Ieşirea Din MATRIX: NERECUNOSCUT - o demascare a celui mai mare secret al lumii

marți, 26 decembrie 2017

NERECUNOSCUT - o demascare a celui mai mare secret al lumii


Unacknowledged (2017)

"Documentarul prezintă o explorare a prezenței străine pe Pământ și a realității tehnologiei energiei libere suprimate.

Scepticii vor fi surprinși de imagini nemaivăzute, dar mai ales de politica guvernelor și a conspirațiilor de interese, pentru a ascunde faptul că ne-au vizitat alte ființe extraterestre pe Pământ și că există viață pe alte planete…

Cele mai bune dovezi pentru contactul cu extratereștri datează de zeci de ani și vor fi prezentate mărturii directe ale martorilor, documente și materiale OZN. Cercetarea din spatele scenei și întâlnirile la nivel înalt convocate de dr. Steven Greer vor expune gradul de operațiuni ilegale, ascunse, în centrul secretului OZN.

De la întâlniri cu Laurance Rockefeller și Clintoni, la întâlniri cu directorul CIA, cu primii generali și amatori ai Pentagonului, la briefing-ul președintelui Obama prin intermediul consilierului senior John Podesta, actualul președinte al campaniei Hillary Clinton - ne vom uita dincolo de vălul secretului și în coridoarele puterii reale în care se află secretele OZN.

Vizitatorul va afla că a avut loc o lovitură de stat tăcută în anii 1950 și că Președintele, Congresul și alți lideri mondiali au fost dați la o parte de elemente criminale din cadrul complexului militar-industrial-financiar.

Protocoalele speciale de acces nerecunoscute super secrete (USAP), care se ocupă de tehnologia ET, energia liberă a punctului zero, cercetarea antigravitățională și agenda reală din spatele Star Wars (SDI), vor fi expuse. Cu trilioane de dolari de finanțare obținuți ilegal, aceste USAP-uri au devenit cea mai mare amenințare la adresa păcii mondiale și a viitorului cu care s-a confruntat vreodată omenirea. Vor fi expuși. Numele de proiect, bazele subterane, corporațiile și agențiile implicate vor fi numite.

Cu peste 100 de ore de mărturii ale secretarului militar, corporativ și de informații, mii de documente secrete și de 25 de ani în spatele scenei cu elita din lume, dr. Greer va duce spectatorul într-o călătorie uimitoare, deranjantă și inspirațională.

Se vor prezenta dovezi pentru civilizațiile interstelare, împreună cu dovezi ale unui cartel ilegal care ascunde atât publicul, cât și președinților adevărul că nu suntem singuri și că acum știm cum au ajuns aici. O expunere a acestor evoluții tehnologice - începute imediat după al doilea război mondial va explica motivul din spatele secretului: petrolul, PetroDollarul, cărbunele, utilitățile publice, drumurile de suprafață, avioanele și toate mijloacele actuale de generare și transport de energie vor deveni depășite odată ce adevărul este cunoscut. Este timpul.

Nerecunoscut va picta într-un mod foarte viu o imagine a crizei existențiale profunde și alegerii cu care se confruntă acum omenirea și Pământul: continuați cu status quo-ul și întâmpinați un eveniment aproape de dispariție sau o nouă lume fără sărăcie, poluare și un viitor interstelar. O cale  conduce la războaie nesfârșite, catastrofă globală și ecologică și revolte; cealaltă este o lume a păcii, a abundenței și a unei civilizații interstelare sustenabile de mii de ani care urmează să vină." SURSA

VEDEȚI DOCUMENTARUL TRADUS, AICI:

Link 1 - Netflix

sau

AICI - LINK 2
AICI - LINK 3


12 comentarii:

  1. e foarte interesant faptul ca Steven Greer face dezvaluiri despre subiecte ascunse muritorilor de rind...eu stiam ca Greer ar fi de fapt tot omul lor iar tot ce este dat publicitatii se face cu acordul stapinilor lui...altfel l-ar fi lichidat demult asa cum au facut si fac cu oameni de stiinta care au lucrat in domenii secrete sau care stiu prea multe...vezi valul de morti suspecte din ultimii ani in rindul oamenilor de stiinta si mai recent in rindul medicilor care sint impotriva vaccinarii populatiei....

