Ieşirea Din MATRIX: MATIAS DE STEFANO - discută despre tot și toate

AJUTOR

Efectuez traduceri din limba engleză (document, carte, film) sau din română în engleză, la tarife foarte avantajoase, sub preţul pieţei. Mai multe detalii aici. Sau dacă îmi poate oferi cineva o sursă de venit avantajoasă în care să-mi pot păstra libertatea, adevărul și bucuria, îl rog să mă contacteze. Alte forme de într-ajutorare AICI.

marți, 22 septembrie 2020

MATIAS DE STEFANO - discută despre tot și toate


„Matias de Stefano este un baiat indigo de origine argentiniana care a lasat lumii cunostinte nebanuite asupra vietii antice a omenirii dar si asupra altor subiecte incendiare despre care oamenii de stiinta nu prea au habar, cum ar fi: cum functioneaza universul, ce este binele si raul, ce stim cu adevarat din  toata istoria umanitatii, cum a aparul omul, dacă exista dumnezeu, ce este spiritul si sufletul, ce sunt copiii indigo, a existat Atlantida, de unde venim si unde ne ducem, care este semnificatia tuturor acestor lucruri? La toate aceste intrebari el raspunde cu mare usurinta uimind cu adevarat toata lumea academica, care nu este cu totul in necunostinta de cauza despre aceste lucruri.” SURSA

Deci omulețul dă dovadă de o vastă cunoaștere, inexplicabilă pentru vârsta lui, punând în dificultate și cele mai strălucite minți.

Acesta este un documentar despre: ATER TUMTI: "Aduceti Cerul pe pamînt si duceti Lumina înnapoi în Cer", formarea Universului, Planeta Pamînt, Dumnezeu, Suflet, Spirit, Înger, Adevar, Secret, Istorie, Memoria Universului, întregul proces planetar si universal, cum a aparut omul, înregistrarile Akashice - planul cosmic, Confederatia Galactica, Haos, esenta spirituala, Era Varsatorului, 2012, Atlantida, Lemuria, autism, schizofrenie, ADHS, vieti anterioare, hipnoza, reîncarnare, încarnare, Karma, Dharma, Timp, Spatiu, Meditatie, Energie, Chakra, vibratie, Lumina pura, Dimensiunea a 3 a, Evolutie, Dimensiuni, Isus, Aura, Lumina, Prana, Geometrie sacra, matematica, nivel hristic, Pleiadieni, arhangelul Mihail, serafimi, ghizi, judecatori, comandanti, liberul arbitru, genetica, gene, rase, Darwin, Adam, Eva, Lilith, planul divin al creatorului, planul angelic, șamd.” SURSA

Nu știu ce sursă de inspirație are omul cu adevărat, însă este fascinant de urmărit și să puneți, poate, încă o piesă în puzzle-ul cunoașterii despre lume și realitate. 


Filmul documentar este mai vechi de 10 ani. În prezent Matias a fost remarcat și de cei de la Gaia, unde are un program al său. Bonusul de mai jos este luat dintr-una din emisiunile sale la GAIA.Pe măsură ce dimensiunile s-au despărțit și s-a format dualitatea, conflictul a devenit inevitabil. Matias De Stefano ne introduce în Războiul lui Orion, o bătălie între confederația galactică și forțele draconice pentru a controla un portal interdimensional în constelația Orion. Acest conflict nu se limitează la stele. Sufletele noastre sunt în joc, deoarece aceste ființe știu cum să manipuleze puterea chakrelor noastre pentru a deschide portaluri către alte tărâmuri. Astfel, este responsabilitatea noastră să ne trezim înțelegerea locului nostru în univers și să lucrăm la restabilirea armoniei universale.

VEDEȚI BONUSUL AICI

3 comentarii:

Iulia spunea...

Mulțumesc pentru tot ceea ce publici!
Multă sănătate îți doresc!

Iesirea Din Matrix spunea...

Să vă fie de folos.

lulu spunea...

Foarte interesant si parerea mea si foarte adevarat.Multumesc pentru acest mesaj!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...