Ieşirea Din MATRIX: PLANDEMIC InDOCTORnation - documentarul complet tradus

vineri, 28 august 2020

PLANDEMIC InDOCTORnation - documentarul complet tradus

PLANDEMIC InDOCTORnation (2020)

În 4 Mai 2020 apărea un trailer de 26 de minute al acestui documentar , fiind unul dintre cele mai vânate, contestate, cenzurate, fact check-izate, debunck-iate, care în ciuda acestor aspecte, a strâns milioane de vizionări, în ciuda tuturor demonizaților ocultei regresive și a cov-idioților utili care pun încă botul la propaganda plandemonică.

Filmul complet a avut premiera mondială în 18 August 2020 pe platforma liberă FREEDOM PLATFORM a LONDON REAL, având în clipa asta peste 2,3 milioane de vizionări, doar pe platforma lor. Filmul însă a fost descărcat și viralizat pe toate rețelele de socializare, pe bitchute și prin alte părți, în ciuda cenzurii atroce la care e supus.

Filmul vorbește printre altele și de multe dintre învinuirile care i se aduc și face o demontare meticuloasă a argumentelor aduse de așa zisele surse de informare „adevărate” împotriva filmului , fact check-izând fact check-erii, ca să zic așa, căci da și acești deținători ai „adevărului absolut” așa zișii debunkeri profesioniști sunt la rândul lor plătiți de unii ca Gheiț sau Soroș pentru a ne prezenta cică, „adevărul obiectiv”... lol
Este adevărat că uneori o nimeresc și e bine să urmărești ce spun și ei, însă trebuie să aveți puterea de a discerne și să verificați și voi argumentele aduse de ei, căci și ei fac trimitere adeseori la surse așa zis oficiale, „indubitabile”, dar nedovedite sau sunt surse oficiale în care își dau cu părerea tocmai oameni plătiți de Big Pharma sau de Gheiț & friends, care se află într-un grav conflict de interese. În plus, acești fact check-eri nu lasă loc de dezbatere, nu lasă loc de replică, impunând o dictatură ideologică absolut strigătoare la cer. 

Acest film este poate, cel mai revelator despre direcția în care ne conduce agenda vaccinurilor și despre rolurile diferite jucate de OMS, Bill Gates, Tedros Adhanom, Anthony Fauci și multe altele.
Aflâm în profunzime ceea ce se întâmplă cu media mainstream, cu gigantii tehnologici din Silicon Valley, cu Big Pharma și cu agențiile noastre de protecție a sănătății, noul film al lui Mikki Willis conectează în sfârșit punctele ...

... Și suntem încântați să vă putem împărtăși asta ...

Credem că acest film va mișca în mod fundamental discursul din jurul Coronavirusului, din jurul blocajului și al intereselor învestite implicate.

Despre ce se discută în film:

1. Evenimentul „201”
2. Povestea din spatele interviului cu Judy Mikovits
3. Interviu cu David E. Martin „Transformarea coronavirusului dintr-un patogen în profit”
4. Unde a apărut coronavirusul și cum a fost răspândit de media?
5. Cum controlează Google și alte companii din Silicon Valley, basmul oficial.
6. Ar trebui să avem încredere în așa-numitele noastre "verificatoare de fapte" (fact check-ers)?
7. Oamenii înfometați de putere care controlează povestea, așa-numitul „Mocking bird - mierloi”
8. Cum lovește mass-media denunțătorii, informatorii.
9. Plandemia de Coronavirus a fost prezisă cu mult înainte de "Evenimentul 201"
10. Conducerea este compromisă prin merite de influență, mai degrabă decât prin calități
11. De ce nu vom putea niciodată să ne remediem sistemul de îngrijire medicală
12. Cine este Bill Gates și ce eroare a provocat
13. „Legea națională privind vătămarea prin vaccinuri în copilărie”
14. De la Microsoft la crearea unui vaccin, și cum este implicat Gheiț în povestea cu Epstein
15. Un vaccin sau o poveste de gestionare a populației
16. Alăturați-vă celor care se ocupă să vă recupereze umanitatea!

Filmul poate fi vizionat în calitate HD în limba engleză pe platforma FREEDOM PLATFORM.

În limba română e tradus se pare cu google translate, dar corectată un pic și rapid această traducere, să nu fie chiar complet neprofesionistă . Am văzut filmul în cadrul emisiunii lui NASU din data de 26 AUGUST, emisiune care conține și filmul cu doctorul Carrie Madej care ne povestește de OMUL 2.0, și despre vaccinurile și microcipurile lui Gheiț ce vor conține luciferază. În emisiune apare și Pompiliu Diplan.

Vedeți emisiunea AICI (iar AICI linkul direct către documentarul scos din emisiune, tradus cu google translate).
Filmul mai este urcat și pe FaceBook AICI.

Versiunea HD fără introducerea lui Brian Rose
poate fi văzută AICI.

Dacă doriți filmul „PLANDEMIC Indoctornation”  în format HD, cu introducerea lui Brian Rose (de la London Real), oferiți-ne o DONAȚIE pentru a vă împrumuta accesul, prin Paypal, Revolut, TransferGo sau transfer bancar - detalii AICI 
Cei care au Donat deja până acum, vor primi accesul la cerere, doar să ne spună/amintească în email 
sau pe celelalte canale de Contact. Cei care donați anunțați-ne prin email (sau celelalte forme de CONTACT) ca să vă înregistrăm în baza noastră de date.

4 comentarii:

  1. Cam intortocheata treaba cu donatiile. Ar trebui sa putem sa ne facem un cont si apoi sa donam. Asa accesul se poate face in mod automat, dupa plata...

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu sunt HBO sau Gaia, Netflix ... sunt un singur om cu un blog și niște informații. Nu am o platformă profi să vă ofer automat acces după ce plătiți. Sunt câteva zeci de oameni cu care comunic prin mesaje directe și le ofer acces la cerere. Promit că dacă o să mă îmbogățesc din treaba asta, mă voi gândi la ceva mai serios, dar nu e cazul ... lol. Momentan urmăresc să dezmorțesc un pic conștiența celor care mă vizitează (să înțeleagă că este o muncă aici, un timp, un efort implicat) și poate, doar poate, voi și supraviețui din asta. Asta dacă veți dori. Îmi doresc să fiți mai activi, mai comunicativi, mai implicați, mai puțin pasivi. Sper ca asta să vă stimuleze. Dacă nu, nu. Asta e. E un risc asumat.
    Cine vrea să facă ceva face, cine nu, găsește scuze.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu e asta filmul direct online? https://www.bitchute.com/video/QXiku5lFLaER/

    RăspundețiȘtergere
  4. Este, doar ca aici va oferim o varianta subtitrata. Asta e ideea acestui blog: oferirea de informatii subtitrate sau traduse in limba romana.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...