    RăspundețiȘtergere
  2. A reusit careva sa acceseze linkurile? mie mi se tot deschid pagini cu reclame gen betano si alte porcarii..mi s-a si blocat browseru la un moment dat ;

    RăspundețiȘtergere
  3. Majoritatea serverelor gratuite pe care urcam filmele au o forma sau alta de reclama... va recomandam sa instalati un AdBlocker care sa mai opreasca din paginile de reclama ... daca ai tu idee de un server fara reclama, care sa mentina filmele, te rog sa-mi spui. Dailymotion mi-a sters filmul aproape instant. Youtube nici nu ma mai obosesc, ca de acolo dispar la fel de repede si mai rissti sa-ti si termine contul ... Vimeo are limita de MB ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai incercat să pui pe un google drive sau altele similare și sa partajezi public folderul sau filmele urcate?

      Ștergere
  4. Mihai, sunt convinsa ca poti gandi singur fara sa-ti spuna cineva (si tu sa-l crezi!) ca Steven Greer este "omul lor", urmareste-i documentarele, articolele si in general activitatea si nu vei mai fi de aceeasi parere sper...

    RăspundețiȘtergere
  5. Probabil acest Steven Greer a fost ales cumva sa mai duca cu presul populatia credula. Pentru mine centrul de greutate ramane Prof. Corrado Malanga. Unde el supune raspicat: nu credeti in balivernele spuse de MILITARI, ei indeplinesc munca murdara a ET-lor. Si ca are dreptate Malanga am vazut in filul lui Steven Greer ca a primit o scrisoare de la presedintele Frantei, bla, bla. Franta este printre primele tari din lume care au relatii cu ET de pe la 1842 parca ne spune un ET intr-o hipnoza facuta de Malanga.
    Inceputurile activitatii lui Steven Greer or fi fost sincere si curate dar odata intrat in "troaca porcilor" s-a murdarit si el. V-ati intrebat vreodata ce ce militarii(doar politistii cateodata)nu fac regresii hipnotice? Sa putem vedea, auzi ce spun si sub hipnoza? Doar atunci putem vedea maximul de credibilitate al militarilor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Toți spun adevărul,dar numai o parte din el, astfel încât mintea omeneasca să nu cunoască tot adevărul. Asta înseamnă manipulare, acest Greer spune o parte din el, iar din ce spune nu ajută cu nimic pe om și sufletul său. Cu ce te ajută dezvăluirile lui....cu nimic, nu avem nimic de câștigat, sau dacă a câștigat cineva din ce a spus acesta să ne spună si nouă. Vedeți o parte mai mare din dezvăluiri in regresiile hipnotice ale lui Calogero Grifasi, si cine sunt acesti ET si ce au ei de câștigat de pe urma noastră.

    RăspundețiȘtergere
  7. Si teoriile lui Corrado si ale lui Grifassi pe care le-am publicat in mod extensiv pe acest blog au lacunele lor (si le-am dezbatut pe blog) si teoriile lui Greer pe care l-am desfiintat si noi pe blog aici https://fymaaa.blogspot.ro/2013/05/sirius-de-la-extraterestri-la-energie.html pot avea samburi de adevar ... poate dracul nu e atat de negru pe cat zice Corrado si ET nu sunt atat de pozitivi pe cat spune Greer ..ideea e sa cercetati toate punctele de vedere.

    RăspundețiȘtergere
  8. Încă un site care m-a indus în eroare. Publicând câteva materiale credibile şi interesante, credeam că acest site nu face parte din armele de propagandă ale mafiei mondiale finanţist bancare. Se pare că m-am înşelat. După ani de zile vă spun un sincer ADIO. Ăăă...extratereştri? Ăăă...cosmos? Bă eşti nebun? Bă eşti prost?

    RăspundețiȘtergere
  9. Domnule, va invitam sa cititi Avertismentul blogului nostru, care troneaza acest blog de la infiintare https://fymaaa.blogspot.ro/p/avertisment.html ... Toate cele bune.

    RăspundețiȘtergere
  10. Dorele lasă-ne nene, că le avem și noi pe ale noastre..Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  11. Da ... conturile mele google sunt deja pline ... am mai multe documentare cu link catre google drive. 15 GB de spatiu este f putin. Plus ca am vrut sa-mi iasa si mie ceva din vizionari ... ceea ce se intampla foarte rar. Pana una alta , vad ca cele de la acest articol au rezistat in mare parte, pe serverele urcate.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...