Ieşirea Din MATRIX: ÎNTÂLNIRI DE GRADUL V

AJUTOR

Efectuez traduceri din limba engleză (document, carte, film) sau din română în engleză, la tarife foarte avantajoase, sub preţul pieţei. Mai multe detalii aici. Sau dacă îmi poate oferi cineva o sursă de venit avantajoasă în care să-mi pot păstra libertatea, adevărul și bucuria, îl rog să mă contacteze. Alte forme de într-ajutorare AICI.

duminică, 19 iulie 2020

ÎNTÂLNIRI DE GRADUL V


CLOSE ENCOUNTERS OF THE FIFTH KIND (2020)

Close Encounters of the Fifth Kind (2020) este al treilea documentar, după Sirius (2013) și Unacknowledged (2017), care este centrat în jurul Dr. Steven Greer, apostolul mișcării „ET DISCLOSURE - Dezvăluirea ET”. „Unacknowledged” a fost un fel de manifest extraterestru și este un film care te poate prinde și îți poate oferi acea experiență ciudata, astfel încât în timp ce urmărești filmările și vezi documentele guvernamentale ascunse și auzi mărturiile, s-ar putea să … începi sa crezi.

O întâlnire de gradul 5 este un eveniment OZN care implică o comunicare directă între extratereștri și oameni. Acest tip de întâlnire a fost numită așa de Steven M. Greer din grupul CSETI  și este descrisă ca experiență de contact bilateral, printr-o comunicare conștientă, voluntară și proactivă, inițiată de om, cu inteligență extraterestră.

Pentru a viziona acest film subtitrat oferiți-ne o
  DONAȚIE pentru a vă împrumuta accesul (doar la acest film) prin Paypal, Revolut, TransferGo sau transfer bancar - detalii AICI 

Cei care au Donat deja până acum, vor primi accesul la cerere, doar să ne spună/amintească în email 
sau pe celelalte canale de Contact. Cei care donați anunțați-ne prin email (sau celelalte forme de CONTACT) ca să vă înregistrăm în baza noastră de date.


2 comentarii:

andy spunea...

Nu pot vedea filmul...
Eroare 1020 Ray ID: 5b9ff599bbecd8f9 • 2020-07-28 16:26:00 UTC
Acces interzis
Ce s-a întâmplat?
Acest site web utilizează un serviciu de securitate pentru a se proteja de atacurile online.

ID Cloudflare Ray: 5b9ff599bbecd8f9 • IP-ul dvs .: 82.161.136.125 • Performanță și securitate de Cloudflare

Iesirea Din Matrix spunea...

Nu știu ce să zic ... la mine mere ...dacă ai fb îl poți vedea aici https://www.facebook.com/buzea.raduflorin/videos/2650674638366269. O să-l mai urc undeva.

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...