiratii va sfatuiesc sa cautati ce medicamente pentru aparatul respirator au fost scoase de pe piata la nivel mondial in ultimul an si din ce cauze banale....

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...